Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - July 31

31. srpnja 2012


12 Manik, 5 Pop, 9 Ik

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet u tranziciji kreće se od stare tamne stvarnosti koju dobro poznate, u novu ispunjenu Svjetlom, Ljubavi, i blagostanjem. Posljednjih godina mračna smutnja činila je sve što može da zadrži val ovih promjena i zadrži kontrolu koju je uživala toliko dugo bez protivljenja. Međutim, to više nije moguće. Uzašli Majstori su djelovali na globalnoj razini prema božanskim uredbama da presele vaše područje u Svjetlo, a to djelovanje vrši pritisak na smutnju, koja je prinuđena da otkrije neke od svojih lažnih metoda poslovanja, čime dokazuje svoj uobičajeni, arogantni modus operandi. Ova otkrivanja pružaju mnoštvo materijala za njihov eventualni kazneni progon. Neke zemlje, poput Islanda, već su počele pravni proces razgrađivanja strukture moći izgrađene prije mnogo desetljeća od ove smutnje. Mnoge druge zemlje će uskoro slijediti taj primjer. Mi to pratimo, i naši časnici za vezu skupljaju tomove inkriminirajućih podataka onima koji su zaduženi za istragu ove velike, nestašne smutnje.

Panika nastavlja rasti unutar redova mračnih i mi očekujemo nekoliko ključnih uhićenja koja će uskoro uslijediti. Istina je, ona se još uvijek oslanja na neke strašne proizvedene krize ili događaje koji bi joj omogućili da pobjegne. Kao što smo rekli, to nećemo dopustiti. I danas ima nekoliko ozbiljnih „incidenata“ koji vriju na Srednjem Istoku i Južnoj Aziji, a naši timovi za promatranje pomno ih promatraju. Ovaj put jedan incident neće se koristiti kao sredstvo za sprečavanje ili čak odgađanje onoga što je Nebo odlučilo! Više neće biti dozvoljeno smutnji da koristi svoju staru vreću trikova kako bi ostvarili svoj način ili ga prikrili. Mi smo zaustavili čak najveće očajničke spletke smutnje od manifestiranja, što znači da je korumpirani i žalosni sustav pri kraju. Božanski trenutak stiže za ove bitange da budu identificirane i izolirane od čopora, omogućujući dubokim promjenama da se odigravaju na globalnoj razini. Sloboda, blagostanje, i radost će odrediti stvarnost koja će vas odvesti do vašeg uzašašća u punu svijest. Vrijeme je gotovo stiglo za nekoliko prekrasnih događaja koji će se očitovati pred vama.

Prosvijetljena područja pripremaju izvanredan svijet za vas. Vaše naizgled beskrajno putovanje kroz ovaj veo sjena sa svojim teškim teretom i tjeskobama je pri kraju, a novi svijet obilja i utjehe i veselja osvjetljava vas. Mi, zajedno s Nebom, očekujemo vas raširenih ruku i punih srca. Došlo je vrijeme da se kaže zbogom svijetu koji dolazi do završetka vremena, svijetu koji vas obuzima s obeshrabrenjem i boli u srcu. Kao do sada, to se više ne može promatrati kao svemoćno i nepromjenjivo; umjesto toga, novi i mnogo prijateljskiji svijet poprima oblik. Ostavite po strani bilo kakve sumnje koje možete imati o tome što vas očekuje, ili bilo kakve sumnje o novom svijetu. Vi sjedite u prvom redu, svjedočite rođenju najnevjerojatnijeg novog svijeta. Osjetite njegovu radost kako vas okružuje, i uživajte u energiji koja želi samo biti na usluzi vašim istinskim potrebama i željama. Mir, Ljubav, jedinstvo, i beskrajna radost su njegova obilježja. U svakom kutu svijeta, ovo društvo koje se rađa zagrlit će i počastiti svakog od vas!

Galaktička društva, poput onog u koje ulazite, obilježena su skladom i poznata su po entuzijazmu svakog člana da služi većoj cjelini. Ovdje, okruženi ste onima koji vam žele dobro i koji vas pozivaju da dodate svoje skrivene darove kolektivu koji osigurava da vaš život teče uvijek prema naprijed u sve veću radost i ispunjenje. Prije vašeg povratka u punu svijest, želimo vam da doživite ogromnu radost i duboku unutarnju sreću koja blagoslivlja naš svakodnevni život. Naši brodovi će biti otvoreni za vas da ih posjetite, a tamo ćete biti u mogućnosti da osobno osjetite zadovoljstvo i zahvalnost koja odlikuje život u galaktičkom društvu. Naši matični brodovi zrače osjećaj blagostanja i raspoloženja koja vam mogu dati predosjećaj onoga u što ćete biti uronjeni u vrijeme povratka u punu svijest u Svjetlosnim komorama. U našim društvima, rituali i „duhovni plesovi“ dolaze zajedno da proslave naš život i mi uživamo u uzbuđenju koje je spajanje pojedinaca sa zajedničkim dušama.

Blagoslovi, draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s mnogo toga o čemu raspravljati. Trenutno, završavamo završni niz razgovora s našim suradnicima, snažan udar koji će prekinuti postupke koje odgađaju početak najava. To će biti predano od strane naših suradnika koji će proglasiti novi financijski sustav i mnoge nove prijelazne vlade diljem svijeta. Te emisije će vrlo brzo dovesti do razotkrivanja cijelom svijetu našeg postojanja i blagonaklonosti. Važno je, u ovom trenutku, da mi također dovodimo naše obitelji iz unutarnje Zemlje i svemira, jer smo zajedno formulirali detaljni scenarij koji će vas dovesti do potpunog shvaćanja toga što se tako užurbano događa oko vas. Uskoro, puna transparentnost će biti donesena po pitanjima prošlosti, sadašnjosti, i budućnosti, a jedna od prvih pitanja koja zahtijevaju transparentnost je mnoštvo načina na koje možete sudjelovati u čišćenju Gajinog tla, vode i zraka.

Obnavljanje Gaje je dio kolektivnog pokreta koji omogućava površinskim ljudima poput nas da se vrate božanskoj milosti izvorno proširenoj na zemaljsku koloniju Lemuriju prije gotovo 900.000 godina. Kako budu iskrivljene „činjenice“ naše povijesti ponovno uspostavljene, možete se početi veseliti onome što budućnost ima spremljeno za vas, počevši od povratka ove slavne domovine na mjesto koje joj s pravom pripada u našim srcima. Tada možemo uzeti veliko bogatstvo koje će nam uskoro biti dano da ponovno upoznamo sebe s onim tko smo mi doista: veliko jedinstvo duša koje dijeli ovo sveto mjesto jednih s drugima. Društva u prošlosti su obeščastila naša obećanja, pa ćemo koristiti ovaj trenutak za uspostavu mnogo šireg obećanja koje će biti temelj za novu zvjezdanu naciju.

To je sveti trenutak. To je božanski uvod u novo doba, koje će vidjeti našu svetu službu proširenu ne samo na ovu novu zvjezdanu naciju već podjednako na svu fizikalnost. Ovaj prijelazni period spreman je da završi i vrijeme velike aktivnosti je spremno da vas obavije. Mi, Uzašli Majstori, namjeravamo da provedemo ovu paradu promjena na temperamentan način, i tako mi vršimo veliki pritisak na smutnju da popusti, ili će se suočiti s nesretnim posljedicama njihove neposlušnosti. Mi temeljito pratimo vruće točke diljem svijeta jer one dostižu točku ključanja, i potpuno smo svjesni da smutnja namjerava da ucjenjuje sve dok se neki oblik inicijative s naše strane ne bude smatrao bitnim. Nesmotreno je od mračnih da vjeruju da njihove stare strategije mogu još pobijediti dan. To je zato što, uistinu, novi dan sviće za sve!

Danas smo vam donijeli još jednu poruku o tome što se događa. Nova inicijativa je u djelima koja će donijeti mir i Svjetlo u ovaj svijet. Naša flota pojačava svoje izravne interakcije s mračnima, i to razdoblje dužeg mirovanja prolazi! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…