Home > > Sheldan Nidle - 18. veljače 2014

Sheldan Nidle - 18. veljače 2014

9 Kan, 7 Zac, 10 Caban

Selamat Jalwa! Vraćamo se! Brojna događanja potajno se događaju. Kabalina namjera je da se ignorira nas i prisile na neku vrstu odmazde. To je dovelo do takve akcije prije nekoliko dana. Ovi nepošteni nitkovi apsolutno odbijaju promijeniti strukturu korupcije i nemorala. To je politika koja pokazuje kako vlade rade i kako oni koji imaju kontrolu postaju sve bogatiji i bogatiji. Što se masa tiče, može se vidjeti opći prezir. Navike i uvjerenja kabale su ukorijenjene u njima od vremena kad preuzmu bilo kakvu važnu poziciju u ovoj hijerarhiji moći. Tu su sada kontra-akcije koje ih doslovno cijede i prisiljavaju na mnogo drugačiji rezultat. Puni opseg njihove korupcije i arogancije ne može biti u potpunosti objašnjen, a oni će biti podignuti na svoje petarde. Pokrenut će se proces da bi se omogućilo da veliki prosperitet bude preraspodjeljen vama. Naši posrednici marljivo rade kako bi istražili jako potreban skup protokola koji će brzo dovesti do globalnog reseta valuta.

Reset valuta je prirodni proces za uspostavu određene razine odgovornosti ugovorenih valuta između svjetskih nacija. To je osnova za globalnu trgovinu, i na kraju, početak operacije koja je planirana da dovede do monetarnog sustava s podlogom dragocjenih metala. Uključeno u ovo resetiranje je upotreba novih bankarskih propisa, kao što je "Basel III". Ova revidirana struktura će proširiti distribuciju raznih paketa prosperiteta. Namjera je da se reformira postojeći sustav onih koji "imaju" i onih koji "nemaju" i zamijeni se širenjem prosperiteta po cijelom svijetu. Stari sustav oporezivanja dohotka mora biti preuređen. Proglasit će se proslava oprosta duga, i stari korumpirani sustav će biti stavljen na počinak. Novi sustav će preurediti globalne infrastrukture i uspostaviti nove temelje koji koriste prednosti sada potisnutih tehnologija. Tome će kasnije biti dodani naši vanzemaljski izumi. Tada se vaš svijet može pokrenuti iz ove sadašnje tehnološke dileme, i pripremiti za novu svijest.

Naš dolazak će za vas biti prekretnica, a mi ćemo vam uvesti cijeli niz uvjerenja i tehnologija. Upravo sada, vi posjedujete sposobnost da riješite svoju energiju i krizu vode, i da uspostavite metodu koja može omogućiti svakom pojedincu da doista to "ozakoni" za svoju odgovarajuću zemlju. Obrazovanje postaje tako bitan ključ za vašu neposrednu budućost. Dobar učitelj postaje najvredniji resurs. Ovaj resurs, trenutno ograničen, može biti znatno proširen korištenjem interneta i širenjem naprednih digitalnih tehnologija. Ove tehnologije mogu osigurati brzo širenje pismenosti i uvođenje ogromne knjižnice informacija. To će biti osnivanje na svijesti temeljenih nervnih mreža koje će brzo zamijeniti na kompjuteru baziran internet. Ovo uvođenje do sada nepoznatih tehnologija dovesti će vas da otkrivate svoje vanzemaljsko podrijetlo i vi ćete početi na prvom mjestu shvaćati zašto ste bili poslani ovdje.To može učiniti naše predstavljanje puno lakšim za prihvatiti.

Ovaj proces je sredstvo da se lako vratite u punu svijest. Vi predstavljate niz isprepletenih generacija čovječanstva koje su izabrane od strane Neba za ovaj prvi kontakt. Mi smo došli znajući to i na početku smo shvatili da se taj kontakt trebao dogoditi pod vodstvom Neba i njegovih zemaljskih emisara. Ovom postupku je trebalo oko 25 godina da formalno započne. Svi mi počinjemo učiti o nečem drugom i tek počinjemo vidjeti kako ćemo upasti. Razotkrivanje, koje je spremno za početak jednostavno je još jedan značajan čvor u ovom procesu. Vi se doslovno budite prije velike katastrofe koja čini vaše izumiranje neizbježnim. Mi smo došli da promijenimo ovu tešku mogućnost i vratimo vas k svjetlu. Ono što se sada događa je formalni početak odgovora Neba mračnima i ispunjenje svetog proročanstva prvo izgovorenog od arhanđela Mihovila, prije gotovo jednog eona. Hosana! Hosana! Hosana!

Aleluja! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s dobrim vijestima! Sada su u tijeku događaji koji će osloboditi elemente kako bi osigurali vaš prosperitet i manifestaciju nove vlasti. Oni koji žele zadržati sadašnji škripavi sustav su izgubili, kao i njihovi suradnici zajedno s novim monetarnim i financijskim sustavom. Nove valute, sa zlatnom podlogom i nova međunarodna bankarska pravila će skovati fondaciju za oslobađanje dvo-stupanjskih fondova prosperiteta. Ove operacije će sada pojačati da izolirano zakonodavstvo iznese razne odredbe "N.E.S.A.R.A.". Ova pravila će uzrokovati domino efekt za promjenu vlasti i vratiti je narodu. U tom miljeu, vlade će pomoći svjetlu i omogućiti da se dogodi formalno razotkrivanje. Ovo novo okruženje također će nam dopustiti da počnemo seriju lekcija po cijelom svijetu o vašim najvrednijim zadržanim percepcijama.

Život u vašoj stvarnosti se temelji uglavnom na logici mračnih koja je bila na neki način uspješna u blokiranju načina srca. Duh je tako važan i bitan za ono što jeste. Naše vodstvo će prvo obnoviti prave načine duha i naučiti vas što leži pred vama kad se fizički ujedinite s Nebom. Ovo novo društvo se temelji na osobnoj suverenosti, slobodi i prosperitetu. To je ispunjeno s odgovornostima koje će postati vrlo stvarne kad počnete živjeti u ovom novom području. Ovaj novi život zahtijeva da vam damo nježnu, ali istinitu izloženost za ono s čime ćete se sresti. Naš primarni zadatak je da vas vodimo i nadziremo ono što Nebo očekuje od vas. To novo područje će biti osnovano kad vi uspješno provedete vaše zajedničke odgovornosti. Dakle, ovo u početku ostavlja puno toga da vas se nauči o unutrašnjem djelovanju ove nove stvarnosti.

Vi počinjete shvaćati veličinu onoga što se očekuje od vas. Sve početne fizičke promjene su praćene promjenama u vašoj svijesti. Dakle, ono što vi vjerujete ili osjećate o ovoj trenutnoj stvarnosti se mijenja. Dodana tim osjećajima je očita sporost s kojom se ova stvarnost mijenja. To je izazvalo neke frustracije. Imajte na umu da Nebo doista ima plan. Budite spremni djelovati kad je potrebno i shvatite da to također brzo dolazi do pravednog završetka. Događaji, koje smo prethodno naveli su u tijeku. Ovi događaji će promijeniti način kako su bogatstvo i moć u ovom području raspoređuju. Utjecaj mračnih popušta, a sredstva da bi ih se gurnulo u koš za smeće rade prema planu. Neće biti jako dugo prije nego što sve ludilo mračnih ne bude nestalo! Huzzah! Huzzah! Huzzah!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama. Mnogo toga je sada spremno da se dogodi. Budite spremni da očekujete da će se velike stvari dogoditi. Svijet koji ste dugo poznavali počinje se raspadati. Nove valute i nova pravila spremna su za početak očitovanja, a to će brzo dovesti do nove vlasti! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi


Share |