Home > > Sheldan Nidle - 19. prosinca 2017

Sheldan Nidle - 19. prosinca 2017

Selamat Balik! Dobrodošli. Nakon znatnog kašnjenja vraćamo se da vam damo kratki pregled onoga što se događa u vašem svijetu tijekom ovog svetog doba godine. Ponekad je teško u potpunosti shvatiti što se događa na vašem planetu. Želimo nakratko razmotriti što se dogodilo nama u Galaktičkoj Federaciji. Konačno su nas pozvali vaši zemaljski saveznici da igramo aktivniju ulogu u ostvarivanju vašeg obećanog prosperiteta. Stoga, iskoristimo ovo vrijeme da se okupimo i pripremimo za monumentalne promjene koje će se odvijati tijekom narednih tjedana. Vaši zemaljski saveznici čekaju u pripravnosti da upotrijebe naše strategije koje će eliminirati uporne napade kabale.

Stalna uplitanja kabale i njihovih brojnih suradnika često stvaraju teške probleme politici. Unatoč tim izazovima, svjetlo mora neizbježno postići te pobjede koje ste toliko zaslužili. Svjetloradnici su predodređeni da koriste svoje lukavstvo (intuitivnu mudrost) kako bi ostvarili takve rezultate. Stvaranjem stalne ravnoteže između svjetla i tame, mi mislimo ostvariti konačan uspjeh.

Vaša apsolutna pobjeda je najvažnija. Propast kabale je bitna prije nego što budete u mogućnosti krenuti naprijed i stvoriti novu i iskonsku galaktičku stvarnost. Stoga primjenjujemo strategiju i oprez dok savjetujemo vaše zemaljske saveznike o tome kako poraziti kabalu u božanskom vremenu. Naš plan je bio da napredujemo laganim i stabilnim tempom. Odlučni smo postići pobjedu za sve u pravom božanskom vremenu.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas bismo željeli govoriti o tome da budemo nježni sami sa sobom i da koristimo milosrđe. Milost je kvaliteta ljubavi koja proizlazi iz samog srca vas i našeg Stvoritelja. Koristite ovo kako biste bolje razlučili kako vi kao osoba percipirate svijet i njegove brojne kompleksnosti. U srcu se nosi unutarnja želja koja pokazuje tko ste vi kao pojedinac. Također pokazuje kako svijet reagira na vas. Imajte cijelo vrijeme na umu, draga srca, koliko je nužno da naučite udaljiti se od ovoga svijeta. Ovaj svijet često nenamjerno reagira na način na koji gledate svjetske događaje. Neophodno je da postupate sa sobom nježno dok se budite kao moćna bića koja jeste. Povežite se sa srcem, jer to je mjesto gdje prebiva vaša moć. Dok to radite, počet ćete uviđati kako možete preobraziti svoje srce i promijeniti svoje poglede na ovaj svijet.

Isto tako, milosrđe je funkcija srca. Ali razlog za to je drugačiji. Okružite se ljubavlju našeg Stvoritelja. Vrhovni Stvoritelj nema sjekiru da vas samelje. Ne postoji formula "jedna veličina odgovara svima" za izražavanje vaše unutarnje ljubavi. Milosrđe, zajedno s energijom srca i milošću, može se okupiti kako bi vam pomogla da bolje razumijete ne samo sebe nego i to kako vaša zajednica vidi cijeli svijet. Primijetili smo da, kad dopustite vlastitim sposobnostima da stupaju u interakciju s našim sposobnostima, vi prihvaćate više onoga tko vi stvarno jeste. Ovdje smo da pomognemo u vašem buđenju. Vi ste ovdje da svladate fizikalnost. Srce je čista ljubav. Ljubav vas čini onim tko doista jeste. Naučite kako ovaj svijet gleda milost i milosrđe.

Rečeno je da, zajedničkim radom na ovom svijetu, možemo otkriti kako iskoristiti kvalitete blagosti i milosrđa kako bismo pomogli jedni drugima. Oni koji razumiju ove osobine smatraju da, kako rastete u ljubavi jedni drugima, naučite bolje shvatiti važnost nježnosti i milosrđa.

U današnjem svijetu bitno je shvatiti kako se ove dvije kvalitete međusobno povezuju. Za mnoge od nas, milost je postala mač sa dvije oštrice. To pomaže u konceptualizaciji kada milost može pomoći drugima i kada može pomoći u rješavanju boljitka svijeta. Jedan od glavnih zadataka majstora je da objasne drugima ulogu milosrđa u poboljšanju čovječanstva. Mnogi mole za milost da uljepšaju svoje stanje u ovom svijetu. Drugi se bave time kako njihove molitve mogu unaprijediti naše područje. Milost je alat koji možemo upotrijebiti za stvaranje tolerantnijeg svijeta.

Na ovome svijetu postoji glavni primjer upotrebe Milosrđa. Jako davno došlo dijete do nas, duboko zabrinuto zbog prirode i stanja njegova života i svega što je s njim išlo. Upitao je kako bi mogao stvoriti bolje uvjete za svoj život. Molio je da mu se molitve odobre. Dobio je ovaj odgovor: uzmi ono što znaš i razmotri to iz perspektive kako poboljšati cijelo čovječanstvo, a ne samo sebe. Čovječanstvo priziva nevolje ignoriranjem načina srca i duha. Da bi vodio uspješan i sretan život, prouči univerzalne zakone i primijeni ih na svoj život. Tada ćeš biti u Stvoriteljevom toku.

Danas smo nastavili s našim porukama. Molimo vas da ostanete strpljivi i da nada doista sjaji u vama! Prihvatite činjenicu da će veliko vrijeme čuda doći do krešenda! Znajte, dragi, da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |