Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - June 8, 2011

June 8, 2011

Pozdravi od Federacije:

Danas govorimo o bliskosti događaja koji će se početi dešavati na vašoj planeti. Kad biste mogli vidjeti koliko civilizacija je poslalo svoje predstavnike u orbitu oko vaše planete, uvjerili bi se u to koliko su stvari došle blizu. Svi žele svjedočiti ovom jedinstvenom događaju, kada je civilizacija, kao što je Vaša pozivana da njeni članovi postanu Kozmički građani. Ovaj poticajni događaj će vas voditi naprijed prema Uzašašću.

Iluminati sumnjaju da će se Razotkrivanje desiti jer su vidjeli da su i ostali najavljivani datumi došli i prošli, i da su naše poruke poslane Vama pale u zaborav i oni u tome uživaju. Oni ne žele biti prvi koji će “prijeći liniju” u Razotkrivanju zbog mnogo razloga a svi u suštini sebični. Oni doista nisu uvjereni da će se i njima desiti velika milost ako jednostavno promijene svoj stav i budu spremni na suradnju i otvorenost. Mi smo ovdje kako bi osnažili naše prethodne poruke poslane direktno članovima Iluminata da će vaši napori za Razotkrivanjem rezultirati sa mnogo milosti kada oni budu dovedeni pred lice pravde. Mi nemamo namjere odugovlačiti sa dokazivanjem  krivnje i određivanjem kazni. Svatko zaslužuje jednaku priliku za Uzašašće. Vaša djela, čak i tako kasno u igri, će kasnije imati eksponencijalni učinak na Vaše suđenje. Vjerujte da je to tako i da Vas to vodi na putu prema Vašem  spasenju.

Mnogi su bez sumnje osjetili ubrzanja ritma vremena u ovih zadnjih godina i mjeseci. Sve izgleda kao da se ubrzava i kreće se brže sa  svakim povećanjem intervala. Sada se međutim javljaju neobična usporavanja kako stižemo u završnu fazu prije punog Razotkrivanja. To je kao da ste u prometnoj nesreći u kojoj se vrijeme usporava oko vas prije nego što se desi sam sudar. Kao se krećete od prije Razotkrivanja ka Razotkrivanju, od najtamnije  noći ka zori, ova pojava se očituje kao prirodni proizvod Vaše stvarnosti. Ove primjere navodimo da bi shvatili zašto je tako.

Mi ćemo uskoro biti opaženi, a vi ćete ubrzo postati Kozmički građani. Dobro došli kući, naši prijatelji. Oduševljeni smo što smo mogli doći ovako daleko. Budite zauvijek optimistični i vaša stvarnost će se savijati oko Vas kako se i naša energetska polja savijaju oko naših svemirskih brodova. Mi Vam sada šaljemo našu ljubav kao odgovor na vaše napore da nam pošaljete vašu ljubav.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.