Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 13, 2012

  Sheldan Nidle - 13. studenog 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

2 Ik, 10 Xul, 9 Eb

Selamat Jarin! Vraćamo se s nekim zanimljivim vijestima. Nedavno, užurbana pravna aktivnost i sporazumi koji se odnose na novu upravu, postavili su pozornicu za molbu našim nebeskim saveznicima za konačan početak manifestiranja vaše nove stvarnosti. Oni koji su upravljali vašim svijetom toliko dugo nastavljaju voditi vaše područje prema nizu velikih ekonomskih i diplomatskih katastrofa. Za nas, ta neizbježnost je siguran znak da je došao trenutak za mnogo značajnije zalaganje s naše strane. S tim ciljem smo naredili našim timovima za vezu da obavijeste svoje zemaljske kolege o preostalom vremenu prije nego što budemo prisiljeni da se šire pozabavimo vašom globalnom situacijom kako bi spriječili raspad. Vaši oblici vladanja i karakteristike vaših ekonomskih i financijskih sustava leže u središtu vaših poražavajućih teškoća, i jasno je da se ta područja aktivnosti moraju hitno poboljšati. Europa je blizu točke kolapsa koji će povući za sobom ekonomije većine svjetskih gospodarstava. Nema odgovora na ovu mogućnost, kako stvari sada stoje, osim jedne neizrecive svjetske ekonomske katastrofe. To samo po sebi potvrđuje našu izravnu intervenciju.

Mi smo duboko zabrinuti da će količina vremena potrebnog za provedbu potrebnih mjera nastaviti prekoračivati predložene rokove. Naše iskustvo s vašim svijetom je pokazalo da „neočekivani“ problemi uvijek iznenada iskrsnu da odgode zacrtane događaje dane svima vama. Išli smo uz to samo zato zbog pozitivnih rezultata pripisivanih tim držanjima naših nebeskih savjetnika i mi shvaćamo njihovu mudrost i izvrsno rasuđivanje. Ipak, pojačavanje ozbiljnosti vaših okolnosti sada pokazuje mnogo izričitiji pristup. Vaš svijet zaslužuje bolje. Naš odobreni cilj je prvi kontakt sa vama, a tu su moralne i pravne implikacije koje okružuju ovaj događaj za koji smo mi odgovorni. Mi smo došli ne da uzurpiramo vaše ovlasti, nego da promoviramo vaš povratak ka slobodi, osobnom integritetu, a najviše od svega, punoj svijesti. To znači da ćemo djelovati samo nakon što smo u potpunosti svjesni utjecaja i posljedica tih radnji na vaš svijet. Iz tog razloga, intervencija s naše strane provest će se u jednom ozračju laganog i mirnog objašnjavanja svakog poteza i namjere.

Vrlo poseban trenutak u vašoj povijesti brzo se približava, koji je naravno završetak raspadanja vremenskog aspekta vaše stvarnosti. To bi trebalo biti popraćeno potpuno novom razinom razumijevanja o prirodi stvarnosti u kojoj živite. Vaš rast u svijesti također zahtijeva proširenu perspektivu prirode ove stvarnosti koju doživljavate. Doista, vaša znanstvena paradigma je toliko izazovna kao i ona financijska! To djelomično objašnjava nedavni val nedoumica onih koji ne mogu shvatiti prirodu i stupanj „nenormalnih“ promjena koje oni vide da se događaju u svijetu. Konstrukcija nove stvarnosti preuzima se iz stare, brzo blijedeće paradigme, i vaši eksperti sve se više gube. Krajem prosinca ove promjene konstrukcije vaše stvarnosti zaozbiljno počinju. To je dobar razlog da se plan naših posvećenih saveznika manifestira mnogo prije tog datuma. Opseg u kom se vaš svijet klati na rubu katastrofe može biti procijenjen, a to se prirodno odnosi na nas. Mi pratimo kako se to odvija i želimo da budemo odmah oslobođeni od naših privremenih, nebeskih ograničenja.

Kao kolektiv vi tek počinjete shvaćati ozbiljnost vaših neprilika. Vaše svjetske ekonomije pripremaju se za vrstu kolapsa kuće od karata, koji vas može strmoglaviti u nezamisliv ponor s groznim posljedicama za sve. Mi želimo uspostaviti uvjete koji zaobilaze ovaj postojeći raspad i koji daju našim zemaljskim saveznicima priliku da uspiju u onome što su radili toliko dugo. Njihovi su planovi spremni za pokretanje i poboljšat će vaše živote pomoću nove ekonomije, nove uprave, i razotkrivanja. U ovom otvorenijem okruženju i izobilju mi možemo početi da vas prosvjetljujemo u mnogim oblastima, uključujući nove perspektive o vašoj povijesti, vašem poimanju Duha, i njegov odnos s relevantnijim tumačenju znanosti. Vi ste opterećeni pojmovima kojima je potrebna ili revizija ili trenutno preusmjeravanje. Nevjerojatan novi svijet slobode i ideja vas očekuje, i to predstavlja vrlo važan dio naših najava prije prvog kontakta.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo vam donijeti neke prekrasne vijesti! Mi smo korak bliže završetka našeg dijela ogromnog višeznačajnog scenarija događaja koji će vam donijeti novu stvarnost. Naši posvećeni suradnici marljivo su polagali temelje za uhićenja i suđenja nekoliko desetaka tisuća onih čija je odgovornost da svakodnevno vode financijski i korporacijski vladajući stroj mračne kabale. To je dobro podmazana ogromna mašinerija i postavljena da vas održava u ropstvu. Ova uhićenja će temeljito razdrmati ovaj bespravno stvoren globalni labirint i dozvoliti novom sustavu da doslovno sklizne na mjesto, od čega je mnogo toga na mjestu i čeka. Mi širimo naše blagoslove na Nebo i na mnoge naše suradnike zbog njihove milostive pomoći u naše ime. Mi želimo uspostaviti na ovom površinskom svijetu mjesto gdje Svjetlo opet može zasjati i gdje se svatko može grijati svetim istinama Stvoritelja i u zapovijedima blaženog, božanskog plana.

Naša primarna sveta zadaća tijekom milenija je bila da održavamo Svjetlo na životu i, kad je to moguće, donesemo čudesnu moć svjetla svima. Ova misija je spremna da probije tamu koja je progutala ovo voljeno područje i donese novi način koji će vas vratiti do točke gdje možete jasno raspoznati za sebe slijedeće korake na putu koji vas vraća u veličanstvenost pune svijesti. Naše molitve su poslane, s odobrenjem Neba, velikoj floti brodova koji su došli dovršiti ono što smo naši saveznici i mi učinili da vas oslobodimo od okupirajuće tame koja je bila bačena na vas od Anunakija i njihovih zemaljskih podanika prije nekih 13.000 godina. Uskoro ćete završiti vaše vrijeme kao ljudi ovog svijeta i vratiti se prekrasnim zemljama Agarte! Ovdje ćete povratiti svoje prirodne moći i, sa svojim rođacima Agarčanima, zajedno stvoriti novu zvjezdanu naciju.

Vaša nova zvjezdana nacija će biti blagoslovljena od strane lokalne Duhovne Hijerarhije i određenog broja božanskih misija AEON-a. Vi ćete biti cijenjeni zbog vaše teško stečene mudrosti, a vaše čudesne sposobnosti će sjediniti i ozdraviti raskidanu i ratom izmučenu galaksiju. Naš zadatak je da vam pomognemo u mentorstvu koje je u tijeku i da koristimo našu blagoslovljenu mudrost koja će vas voditi dok oblikujete vaše novo zvjezdano carstvo. Mi smo radosni da je naš sadašnji zadatak održavanja puta otvorenog za Svjetlo tijekom tisućljeća konačno dosegao prag gdje naša nova misija može početi! Davno smo molili Nebo da nam odobri taj poseban zadatak i bili smo počašćeni našim sadašnjim statusom. Svatko od nas se posvetio da dovede svakog od vas do portala pune svijesti i da pomaže našim duhovnim i svemirskim obiteljima na svetim zadacima pretvaranja same suštine vašeg tamnog područja.

Danas smo razgovarali o nekim akcijama koje utječu na sve vas. Veliki događaji se postavljaju na mjesto koji će preoblikovati vaš svijet i, na taj način, odvratiti vas od užasa mraka i usmjeriti vas prema radostima i prijaznostima Svjetla. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge