Home > > Sheldan Nidle - 25. srpnja 2017

Sheldan Nidle - 25. srpnja 2017

13 Imix, 4 Vayeb, 13 Caban

Selamat Jalwa! Čini se da su osnovni zadaci u pripremama za isporuku završeni. Mi smo još uvijek zbunjeni prividnim nedostatkom bilo kakvog dosljednog plana za masovnu isporuku i to nas i dalje zadivljuje. Ipak, unatoč toga što veliki plan nije završen, uvjereni smo da će konačno kompleti za obećanu isporuku biti dani svima. Stoga se i dalje divimo napretku koji se ostvaruje bez ikakvog vidljivog plana ili akcije. Drugim riječima, unatoč ovog kaotičnog procesa stvari dobro napreduju. Upravo to ogorčenje nam čini da vjerujemo da idemo naprijed!

Galaktički plan je i dalje na snazi. Stoga očekujemo da ćemo vidjeti veliki stupanj usmjerene aktivnosti. Svi preostali kabalini trikovi sustavno ne uspijevaju i znakovi uspjeha zasigurno pokazuju da se postiže uspjeh. Ovi pokazatelji znače da će se te isporuke uskoro dogoditi. Stoga budite svjesni da su mnoge specijalne okolnosti doista na snazi.

Nastranosti koje okružuju ovaj projekt postale su jasno vidljive. Uvjereni smo kako je ranije navedeno da će se nešto prekrasno dogoditi. Vrijeme koje dolazi sigurno će biti ono koje će biti izraženo s osjećajem ispunjenja i radosti. Sve je pripremljeno da se brzo odvije. Očekujemo da će preostali potrebni zadaci biti završeni i da sve daljnje skrivene faze u ovom procesu biti završene. Ove naizgled kontradiktorne činjenice koje se pojavljuju su zapanjujuće, a ipak sasvim stvarne.

Na ovaj nasumični način, ovaj projekt sve više napreduje, a kabaline makinacije ostaju neriješene. Ponavljamo da smo i dalje uvjereni da se obećane isporuke doista događaju. Ove činjenice nas dovode do velikog odvijanja prosperiteta. Dakle, čuda u kombinaciji s božanskom akcijom trenutno se odvijaju. Milost nam donosi osjećaj da su brojna velika djela spremna da se dogode. Stoga budite spremni primiti, i u pravom trenutku dočekajte da se ono što ste toliko dugo čekali pred vama manifestira! Uvijek budite spremni za veliku seriju čuda. Čuda se doista događaju!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vidjeli smo odrađenu nevoljkost da se završe svima dodijeljeni skupni zadaci vjerojatno zbog same magnitude procedura još uvijek ostavljenim nezavršenim. Rješenje postupno postaje jasnije i očekuje se da će se riješiti ova potrebna dilema i završiti potrebne isporuke u nejasnoći. Uključeno ludilo bilo je jednostavno previše složeno da bi se održalo. Očekujemo da će se potrebne procedure u potpunosti pravodobno završiti.

U ovom božanskom svjetlu, tražene isplate mogu se završiti zajedno s preostalim koracima potrebnim da se omogući novoj NESARA Republici da se brzo manifestira. Budite spremni za božanske faze isplate. One će, kako je već spomenuto, brzo omogućiti novoj republici da zamijeni staru nezakonitu! U tom trenutku vremena, procedure potrebne da se završi RV mogu se dogoditi. To onda može voditi do NESARA Republike. Ti događaji mogu dodatno proširiti prosperitet i ispuniti mnoge osnovne dekrete Neba. Aleluja! Aleluja!

Na ovaj sveti način, božanski dekreti koje je od nas tražilo Nebo mogu biti milostivo ispunjeni. Ove božanske vizije omogućuju da se vaši humanitarni projekti mogu provesti. U tom svetom svjetlu, božanski plan može biti ispunjen. Ne želimo ništa više nego da želje Neba budu vjerno ostvarene. Tada možemo zahvaliti Nebu i onima koji su čudesno sproveli ove najsvetije želje. To može samo dovesti do onoga što je Nebo tako duboko željelo svima! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili spominjati brojne događaje koji se događaju na ovoj svetoj plavo-zelenoj kugli. Samo održavajte svoju veliku viziju i gledajte kako će se više čuda iznenada dogoditi! Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |