Home > > Sheldan Nidle - May 21, 2013

Sheldan Nidle - 21. svibnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

Dratzo! Opet smo došli s više toga da vam kažemo. Vaš svijet nastavlja i dalje oscilirati između pokušaja Zapada da izazove sukob sposoban da spriječi globalne promjene koje prijete centru moći mračne kabale, i pokušaj Rusije da naturi novu stvarnost Zapadu. Ova dinamika je jenjavala i tekla tijekom čitavog prošlog desetljeća. Pa ipak, čak i kad se ove igre moći približavaju stupnju koji podsjeća na početak Prvog svjetskog rata, one se onda povlače iz ove strašne mogućnosti. Agarčanski timovi za posredovanje također su bili vrlo uspješni u smirivanju situacije na Bliskom istoku. Ipak, taj tekući proces balansiranja na ivici rata pokazuje važnost dovođenja ove nestabilne situacije završetku. Nebo nas uvjerava da su ove stalne političke prepirke jednostavno posljednja previranja vrste diplomacije dugo korištene od strane zapadnih država i posljedica toga je da nema sukoba . Doista, dolazeća božanska intervencija će promijeniti cijeli ovaj tužni nered. U međuvremenu, više pravnih oružja i dalje se koristi protiv kabale na svjetskim sudovima. Impuls za "odgovornost" ubrzava se iz dana u dan, povećavajući broj onih koji su već, ili će biti, uhićeni.

Vaša stvarnost je na izdisaju dok se ekonomski sustav na kom je temeljena mrvi do zaustavljanja. To je slično velikom mlinu koji ovisi o rijeci koja se brzo isušuje. Vlasnici, mračna kabala, shvačaju što se događa i namjerava napraviti zadnji pokušaj njihove oslabljenih mogućnosti. Kabala se očajnički lovi za rješenja za obnavljanje padajuće razine rijeke, no unatoč najvećih napora nikakvo rješenje nije pronađeno. Mi smo u bezbroj navrata obavijestili kabalu što bi trebala poduzeti da riješi svoju dilemu a njihov odgovor je bio da će tvrdoglavo nastaviti u istom smjeru. Mi smo stoga krenuli naprijed s onim što nas je Nebo usmjerilo da učinimo. Kabala je potpuno svjesna da je njeno vrijeme isteklo pa i pored toga još uvijek povećava svoju odlučnost da izvuče neka neostvariva čuda iz zraka. Mi gledamo i čudimo se njenim besmislenim reakcijama na neizbježnost koja na nju vreba. Vrijeme je tim od mračnih kontroliranih vlada da odustanu i otkriju istinu svojim izmučenim narodima.

Naše osoblje za vezu upravo je završilo niz razmjena informacija s nekoliko zapadnih vlada, u kojima smo im jasno pokazali da su njihove dileme endemične za cijelu globalnu ekonomsku strukturu koja se sada raspada oko njih. Praktično rješenje je da omoguće novim vladama da uvedu niz novih programa za gospodarstvo i izobilje, uključujući i službeno razotkrivanje našeg postojanja. Stoga očekujemo trenutak izabran od Neba da djelujemo i da vam se predstavimo. To će također biti trenutak za seriju najava Agarčana i Uzašlih Majstora, koji će objaviti ono što trebate znati da biste dobili razumno shvaćanje o onome što se doista događa u vašem svijetu. Ovi uzorci informacija će potaknuti brzu promjenu u vašoj svijesti i uvesti nove načine da promijenite vaše zajednice, omogućujući im da kreativno rade jedne s drugima. Mi jasno uočavamo zamršene probleme stvorene od vaših sadašnjih vlada, što je razlog da je načelno dogovorena nova struktura na koju se može osloniti za unaprjeđenje vašeg novog prosperiteta i vaše nove stvarnosti.

Stojimo na rubu velike intervencije naređene od Neba. To će otvoriti vrata za prvi kontakt i nove odnose između vas i Agarčana. Stupanj prijenosa skorašnjeg transfera tehnologije će vas zapanjiti! Vaš svijet je zbog skoka u sposobnosti prihvaćanja koji je daleko veći od nastupa prijenosnih računala sa svojim brojnim izdancima kao tableti i pametni telefoni. Osim toga, oni su došli s nekim ozbiljnim zdravstvenim problemima! Nasuprot tome, neke od novih tehnologija mogu potaknuti ne samo opće zdravlje i vitalnost, nego i vašu razinu svijesti dok vas povezuje lakše i učinkovitije s vašim svijetom. Vi ćete početi vidjeti tehnologiju u cjelini kao "alate svijesti" i počet ćete koristiti svoje vrijeme za upijanje znanja, meditaciju, i da razmišljate o dolazećim čudima pune svijesti. Kao vaši mentori pokazat ćemo vam ogromno značenje sposobnosti koje su još uvijek skrivene u vama, jer to je ključno za vaše razumijevanje slijedeće faze vašeg putovanja ka vašoj božanskoj sudbini.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo ovog sretnog dana da napravimo neke važne najave. Prvo, blagoslovimo naše svemirske obitelji i obitelji iz Unutrašnje Zemlje. One sada dolaze da postave pozornicu za slijedeće korake na vašem putovanju u punu svijest. Nebo nalaže da svaki od vas sada treba postati svjestan da niste sami u ovom prekrasnom, prostranom svemiru. Uskoro će biti pokazivanje na dnevnom nebu nekih od naših ogromnih flota koje će se spustiti kad božanstvo da sveti znak za pokret. Drugo, mi ćemo se moći pokazati među vama u velikom broju kako bi počeli s našim planom učenja. Ta učenja će vam pokazati kako i zašto su Anunaki namjerno zbrkali mudra učenja koja ste dobili od naših najuglednijih velikih majstora. Ove poruke će vam konačno omogućiti da otkrijete istinu o svojim korijenima i ono što Nebo očekuje od vas.

Nadalje, mi ćemo reći našim tajnim svetim društvima da oslobode fondove prosperiteta koje su Grof Saint Germaine i Quan Yin tako dobrodušno izdvojili za vas. To predstavlja početak novog financijskog sustava koji će uvesti oprost duga kao sredstvo za poravnanje svjetskih financijskih struktura. Nove ovlaštene banke će privremeno distribuirati i na neki način upravljati tim fondovima. Nakon što se flota federacije spusti, te banke, prateći financijski sustav i vaša zamjetna potreba za "novcem" kao takvim bit će uključena u vrstu preteče vašeg novog galaktičkog društva. Namjera, blagoslovljeni, je da se fizičko obilje koristi kratko vrijeme kako bi se izliječile manipulacije mračnih koji su vas uvukli u vjerovanje u želju i ograničenje umjesto da se držite vaše božanskih odgovornosti. Ogromni utjecaj vaših osobnih mentora na vaše živote sve će to odmah promijeniti! Mi ćemo vas tada upoznati s vašim odgovornostima koje dolaze s višom svijesti i pomoći vam da shvatite njihovo značenje.

Vaša primarna odgovornost je da postanete učinkoviti nadglednici vašeg dragocjenog zavičajnog svijeta. Majka Zemlja je raspoložena radujući se unaprijed vašoj divnoj službi. Nove tehnologije će izliječiti površinski svijet i pripremiti ga za veliki prijelaz u potpuno ujedinjen, potpuno svjesni svijet. Vi ćete odigrati najveću ulogu u tom početnom postupku, nakon čega će biti vremena za vrhunac vašeg sretnog povratka u punu svijest putem korištenja vaših svjetlosnih komora. Zatim, nakon što se naviknete na radosti i moći pune svijesti, bit ćete spremni da radite zajedno s nama. Mi se unaprijed radujemo ovom posebnom vremenu jer mi smo predodređeni da zajedno stvorimo najvišu nebesku zvjezdanu naciju. Nebo nas obaviještava da ono o čemu smo govorili tada će se očitovati i naš dugi boravak na ovom planetu vodi na novi i blažen put. Aleluja! Aleluja!

Danas smo vam donijeli još jednu poruku o mijenjanju starog i uvođenja u novo. To je čarobno vrijeme kada mračni napuštaju vaš svijet i svijetla, puna svijest počinje se očitovati. To je kada se čuda i zanos slobode i blagostanja vraćaju! Znajte voljeni, da su neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedno! Budite u radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?