Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - May 24, 2011

May 24, 2011

Pozdravi od Federacije
Često smo bili u iskušenju otkriti Vam sve poslove koji su se odvijali u „stražnjoj sobi“, kako one koji podupiru objavu tako i one koji bi Vam naštetili, ali promišljenost je bolja strana junaštva, kako kažu, stoga smo mi zadržali te ćemo i dalje zadržavati informacije za koje smatramo da je nužno kako bi pridonijeli općem dobru.

Međutim, tamo gdje možemo dopustit ćemo letimičan pogled na ono što se odvija iza scene kako biste bolje razumjeli što se događa po tom pitanju. Primjerice, postoje oni među moćnom elitom koji nisu onakvi kakvi se čine da jesu, unatoč standardnom izgledu. Oni neumorno rade u korist objave i svega što je važno za budućnost čovječanstva.
Oni koji prate ove stvari mogu sami povezati stvari. Pogledajte tko se na najvišoj razini vaše svjetske vlade sastaje s poslovnim vođama glavnih korporacija naizgled radi podupiranja poslovnih afera u tim državama. Iza scene se događa mnogo više od rasprave tko ostvaruje bolju trgovinsku korist. Ovi sastanci su planirani većinom između velikih tvrtki i vlada radi rasprave o vremenu i posljedicama objave na vašem planetu. Dati ćemo Vam trag: pogledajte gdje se u svijetu nalaze predstavnici velikih korporativnih vladinih ugovaratelja.

Općenito, čelnici vlade gledaju na velike tvrtke u tom smislu zbog niza razloga, ali najviše zbog toga što su one te koje kontroliraju vlade. Jednako važna je činjenica što su vlade ustanovile da će globalna financijska/poslovna tržišta najviše biti pogođena objavom, stoga je jako bitno pripremiti se na toj razini. Već ste svjesni posljedica koje će objava imati na religije te su počele pripreme ovih organizacija.

Nemojte pogriješiti u svezi s tim. Velike tvrtke su svjesne ovih razvoja i već su započele svoj vlastiti program „objave“. Nisu svi vođe u poslovnom svijetu miljenici Iluminata. Neki su prosvijetljeni. Pogledajte kako oni šire ovu informaciju u svom vlastitom poslovnom području i sami ćete uvidjeti povezanost. Jedno je kada Vam mi to kažemo, a sasvim drugo kada ove istine otkrijete sami. Stoga Vam mi jednostavno pokazujemo smjer u kojem trebate gledati.
Pogledajte gore i recite Zdravo! i mi ćemo kimnuti u Vašem smjeru s ljubavlju i energijom za sve. Budite sretni, optimistični i uzbuđeni. Zaslužujete sve ove emocije.
Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.