Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - February 15, 2011

February 15, 2011

3 Cimi, 4 Zac, 7 Ik

Vraćamo se s novim vijestima za raspraviti s vama. Trenutno naši zemaljski saveznici su uključeni u seriju koraka koji će voditi pobjedi! Za to vrijeme tajne vlade su zauzete poticanjem radikala i provokatora unutar populističkog pokreta na Bliskom Istoku prema konfrontaciji i nerealnim zahtjevima u nastojanju da destabiliziraju lokalne ekonomije. Cilj ovoga je pokvariti završnu fazu paketa novih ekonomskih mjera zemaljskih saveznika koji su spremni za izvršenje. Novi plan mračnih sila je generirati očajno potrebne naftne dolare za sada prazne kofere tajnih vlada gurajući cijenu nafte na rekordne razine. Kao protumjeru zemaljski saveznici su tajno započeli pregovore ne samo da preduhitre oštar rast i kaos kojeg namjeravaju tajne vlade već također da se pripreme za glatku tranziciju na novi financijski i ekonomski sustav. Cilj saveznika je da okrenu nacionalni zanos u snagu koja se može iskoristiti za mir, blagostanje i stabilnost za svaku naciju na Bliskom Istoku i mi smo koristili naše vrijedne urede da u ovome pomognu našim zemaljskim saveznicima.

Pored nemira na Bliskom Istoku postoje i džepovi nestabilnosti u sub-saharskoj Africi te u istočnoj i jugoistočnoj Aziji. Ovi su izazvani ekonomskim teškoćama koje je proizvela gomilajuća planina duga na tom području. U stvari fiat (papirnati novac op.p.) ekonomija upravljana sa Zapada dostiže točku neizmjernog kolapsa. Nekoliko elemenata je spremno pritisnuti pitanje fiat novca i virtualnog bogatstva što je dovelo vaš svijet u ovu točku prijeloma. Primarna korekcija je uspostavljanje stvarnog sustava valuta podržanih plemenitim metalima (zlato, srebro op.p.) kao alternativu propalom monetarnom sustavu tajnih vlada. Naši zemaljski saveznici su temeljito radili na načinima da vam predstave ove nove valute. Sada je došlo vrijeme da se započne s njihovim uvođenjem.

Rečeno nam je da će sredstvo za postizanje ovoga biti različiti tipovi tzv. fondova blagostanja (javne i tajne novčane zaklade s veliki sredstvima koje će otpuštati sredstva ciljanim slojevima društva temeljem ispunjenja zahtjeva njihovih osnivača op.p.). Ideja zemaljskih saveznika je da otpuste ta sredstva sada a zatim iskoriste novonastalu pravnu situaciju kako bi pogurali nove vlade na vlast. S njihovim (od novih vlada op.p.) službenim dekretima nova globalna monetarna politika formalno će postati aktualna. Istovremeno sa novom monetarnom politikom ide cijeli set novih bankovnih i korporativnih regulacija koje će odmah stupiti na snagu. Ova pravila vratit će vaš svijet u stanje u kom vaša neotuđiva i suverena prava (misli se na pojedince ne države op.p.) imaju prednost pred diktatorskom prirodom sadašnje vlade i korporativnih politika. Društveno uravnotežujuća akcija redistribucije svjetskog bogatstva spojena sa rastom istinske vladavine prave promijenit će sve. Tajne vlade će izgubiti ne samo pristup svojoj mašini za nezakonito gomilanje bogatstva već isto tako svoj utjecaj na svjetske vlade. Nove vlade će biti orijentirane “za ljude”. Njihov prvi zadatak je propisati nekoliko propisa koji će podržati bogatstvo i dobrostanje njihovih ljudi. Nadalje ovi propisi će omogućiti predstavljanje nekoliko novih tehnologija koje mogu znatno poboljšati vaš svakodnevni život. No ipak za nas je najvažnija akcija da se dovrši trenutno NLO zataškavanje. Samo ovaj čin transformira vaš svijet! Uskoro ćete nadići vašu trenutnu ksenofobiju i naučit ćete da niste sami te da su vaši korijeni van ovog svijeta.

Dok mi očekujemo pravi trenutak kad će prvi kontakt doista biti moguć promatramo vaš svijet i vidimo promjenu koja se ubrzava oko vas. Gaja (Majka Zemlja op.p.) namjerava ubrzati korake u izmjeni svog površinskog svijeta. Za to vrijeme vaša struktura vlasti se drastično mijenja. Oni koji su na vlasti sada shvaćaju da svijet kakav je postojao približno 13 tisuća godina se urušava pod njihovim nogama. Različiti faktori koji su ih držali na vlasti više nisu pouzdani kao prije i ekscesi tajnih vlada se više ne mogu lako pokriti. Ovi elementi su ojačani činjenicom da smo mi ovdje te da se ponašamo kao vaši zaštitnici. Ono što trebamo od Vas je čvrsto vjerovanje u ono što se dešava i nekakvu pozitivnu akciju s vaše strane u bilo kakvoj formi je nađete zgodnom. Podržite one koji otvoreno traže promjenu. Iskoristite svoje vještine kako bi educirali vašu zajednicu u učinite svoje stavove javnima. Vrijeme je da budete aktivist za promjenu! Ovo jednostavno znači da vi na neki način postanete dio ovog pokreta.

Kako se vas sve više prilagođava ovim novim realnostima, vi činite mogućim dolazak velike transformacije u vaš život mnogo lakše. Upravo to je ono što nas uzbuđuje kod vas: vi ste veličanstveno prilagodljivi i kada Istina postane poznata vi možete brzo izmjeniti svoja elementarna uvjerenja. Naš dio u tome je da pred vas stavimo nužnu količinu dokaza koji demonstriraju nove koncepte o vašoj realnosti. Vi ste, većinu vremena, pasivno podnosili monumentalne okrutnosti koje je tajna vlada provodila nad vama u prošlosti. Sada je prikladno vrijeme za izmjeniti način kako reagirate na ono što mračne sile ponovno pokušavaju učiniti. Upotrijebite svoje komunikacijske tehnologije i svoj veliki broj kako biste pomogli zemaljskim saveznicima. Pokažite vašem globalnom društvu da ono što je učinjeno u prošlosti vas guši i više ne funkcionira. Vremena su se promijenila. Novi stavovi su uzeli korijena i oni ne mogu tolerirati ono što mračne sile namjeravaju učiniti. Vi više ne možete biti zavarani ili porobljeni!

Mi smo ovdje, kako smo rekli, da omogućimo galaktičku opciju. Ova opcija daje do znanja vašim ugnjetavačima da postoje načini da se svrši njihova dominacija te ih se natjera da vrate moć i bogatstvo vama. Ovo vam daje moralnu odgovornost da osigurate smislenu transformaciju i upravo to je proces koji utire put za vaš rast u svjesnosti natrag u vaše puno stanje svijesti. Naša misija je da surađujemo s vama da ovo ostvarimo. Ne dolazimo da prevladamo nad vama već da pozdravimo povratak naše obitelji. Dolazimo vam dati slobodu i da vas vratimo u prirodno stanje Postojanja. To pomaže svima! Vaša novostvorena mudrost i vaše posebno mjesto u ovoj galaksiji Vam omogućuju posebnu svetu kompenzaciju koja će vječno okončati galaktičke ratove koji su razdirali ovu galaksiju milionima godina.

Vi predstavljate vitalni element saveza sa Ancarom. Ovi dokumenti su svršili galaktičke ratove prije skoro desetljeća i pol i sad će Vas naša misija Prvog kontakta vratiti natrag u Galaktičku federaciju kao potpuno ravnopravnog i potpuno svjesnog člana. Dok ovo činite slobodno ćete komunicirati sa Agarćanima i zajedno skovati novi sunčev sustav i zvjezdanu naciju. Ova zvjezdana nacija sastojat će se od četiri vodena planeta vašeg unutarnjeg sunčevog sustava i duhovnih Bića stvarajući više dimenzije koje su važan dio vaše interdimenzionalne realnosti. Vaša nova zvjezdana nacija će također prihvatiti i bivše mračne sile ove galaksije kao i one koji su bili dio Galaktičke federacije kroz doslovno milione godina. Postat ćete posebni Svjetionik Svjetla koji pozdravlja svih nas kao i one koji dolaze iz mirijada susjednih galaksija.

Ovaj dio svemira ima važnu ulogu u razotkrivanju fizičke kreacije. Mi to znamo i radujemo se svemu što ćemo činiti. Ovo nas vraća natrag u sadašnjost: vi ste na rubu jedinstvenog putovanja. Naša uloga je da Vam budemo učitelji kroz završne faze te Vas zatim dočekamo kao veličanstven Bića koja vi uistinu i jeste. Prvi kontakt kao proces je u svojoj završnoj fazi. Napokon možemo izaći na otvoreno iz sjena u koje su nas mračne sile i njihove glavni saveznici u vladama ograničili i uživati na Svjetlu koje nam je prirodno. Možemo Vam predstaviti našu tehnologiju i razotkriti Vam otkrića dugo skrivana od vas od vaših vlada. Tada ćete Vi i Agarćani pomoći Gaji da dostigne svoju punu svjesnost.

Danas smo nastavili našu raspravu o onome što je pred nama za Vas i Gaju. Bit će to vrijeme čuda i radosti! Vrlo čudesno putovanje je spremno razotkriti se što Vas ujedinjuje ponovno sa Duhom i svemirskom obitelji. Velika proslava za svih nas će uskoro početi! Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge