Home > > Sheldan Nidle - 16. siječnja 2018

Sheldan Nidle - 16. siječnja 2018

Selamat Balik! Vratili smo se. Današnji događaji su ohrabrujući i nastavljaju nagovještavati poraz mračne kabale. Važna točka je da se shvati što će ovaj poraz stvarno značiti. Mračni se klate dok se urušavaju u obzoru svog neizbježnog poraza. Zbog toga, mi smo ekstatični i shvaćamo da je ovo samo početak mnogih korisnih događaja koji su na pomolu. Mi prepoznajemo što ovaj proces doista znači za sve vas koji radite u svjetlu. Očekujemo, nakon pokretanja našeg slijedećeg poteza, da ćemo vam predstaviti vašu dugo očekivanu pobjedu prosperiteta i slobode. Sada smo osmislili posebnu strategiju kako bismo vidjeli da se to doista provodi. Mračni se više ne mogu osloniti na silu kao na svoju glavnu bazu. Do sada, mračni još uvijek ne shvaćaju našu namjeru. Mi smo odlučni da postignemo pobjedu koja podrazumijeva njihov poraz. Nije lako preurediti stvarnost koja je starija od 13 tisućljeća. Molimo da svjetloradnici ustraju u strpljenju koje su do sada pokazali. Očekuje se da će se u narednim tjednima dogoditi važan događaj, pa budite spremni. Mračni shvaćaju koliko je blizu njihov slom.

Mračni nastavljaju koristiti bilo kakvu varku kako bi odgodili neizbježno. Dugo odlagani paketi spremaju se za puštanje. Manevri Galaktičke Federacije i naši zemaljski saveznici omogućili su nam da nadvladamo određene prepreke. Kad sve bude na svom mjestu, pripremite se za iznenadni dolazak RV (revalorizacija valuta), GCR (globalna revalorizacija valuta), NESARA/GESARA, uključujući i sve ostalo od obećanog vam prosperiteta. Brojne neusklađenosti u bankarskom sustavu trenutačno su naša prednost. Mi koristimo njihov vlastiti sustav da ih raspametimo. Ova „bankarska pravila“ omogućit će da se odavno obećani svjetlorad doista dogodi. Mi jasno predviđamo bujicu oslobađajućih aktivnosti kad se te neusklađenosti razriješe. Tajni rat u bankarskom sustavu se ispravlja. Ova promjena će rezultirati krajem USA, Inc. i pravednom i neporecivom pojavom Republike u sjedinjenim Državama. Očekujemo da će se sve ovo odvijati idućih tjedana. Pripremite se da budete svjedoci ovih doista izvanrednih događaja.

Ovo očekivanje će promijeniti cijelu vašu svjetsku stvarnost. Željno čekamo razvoj naših planova i nekih najava koje će razdrmati srce. Ove objave će sve promijeniti. One će omogućiti realizaciju NESARA u cijelom svijetu (GESARA). Vrijeme vašeg oslobođenja je sasvim blizu. Kad sve bude na svom mjestu, očekujemo seriju emisija da se razjasni njegovo značenje svakom muškarcu, ženi i djetetu. Unutar mjeseca objava, počet će tiho razotkrivanje. Razotkrivanje će sve promijeniti – od religije do znanosti, povijesti i tehnologija.

Živimo u vremenu kad se nuklearna prijetnja može deaktivirati i podizanje nove svijesti istražene do njenog punog potencijala. Ne bojte se nuklearnih prijetnji, jer ih je Nebo učinilo neupotrebljivim desetljećima prije. Drago nam je vidjeti da ćete vi i vaš svijet biti oslobođeni i pozdravljeni, još jednom, u galaktičkoj zajednici.

Pozdravi! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Dolazimo sa znanjem da je vaš svijet sada u tranziciji. Kaos kojem ste svjedoci jednostavno je odumiranje stiska koji su mračni imali nad vama. Istražimo verziju onoga što vam predstoji u vašoj novoj stvarnosti. Mi smo ovdje da podupremo ovu tranziciju i da vam pokažemo što to znači i kako ćete se kretati kroz promjene. Vaša stvarnost sada prolazi kroz ogromnu promjenu koju mnogi ne primjećuju. Osjetite kako te promjene svakodnevno utječu na vas. Koristite svoju razboritost, jer vi se brzo razvijate i nastavljate tako i dalje. Energije djeluju i mogu promijeniti vašu percepciju ove stvarnosti. Duh osjeća vašu ekspanziju, blagu prirodu i veselo gleda kako te blage promjene transformiraju svaki dio vas.

Kreacija radi na mnogim razinama. Ona je suptilna, i nježno mijenja stvarnost koja ste Vi. Na tim najsitnijim razinama duh je najučinkovitiji. Koristeći duhovne alate, mi mijenjamo vašu sadašnju stvarnost čineći vas svjesnijima svjetla i onih koji traže bolji put do beskonačnog. Rad među tim slojevima donosi način Duha, omogućujući mu da vas nježno premjesti u novu svijest. Ova novi oblik svijesti naglašava kako suptilno te promjene utječu na sve.

Duhovni dizajn stvorit će ljepotu i čuda na jednostavnim stvarima u životu. Zapamtite kako duh radi da stvori radost i ljubav, jer u njima možemo raditi najučinkovitije. Mi smo ovdje da vam pomognemo na vašem putu kući. Pozovite nas: mi s puno ljubavi čekamo vaše zahtjeve. Ovo je timski napor. Kad radimo zajedno, mi smo pobjednici!

Danas smo razgovarali o događajima koji će uskoro promijeniti vaš svijet. Neka nas sve blagoslove, i neka se ovi božanski zaređeni događaji očituju! Vrijeme čuda je blizu! Znajte, draga srca, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |