Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 16. lipnja 2015

Sheldan Nidle - 16. lipnja 2015

11 Manik, 5 Kayab, 11 Ik

Dratzo! U cijelom svijetu se odvija transformacija neviđenih razmjera. Sluge Anunakija uklanjaju se s vlasti i iz njihovog financijskog sustava. Ovom nevjerojatnom procesu prethodio je niz uhićenja i iznenadnih ostavki ključnih figura u globalnom bankarskom sustavu. To je učinjeno da bi se ispravio proces, koji je u posljednja dva desetljeća ostavio ovaj svjetski financijski sustav u kaosu. Ti pojedinci koji su neizmjerno profitirali iz niza nezakonitosti uskoro će pristojno platiti za svoj pokušaj da trajno dovedu vaš svijet u golemu otimačinu vlasti koja je ozbiljno počela s iznenadnim odlaskom njihovih bivših gospodara, Anunakija. Ti bivši mračni gospodari odlučili su se masovno pridružiti svjetlu i biti pozitivni dio novog saveza stvorenog po deklaracijama Anchara kontinuuma da se ostvari novi galaktički mir. To je omogućilo svjetlu, konačno, da oformi koaliciju i provede drevna proročanstva arhanđela Michaela.

Ovaj nebeski savez pomogao je ovdje na Gaji snagama naše velike flote, čije se osoblje sastoji od grupe bića posvećenih da omoguće stvaranje područja koje može osloboditi površinsko stanovništvo. Ova grupa je prvotno dobila veliki udarac kada je američka kabala izvršila veliki udar u vašoj gregorijanskoj 2001 godini. Bučne eksplozije i veliki požar uništili su tornjeve blizance na donjem Manhattanu. Ovaj drski događaj privremeno je izazvao zastoj onima koji su bili spremni proglasiti NESARA. Ovaj zakon trebao je omogućiti novu vlast koja bi uklonila mračne s vlasti. Ipak, ratovi i spletke mračnih za preuzimanje svjetskog monetarnog sustava u konačnici nisu donijeli uspjeh, i koalicija svjetla počela se udruživati i dogovarati način za prekidanje moći koju je tako nezakonito prigrabila američka kabala. Sada stojimo na rubu uspjeha "mirne revolucije" koja čini mogućim dugo zakašnjelu korekciju valuta. Ti novi financijski sustavi otjerati će mračnu kabalu, i brzo donijeti ovom svijetu kraj dužničkog ropstva i stvaranje blagostanja u cijelom svijetu.

Ovaj skup pravnih postupaka doveo je Gajino društvo do ruba nove svjetske uprave. Većina manjih vlada i međunarodni pravni sustav brzo izoliraju de facto američku vladavinu. To privodi kraju dugu vladavinu fiat dolara i izazvati će kolaps američkih Federalnih Rezervi i povratak Sjedinjenih Američkih Država na ne-imperijalističku vanjsku politiku. Ove nove okolnosti otvaraju put globalnom miru i harmoniji. To će biti stvoreno globalnim protokom novca za mnoge humanitarne projekte. Ti projekti će omogućiti ovom svijetu da se uvedu brojne inovacije koje će uspješno osigurati uređaje za rješavanje svjetske potrebe za vodom, električnom energijom, infrastrukturama i novim alternativnim medicinskim uređajima. Ti projekti će osigurati sredstva za okončanje siromaštva i donijeti ovom području s milošću ispunjen prosperitet. To je taj globalni sklad koji će biti pozadina za naš dolazak. To je kada ćete se sresti sa svojim brojnim mentorima.

Naš dolazak će se podudarati s brojnim porukama koje će vam prenijeti vaši Uzašli Majstori. Osim toga, vi ćete učiti od mnogih Agarčana koji sada žive među vama. Oni će vas upoznati s time tko su oni i dati vam seriju poruka koje će vam govoriti o čudima Unutarnje Zemlje. Nakon tih nevjerojatnih prijelomnih događaja, imat ćete mnogo bolje razumijevanje vašeg pravog porijekla i povijesti, što u stvarnosti seže unatrag do naseljavanja Lemurije prije više od 900.000 godina. Ove činjenice će biti preteča stvari koje ćete saznati od vaših mentora. Želimo da otkrijete što su Atlantiđani učinili i kako će to biti popravljeno od strane Agarčana i nas. Stoga, imate mnogo toga za naučiti i apsorbirati. Vi ćete se također udaljiti od novca, a usmjeriti prema društvu koje se temelji na obilju i vašem unutarnjem skupu odgovornosti. Ta uvjerenja će vas vratiti u punu svijest i potpuno ponovno okupljanje s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. To će vas također vratiti na put ispunjenja vaše doista velike sudbine!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Trenutno, svijet prolazi kroz blaženu transformaciju! Oni koji su odavno širili svoj jedinstveni oblik tame dolaze do kraja svog užeta. Davno, Nebo je odredilo da će ova produžena noć duše doći kraju, kad počnete dolaziti pod utjecaj gregorijanskog 21. stoljeća. U ovom trenutku, kao što je obećano, snage Neba pokrenule su strategije koje će za vrlo kratko vrijeme stvoriti novi svijet ispunjen mirom i blagostanjem. Mi, Uzašli Majstori, sada možemo početi vidjeti razno znamenje na nebu i u vodi. Ti sveti znakovi pokazuju put ovom novom svijetu. Mi se ljubazno zahvaljujemo Nebu za izbavljenje, što će vam u potpunosti vratiti odnos koje nam je Nebo dalo da pazimo i pažljivo vodimo vaš put do pune svijesti. Naš slijedeći niz dodijeljenih zadataka uključuje da vam damo veliki niz globalnih lekcija. Te lekcije će biti dio onoga što će vas učiniti svjesnim toga tko vi stvarno jeste.

Dok rastete u svijesti, vi odmah postajete puno svjesniji svog odnosa s duhovnošću. Ova veza je ta koja vam daje podršku kao što to čini i nama. Gledajte na ovo rastuće blaženstvo kao na znak da se velika patnja koju ste morali podnijeti preoblikuje. Ta fizička i ponekad po život opasna stvarnost je nešto što sada možemo početi ublažavati. Stoga mi, Uzašli Majstori, možemo koristiti naše sposobnosti da vam donesemo milosrdne energije da transformiramo ovo duboko, mračno područje. Nebo nas sada opskrbljuje s određenim duhovnim elementima kako bi se osigurao uspjeh onih koji su stali na stranu svjetla. Dani mračne kabale su odbrojani. Novi svijet se rađa. Oni koji znaju gdje da gledaju mogu vidjeti kako oni koji traže put iz ovog mraka pobjeđuju, a oni koji su dugo vladali ovim područjem propadaju. Pogledajte unutar sebe i istinski to osjetite!

Ovo je doista zanimljivo vrijeme. Ovaj svijet je evoluirao tako da ekstremne razine svjetskog ugnjetavanja i ropstva polako nestaju. Dakle, možemo vidjeti kako naši blagoslovi i svakog od od vas dolaze do izražaja mnogo brže i mnogo jasnije. Oni koji se protive tim promjenama konačno mogu vidjeti kako njihove moći brzo blijede. Bliži se vrijeme kada će se vaša duhovna snaga moći manifestirati i otvoreno koristiti naše energije da pomognemo našim saveznicima da uspiju u svojim nastojanjima. Nebo još pojačava pojavljivanje anđela na zemaljskom planu. Mi smo povećali izvješća o tim anđelima dodajući naša dostignuća. Porast duha još jedan je predznak kako svjetlo mijenja ovo područje na bolje. Pred nama su trenuci za davno prorokovanu pobjedu svjetla na zemaljskom planu.

Danas smo nastavili s našom tjednom porukom. Budite spremni i sposobni da informirate svoje susjede o velikim događajima dok se oni odvijaju. Naše poruke daju uvid u ono što se događa oko vas. Koristite to da informirate druge i znajte da je vrijeme blagostanja vrlo, vrlo blizu! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge