Home > > Sheldan Nidle - December 14, 2010

December 14, 2010

5 Akbal, 1 Mol, 7 Ik

Dratzo! Evo nas s novim važnim vijestima! Vaš svijet se nastavlja kretati do odlučujuće točke gdje će biti suočen sa samo jednom izvedivom opcijom: provesti tihu revoluciju svjetskih razmjera koju naši Zemaljski saveznici ostaju odlučni provesti harmonično i što je prije moguće. Ovdje se ne radi o jednostavnom produžavanju trenutnog svjetskog ustroja čak niti po novim pravilima. Umjesto toga ovo uključuje dramatičnu transformaciju svjesti koja će roditi novi set pravila kao i nove građevne temelje za vašu realnost. Ova nova pravila izmjenit će vaš svjet u nešto potpuno drugačije!

Radikalni potres u vladi SAD-a je jedan od prvih u nizu koraka koji će masovno promijeniti vaše globalno društvo. Ostali koraci će hitro sljediti iza toga, donoseći "dobrodošlicu" novom odnosu prema novcu i obilju (dobara ? op.p.) generalno i zauvijek mijenjajući disharmonično stanje uma koje trenutno vlada po ovim pitanjima. Želimo vas uvjeriti kako je ova promjena vrlo blizu.

Nadalje nastavit ćete se kretati dalje od samog (doživljaja op.p.) bogatstva u širi pojam obilja, što će za vas otvoriti potpuno novi pogled na svijet.

Vrlo rijetko je vaša stvarnost prošla tako značajno resetiranje kao ovo. Rezultirajuće izmjenjeno stanje će biti temelj za vaš povratak u stanje pune svjesti.

Značaj jednog takvog događaja zahtijeva vrlo poseban tretman od strane Neba. Mi dolazimo kao fizička ruka (Neba ? op.p.) u ovoj neizmjernoj obnovi vašeg svijeta. Najvažnija od promjena, koja će biti izvršena na više razina istovremeno, je iskorjenjivanje nagonskog straha koji je obično nusprodukt realnosti ograničene svijesti.

U tom smislu prvi zadatak je oslabiti ovaj prevladavajući osjećaj prijetnje (straha op.p.) i pretvoriti ga u Ljubav i prihvaćanje čudesnih događaja koji će se desiti.

Dosta pozitivnih informacija oko ovih događaja je već široko rašireno putem interneta i putem riječi pružajući nagovještaje ovih stvari. Na ovome će nastaviti u širinu izjave za javnost koje će puštati u medij vaše nove vlade. Ključni okidač u nestanku gore navedene manije straha je predstavljanje univerzalnog, održivog (sustava op.p.) obilja.

Naši Zemaljski saveznici i mi želimo potaknuti novi globalni ekonomski sustav vječnog obilja. Ovaj će se vrlo lako uklopiti u uvjete koji će zamjeniti potrebu za bilo kakvom potrebom monetarne izmjene. Mi, na primjer, nismo koristili novac bilo kakve vrste već milionima godina. Iznašli smo način da izvedemo vaše društvo na isti takav put.

Prvi zahtjev je bilo masovno restruktuiranje vašeg bankarskog sustava s ciljem eliminiranja duga i restruktuiranja distribucije bogatstva dovodeći do "istih pravila za sve" (u bankarskom svijetu op.p.). Ovo zahtijeva akumulaciju neizmjerne količine dragocjenih metala i ostale čvrste forme bogatstva. Naši Zemaljski saveznici su se složili s našim planom i uskoro su uspjeli prikupiti istinski ogromnu količinu stvarnog bogatstva. Idući zahtjev je bio pravedan način za prikupljanje i distribuciju bogatstva. To je zahtjevalo uspostavu novog financijskog modela. Naši Zemaljski saveznici su za to iznašli više nego prihvatljiv prototip.

Ovaj prototip se sastoji od decentralizirane, regionalne bankarske strukture u suprotnosti sa postojećom koju su stvorile negativci. Oni su implementirali vrlo centralizirani sistem vladan kroz mrežu velikih korporacija. Ovo bezlično čudovište je nametnulo labirint računarskih mreža papirnatog novca koji treba biti brzo deinstaliran i zamjenjen sa strukturom koju su pripremili naši Zemaljski saveznici. Ovo nas dovodi do teme koja je prošli tjedan izazvala malo pomutnje za neke od vas. Otkriveno je kako su ove mreže zaštićene skrivenim "minama" i drugim oblicima zaštite namjenjenima da sabotiraju bilo koga tko pokuša bilo kakvo značajno restruktuiranje. Nedavno pobliže upoznavanje s ovom strukturom otkrilo je kako su skrivena ova polja destrukcije. Stoga je kao rezultat, iako je već bilo 5 do 12 (sa pripremama op.p.), da će se primjeniti dvostupanjsko deinstaliranje starog financijskog sustava. To će ublažiti pritisak sa vezanih događaja u prvom planu.

Budite sigurni da ovaj četveromjesečni period ni na koji način ne odgađa ono što će se dogoditi jer je planiran za izvršenje nakon promjena vlada. Tajne vlade vjeruju kako je samoubilački svjetski krah, kao onaj koji se skoro desio 2008 je jedini način iz njihovih trenutnih teškoća, i takva katastrofa je doista u vašem bliskom horizontu.

Također oni čine sve što mogu da ometu vaše doba blagdana govorom o globalnom krahu i provocirajući mnoga svjetska žarišta (S.Koreja ? op.p.). Ipak, naš plan za promjenu će se desiti kad bude više poremećaja nego što trenutno postoji. Stoga smo ubrzali naše završne pripreme kako bi naš harmonični scenarij pobijedio nad onim od tajnih vlada. Također dovršavamo zadnje detalje naših planova o seriji mirnih rušenja režima koji će ukloniti nekoliko "zlih" vladajućih svjetskih režima. Ovaj veliki, kompleksni plan treperi na rubu svoje manifestacije!

Prvi kontakt će se desiti nakon što su osnovni i temeljni prvi činovi prijelaznih vlada osigurani. Namjeravamo stvoriti ozračje gdje će izjave za javnost, događaji i periodi integracije znanja teći sekvencijalno kako biste ih lakše usvojili. Svaki događaj je planiran da teče u i upotpuni idućeg pridodajući u veliku transformirajuću cjelinu. Nakon što prvo domino padne, ostali će ići po posebno planiranoj sekvenci. U sredini iste desit će se formalna izjava o našem postojanju. Mi vidimo tu izjavu kao bacanje novog svjetla na sve što će tome prethoditi. To je prelomna točka kada se vaša realnost počinje odvajati od starog svijeta. To mijenja vašu kompletnu percepciju - kako osobnu tako i kolektivnu i dozvoljava nama da vam pokažemo vaše istinske korijene i kako ste došli u ovu točku u vašoj povijesti.

Ovo je trenutak kad ćemo početi sa širokim predstavljanjem tehnologije. To će raditi u našu korist ( posla uzdizanja naše svijesti op.p.) jer će korištenje naprednih uređaja provocirati privlačenje potisnutih sposobnosti vaše svjesti. To vas u konačnici vodi boljem razumjevanju onoga što ste uistinu sposobni.

Prisjetite se kako je ova misija prvenstveno o vašem povratku u stanje pune svjesti. Želimo da osvjestite vaš temeljni koncept o sebi samima i zapitate se kamo je usmjereno vaše globalno društvo. Ovo će također snažno oblikovati naše prve sastanke. Želimo vam se pridružiti na vašem putu ka punoj svjesnosti i zajedno s vama proslaviti vaše ujedinjenje sa vašim rođacima iz unutarnje Zemlje (Agarthe op.p.).

U konačnici, vi ćete kreirati svoju novu zvjezdanu naciju i postati važan član Galaktičke federacije. Vaša budućnost je blisko vezana uz našu. Stoga mi radosno iščekujemo uspješno dovršenje ove misije Prvog kontakta. Faktori koji prijete ovoj misiji nestaju ubrzano. Spremni smo izaći iza zavjese koju su tajne vlade postavile ispred nas i javno se predstaviti. Dolazi vrijeme za akciju te da ovaj košmar ograničene svijesti bude izbrisan iz vaše svjesti. Vaši rođaci iz unutarnje Zemlje također čeznu da vam pokažu dijelove Gaje koji su bili skriveni od vas od strane tajnih vlada. Ovo je trenutak za svečanosti, prihvaćanje uzbudljivih novih istina i dobrodošlice davno rastavljenim obiteljima i njihovim prijateljima.

Danas smo elaborilari o tome kako će vaš svijet biti transformiran i o nizu događaja koji će vas vratiti natrag u vaše prirodno stanje pune svjesti. No vaša budućnost kao građana nove zvjezdane nacije i članova Galaktičke federacije svjetla je ono što čini srž vašeg putovanja. Najdraži znajte u srcu svoga srca kako je neprekinuto obilje i vječno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i budi u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.