Home > > Sheldan Nidle - 10. veljače 2015

Sheldan Nidle - 10. veljače 2015

2 Imix, 19 Yax, 11 Ik

Selamat Jalwa! Budite radosni! Mnogo toga sada ide na bolje. Drevne obitelji i njihovi zemaljski saveznici bacili su mračnu kabalu na koljena! Ova činjenica je postala poznata jednostavno činom ogromnog transfera novca od strane onih koji služe ovoj najplemenitijoj stvari i njihovoj veličanstveno misiji. Prije više od 13 tisuća godina , vaši preci su započeli veliku avanturu koja je počela padom Atlantide i vladavinom Anunakija. Ova staza je provela vaše pretke kroz tri "zlatna doba" u ono što se zove pisana povijest. U svemu tome, vaši preci su ostali vjerni svom cilju i postavili su pozornicu za ono što se trenutno događa. To što se događa samo su posljednji koraci na vašem dugom putovanju natrag u punu svijest. Mi pozdravljamo vas i one koji su neumorno provodili božanske odluke Neba. Ova stvarnost prolazi kroz velike promjene, da bi vam se omogućilo okončanje dužničkog ropstva, da vam se vrati vaš prirodni suverenitet i da vam se omogući da doživite veliko blagostanje. Sve to je uvod za nove vlade i globalno razotkrivanje vaših duhovnih i svemirskih obitelji.

Velike promjene koje su spremne da vam se manifestiraju su dar koji je velikodušno odobrio AEON. Vrijeme je da svatko od vas bude pripremljen za povratak u punu svijest. To je veliki pothvat Neba. Prvi koraci su bili da se počne mijenjati vaše čakre i RNA/DNK. To je, pak, bilo dodano svakodnevnim prilagodbama od strane raznih naših medicinskih timova u suradnji s vašim brojnim tjelesnim čuvarima. Ta anđeoska bića imaju za vas plan koji su detaljno razradile grupe duša i nebeske administracije koje su vam dodijeljene. Te svete grupacije su nam pomagale u našim promatranjima vaših noćnih uvjeta. Svaka prilagodba stvarno je napravila podešavanje na vibracije koje nam je Nebo dalo. Vi trebate biti dio ogromnog procesa buđenja, koji je dio općih koraka da se pripremite za kristalne komore. To je, nakon svega, primarna točka svega. Vi morate otpustiti ovu stvarnost, i s Nebom krenuti s još jednim prilagođavanjem na vaše novoobnovljene sposobnosti.

Nove vlade će, prvenstveno, biti privremeni instrumenti da vas se odvoji od ostataka režima kojima je upravljala kabala i da se uhite svi oni koji su godinama provodili svoju politiku. Izbori su bili uglavnom varka, uglavnom sa svrhom da se dovedu na vlast oni koji nisu otvoreno osporili status quo. Drevne obitelji i njihovi saveznici su sposobni da sada instaliraju novi financijski sustav i da konačno resetiraju svjetske valute natrag na standard dragocjenih metala koji vodi u blagostanje. Ovo je način kako ćete izaći iz monetarnog sustava, koji vas je uhvatio u globalno dužničko ropstvo. Postoji tehnologija u vašem svijetu koju lako možemo modificirati, kako bi vam dali način da proizvodite svoju vlastitu hranu, utočište i odjeću. Osim toga, tu će biti i novi sistem transporta, koji pomaže Gaji i brzo vas dovodi do vašeg odredišta. To je samo početak cijelog niza čuda za vas. Vaša kabala posjeduje čudesne uređaje koji mogu liječiti kronične bolesti i pružiti mnoge velike stvari.

Galaktička Federacija čeka da bude službeno najavljena. Mi vam namjeravamo dati ne samo mentorstvo, nego i izvrsne tehnologije. Prije nego što bude moguće uvesti neke od ovih uređaja, moramo vam dati široki pregled onoga što imamo. Čvrsto vjerujemo da vam naša tehnologija lako može pokazati skrivene uređaje kabale. To treba napraviti tek nakon što budete više napredovali u koracima do pune svijesti. To je zato što su uređaji ove vrste napravljeni da pomognu pojedincima ili grupama koje imaju vrlo napredne telepatske i telekinetičke sposobnosti. Osim toga, ta tehnologija treba posebnu osobu koja je krajnje kompetentna za načine galaktičkog društva. Upravo sada, mnogi koji razumiju implikacije umjetne inteligencije raspravljaju kako je primijeniti u vašoj trenutnoj stvarnosti. Mi smo daleko iznad takvih uvjerenja i stvorili smo svetu vezu između Neba, tih uređaja i nas. Mi namjeravamo o tome detaljnije razgovarati nakon što se formalno razotkrivanje dogodi.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Radujte se! Radujte se! Oni koji traže našu mudrost su nas informirali da su mnogi tehnički problemi, posljednji od mnogih, riješeni i da završno odbrojavanje konačno može početi. Svaki od ovih setova blagoslova ima mnogo raznih stvari koje treba riješiti. Potrebno je izvjestiti da mnogi naši suradnici primijenjuju prihvatljiva rješenja za te razne probleme. Mi vas molimo, dragi naši, da imate pouzdanja i da ostanete pozitivni. Izvjestan broj najpoželjnijih blagoslova će sići na vas. Radujte se dok gledate transformaciju ove stvarnosti u jednu mnogo drugačiju. Nebo nas je blagoslovilo i osiguralo nam brojna čuda da pomognu u našem veličanstvenom poslu! Zajedno, mi ćemo biti pobjednici i vidjeti pojavljivanje nove vlasti koja će omogućiti kraj dužničkog ropstva i povratak u blagostanje i vaš dragocjeni osobni suverenitet!

Ovo novo božansko okruženje samo je uvod u to da lako možete otkriti svoje korijene i povijest. To je Nebo napravilo da vam se omogući da jasno vidite mukotrpan put kojim ste išli do slobode. Davno, mračna kabala je uvela metode da vas se spriječi da uspješno idete ovim putem. Doista, djeco moja, s vremenom na vrijeme, izgledalo je prilično sumorno. Svjetlo Gospodnje doista je došlo i omogućilo da dođe do pobjede. To je sve što se sada može reći. Budite spremni da to osjetite unutar sebe i oko sebe. Mračni su pokušali naći saveznike u ovoj i drugim galaksijama. Njihovi napori su odbačeni i sada velika radost se širi diljem galaksije. Samo svjetlo širi svoja čuda a tama se transformira u ovu čudesnu stvarnost. Mi smo postigli najdragocjeniji događaj. Budite pozitivni i znajte da je velika serija najava blizu!

Upravo sada, na vrhuncu ste velikih promjena. Čak i Anunaki, dugo vremena gospodari mračnih, sada se raduju velikoj pobjedi svjetla. Mi konačno odigravamo scenarij koji je prorokovao Lord Michael prije mnogo eona. Ova operacija dugo je bila u dolasku. Mnoga tisućljeća su prošla prije ovog trenutka. Vi ste ovdje kako s drugih svjetova tako i s ovoga. Pozdravljamo one koji su koristili svoje resurse i svoje sposobnosti da vam posvete pobjedu nad mrakom. Ova božanska igra dostiže vrhunac. Svjetlo će brzo istupiti i detaljno opisati što ste doista učinili. Mi, kao božanska grupa, stojimo spremni da napravimo niz tihih najava u tom trenutku. One će doći od mnogih koji donose naše riječi do vas. Slušajte nas i onda budite slobodni! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo vam se javili s onim što se sada događa. Mi jednostavno molimo za vaše strpljenje i podršku. Ovaj svijet je prošao mnogo u nekoliko posljednjih desetljeća. Brzo se približava trenutak konačnog raspleta. Budite pozitivni, i budite spremni da nam pomognete u ovoj najsvetijoj stvari. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |