Home > > Sheldan Nidle - 15. studenog 2016

Sheldan Nidle - 15. studenog 2016

8 Muluc, 12 Xul, 13 Caban

Dratzo! Dolazimo s dobrim vijestima o neobičnostima i čudima ovog prošlog tjedna. Američki izbori samo su posljednji izdisaji starih, ali još uvijek funkcionirajućih, Sjedinjenih Američkih Država, Inc. Rezultati su pokazatelj koliko je Amerika spremna za novu stvarnost, NESARA Republiku. Financijske institucije će postupno ubrzati rad na uvođenju novih, šarenih američkih novčanica. Biti će sa zlatnom podlogom i značit će formalni kolaps nelegalnih Federalnih Rezervi. Nova vlada se uspostavlja da bi završila sa starim sustavom koji je prije nekoliko mjeseci počeo svoje konačno poniranje u zaborav. Nova Republika će vam donijeti međunarodni jubilej koji će ukinuti sve dugove i dati vam slobodu i kontrolu da počnete iznova. U ovoj novoj stvarnosti vi ćete cvjetati i bit ćete potaknuti da koristite svoj prosperitet kako bi ostvarili svoju strast. Ovaj pomak stvarnosti će osigurati potreban nadzor kako bi se osiguralo da oni koji su vas kontrolirali doista budu izolirani od vas. Ova približavajuća vremena biti će razdoblje kad se vi ponovno povezujete sa svojim duhovnim i svemirskim obiteljima. Stari strahovi i sumnje u vama brzo će nestati!

Vrlo je bitno da razumijete sposobnosti koje sada imate. Neprekidan dotok novca omogućit će vam da okončate globalno siromaštvo i, s tim, završite s ekonomskim problemima koji su vas doveli do mržnje i podjela i bili ste iskorištavani tisućljećima od strane sluga Anunakija. U ovom novom području, vama je suđeno da cvjetate. Stare percepcije koje ste dugo gajili će nestati. Vi ćete imati globalni forum koji će odagnati vaše nepotrebne strahove i omogućiti mir i suradnju koja će postati međunarodni standard. Ovo vrijeme će također dati slobodu Uzašlim Majstorima da vas uče mnoge stvari o vašoj staroj stvarnosti, koja će se transformirati u dramatični rad do vaše konačne pretvorbe u galaktičke ljude. Kao što smo prije spomenuli, ova složena operacija zahtijeva, prvo, dolazak naših mentora a drugo, vaše putovanje u Agartu. To je mjesto gdje se čuvaju vaše individualne kristalne svjetlosne komore. Tada vam želimo poželjeti dobrodošlicu u područja galaktičkih ljudi. Zatim, na čudesne načine božanske službe, vi ćete naučiti kako Nebo koristi nas da bi stvorilo stvarnost puno bolju za sve uključene.

U međuvremenu, mi smo radili s našim Agarčanskim rođacima da se pripremimo za restrukturiranje Gajinog površinskog područja. Tijekom posljednja dva desetljeća, mi smo surađivali s Gajinim duhovnim hijerarhijama da pripremimo njene glavne 24 tektonske ploče i brojne slojeve atmosfere kako bi se njena površina pripremila za veliko preuređenje. To uključuje širenje za 1/3 njenog površinskog područja i opće otključavanje njenih površinskih ploča, zajedno s povećanjem kisika u njenoj atmosferi za oko 35%. Ova akcija će omogućiti Gajinoj površini da se ujedini sa svojom komponentom Unutrašnje Zemlje. Po prvi put u gotovo 13 tisućljeća, Gaja će postati spojeno 5-D područje. Dakle, kao što se vi transformirate u vašim kristalnim komorama, Gaja, također, će se preobraziti i ponovno se pojaviti kao njeno bivše sebstvo, čudesni 5-D svijet. U ovom novom području, vi ćete usavršiti svoja nova galaktička društva i onda ih prenijeti na Veneru i Mars. Kad sve to bude gotovo, vi ćete boraviti u ujedinjenom novom području koje će postati nova zvjezdana nacija! To će postati vrlo značajan dio Galaktičke Federacije!

Ovaj proces podizanja vaše svijesti temelji se na božanskim uredbama AEONA. One naređuju da se Nebo i njegovi božanski službenici ujedine i formuliraju plan da se vratite u svoju baštinu galaktičkog humanoida. Prvi korak u tom procesu bio je da se počne nadogradnja vaših razina svijesti. Napadi mračnih na vaše Sunce samo su ubrzali ove svete zapovijedi. Početkom 1990-tih, naš prvi odgovor je bio da pošaljemo naše specijalne flote znanstvenika i inženjerstva u vaš solarni sustav. Kao što je navedeno u prijašnjim izvješćima, flota je naišla na veliki početni otpor, koji je otklonjen krajem prvog desetljećanaše interakcije. Od tada smo počeli razvijati progresivno veću razinu povjerenja. Ovaj proces je sada rezultirao općim planom koji će vas usmjeriti na naš zajednički cilj, za NESARA Republiku. Zamišljeno je da se nakon nekoliko mjeseci pokretanja ove Republike možemo službeno početi predstavljati vama. Nakon toga, možemo započeti spuštanja i završne dorade za punu svijest.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Kraj godine je obično uzbudljivo vrijeme za nas. S radošću gledamo i pomažemo u raznim tajnim vjerskim obredima koji su najzapaženiji u ovo doba godine. To je prigoda kad je najveći dio vaših energija posvećen ovim obredima. Sjećamo se kad smo, kao pripadnici ljudskog roda, rado sudjelovali u tim svetim obredima. Mi razumijemo njihovo zajedničko značenje i namjeravamo vas obavijestiti o onome što mi kolektivno znamo. Ljudi shvatite kako vaše prakticiranje tih vitalnih temeljnih uvjerenja podržava duhovne aspekte Gaje. Ono što je doista zanimljivo je kako će se ta uvjerenja promijeniti kad budemo imali posebnu priliku da vam se obratimo. Dok rastete u svijesti, potrebna su vam dublja objašnjenja velikog značenja ovih završnih trenutaka u gregorijanskoj godini. Mi to namjeravamo ljubazno učiniti. Još od posljednjih dana Atlantide, ovi završni trenuci evociraju dugo sjećanje na taj potonuli kontinet i njegovo neizbrisivo nasljeđe.

Želimo vam zahvaliti na vašim pozitivnim vizijama. Vi ste omogućili da ovo površinsko područje uđe u razdoblje prilagodbe koja je potrebna prije nego što Republika bude službeno proglašena. To vrijeme koje dolazi je ono kad mnogi od vas mogu nastaviti provoditi promjene koje će se ubrzo manifestirati na ovom planetu. Potencijalni veliki rat bio je spriječen samo zato jer ste ostali relativno mirni suočeni s mogućom nesrećom. Možemo samo nastaviti zahvaljivati vam zbog vaših afirmacija i veličanstvenim moćima vaših zajedničkih molitvi i meditacija. Ove izvanredne energije će vam dalje pomoći u vašoj lakoj tranziciji na novu vlast i vrlo dobrodošlo blagostanje. Gaja se raduje s nama gledajući kako se vaše čudesne moći vraćaju korak po korak. Vi ponosno pokazujete ono što je Nebo uvijek znalo da će biti vaš nevjerojatni potencijal. Uživajte u ovom dobu moćnih manifestacija. Vi ste doista njegovi moćni ko-kreatori!

Završimo ovo s nadahnutom molitvom i milosrđem. Svi ste prošli kroz razdoblje ogromnih frustracija i isprekidanih želja. Dolazimo u ovom trenutku s namjerom da se fokusiramo na svakog od vas. Uđite u sebe. Zamislite široku rijeku energije koja teče s neba, koja obuhvaća sve i ispunjava sve s jarkim, nebeskim sjajem. Gledajte kako te energije sve mijenjaju. Neka svijet uzme ove energije i pojča ih. Neka ove veličanstvene energije počnu brzo mrviti staro, usađujući u sve nove sustave nebeska uvjerenja. Gledajte kako se životna energija pretvara u prekrasnu ljubičastu koja će uskoro povećati gajine bazne vibracije i pretvoriti ih u nijansu tamnoljubičaste koja vam oduzima dah. Iz ovog sjaja, svijet prihvaća načine koji će svu mržnju pretvoriti u ljubav, jedinstvo i blagostanje! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili naše izvješće. Gledajmo na ovo kao na veličanstveni završetak onoga što smo dugo nastojali da vam kažemo. Raspravite to i znajte da mnogi čudesni događaji su spremni da se manifestiraju! Uzmite ovaj trenutak da zamislite sve ove elemente i onda, zajedno, stvorimo novu stvarnost na vašem dugo ispaćenom površinskom području! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |