Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - March 27, 2012

March 27, 2012


6 Eb, 5 Mac, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vrijeme za veliki pomak u svijesti sve je bliže. Vaša Smutnja suočava se s dilemom s kojom se iz dana u dan sve teže nosi, a mi smo spremni da djelujemo kao božanski izvršitelji u ime svetih tajnih društava imenovanih od Uzašlih Majstora. Ukratko, ogromna promjena vaše stvarnosti spremna je za početak. Brojni ključni monetarni programi pripremaju se za globalnu raspodjelu, a značajni sastavni dijelovi raznih timova za prvi kontakt su na mjestima kako bi zaštitili ono što treba biti početni nalet izobilja za vaš svijet. Ovaj početni udar promjene smjera svih aktivnosti postavit će vašu stvarnost na put prema Svjetlu! Uzašli Majstori uspostavljaju novi financijski sustav što je brže moguće, a već se zemlje Istoka pripremaju da prihvate ovaj novi sustav koji završava dugu financijsku dominaciju Zapada, dajući im pravu fiskalnu ravnopravnost. Istovremeno, premošćivanje potreba za novim vladama se uvodi u stvarnost od brojnih svetih društava utemeljenih u Europi prije nekoliko stoljeća.

Ta europska sveta društva su usredotočena na najbolji način uklanjanja mračno usmjerenih vlada koji su držale vaš svijet u opasnosti od nuklearnog rata još od cijepanja atoma 1940-tih. Osim toga, te iste vlade su napale mnoge narode u svijetu kako bi održavale strah i opću manipulaciju odavno uvedenu od strane Anunakija i njihovih brojnih zemaljskih povezanih vrhuški. Ogromna drskost strategija mračnih razvijenih u tunelske vizije, koje su u posljednjem desetljeću otvorile put svetim tajnim društvima da vam otkriju novu i čudesnu stvarnost . Taj trenutak u vašoj povijesti također se poklapa s mnogim uredbama Neba za vaše područje. Te svete naredbe pozvale su nas da dođemo ovdje iznad vas, da pažljivo nadgledamo jedinstveni niz promjena, koje su razlog zašto smo mi ovdje u ogromnom broju kako bi se osiguralo provođenje tih uredbi. Kao rezultat toga, mračni nisu više zaduženi za ovaj svijet, i ljudi Zemlje posvećeni svjetlu dostigli su predviđenu točku uspjeha.

Rad Svjetlosti vas je doveo do trenutka kada se veliki napredak širi u vašim društvima. Ovaj napredak najavljuje niz promjena vlada koji će donijeti, među ostalom, zakonsku osnovu vaše slobode i individualnog suvereniteta, propraćene zvaničnom objavom toga. To je povijesni trenutak. Po prvi put otkad vam je bilo dopušteno da uđete u ograničenu svijest, vi ćete biti proglašeni kao dostojna Bića od vaših bivših „majstora“. Jednim udarcem ste postali jednaki njima, sposobni da upravljate pravdom i odgovarajućom odmazdom za sve zločine nad vama i vašim precima. To je vrijeme kada se sadašnja stvarnost raspada i pretvara u vozilo sposobno da vas prenese natrag na sami prag pune svijesti. Naša odgovornost je da vas vodimo od tog ulaza prema vašoj konačnoj transformaciji, koja će vam omogućiti da zauzmete svoje mjesto među vašim mnogim duhovnim i svemirskim obiteljima. To će biti trenutak dugo očekivanog slavlja za sve nas!

U očekivanju dovođenja vašeg planeta i vas natrag u Svjetlo i u punu svijest, mi smo povećali viđenja naših brodova na vašem nebu; oni vam postaju mnogo zapaženiji dekolirajući u dnevnoj svjetlosti i postajući dramatičniji na vašem noćnom nebu. Naša je poruka, vi niste sami! Nadalje, Majka Zemlja ubrzava svoju transformaciju u jedinstveno Biće pete dimenzije. U očima vaših znanstvenika geologa i meteorologa, posljednje geološke indeksi čini se da ukazuju na potencijalne katastrofe u svijetu, ali to nije slučaj. Majka Zemlja dosta drastično mijenja svoje vremenske uzorke mijenjajući već strujanja koja stvaraju globalnu klimu, također, neobična stanja zagrijavanja i hlađenja mijenjaju pravu prirodu morskih struja koje miješaju vode vaših oceana, i to također utiču na uzorke vremena. Međutim, to je dio pozitivnog procesa koji će konačno spojiti vode i atmosferu na površini s onima iz Unutrašnje Zemlje.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s novostima o onome što se danas događa u vašem svijetu. Trenutno se krećemo ka zadnjim danima ultimatuma koji prisiljava Smutnju i njene tvrdoglave pristaše da podnesu ostavke na njihova javna i ministarska mjesta u uredima. Ove dolazeće službene „ostavke“ će signalizirati početak procesa velikog prijenosa vlasti mračnih na agente Svjetla. Taj proces će paralelno izvršiti ogroman transfer novca u vašem svijetu. Tijekom tog vremena, mnoge će banke promijeniti rukovodstvo sa Smutnje na izaslanike Svjetla. Zaduženi za ove složene transakcije su razni dijelovi naših svetih tajnih društava. Ustvari, novi financijski sustav će izrasti iz ovih promjena u vodstvima banaka i bit će temeljen na valutama sa zlatnom podlogom. Nakon što se ovaj postupak završi, izvršit će se smjena vlada.

Nove vlade u mnogim zemljama bit će osigurane od strane snaga Svjetla, Agarćana, i tima prvog kontakta. Posvetili smo se tome da osiguramo da se sveti zakoni Neba očituju ovdje na Zemlji. Sve se to radi s ciljem da vas oslobodimo, i pomaknemo vas u slijedeće faze vašeg puta u punu svijest. Pratimo sve kako bi te stvari probile, jer je ta velika tranzicija osmišljena da bude brza i dobroćudna za sav život. Vjekovima smo razgovarali o našoj svetoj pričesti kako najbolje stvoriti ovu novu stvarnost; prije svega smo željeli da nježno predstavimo ove stvari na način da budu shvatljive i prihvatljive vama, i da doista služe općem dobru. Božanska svrha našeg pothvata je da vam damo priliku da budete slobodni i suvereni. Mnoge spoznaje vam se moraju prenijeti tijekom slijedećih mjeseci s ciljem da vas uvjerimo i da zadržite vaše sveto povjerenje.

Komunikacija ostaje ključ svega što radimo, i pazit ćemo da pokrijemo sva područja da biste bili informirani. Mi smo zamolili Galaktičku Federaciju da vam se potpuno predstavi nakon što razotkrivanje bude objavljeno, a zamolili smo i Agarčane da učine isto. Svatko od vas mora potpuno znati što se događa i zašto, te gdje sve to vodi. Jednako tako nam je važno da imamo povratne informacije od vas u vezi ove iznenadne užurbanosti koja će pogoditi vaše društvo. Mi Uzašli Majstori, namjeravamo se pojaviti i iscijeliti i blagosloviti sve vas prije masovnog spuštanja na Zemlju. Iskreno molimo za vaša osjećanja po tim pitanjima jer je došlo vrijeme za promjenu vašeg komuniciranja s Nebom. Svaki od vas je sveti fizički anđeo. Morate naučiti o vašoj božanskoj lozi i svetim Redovima kojima vi pripadate. Razmislite o tim pitanjima, jer sada se Nebo vraća na snagu u vašem svijetu!

Danas smo vam donijeli novu poruku. Mi se trudimo da vas informiramo najbolje što možemo o svim događajima dana iz naše perspektive. Molimo vas da iskoristite ove informacije kako bi pomogli drugima kao i vi sami da bolje razumijete što se sprema da se sada dogodi u vašem svijetu. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…