Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 10

10. travnja 2012


7 Cimi, 19 Mac, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Događaji se i dalje kreću naprijed. U post-Uskrsnom svijetu, mnogo toga je na pomolu. U Aziji, nedavno održane konferencije su utvrdile preduvjete za nove stvarnosti koje će ubrzo izroniti na vidjelo oko vas. Na tim sastancima je dogovoreno da će se brojni fondovi prosperiteta koristiti za stvaranje trajnog bogatstva u Aziji. Slični skupovi su održavani u Europi i Americi. Ogromno bogatstvo koje su nakupili Uzašli Majstori će biti rašireno širom vašeg svijeta da okonča siromaštvo i promiče zdravlje i blagostanje za sve. Također, fondovi će se dati odabranim pojedincima kako bi se stvorio drugi pristup raznošenju ove spektakularne količine novca. Ova sredstva će se koristiti za uvođenje novih tehnologija koje će biti dostupne vašem svijetu na području zdravstva, poljoprivrede i prometa. Zajedno, vi ćete formirati partnerstvo jednih s drugima koje će dopustiti da dugo potiskivane informacije postanu javne. Ove nove informacije i tehnologije bit će osnova za pomicanje vaših sadašnjih zajednica ka Svjetlu.

Nove vlade i novi financijski sustav bit će uvelike olakšan ovim novim globalnim izobiljem. Nebo koristi svoje neograničene ovlasti da osigura ubrzanje tog golemog pomaka u svijesti. Mi smo samo jedan dio te složene operacije da premjestimo vaš svijet u Svjetlo. Još jedna stvar koju ovdje treba spomenuti je smrt Saveza Anchara naglo zaustavila podršku na kojoj je Smutnja ranije počivala. Ovaj gubitak vrlo cijenjenog saveznika odsjekao je ove mračne pojedince i skupine od njihove „ruke na čelu“ te je to još jedan znak, za one koji znaju, da su dani smrtnog stiska Smutnje izbrojani. Ova skupina sada frenetično pokušava osigurati pogodbu sa svjetlom kako bi umanjili početne kazne s kojima se suočava. Svrha Neba ovdje nije da kazni ove ništarije toliko koliko da kazna posluži kao sredstvo za brisanje starih mračnih energija vašeg svijeta i zamijeni ih trajno sa Svjetlom.

Uzašli Majstori pripremaju nove financijske institucije koje će biti jezgra novog bankovnog sustava. Ovaj sustav pojačava uspostavu novog upravljanja od novih vlada. Na primjer, bankarstvo će postati sredstvo za distribuciju novog bogatstva, jer svaki pojedinac zahtijeva sredstva kako bi prelijevao novac drugima, i da ima pristup menađerima koji mogu osigurati uspjeh novih partnerstava koja će širiti dugo potiskivane tehnologije cijelom čovječanstvu. Vaša društva imaju dobro obučene profesionalce u pravu, medicini, proizvodnji hrane, čije ekspertize trebaju biti preusmjerene da služe novom prosperitetu i osiguraju da svi uredno poštuju svoju novo stečenu slobodu i suverenitet. Vi ćete živjeti u svijetu u tranziciji, i kako se budete kretali prema višim razinama svijesti, postat ćete svjesni onoga što zovemo galaktičko društvo. To uključuje duboko preuređenje toga kako vaše globalno društvo funkcionira, a napredak će postati vidljiv kako vaše nove vlade budu marljivo radile da promijene vaš svijet.

Vaše galaktičko društvo je utemeljeno na poštivanju svakog pojedinca i dužnom poštovanju prema Majci Zemlji i njenim raznovrsnim oblicima života. Ono će također promicati ujedinjenje Unutarnje i Površinske Zemlje. Ovi trenutno razdvojeni entiteti će se ujediniti i dozvoliti svakom od vas da koristi svoje jedinstvene talente i sposobnosti kako bi održavali vaš svijet i njegove nevjerojatne međusobno povezane eko sustave. Ovaj primarni zadatak bit će proširen u vrlo bliskoj budućnosti uključivši sve vodene svjetove vašeg sunčevog sustava. Otkrit ćete da su ti vodeni svjetovi zapravo međusobno povezani i čine dio cjeline čija je skrb povjerena vama. To je razlog da je božanski određeno da se vi transformirate što je brže moguće natrag u punu svjest Bića Svjetlosti. To će se postići našom misijom prvog kontakta. Agarčani i mi smo u potpunosti posvećeni da vas premjestimo u to stanje božanske milosti, i u tu svrhu, mi smo napravili raspored, propisno odobren od Neba, kako bi izvršili taj zadatak i uveli vas u potpuno članstvo u Galaktičku Federaciju Svjetlosti.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Naši suradnici planiraju mnoge važne aktivnosti nakon Uskrsa. To je razdoblje kad će se odmah vrlo brzo uspostaviti računovodstvo svih fondova. Također će se održati završne sjednice za izradu planova posebne radne grupe dodijeljene od Glavnog Agarčanskog Vijeća. Tako da će naredni tjedan biti taj kada će svi potrebni potezi za smjenu određenih vlada biti potpisani, utvrđeni, i donesen kalendar zajedničke akcije. Ovaj kalendar sadrži raspored završnih aktivnosti koje će uspostaviti mnoge privremene vlade širom svijeta. Trenutno, novi bankovni i financijski sustavi su uspostavljeni, a mi samo čekamo pad nekolicine mračnih režima prije nego što novi financijski sustav postane norma za sve veće zemlje. Novi monetarni sustav je postavljen da ovo prati i da dokrajči trenutnu dominaciju američkog dolara.

Ova promjena vaše monetarne i financijske mreže oslobodit će ovaj svijet od bijede, od oskudice i mnogih oblika neimaštine koji sada pritišću vaše društvo. Vaš svijet treba prijelaznu točku da se pripremi za ogroman napredak koji će brzo biti prihvaćen kao normalan. Nove tehnologije će iskoristiti ovo fiskalno obilje do te točke u kojoj će potreba za na novcu baziranoj kulturi postati zastarjela. Tada ćete dostići trenutak kad vaš trenutni pogled na društvo i njegove tradicije napokon može nestati i biti zamijenjen istinom i božanskom mudrosti. Vi ćete shvatiti kako funkcioniraju galaktička društva, i zašto. Ustvari, mi smo svakodnevno promatrali ove koncepte na djelu tijekom našeg boravka u kristalnim gradovima Agarte. Božanska milost nam je dala mogućnosti da vodimo sve vas prema punoj svijesti i novoj stvarnosti.

Značaj ovog doba godine daruje čudesnu usklađenost vašoj dolazećoj novoj stvarnosti. Pokušajte zamisliti kako će dramatične te promjene biti! Vi ćete biti priključeni svima nama. Tada ćemo vam dati niz važnih učenja, koja će otpuhati mnoga uvjerenja koja sada imate o Nebu i Zemlji. Nebo je božanska energija iz koje izvire sav život. Nema riječi o strahu, već o ljubavi. To je u cijelosti božanska milost i sveopće jedinstvo. Podjele ne dolaze sa Neba već iz mraka. Zato nemojte biti u strahu. Budite u ljubavi. Osjetite vrhunski sklad čiji ste vi dio! Radujte se u ovoj energiji, i znajte u svom srcu da će se vaša sadašnja stvarnost i njena grubost otopiti u sreći, čuđenju i beskrajnoj ljubavi. Mi živimo u ovoj čudesnoj stvarnosti i znamo da se ova čudesna energija spušta na sve na Zemlji!

Danas smo razgovarali o tome što se sprema da se dogodi na svijetu. Nebo je ubrzalo energije potrebne za pomak vašeg svijeta u Svjetlost. Svi mi dolazimo k vama u ljubavi i dobrim željama da pretvorimo vašu stvarnost u svjetlo što je brže moguće! Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…