Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 16, 2013

Sheldan Nidle - 16. travnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

13 Cib, 4 Kank'in, 9 Eb

Selamat Jarin! Vratili smo se! Počnimo danas s pregledom onoga što se događalo do sada. Kao što znate, naši zemaljski saveznici su postavili temelje novog monetarnog i financijskog sustava a Agarčani su koristili svije diplomatske vještine da uspostave jezgru nove uprave koja će se provoditi od strane koalicije pod okriljem vaših Uzašlih Majstora. Uzašli Majstori pod vodstvom Quin Yina na Istoku i grofa Saint Germaina na Zapadu osigurali su da se rađa novi sustav bankarske i monetarne politike. Ove su promjene svojstvene svetim uredbama koje pripremaju ovaj svijet za naše masovno slijetanje. Ove božanske direktive nas vode dok uspostavljamo način da postavimo novu stvarnost za površinsko čovječanstvo. Sloboda je nužan uvjet za sve što je planirano, a vaša stvarnost je na ubrzanom putu ka stvaranju tih preduvjeta za vaš povratak u punu svijest. Mnogi naši timovi za vezu prate sve i svakodnevno se susreću s onima koji će prokrčiti put vašoj novoj upravi. Kao i sada, ti mnogi programi su postavili sve potrebne elemente na svoje mjesto.

Naše osoblje nadgleda planiranje projekata koji će pokazati rezultate o kojima smo odavno raspravljali s vama. U međuvremenu, naši medicinski timovi Galaktičke Federacije nastavljaju s prikupljanjem podataka potrebnih za ažuriranje vaših individualnih svjetlosnih komora. Kad budete pozvani, te svjetlosne komore će biti sredstvo za vaš povratak u punu svijest. Trenutačno, svi vi imate određene ključne blokade, emocionalne i fiziološke, koje vas sprječavaju da se vratite prirodno i vašom vlastitom snagom u punu svijest, i zbog toga kroz tisućljeća pokušavalo se raznim metodama dovesti ovo divno stanje postojanja. Međutim, rezultati ovih složenih tehnologija bili su u najboljem slučaju slučajni, što je razlog zašto nam je bilo dopušteno da stvorimo jednostavna sredstva za postizanje tog cilja. U pravo vrijeme, svaki od vas može pristupiti svojoj individualnoj svjetlosnoj komori koja vas čeka u Agarti, i tijekom tri dana drijemeža ćete biti vraćeni u svoje izvorno stanje pune svijesti kao fizičkih anđela.

Nakon što osigurate vaše veličanstveno novo stanje svijesti, bit ćete kvalificirani da se pridružite Galaktičkoj Federaciji ponovno stvarajući vašu bivšu zvjezdanu naciju. U tome će Agarčani biti vaši glavni vodiči, zajedno s mnogim vašim Uzašlim Majstorima. Vaš prvi izazov nakon povratka u punu svijest bit će uspostavljanje vašeg vlastitog galaktičkog društva, a dio toga uključuje preseljenje onih čiji životni ugovori to predviđaju zbog obnavljanja svjetova na Marsu i Veneri, kao i obnovu planeta Paxa (zvanog Maldek), koji se sada nalazi u fragmentima između Marsa i Jupitera. Vaša nova zvjezdana nacija postat će vjesnik promjena za bivši Anchara Savez jer mnoge nove zvjezdane nacije trebaju predložak za proširenje svoje svijesti do njihovih najvećih razina. U skladu s tim, vi ćete pomoći mnogim članovima Galaktičke Federacije koji su potpuno svjesna svjetlosna tijela. Nebo je propisalo da će ovo postati vaša prva misija kad počnete širiti Svjetlo u cijeloj galaksiji.

Ti prvi zadaci koje ćete obavljati kao fizički anđeli su fundamentalno bitni jer oni će dovesti do trajnog galaktičkog mira. To je sveti zadatak koji će vas pripremiti da budete dobrodošli dodatak na konferencijama Federacije. Mi u potpunosti očekujemo da će nova zvjezdana nacija osigurati osnovu mnogih svemirskih i istraživačkih flota koje će istraživati najudaljenije krajeve ovog sektora fizikalnosti. U tom svojstvu vi ćete provesti mnoge ciljeve misija koji su dio prvog kontakta. U stvari, vi ćete raditi ono što sada mi radimo kako bi ubrzali vašu tranziciju u čudesa pune svijesti. U stvari, vidimo da ćete uskoro postati majstori misije prvog kontakta, i sve što se pod tim podrazumijeva. Na taj način, ono što mi ostvarujemo ovdje sa vama bit će mnogostruko uzvraćeno s vaše strane. Primitivno 3D područje koje sada nastanjujete uskoro će biti transformirano u takvo koje vam omogućuje da se vratite zvijezdama, a to ispunjenje vaše božanske sudbine će vas blagosloviti na načine koji su daleko izvan vaše sadašnje sposobnosti predviđanja!

Blagoslovi, dragi naši! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnogi divni događaji su spremni da se ostvare. Gaja je spremna da pojača energije koje ona svakodnevno ispušta među sva njena živa bića i eko sustave. Te dodatne energije, koje dodatno ubrzavaju vaš pomak u svijesti, mogu se vidjeti kao božanski dokaz da ste blagoslovljeni od Neba! Vaš sveti svijet dugo je bio skriven unutar posebnog manipuliranog zasjenjenog područja kontroliranog od strane mračne kabale. Sada, međutim, ove su nove energije spremne da vas izguraju iz ovog mračnog stambenog prostora na svjetlo. Mi smo vrlo zadovoljni a Nebo i dalje nastavlja koristiti svoje blagoslove da vas sve više približi svjetlosti i prema vašoj novoj sve svjesnijoj stvarnosti. Znajte da su te promjene neizbježne! Pred vama je serija događaja koja će vas pomaknuti do praga nove stvarnosti. Ovi događaji su nebeski po prirodi, te su vjesnici doista nevjerojatnih okolnosti! Oni će vam donijeti prosperitet i slobodu!

Agarčani nam pomažu da pripremimo put da se upoznamo s vama. Te uvodne najave bit će napravljene od strane tajnih svetih društava i mnoge bitne istine će također biti tada razjašnjene. Dugo su mračni punili vaše misli i vaša društva s poluistinama, kao i izravnim lažima, i to se treba ispraviti. Uskoro ćete biti u društvu onih koji odavno znaju o vašim istinskim korijenima i vašoj stvarnoj povijesti. Božanski plan zahtijeva da budete obaviješteni o tim činjenicama i da naučite kako ste bili s vremenom podjarmljivani, i više niste bili sposobni da lako razgovarate s Nebom. Ove vaše prekinute veze zahtijevaju našu hitnu pozornost. Vi ste u prijelaznoj fazi, a naša namjera je sada da iskoristimo naše sposobnosti da vas lako prebacimo u novu stvarnost. Vaša stvarnost je u planu da bude brzo nadograđena uvođenjem širokog spektra istina koje trebate asimilirati. Došlo je vrijeme da se to učini!

Svakog dana Nebo nam šalje velike blagoslove. Ovi „blagoslovi“ su namijenjeni da nas učini svjesnijima gdje idemo i kako brzo nas božanski plan namjerava dovesti tamo. Mi smo ushićeni i želimo reći da svi vi imate urođenu sposobnost da se brzo premjestite u više stanje svijesti. Mi upravo očekujemo signal Neba za pokret. Završna serija događaja je spremna da se dogodi i odvede nas u novo svjetlo. Ovo Svjetlo će osloboditi beskrajni prosperitet i donijeti sasvim nove odgovornosti za sve nas. Društva nemaju tendenciju da se brzo promijene, osim ako se preuzme novi skup vjerovanja i brzo bude prihvaćen od grupe predanih i strastvenih bića. Naša misija s vama je da vas odvedemo, u pravom božanskom trenutku, do točke gdje takva strast, u kombinaciji sa svetim istinama, kuju vaš novi svijet. Želimo vas podsjetiti, u tome leži istina. Budite Ljubav. Budite mudri. Budite svjesni.

Danas smo pregledali kakav je napredak učinjen u vašem svijetu. Molim vas da i dalje budete spremni prihvatiti nove manifestacije jer one dolaze polako, ali sve brže, na vidjelo. Nevjerojatne stvari su spremne da se dogode. Unatoč svoje moći, mračni će izgubiti. Izgubit će zbog vaše velike kolektivne Ljubavi! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: Fredi


< previous message | next message >


Share |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge