Home > > Sheldan Nidle - 23. rujna 2014

Sheldan Nidle - 23. rujna 2014

5 Imix, 19 Zip, 11 Ik

Dratzo! Danas dolazimo s dobrim vijestima! Razni programi da se promijeni vaš život i resetiranje svjetskih valuta i dalje pokazuju napredak. Drago nam je da su zadnji pokušaji mračne kabale propali. Kraj rujna će biti vrijeme značajno po prosperitetu, slobodi i jačanju uspješnog svjetskog pokreta za mir. Mnoge vlade na vašem svijetu približavaju se točki kada je nagla promjena neizbježna. Te promjene su uzrokovane sve većim pritiskom na mračne da priznaju svoj poraz i počnu surađivati s našim zemaljskim saveznicima. Mi pratimo rezultate doslovno od dva desetljeća pritiska. Novi monetarni sistem je dio svježeg financijskog sistema koji se poklapa s distribucijom vaših svjetskih fondova prosperiteta. Zajedno, ta dva pokreta mijenjaju način kako vaš rad djeluje. Ova serija promjena je samo početak. NESARA u Americi i globalni pokret vezan uz to promijeniti će vašu stvarnost zauvijek.

Predstojeće promjene su dio procesa koji neminovno vodi do prvog kontakta. Početni dio je trenutno u tijeku. Razvoj prosperiteta i povećanje sloboda u svijetu, a pored toga i uvjeta koji vode do formalnog razotkrivanja. Mi razumijemo koliko su šokantne izjave koje slušate svakodnevno od vaših lidera. Te najave će transformirati samu prirodu vašeg načina vladanja i pripremiti će vas za emisije koje nam dopuštaju da kasnije razgovaramo s vama izravno. Nakon što vam se možemo obratiti, mi namjeravamo pokriti široki niz tema. Vi ste dobili samo kratke informacije koje ste prvo naučili u školi, a kasnije se to proširilo čitanjem knjiga i slušanjem raznih programa na vašoj televiziji. Vi morate naučiti o vašem pravom porijeklu i kako ste došli da bi postali stanovnici površine Gaje. Tada, vi ste spremni da upoznate vaše rođake iz Agarte i, naravno, nas.

Slijetanje će biti globalnih razmjera. Mi smo konstantno utvrđivali i provjeravali uvjete o stanju određenih mjesta za naše slijetanje. Svaki put kad dođe do nekog neobičnog stupnja promjena na tim mjestima, mi jednostavno odaberemo nove. Do sada smo promijenili samo 11% od naših unaprijed određenih mjesta. Većina tih promjena je zbog širenja urbanih područja. Novi stambeni ili trgovački centri čini se da niču na mjestima naših lokacija u visoko urbaniziranim područjima. Seoska područja ostaju otvorena desetljećima. Bez obzira na tu nedosljednost, naši brodovi za spuštanje računaju na njih. Mi nismo bili prisiljeni da ograničimo broj izviđačkih brodova koji će se koristiti. Redoslijed i metode koje ćemo koristiti sada su određene za svako odabrano mjesto. Uz to, mi smo spremni da teleportiramo naše mentore k vama. Svaki mentor će vas kontaktirati telepatski prije nego se pojavi pred vama. Ovaj pripremni razgovor će vas obavijestiti o nama i predstaviti vam ukratko uvod u razne naše protokole.

Ključ vaše transformacije je vaš prijateljski odnos s vašim mentorom. Taj odnos je sličan onome između terapeuta i pacijenta. Povjerenje je važan dio ovog putovanja. mnoštvo vrlo iskrenih interakcija će se dogoditi kad pogledate na svoje djetinjstvo, svoje Akasha zapise i svoj trenutni životni ugovor. Veliki broj epigenetskih incidenata u prošlosti i sadašnjem životu treba raspraviti otvoreno i iskreno. Vi trebate raščistiti te stvari kako bi se spremili za trodnevno putovanje u svoju kristalnu svjetlosnu komoru. Naša namjera je da prođete niz slučajnih probnih preseljenja, tako da možete naslutiti razmjere onoga što će pokriti vaše trodnevno transformacijsko putovanje. Postoji ogromna mreža energetskih uređaja i uređaja za kontrolu uma koji su vas ispunili uvjerenjima koja je potrebno izbrisati iz vaših mentalnih, emocionalnih i fizičkih tijela. Posao mentora je da to očisti uz vašu pomoć. Kao što smo već rekli, to je samo uvod u ono s čime ćete se sresti u kristalnim komorama.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo vas izvijestiti o dobrim stvarima! Razni naši suradnici i dalje napreduju. Vrlo smo blizu globalnog reseta i prateće revalorizacije svjetskih valuta. Ti događaji su povezani s pojavom svjetskih standarda za plemenite metale. Nepravilnosti u velikim svjetskim bankama, kao i velika korupcija u svjetskim vladama, podrazumijeva da je sada potrebna velika svjetska revolucija da očisti ovo područje od mračne kabale. Ovaj proces spreman je dati velika uhićenja i nove vlade. Dolazeći prosperitet i novi međunarodni bankarski sistem će počistiti ovaj odvratni nered i blagosloviti ovo područje s beskrajnim prosperitetom. Vaša sloboda i suverenitet će nastati iz svega što se trenutno događa. Mi smo bili blagoslovljeni od strane Neba da završimo ovaj sveti zadatak, a zatim da pozdravimo one koji su nam pomogli da uspijemo!

Ono što se ovdje događa je veliki blagoslov! Marljivo smo radili kako bi vam osigurali uspjeh. Nebo se smiješilo našim naporima i omogućilo nam da dobijemo sredstva za prevladavanje mračnih i njihovih brojnih sluga. Svakodnevno smo molili i provodili sate na ozdravljenju ovog područja. Mnogi od vas su frustrirani onim što je naizgled zahtijevalo beskrajno vrijeme da bi se izvršilo. Ne gubite vjeru! Čuda se događaju! Mračni, nekad naizgled tako svemogući, sada brzo blijede. Svjetlo raste u snazi iz dana u dan. Budite ponosni na ono što smo zajedno postigli. Svaka vaša molitva ili meditacija je uvelike pomogla ovom božanskom uzroku. Dakle, zajedno smo prikupili sredstva za trijumf. Ostanite pozitivni i temeljito fokusirani na pobjedu! Mračni, kao što je navedeno, blijede. Mi smo na rubu velikih stvari!

Mi, vaši Uzašli Majstori, koji vam žele dobro, radimo da završimo s ovom vrlo zasluženom pobjedom. Ponosite se s onim što ste do sada postigli. Vi premještate cijelo jedno područje na sam rub njegovog uzašašća. To nije mali zadatak. Svi mi vas štujemo zbog vaših postignuća. Dok se nadolazeće vrijeme približava, budite sretni i budite vrlo zadovoljni s onim što postižete. Mi vas jednostavno molimo da ostanete fokusirani i da znate duboko u svom srcu da ste tamo. Ovo vrijeme pobjede će zauvijek promijeniti ovu prekrasnu kuglu i ujediniti vas sa cijelom vašom duhovnom i galaktičkom obitelji. Vi ćete čak preuzeti svoje mjesto u ovoj prekrasnoj obitelji. Zahvaljujemo vam se i velikodušno vas blagoslivljamo. Vaš veliki sveti trenutak je došao! Mračni su izgubili i sada se svi možemo okupiti i proslaviti ovu veliku pobjedu! Haleluja!

Radujmo se danas! Dali smo vam još jedan pregled sadašnjih okolnosti. Budite strpljivi. Najbolje će sada doći. Ostavljamo vas ovaj tjedan u radosti. Uskoro ćete upoznati svoje duhovne i galaktičke obitelji. Budite sretni i ostanite fokusirani na nagradu! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |