Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 29. travnja 2014

Sheldan Nidle - 29. travnja 2014

 1 Ix, 17 Kank'in, 10 Caban

Dratzo! Događanja se nastavljaju odvijati iza kulisa! Potpisani su brojni ključni ukazi i onda po kratkom postupku zanemareni od strane mračnih. U konačnici je to veliki promašaj mračnih. To je samo pojačalo potrebu da se legalno ili na neki drugi način zbaci s vlasti ova mračna kabala u nekoliko većih zemalja. Implementacija N.E.S.A.R.A. sada je glavni prioritet raznih koalicija koje su se pokrenule da bi oslobodile čovječanstvo iz njihovih ruku. To se događa, jer mračni ostaju u mogućnosti da opskrbe svoje glavne podanike s naizgled beskrajnim stupnjem bogatstva. To bogatstvo je zavijeno u bol i patnju većeg dijela vaše populacije. Neprestano nam se gadi ono što se događa. Ipak, ovaj novi fokus, uz našu pomoć, sada vas može dovesti do brze pobjede. Mnoge akcije su u tijeku i očekujemo da se brzo pokažu vidljivi rezultati. Tempirana događanja sada napreduju kroz niz sastanaka koje smo održali s našim zemaljskim saveznicima. Bahatost mračnih skupo će ih koštati i uzrokovati njihov poraz. Njihov odlazak s prijestolja će dovesti do nove vlasti i novog financijskog sustava vezanog uz veliko blagostanje za svih.

Ono što su drevne obitelji i tajna sveta društva shvatila je da posebne veze, prekinuta odvratnim djelima Atlantiđana, trebaju biti obnovljene. Anunaki su nastavili sa svojom politikom više od 13 tisućljeća. Veza između Agarte, Zemljinog površinskog stanovništva i Galaktičke Federacije zahtijeva više javne obnove. Taj događaj će biti sjeme koje rađa novi sunčev sustav široke zvjezdane nacije. Oni koji trenutno obrađuju mračnu kabalu to shvaćaju i rade s našim posrednicima da ovo postane otvorena stvarnost. Ono što vam slijedi nije samo novi monetarni sustav. To je, u stvari, temelj za niz sastanaka koji će vas vratiti k brojnim plemenitim istinama. Najvažnija od njih su vaše van-svjetsko podrijetlo i vaš odnos s vašom galaktičkom ljudskom obitelji. Dalje, tu je vaša povezanost sa cijelim životom u fizikalnosti. Svi smo mi, u biti, fizički anđeli. Posjedujemo međusobnu odgovornost da širimo božanski plan ovdje i u fizikalnosti!

Mračni su napustili mnoge odgovornosti kada su vas uronili u patnje ograničene svijesti. Ovaj uvredljivi čin bio je preteča svega onoga na što ste nailazili tijekom posljednjih 13 tisuća godina. Gledali smo kako su mračni oprezno radili sa svojim saveznicima u Anchara kontinuumu da vam uskrate vaš prirodni suverenitet i podmuklo rade da vas pretvore u robovsku rasu. Ova grozota sada završava! Vi ste u stvarnosti u kojoj se vraćate korak po korak u vaše bivše potpuno svjesno stanje. Mi smo tu da pomognemo u ovom specijalnom procesu i da vam omogućimo da još jednom ponovno radite u harmoniji s Gajom i ostalim planetima koji okružuju vaše veliko Sunce! Ova zvjezdana nacija će doista biti najnevjerojatniji i dobrodošli član Galaktičke Federacije Svjetlosti. Vi ste ključ galaktičkog mira i velikog ujedinjenja koje će obuhvatiti sva živa bića koja žive u ovoj galaksiji. U tom kontekstu, vi ste u stvari prorokovani kao glavni za slijedeći niz epoha koje uključuju našu zajedničku povijest.

Vaši Uzašli Majstori žive u harmoniji u Agarti i preteče su onoga što se sada događa. Trebate vizualizirati Gaju i mnoge njezine sestrinske svjetove kao živa bića koja posjeduju posebne osobine dane im od Stvoritelja. Mi imamo svetu dužnost štititi i održavati široku paletu eko-sustava na tim svjetovima. Osim toga, trebamo poseban odnos sa Suncem i tih međusobno povezanih područja. Svaki svijet dijeli veliko jedinstvo sa svojim sestrama. Naša je misija da koristimo naše vrijeme na tim svjetovima kako bi bili dobro i da bi se održao jedan isprepleteni, raznolik i čudesan niz eko-sustava. Svaki zvjezdani narod ovo vidi kao primarnu zajedničku dužnost. Mi smo o tome razgovarali jedni s drugima i radimo da proširimo Božanske energije po cijeloj ovoj galaksiji. Mi smo posvećeni, i namjeravamo se posvetiti svakom dijelu ove galaksije s našim posvećenim djelima. Ta djela nam pomažu u postizanju boljeg razumijevanja o tome kako je fizikalnost rođena i kako možemo pomoći u njezinoj lakoj ekspanziji. Mi smo specijalni predvodnici i provoditelji Božanskog plana.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnogo toga se događa po cijelom svijetu! Trenutačno, naši posvećeni suradnici oslobađaju vas iz kandži namjere mračne kabale da započne neku vrstu velikog požara. Ti napori su osuđeni na neuspjeh. Globalni reset svjetskih valuta sada se pojavljuje zajedno s rastućim najavama mnogih zemalja da krenu prema valutama plemenitih metala. Dakle, međunarodno bankarstvo klizi iz njihovih ruku, a novi strogi bankarski propisi stupaju na snagu. To je samo uvod za ono što se nalazi neposredno iza toga. N.E.S.A.R.A. će biti uskoro sprovedena. Suradnici su napravili veliki prodor nizom tajnih sastanaka između njih i grupa koje se sastoje od drevnih obitelji i onih koji su primatelji ogromnih spremišta zlata, srebra i dragog kamenja. Njihov je cilj da legalno svrgnu one koji sada kontroliraju mnoge svjetske vlade.

Vaš svijet se nalazi na rubu nove stvarnosti. Promjena valuta i novi bankarski sustav samo su početak puta koji vodi prema N.E.S.A.R.A. Taj razvoj će vas osloboditi zadnjih pokušaja kabale da ostane na vlasti. Dok se sve to događa, Nebo se sprema dati vam viši set zlatnih i srebrnih veza. One će izazvati stupanj povećane glavobolje praćene općim gađenjem i osjećajem da se tresete iznutra. Ti simptomi će se smanjiti kad se bolje naviknete na više energetsko polje koje teče kroz vaše tijelo. Te promjene će vas pripremiti za dolazak vaših mentora iz Galaktičke Federacije. Kad se te transformacije ostvare, vi ste spremni komunicirati s njima svakodnevno.

Ovo vrijeme je vrijeme ozdravljenja i prihvaćanja da je trenutak velikih promjena stigao. Nebesa snažno navješćuju vaše duhovno i fizičko oslobođenje od laži i manipulacija mračnih. Nebo je odlučilo da sada krenete putem do vašeg fizičkog uzašašća. To je razlog zašto vidite događaje koji uzimaju zamah za završni događaj koji će vam nježno omogućiti da uđete u novu stvarnost ispunjenu blagostanjem, novom vladom i našim instrukcijama o raznim istinama koje će pripremiti pozornicu za veličanstveno ponovno sjedinjenje s vašim svemirskim i duhovnim obiteljima. Mi smo vaši nebeski pastiri. Mi i dalje okupljamo ogromna stada čovječanstva i usmjeravamo vas na put koji će vam omogućiti povratak u punu svijest. Tada ćemo vas potpuno poučiti o vašim velikim nebeskim odgovornostima. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim porukama i informirali smo vas o tome što se sada događa na globalnoj razini. Ovi događaji, dok se manifestiraju, omogućit će vam da skrenete daleko od manipulacija mračne kabale. Dali smo vam mnogo dobrih vijesti. Ipak, sve će se dogoditi pravodobno i na plodonosan način! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge