Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 21. kolovoza 2018


Sheldan Nidle - 21. kolovoza 2018

Dratzo! Kako se svijet nastavlja mijenjati, kabala ostaje duboko uznemirena zbog toga što gubi svoj stisak nad čovječanstvom. Imali ste dugu borbu uspona i padova, pa ipak vaša odlučnost da držite svjetlo stalno je prisutna. Većina bića na vašem planetu osjećaju blagotvorne promjerne na nekoj razini. Svijet koji ste stoljećima poznavali u stanju je kolapsa. Sadašnja globalna scena ide svojim smjerom. Vrući na njenom putu su događaji koji obećavaju da će dosta promijeniti život. Oni uključuju rođenje nove ere istinskog duhovnog rasta i pojave dugo traženih ideala kao što su mir, blagostanje, i osobni suverenitet. Sada se nalazimo u jednom intervalu, gledajući kako se staro mračno doba raspada a nova se era nade i obnove pojavljuje na vidiku.

Oni od vas koji prate svjetske događaje svjedoče vremenu kada svi komadići slagalice padaju na svoje mjesto. Postavljen je jasan plan i raspored. Ono što sada od vas tražimo je da strpljivo čekate dok se ne dogodi niz naizgled nepovezanih događaja koji raspliću plan mračnih i zamjenjuju ga s onim koji je u skladu s Božanskim planom. Savez provodi plan koji je fluidan. Ova posebno konstruirana „igra beskonačnog zbroja“ i kvantna rješenja koja je prate osiguravaju našim zemaljskim saveznicima prednost nad statičkim strategijama kabale.

Sada usmjerimo pozornost u ovoj poruci na aspekt koji uspoređuje vaš prosperitet, nebesku pripremu vašeg fizičkog jastva za punu svijest. Ovaj proces uključuje potpunu obnovu vašeg fizičkog, mentalnog i emocionalnog tijela. Završna reintegracija će se dogoditi u sigurnosti kristalne svjetlosne komore. Ovaj specijalni živi odjeljak svjetla oblikovat će kompletno sekvencioniranje vašeg staničnog RNA/DNK. Ona radi kao dinamični svjetlosni instrument, prema posebnim zahtjevima svakog pojedinca i orkestrira nove sekvencirane kodove koji vas odmah pomiču prema postizanju vašeg punog fizičkog potencijala. Osmišljen od Neba, ovaj proces će trajati oko tri zemaljska dana kako bi se ostvarili njegovi božanski ciljevi. Vaši vlastiti tjelesni čuvari i drugi vaši nebeski vodiči će upravljati njime. Kad izađete iz ovog živog svjetlosnog kristala, bit ćete vraćeni u punu svijest.

Puna svijest je božanski cilj. Stvoritelj propisuje da je vaša stvarnost da se vratite u potpuno svjesne. Stvarnost kakvu sada poznajete brzo postaje nešto posve strano. Svjedoci smo tih događaja koji se odvijaju pred našim očima i pomno promatramo galaksiju koja se vraća u jedinstveno višedimenzionalno stanje. Frekvencije koje zapljuskuju vaš planet su ogromni energetski valovi koji preuređuju energetska polja koja isprepliću prostor i vrijeme. Kako ovo ispreplitanje napreduje, galaksija manifestira svoju ljepotu u raskoši sjajnih boja i oblika koji oduzimaju dah. Slava!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazi vrijeme kada će nova era mira i prosvjetljenja zapljusnuti Majku Zemlju. Ova nova stvarnost počinje se manifestirati na mnogo blagoslovljenih načina. Ova veličanstvena nova stvarnost nam omogućuje da čovječanstvo premjestimo u novo galaktičko doba! Kako postajemo sposobniji da shvatimo kako se ovo područje mijenja, učimo nove načine da se duhovno obraćamo jedni drugima. Ono što tražimo od vas je da sanjate, i vizualizirate, čudesan novi svijet koji je prijazan, brižljiv i prosperitetan.

Vaša stalno rastuća svijest redefinira način na koji vidite jedni druge i kako se nove stvarnosti dodaju vašim percepcijama svijeta. Stoljećima smo promatrali kako svjetlo transformacije postaje sve jače i jače, uzrokujući da se mračni nevoljko povlače. Ova nova stvarnost počinje se očitovati na bezbroj blagoslovljenih načina. Svakog dana gledamo kako vaš planet postaje energetski veličanstveniji. Kako se stara rešetka stvarnosti raspada, možemo vidjeti pramenove svjetla i fantastične formacije oblaka koje se iznenadno pojavljuju na nebu da bi svi mogli svjedočiti. Vaša stvarnost će se uskoro proširiti i preoblikovati. Mi ćemo biti vaši božanski vodiči i imenovani duhovni mentori, a mi uzimamo ovu povlaštenu ulogu vrlo ozbiljno.

Zahvalni smo našoj svemirskoj obitelji koja nas posjećuje u sve većem broju i zahvalni smo što se svjetlo neba ulijeva svuda oko nas. Također nam je jako drago znati da nam sve veći broj vas u cijelom svijetu šalje svakodnevne molitve ljubavi. Svatko od vas posjeduje vrhunsku kvalitetu svetosti, koja je bila potisnuta otkad su mračni „resetirali“ ovu stvarnost prije oko 13 tisućljeća. Približava se vrijeme da se svi transformirate i opet postanete fizički anđeli! Zajedno ćemo stvoriti hitno potrebnu novu zvjezdanu naciju i ispuniti Stvoriteljeve najuzvišenije i žarke snove. Vrijeme čuda je na putu!

Danas smo nastavili našu poruku. Kako smo spomenuli, ogromna promjena će se spustiti na ovo površinsko područje. Naša je odgovornost da uvijek budemo toga svjesni i da imamo na umu da u ovom trenutku otkriva svoju čaroliju! Stiže vrijeme da pustimo čudo ovog svjetla da uđe! Znajte, najdraži, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge