Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - August 28

28. kolovoza 2012

3 Chicchan, 13 Uo, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Trenutačno, čekamo datum za početak preduvjeta koji će se dogoditi prije donošenja novog on-line bankarskog sustava. Tom razdoblju će ubrzo uslijediti formalna objava ovog novog financijskog sustava, koji će po svojoj naravi stvoriti situaciju koja će onemogućiti smutnji da opstane. Tome slijede nove vlade koje će omogućiti isporuku sredstava prosperiteta. Jako davno, vašim svijetom je vladalo prihvaćanje ne samo da je iracionalni svjetonazor Anunakija bio „pravi“ već da nikakva druga stvarnost nije moguća. Ovo vjerovanje će biti razbijeno od strane novog financijskog sustava koji će otvoriti vrata koja su držana čvrsto zatvorena od strane smutnje. Nadolazeći, veliki transfer novčanih sredstava će ukloniti sprječavanje progresa koji su vam mračni prije mnogo desetljeća nametnuli, i jednom kad se te stege uklone, novi postupci i prateća službena izlaganja mogu se pokrenuti. Međutim, to su samo početni koraci koji će dovesti do masovnih operacija koje će objelodaniti puni dnevni red koji je odredilo Svjetlo i oblikovati ovaj sadašnji košmar u svjetlom ispunjeni san.

Kada ova razna poboljšanja budu najavljena i vaš svijet se u skladu s tim promijeni na bolje, nastati će sasvim novi stil vladanja koji će dovesti do priopćavanja sve više detalja o tekućim promjenama na mnogim razinama. Mi smo došli ovdje da budemo mentori za ove velike promjene. Jedan od velikih transformacijskih faktora bit će oslobađanje mnogih tehnologija uskraćivanih vam više desetljeća. Također žarko želimo da se ostvare najave koje vode do razotkrivanja. Razotkrivanje neće učiniti ništa manje do ponovnog otvaranja ove ogromne galaksije za vas. S razotkrivanjem spoznat ćete stvari koje će drastično i nepovratno promijeniti vaš način gledanja na svemir i vaše mjesto u njemu. To više neće biti negostoljubivo mjesto, nepoznat prostor; iznenada će sadržavati mjesta gdje borave obitelj i prijatelji, i koja će biti lako dostupna, koristeći vašu novu tehnologiju. Ali najvažnije, to će biti područje potpuno dokučivo, koje veličanstveno potvrđuje vaše jedinstvo sa svim životom pokazujući vam koliko smo svi mi isprepleteni sa Stvoriteljem i svim Nebom.

Naše sjedinjenje s vama dovest će vas do samog ruba pune svijesti, omogućujući vam da vidite kako je lako napraviti konačno premještanje u vaše prirodno stanje postojanja. Nakon svega opet, možete nastaviti vašu svetu službu kao Gajini vjerni mentori, obnavljajući time obećanje koje smo joj mi ljudi dali prije gotovo 900.000 godina. Doista, ovo mentorstvo uključuje nadgledanje vašeg cijelog sunčevog sustava. Ponovno preuzimanje vaše božanske službe uključuje ponovno sjedinjenje s vašom obitelji iz Unutrašnje Zemlje i susret sa mnoštvom bestjelesnih bića koja su došla iz cijelog ovog sunčevog sustava i koja su obavljala ove poslove koje ćete ponovo preuzeti. Vaša lokalna Duhovna Hijerarhija nas uvjerava da ste gotovo spremni za te i druge zadatke koji će uskoro zahtijevati vašu pažnju. Agarćani i njihovi kitovi suradnici pripremaju proglase koji će vam biti napravljeni kad budete ponovno vraćeni u stanje pune svijesti. To će uključiti priču kako ste izvorno došli na Zemlju i zašto su se mnoge Duhovne Hijerarhije složile da vas naprave potpuno svjesnim bićima na Vegi (planet Vega, op.p.).

Ova povijest sačinjava dio ogromnog procesa ponovnog spajanja s vašim posebnim porijeklom, a zatim upoznavanje vas sa dužnostima pune svijesti i vašim mnogim odgovornostima u ovom dijelu fizikalnosti. Kako se budete počeli prisjećati vaših korijena, bit će potrebno osigurati opće obrazovanje koje može pomoći vašem galaktičkom društvu u nastajanju da ispuni svoju istinski nevjerojatnu sudbinu. Oni od vas koji su se složili u vašem životnom ugovoru da će ostati ovdje, moraju postati svjesni što očekuje od vas vaša lokalna Duhovna Hijerarhija. Nebo i vi ćete blisko surađivati na razvijanju božanskog plana u ovom sektoru fizikalnosti. Jedan aspekt koji smo već spomenuli je vaše mentorstvo ogromne skupine bića koja jako žele da steknu svjetlosna tijela i naprave sveto putovanje u punu svijest. Takve sposobnosti su ono što vas čini vrlo posebnim bićima, i to je razlog zašto ste bili promatrani od mnogih iz cijele galaksije. To također objašnjava zašto nam je Nebo dozvolilo da uspostavimo ovu misiju prvog kontakta.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo na ovaj dan s nekim dobrim vijestima! Sada nam je dopušteno da vam objasnimo da je novi bankarski sustav vrlo blizu uvođenja. Glavne banke diljem vašeg svijeta trenutno se pripremaju za uvođenje brojnih novih pravila. Ti propisi mijenjaju postupke međunarodnih transakcija i priprema se niz najava za uvođenje nove valute sa čvrstom podlogom. Vlade vašeg svijeta su bile obaviještene da će jedna međunarodna verzija N.E.S.A.R.A. biti provedena, a to će ubrzati nagle promjene u vašim globalnim političkim sustavima. Prema tome, Galaktička Federacija je stavila nekoliko obrambenih brodova na pozicije da osiguraju da se te promjene dogode na način kako je to dogovoreno sa smutnjom. Došlo je vrijeme za te mračne da predaju svoju vlast Svjetlu!

Ove promjene mogu omogućiti našim svetim tajnim društvima da počnu isplaćivati fondove prosperiteta svijetu. Također smo savjetovali našim suradnicima da pripreme brojna specijalna učenja koja će šire objasniti mnoge istine koje su bile ili jako izmijenjene ili potpuno skrivene od vas tisućljećima. Te okolnosti su učinile neophodnim da skrivamo ovu informaciju duboko u trezorima mnogih hramova i katedrala do onog trenutka kada je možemo objaviti vama. Možda možete biti pomalo šokirani na početku, ali ove svete Istine trebaju opet postati dio vašeg duhovnog znanja ove fizičke stvarnosti. To će započeti proces pojašnjenja u vezi divota i čudesa stanja pune svijesti u koje se vi vraćate. Ova tema će se premjestiti u centar pozornice u vašim životima tijekom dolazećih tjedana jer vi trebate da ponovno dobijete od Neba vaše sveto služenje Svjetlu.

Mi, Uzašli Majstori, imamo božansku dužnost da vas provedemo kroz sveti veo i vratimo vas u vaše istinsko postojanje kao fizičke anđele. Tako ćemo pozdraviti dolazak naše rodbine i sredstava u Unutrašnjoj Zemlji za vaš povratak u najdragocjenije stanje. Sve što je pokrenuto je učinjeno s ciljem ispunjavanja nebeskog mandata. Vi ste lutali uokolo u stanju umjetne amnezije jako dugo vremena, i vrijeme je da se ponovno uspostavi vaša bivša mudrost i sposobnosti. Društva skuhana od mračnih i režirana od Anunakija ukidaju se. Vaše urođeno jedinstvo bit će ponovno uspostavljeno, omogućujući vam da razvijete prekrasan prototip galaktičkog društva. Ovo vaše novo područje pozdravlja bivše mračne imperije ove galaksije i pretvara ih u Svjetlo snabdjevši ih punim svjetlosnim tijelom, zajedno s tehnikama i pravilima ponašanja koje Duh zahtjeva.

Danas smo vas snabdjeli s više detalja o tome što se potajno događa oko svijeta. Ove pripreme će omogućiti velike promjene u bankarstvu, koje će zauzvrat rezultirati protjerivanjem mračnih. Galaktička Federacija i njeni obrambeni brodovi podržavaju ove akcije, a time i kraj ove opstruktivne smutnje je blizu! Budite u radosti i spremni da prihvatite ove darove Neba! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…