Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 19. svibnja 2015

Sheldan Nidle - 19. svibnja 2015

9 Cauac, 17 Moan , 11 Ik

Dratzo! Sustav isporuke kreće se sporije od željenog u dokazivanju da je sposoban prebaciti vaš novac kroz njega. Kao i obično, svaki novi odjeljak uključuje kašnjenja koja se usredotočuju na one koji žele ukrasti ili preusmjeriti sredstva koja su u pitanju. Naš sustav sigurnosti lako može pratiti kako ta sredstva napreduju, a ako se ništa ne događa, možemo koristiti naš sustav da brzo vrati sredstva. Svaki novi postupak tako sadrži nove moguće propuste koji se mogu lako popraviti uglavnom uhićenjem onih koji su odgovorni za stvaranje još jedne privremene odgode. Do sada smo uspostavili sustav koji nam omogućuje da sigurno prebacimo sredstva do njihovog konačnog odredišta, vašeg računa. Kako možete vidjeti, mi uhićujemo osoblje banaka i mijenjamo ga. Naši posrednici, da bi održali korak, čuvaju materijale o tome kako svaki dio našeg sustava nailazi na usporavanja od strane kabale. Ti zastoji se prate i uspostavljeni su načini za sprečavanje zlouporabe. Vrlo smo blizu pokretanja naših većih sredstava zaklada. Kad ovaj sustav bude u potpunosti siguran, veće isporuke mogu početi.

Ovaj tjedan Nebo nas je obavijestilo da su pojačanja svake od vaših čakri spremna da se dogode. Te promjene najčešće uključuju čakre glave. Možete očekivati da ćete povremeno doživjeti neke glavobolje i, s vremena na vrijeme, bljeskove svjetla, koji izgledaju da se događaju iznenada kroz vašu viziju. To će biti zamijenjeno bolovima u ramenima i mišićima rebara. Poboljšanja u vašim nadbubržnim žlijezdama i imunološkom sustavu stvoriti će neke brze, nagle padove. Onda će ti bolovi prolaziti i vraćati se u vrlo nepravilnim intervalima. Čuvarima vaših tijela potreban je niz provjera da vide koliko dobro vaše nove nadogradnje funkcioniraju. Kad se ti testovi dovrše, možete očekivati sličan osjećaj u vašim udovima. To je zato što su te nadogradnje povezane promatranjem kako te promjene omogućuju nervnom sustavu da se prilagodi, prije nego što nova dijafragma može biti u potpunosti instalirana. Ovaj niz instaliranja može biti vrlo bolan. Dakle, postoji potreba za serijom prethodnih nadogradnji. Gaja, dok čeka da se dogode naša slijetanja, nastavlja se pripremati za veliku katastrofu koja će uništiti sadašnje površinsko područje. Tijekom prošlih godina, broj vulkanskih aktivnosti, tsunamija i zemljotresa se povećao. To se događa da se pokrene površina i uglavnom vas priprema za ono što dolazi. Zemlja je bila u toj poziciji još od pada Atlantide. Ona nas upozorava da povećava brzinu tih promjena potrebnih da preuredite vaša globalna društva i da ih lako premjestite u Unutarnju Zemlju. Mi smo toga svjesni i obavijestili smo naše zemaljske saveznike da preduvjeti koji su nam potrebni za naše slijetanje budu znatno povećani. Gaja duboko želi da se vrati u svoje bivše 5-D sebstvo. Ovaj jaz između unutarnje 5-D stvarnosti i vanjskog 3-D područja joj stvara nelagodu. To je razlog zašto se takozvana spirala smrti povećava u raznim njezinim ekosustavima. Vaša nasilnička društva samo joj pomažu u ovo velikom naporu.

Kabala shvaća da njihova dominacija u vašem svijetu ubrzano blijedi. Ovi nitkovi shvaćaju da njihovo korištenje ratova, kaosa i razdora više ne postiže iste rezultate. Stoga oni prijete izazivanjem ogromnih katastrofa u globalnoj ekonomiji. Mi smo se tome suprotstavili stvaranjem saveza da bi spriječili takvo djetinjasto ponašanje sprečavajući ono što leži pred nama. Do sada, ove akcije drže kabalu po strani. Ono što nam je potrebno je način da naši saveznici ubrzaju tempo onoga što rade. Brojne nove mjere za ubrzanje sustava prijenosa sredstava su spremne, i uskoro, uz pomoć naših saveznika, možemo uključiti prekidač na "SWIFT" sustavu koji je u srcu tih brojnih kašnjenja. Osim toga, snažna nova konstrukcija infrastrukture banaka spremna je premostiti sadašnji nezgrapni bankarski sustav. Kabala vidi da njihov moćni "Fed dolar" počinje kolapsirati. Novo slobodno, prosperitetno područje sada je gotovo spremno da se očituje. Hosana! Hosana!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici su izuzetno radosni zbog onoga što se trenutno događa. Približavamo se vremenu kada mračna kabala pada i era tame će konačno završiti. Najvažniji element je proglašenje NESARA zakona u Americi. Taj trenutak će biti onaj u kojem će se blagoslovljeni dekreti Neba očitovati. Radujemo se da će stvarnost koju su mračni nametnuli površinskom stanovništvu završiti. Plan je da se odstrane oni koji su vas toliko dugo terorizirali i stvorili eru u kojoj je vaša sloboda bila izgubljena zbog njihovih hirova ili zbog same prirode dužničkog ropstva. To će biti nadomješteno ogromnim znanjem, koje vam namjeravamo prenijeti putem mnogih budućih lekcija. Vi trebate isprati premaz laži i neistina koje su mračni koristili da bi imali vlast nad vama. Ova nova stvarnost samo je početak onoga što trebate znati.

Dolazeća vremena će biti vremena velikih promjena. Poraz mračnih će otvoriti mogućnost svjetlu, da poduči i objasni kako će ova nova stvarnost funkcionirati. U prošlosti, bili ste podložni lažima i manipulacijama koje su vas stoljećima onemogućavale da otkrijete istinu o tome kako ovo područje funkcionira. Sada ćete postati svjesniji onoga što se događa na lokalnoj i međunarodnoj razini. Ovaj izljev istine će se nadodati na ono što vam namjeravamo uskoro reći. Svaka naša lekcija je osmišljena da poduči kako možete povećati svoju sposobnost da samostalno razlučite kako Kreacija svakodnevno funkcionira u ovom području. Nebo ima namjeru da vam objasnimo vašu povijest i zašto morate napustiti ove površinske zemlje. Vi morate postati čuvari ovog svetog mjesta i drugih vodenih planeta ovog Sunčevog sustava.

Vama je doista suđeno da budete jedni od glavnih čuvara tih najplemenitijih svjetova. Kad to budete radili, vi ćete naučiti stvari koje će vam omogućiti da vidite koliko je uistinu ovaj zadatak svet. Prije mnogo tisućljeća, naučili smo od naše Agarčanske obitelji koliko je doista poseban ovaj zadatak. Oni koji sada zauzimaju sadašnje svjetove ovog Sunčevog sustava rekli su nam koliko je uistinu dragocjen naš zadatak. Stoga, mi gledamo da naš zadatak bude na zadovoljstvo i korist cijelog čovječanstva i naše svete Majke Gaje. Nebo nam je omogućilo da prođemo kroz te svete ceremonije i da budemo uzeti pod okrilje naših prethodnika. S druge strane, naučili smo iz mnogih naših svakodnevnih zadataka kako najbolje da služimo vama. Mi vas blagoslivljamo i blagoslivljamo Nebo za njegovu pomoć. Ponosimo se svakim od vas. Znajte duboko u vašim srcima da je ovaj svijet tihe patnje spreman za potpunu transformaciju!

Danas smo pregledali ono što se događa i što se sada jedva počinje manifestirati. Ova nova stvarnost će okončati dužničko ropstvo i omogućiti vam da prigrlite novo područje ispunjeno mnogim čudesima, što ste omogućili vašom pozitivnom snagom za promjene. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Danas smo prešli preko nekih brojnih događaja koji se događaju oko ove prekrasne plavo-zelene kugle. Kao što sada znate, veliki skup blagoslova je na čelu vašeg puta. Iskoristite preostalo vrijeme da budete zahvalni i da pomognete Gaji u stvaranju novih odnosa između vas i nje. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge