Home > > Sheldan Nidle - 22. srpnja 2014

Sheldan Nidle - 22. srpnja 2014

7 Etznab, 1 Vayeb, 10 Caban

Selamat Balik! Došli smo s mnogo prekrasnih stvari o kojima ćemo razgovarati. Sada, pripremljeni su događaji koji će donijeti ovom globusu slobodu, mir i prosperitet. Naši galaktički i zemaljski suradnici zajedno rade kako bi stali na kraj dugoj, mračnoj noći kroz koju ste svi putovali. Doista je nevjerojatno kako vas je Nebeski božanski sat doveo do samog ruba uspjeha. Događaju se stvari da vas se oslobodi vladavine koja radi na suzbijanju vaše slobode, i oslobodi vas od laži o tome što se radi. Ova tiranija će sada biti promijenjena. Kad je Amerika prvi put objavila svoju neovisnost, to je učinila na način koji je dozvolio da proglasi svoju svetu deklaraciju zašto će to biti specijalan svjetionik slobode. Ovaj proglas postupno su ugušili oni koji dijele simpatije s pojedincima u Velikoj Britaniji koji su zagovarali tiraniju nad slobodom i akumuliranje bogatstva iznad božanskih prava svakog Amerikanca. Ovo bogohuljenje će se sada transformirati i najaviti nova vlast, koja će preokrenuti nedavne grijehe protiv ove velike zemlje. To će donijeti mir, blagostanje i suradnju s Gajom i njezinim površinskim čovječanstvom!

Ovo je samo mali ali ipak bitan aspekt onoga što se bliži manifestaciji. Naši zemaljski suradnici nastavljaju brzo napredovanje u onim operacijama koje će donijeti nove financijske i bankarske instrumente. Bogatstvo koje su dugo skrivale velike dinastije i duhovne obitelji je gotovo spremno za raspodjelu. To će biti popraćeno novim bankarskim postupcima koji su poduprti novim i transparentnim zakonima. Uz to, oni koji su se dugo skrivali iza ove ogromne zbrke biti će uhićeni i biti će im oduzeto bogatstvo koje su akumulirali desetljećima. Naši suradnici žele izvršiti raspodjelu bogatstva i globalno prirediti veliki jubilej. Za vrijeme ove jubilarne godine, svi dugovi će biti oprošteni i svi će startati svježi u ovoj novoj prosperitetnoj stvarnosti. Vi ćete biti oslobođeni i educirani od strane vaših Uzašlih Majstora u bitnim istinama koje je dugo skrivala ova tegobna kabala. Vi ste, u stvarnosti, vanzemaljci koji su prvi ovdje sletili prije nekih 900.000 godina.

Povrh toga, ova nova vlast će proglasiti naše dobroćudno postojanje i pozdraviti one koji su predstavnici vaših zajedničkih predaka. Zemlje Agarte iz Unutarnje Zemlje mogu vam tada poslati svoje predstavnike koji mogu dodatno pojasniti vašu pravu skrivenu povijest. Ovo pojavljivanje Lemuraca će im omogućiti da otvore skrivene prolaze u unutrašnju Zemlju i otkriju mnoge sada zakopane spomenike koji sadrže zapise o vašim drevnim i "izgubljenim" društvima. Ovi zapisi datiraju iz raznih zlatnih doba čovječanstva, ali to je samo početak. Mnogo više toga vam treba biti obznanjeno. Naši mentori namjeravaju vam omogućiti da vidite dijelove vaših Akaša zapisa i otkrijete kako ste se vi i vaši preci nosili s onim što su im učinili mračni Anunaki. Ova otkrića nemaju namjeru da vas se šokira, nego samo da vam omoguće da dobijete bolje razumijevanje onoga što vam je bilo učinjeno tijekom proteklih gotovo 13 tisućljeća. Mi ćemo doći kako bi vam se omogućilo da se pripremite za vaš skok u punu svijest. Ovaj konačni korak uključuje mentorstvo, nadzor dok provodite vrijeme u svjetlosnim komorama i vaš kasniji trening.

Kao potpuno svjesna bića, vi ćete doći u božansku službu. Vi morate potpuno razumjeti što to znači i što se od vas očekuje. Potpuno svjesna bića su društveni i samopouzdani ljudi. Mi smo od ranog djetinjstva učili da radimo jedni s drugima i da slobodno slijedimo smisao iza raznih naših talenata i sposobnosti. Ovo svakodnevno traganje čini da naš sistem fluidnog upravljanja djeluje glatko i učinkovito. Vama će se dodijeliti savjetnici koji rade s vašim timom duhovnih savjetnika kako bi se osiguralo da ovo društvo zadovolji vaše potrebe, i da možete kreativno riješiti sve probleme s kojima se vi ili vaše društvo sretnete. Taj proces je u tijeku. Vidite kako se vaš životni ugovor umrežuje s drugima. Sve što radite je obavljeno u ovom kontekstu. Vi slobodno podržavate jedni druge i sve brojne zvjezdane nacije koje čine ovu Galaktičku Federaciju Svjetlosti. U tom svjetlu mi djelujemo u našim društvima i zvjezdanim nacijama koje ih sadrže. Mi vas namjeravamo pripremiti za ovaj sveti život služenja Nebu i njegovim svetim dekretima.

Hosana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo vas blagosloviti i reći vam mnoge stvari dok se približavamo novoj galaktičkoj godini u subotu. Vaš svijet se brzo kreće. Naši posvećeni suradnici forsiraju situacije kako bi se omogućilo da vam valutne i bankarske reforme donesu slobodu, suverenitet i prosperitet. Brojni daljnji događaji će teći iz tih najava. Oni će stvoriti novu vlast i omogućiti onima koji ih vode da proglase kraj sistema koji vas je dugo lagao o pravoj prirodi ove stvarnosti. Nebo i AEON odlučili su da čovječanstvo nauči neke istine. Te istine će dovesti do okolnosti koje dopuštaju našoj duhovnoj i svemirskoj obitelji, kao i nama, da vam se otkrijemo. Isprva, ovo pojavljivanje niza istina je da vas se otvoreno nauči kako je ova stvarnost konstruirana i što joj je suđeno da postane. Vi ćete također započeti završni duhovni boravak koji vas vodi do pune svijesti.

Aleluja! Radujemo se jer vidimo i udišemo velike blagoslove Stvoritelja! Vi ste na pragu nove epohe. Veliko bogatstvo i predivne nagrade od Neba svakodnevno nas zapljuskuju. Oni koje smo imenovali spremni su izvršiti veliki udar. Ova akcija će otvoriti put drugima koji marljivo rade da vam daju slobodu. Mračni pune svoje torbe za vas s jadom i uništavanjem. To više neće utjecati na vas niti čak na ovo područje. Mračni će biti premješteni na mjesto gdje više ne mogu spriječiti ono što je Nebo proglasilo za vas. Svjetlo doista pobjeđuje! Nova era mira, prosperiteta i suradnje sviće na Zemlji. Mi ovo blagosiljamo i tražimo samo da shvatite što će se sada tražiti od vas. Vi ćete postati sveti instrument Nebeskih Dekreta. Budite uvijek spremni brzo krenuti naprijed i manifestirati vašu sudbinu!

Ove promjene će biti samo početak uzvišene operacije koja će vam donijeti velike prilike i mogućnosti. Mi ćemo biti zajedno i vratiti Gaju iz podjela stvorenih kad ste iznenada pali u područje ispunjeno tamom, užasom i smrti. To završava, a s time povratak u ljubav; ljubav i jedinstvo s golemim područjima Neba i fizikalnosti. Kao galaktički ljudi vi ćete opet biti sposobni provoditi božanske uredbe svjetla. Razvijanje Kreaciju je samo jedan od mnogih zadataka koje ćete velikodušno poduzeti. Vi ćete također ponovno preoblikovati ovaj solarni sistem i donijeti mir i najveću radost u svaki dio ove galaksije. Vaša elastičnost donijela je radost Nebu. Uskoro, vi ćete se sresti s onima iz unutarnje Zemlje, iz ove ogromne galaksije i one koji su vaši duhovni mentori. Naša misija će usmjeriti, i dati vam mudrost o tim pitanjima kad je to potrebno. Blagoslov i radost svima!!!

Danas smo proveli vrijeme s našom porukom. Mnogo dobroga dolazi. S tamom je gotovo i davno obećani blagoslovi su vrlo blizu. Budite spremni učiniti ono što je potrebno da svatko od vas prosperira i uživa u najvećoj mjeri vašeg uspjeha. Potom, tu je najveći dar: postati potpuno svjesno biće svjetlosti. Uživajte u svom letu! Vi ste to zaslužili!!! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |