Home > > Sheldan Nidle - 21. srpnja 2015

Sheldan Nidle - 21. srpnja 2015

7 Ik, 0 Vayeb, 11 Ik

Dratzo! Svijet se počinje "kidati" na dva velika dijela! Kabala je bijesna i neuspješna, radeći da zadrži svoju tisućljetnu prednost. Ove tradicije stenju pod širokim pravnim napadima snaga svjetla. Tu su i ograničenja nametnuta nepoštenoj svjetskoj bankarskoj mreži mračnih. Gotovo svakog tjedna, mračni pokušavaju stvoriti situaciju koja s vremenom može dovesti do rata. Ta strategija ne uspijeva. U stvari, obrazac postupnog raspada sada je norma za ovu kabalu i brojne njene podanike. U međuvremenu, naši zemaljski saveznici zajednički raspravljaju kako najbolje završiti s ovom bivšom skupinom globalnih moćnih mešetara. Novi monetarni sustav čeka vrijeme za svoje formalno proglašenje. Ovo proglašenje isto tako čeka konačni veliki pritisak, koji postaje sigurno svršen čin za svjetlo. Ono što trenutno nedostaje je doprinos vlasti u ovom rastućem velikom savezu. U mnogim velikim vladama, oni koji su nadležni trenutno organiziraju potrebna preusmjeravanja vlasti koja će vratiti prava svojim narodima i omogućiti da se dogodi niz velikih uhićenja.

Postavljena je pozornica za pravu mirnu revoluciju, koja će omogućiti da se vaš svijet vrati u stanje mira i nečuvene suradnje. Mračni svakodnevno podrhtavaju zbog stupnja napretka koji naši zemaljski saveznici stalno postižu. Ova priča još uvijek vam je uglavnom nepoznata, jer je okružena ogromnim oblakom dezinformacija mračnih. Ideja je da zbune mase održavajući putem laži da se zapravo ništa nije promijenilo. Mi duboko želimo da se izdignemo iznad te postavke "dima i zrcala". Mi stalno molimo naše zemaljske saveznike da otkriju barem djelomično ono što se doista događa. Njihov odgovor je da im ova velika dezinformacija pomaže tako što čini da kabala vjeruje da njihova čudna strategija na neki način funkcionira. To im omogućuje da se kreću naprijed na svoj jedinstveni skriveni način i u pravo vrijeme da iznenada jurnu s novom stvarnošću na vodstvo mračne kabale. Mi, međutim, osjećamo da agresivnije kampanje mogu dobro funkcionirati, jer to vas može držati nekako "u toku". Zemaljske snage svjetla i dalje ne popuštaju da je to samo-poražavajuća strategija zbog prirode načina kako kabala funkcionira.

Kad se ove strategije pokrenu, možemo vidjeti kako svjetlo namjerava zbaciti mračne s vlasti. Mračnoj kabali, bogatstvo i vlast su sve. Za njih, njihova sposobnost da budu imuni na zakone koji vrijede za sve druge je znak koji pokazuje koliko im se čini da su važni. Na poslu, svjetlo polako okružuje mračne s alternativama koje obećavaju da će biti poražavajuće za njih. Ovaj proces, koji oni zajedno navode je kako ovaj nekad moćni neprijatelj može biti pobijeđen. Mračni, pak, nastavljaju i dalje ovisiti o strategijama koje sada uglavnom ne rade. To je zato što Anunaki više nisu u slici. U stvari, ti bivši vladari su savjetovali zemaljske saveznike o tome kako najbolje pobijediti njihove bivše podanike. Dakle, očekuje se da u nekom trenutku u idućim mjesecima ova strategija svjetla donese očekivane rezultate. Pad mračne kabale u stvari samo je početak. Naše slijetanje će doći tek kad nova vlast i novi financijski sustav budu potpuno uspostavljeni. Prije toga brojna događanja će se dogoditi. To će postaviti pozornicu za vaš susret sa svojim mentorima!

Svi ovi nevjerojatni događaji bili su dio prapovijesti koju su pokrenuli Anunaki. Anunaki su se dogovorili s Nebom da se neće raditi nikakve daljnje izmjene onoga što su vam učinili Atlantiđani. Ipak, Anunaki su žarko željeli da vas u pravo vrijeme drastično pretvore u zaglupljene ljudske robote. Ti roboti su trebali biti njihovi robovi i trebali su omogućiti Anunakijima da se presele u unutarnje krugove zlog Anchara kontinuuma. Taj plan je podrazumijevao da prvo mračni moraju osigurati da vaši preci budu potpuno spremni izvršiti svaku njihovu naredbu. Rezultat su bila tri zlatna doba. Ovaj proces je bio osuđen na propast i nakon velikog potopa vi ste raseljeni po cijelom svijetu. Mračni vladari su znali da će Nebo uskoro ponovno posjetiti ovo područje i osloboditi vas ograničenja koja su vam nametnuli ovi vladari i njihovi podanici. Mi smo u prošlosti pratili ovaj sunčev sustav, a posebno, Gaja je stalno revidirala taj proces. U tim posjetama, naišli smo na Anunakije i ponovili brojne odredbe Neba koje su nam jako davno navedene. One su govorile o vašem oslobađanju i vraćanju u punu svijest.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj svijet se priprema za blagoslovljeni događaj! Davno, Nebo je dopustilo mračnim vladarima da vladaju ovom zemljom, pod uvjetom da se određeni broj posebnih pravila dosljedno provodi. Ako Anunaki uvelike odstupe od tih ugovora, pogubna situacija će biti očišćena s puno prljave vode. Anunaki su slijedili ove božanske edikte i bilo im je omogućeno da dominiraju čovječanstvom gotovo blizu 13 tisućljeća. Ugovor iz Anchara završio je ovu vladavinu i donio mir u ovu galaksiju. Mi smo ti koji su pomno pratili ove nitkove i vjerno izvješćivali o svakom malom njihovom prekršaju. Sada smo u najsvetijem vremenu, što će omogućiti svakom od vas da napokon dođe u stvarnost koja će biti ispunjena mirom, slobodom i blagostanjem. To će biti vrijeme kad ćemo moći slobodno hodati među vama. Čak sada, mnogo vam je lakše pomoći nego prije!

Podižuća energija svijesti oblikuje stvarnost u kojoj vaš koncentrirani fokus doista može postići čuda. Svaka stvarnost ima energiju, koja je normalno prilično slaba. Koristite svoju dodatnu sposobnost da se fokusirate kao alat za postizanje ciljeva. Povećane količine duhovne sile mogu vam u kratkom vremenu omogućiti uspjeh. Da bi to postigli, ostavite sve negativnosti i frustracije. Uvijek imajte na umu da svaka takva vježba zahtijeva ne samo fokusiranje, nego i mnogo unutarnje projicirane pozitivnosti. Pojačajte to sredstvo u vama pružajući mirne i korisne energije. To će biti temelj za ono što namjeravate učiniti. Kada se osjećate pozitivni i duhovno jaki, počnite odvajati vrijeme tijekom dana za projiciranje te energije. Kako detalji vaših pozitivnih projekcija rastu, možete početi sagledavati kako će vam te vizualizacije omogućiti da promijenite svoju stvarnost. Onda poput udara munje vi ćete uspjeti!

Vi živite, blaženici, u vremenu koje je u vrlo plodnoj točki prebacivanja iz zla u svjetlo. Brojna događanja dolaze do ostvarenja. Ovi događaji će brzo promijeniti vaš pogled na ovu još uvijek ograničenu stvarnost. Sveta stvar je da se mi stalno širimo i time vam omogućujemo da uspijete. Iskoristite to i koristite vlastite pozitivne energije da ubrzate ovu promjenu. Postanite svjesniji uzbudljivih mogućnosti i pridružite se usvajanjem vlastite verzije ovih vizualizacija kako bi premjestili ovo područje u novo doba ljubavi i svjetla! Zajedno, imamo mogućnost da znatno pojačamo akcije koje naše snage svjetla poduzimaju kako bi osigurali slobodu, mir i blagostanje koje vi s pravom zaslužujete. Namjeravamo svakodnevno otvarati sredstva da vam pomognemo u ovom blagoslovljenom nizu događaja. Zajedno, dragi, možemo biti pobjednici!

Danas, nastavli smo vam davati poruke koje opisuju ono što se događa sada! Svugdje na ovoj svetoj kugli, pojedinci se udružuju kako bi uklonili vlast mračnih i gurnuli ih na margine. Još uvijek ima mnogo posla. Ipak, vrijeme slobode i pobjede je vrlo, vrlo blizu! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |