Home > > Sheldan Nidle - 13. prosinca 2016

Sheldan Nidle - 13. prosinca 2016

10 Caban, 0 Mol, 13 Caban

Dratzo! Događaji se odvijaju dalje. Vrh RV isplata sada je na mjestu. To znači da su isporuke fondova prosperiteta vrlo blizu da se stvarno dogode. Mi očekujemo da će ovaj proces u konačnici dovesti do formalne objave NESARA i nove Američke Republike. Ova serija operacija će se odvijati određenim slijedom, a brojna zajednička zakonska rješenja će osigurati da se brzo i efikasno sprovedu. Dakle, očekujemo da će brojne akcije slijediti jedna za drugom tako da se nova stvarnost može pravilno manifestirati. Ubrzo nakon toga će slijediti puno razotkrivanje našeg dobronamjernog postojanja! U to vrijeme, kako je ranije navedeno, mi ćemo emitirati kratak pregled mogućih akcija koje će dovesti do potencijalnog vremena za masovna spuštanja. Svaki od tih događaja je povezan sa slijedećim. Dugi niz sastanaka uključuje razne frakcije koje su doprinijele vrlo složenom rasporedu. Ovaj proces je okupio razne timove, koji nam pomažu da napredujemo! Stoga molimo za strpljenje dok se ovaj zajednički raspored provodi.

Cijeli proces transformacije ovog planetarnog društva bio je mnogo složeniji nego što smo u početku mislili. Ovo područje je u početku zamišljeno od strane Anunakija kao zemlja koja ima primarno uvjerenje da su oni na vlasti nepobjedivi. Prema tome, ova sadašnja grupa podanika vidjela je sebe kao bića sposobna da prevladaju sve što bi moglo oslabiti ili prekinuti njihovu vlast. Vrlo arogantna uvjerenja duboko su urezana u svačiju psihu. Jedan od mnogih razloga u pomaganju našim partnerima u svjetlu bile su te lude osnovne koncepcije. Ovo uvjerenje sada slabi jer, iz dana u dan, cilj Neba je rafal pozitivnih energija koje podižu svijest čovječanstva. Mi smo gledali kako naši zemaljski partneri uspijevaju mijenjati ta negativna uvjerenja i kako su pokrenuli niz velikih uhićenja među ovom globalnom skupinom podanika. Cilj ovih operacija je da bi se osiguralo da prosperitet vodi izravno u GESARA ovom napaćenom svijetu. Korak po korak, to zaista postaje slučaj!

Ti događaji dio su šireg projekta, koji će postaviti temelj područja gdje se mi namjeravamo spustiti kad bude pravi božanski trenutak. Ovo je nastavljanje pozicije koju mi, s Uzašlim Majstorima, želimo završiti u vrlo bliskoj budućnosti. Gajini narodi su usred stalno rastućeg niza populacijskih ciklusa. Naša je odgovornost da osiguramo da najkritičniji aspekti ovog svijeta dođu do sredstava potrebnih za postavljanje nekoliko ključnih ciljeva. To uključuje svježu vodu, elektrifikaciju i moderni kanalizacijski sustav. Za nas je užasavajuće da veći dio ovog planeta nema sredstava za spajanje na internet i da živi noću u elektrificiranom okruženju. Ti primitivni uvjeti moraju se brzo promijeniti. Postoji dovoljno energije i sredstava u ovom svijetu da se to brzo promijeni. Ove probleme, uz sve veću potrebu za pismenošću, moraju riješiti naši zemaljski suradnici.

Davno, Nebo je prvo stvorilo cijeli ovaj projekt kad se svečano obratilo Uzašlim Majstorima. Oni su odlučili da nova stvarnost, koja je trebala osloboditi površinsko čovječanstvo, bila bi poznata po svom beskrajnom prosperitetu, praćenim vračanjem vaše dugo očekivane slobode. Čovječanstvu se trebao vratiti individualni suverenitet izgubljen ilegalnim proklamacijama Anunakija, čime se božanski ispravlja ova teška nepravda. Primarna misija Uzašlih Majstora trebala je biti da nadgledaju i pomažu čovječanstvu kako je predviđeno raznim pravilima osmišljenim za ovaj zadatak od strane Neba. Ovim pravilima je uslijedio, također, i ukaz da se osiguraju potrebna novčana sredstva za uspostavu jednog tako ogromnog prosperiteta. Osim toga, trebao je biti uspostavljen poseban tim da zakonski svrgne Anunakijeve podanike kad se to zatraži. Sada kada je taj zadatak završen, spremite se da slavite plodove ovih velikih napora. Ovi projekti bi dalje bili podržani našim dolaskom prema naredbama Neba. Sljedeći koraci su da se omogući završetak događaja koji predstavljaju ovu specijalnu operaciju i da se pripremimo za prvi kontakt.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj slijedeći period u vašem duhovnom razvoju isključuje povratak mračnima bilo kakav privid moći. Blagoslovljena administracija Neba predodredila je njihov poraz. Ovo je božanski proces koji doista možete slaviti. Budite istinski svjesni onoga što se događa i primijenite svoje izuzetne vizionarske vještine na ovu vitalnu temu. Nebo je orkestriralo proces koji je posve božanski. Gledajte na ovu trenutnu stvarnost kao na pametan način da provjerite tko je na palubi izvanrednih promjena koje će uslijediti. Prije trinaest tisućljeća, mračni su preuzeli ovu stvarnost i stvorili svijet koji je bio užasan za cijelo njegovo površinsko stanovništvo. Vrlo je bitno da svi koji se protive ovim promjenama pokažu svoje prave boje i da budu uvršteni na već dugi popis onih koji će biti božanski izolirani od vas. Stoga, ovaj blagoslovljeni scenarij je spreman da otkrije tko podržava, ili ne podržava, novu Republiku!

Mi jednostavno molimo da se nosite s tim i pripremite se za nadolazeću veliku najavu. Nebo ne želi da bilo tko još pati. Kad taj proces završi, namjeravamo u potpunosti uvesti pravu američku vlast i završiti s mračnom farsom koja je započela prije gotovo 150 godina. Kada je izvorni Ustav po prvi put proglašen, nedostajao mu je Zakon o pravima. Nakon što je dodan, ovaj sustav upravljanja legalno je proglašen. Isto vrijedi i sada. Samo još blagoslovljeni dokumenti NESARA trebaju postati legalni. Imajte strpljenja i znajte u svom srcu ono što će se uskoro dogoditi. Ujedinite se i budite svjesni što se događa i koristite svoju energiju da nam omogućite da pobijedimo! Oni koji sada tako arogantno paradiraju okolo biti će izolirani od strane naših svetih suradnika! Ta operacija je već počela! Budite strpljivi i pustite da se to manifestira i transformira ovu stvarnost.

Zapamtite, dragi moji, ova stvarnost odlučno prekida s tamom i dolazi u svjetlo. Ova operacija zahtijeva niz "lažnih događaja" kako bi učvrstili prijedlog da svi aspekti stare oligarhije budu uspješno zarobljeni i čvrsto izolirani od vas. Ovaj proces treba sredstva da dozvoli onima koji su sigurni pod njihovim poslovičnim stijenama da izađu i jasno se otkriju našim suradnicima. Ova operacija traje nešto dulje nego što se ranije predložilo. Budite strpljivi, blaženici! Cijeli ovaj proces uskoro će biti promijenjen nizom ključnih najava. Tada se nova vlast može otkriti i ova stvarnost zaista se može promijeniti na bolje. Ova božanska operacija izvlači sve one koji su bili zakopani tako duboko da odabrani zamah od strane naših suradnika bude u mogućnosti pronaći ih. Vrijeme koje smo božanski namjeravali manifestirati vrlo je blizu. Hosana! Hosana! Hosana!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćem. Pregledali smo ono što se odigrava na cijeloj ovoj prekrasnoj plavo-zelenoj kugli i vidjeli kako snage svjetla ostvaruju svoju veliku pobjedu. Mnogo toga se odvija što je u vezi s transformacijom ovog svijeta na bolje. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |