Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - May 28, 2011

May 28, 2011

Pozdravi od Federacije:

Želimo izravno ogovoriti o brojnim „laganim“ otkrivanjima koja se donose na Objavu, a koja su trenutno prisutna u vašem svijetu, posebice ona vezana za video slike raznih ET vrsta. Mi vjerujemo da je ovo sljedeći korak u Objavi koje su vaše vlade, vidjevši potrebu, isplanirale kako ove slike ne bi izazivale nelagodu u vama. Ovo je dio planiranog otkrivanja naše prisutnosti u vašem svijetu. Dok neki od nas izgledaju poput vas, drugi su potpuno drugačiji, i ove „prilagodbe“ (našem izgledu op.p.) su potrebne kako bi dosegnuli razinu na kojoj vam naš izgled ne predstavlja nelagodu.

Radi ovoga smo u našem vijeću imali raspravu o slanju naših slika vama. Naravno nije postignut ni jedan dogovor, iako smo mi u poziciji koja će vam uvelike koristiti u tom pogledu. Kako je Objava bliža nego ikad, ovo se još uvijek može ostvariti.

Mnogi vjeruju kako će moći prihvatiti naš izgled kada ugledaju naše različite pojavne oblike, ali čak i oni među vama koji su najspremniji još uvijek mogu osjećati odbojnost prema izgledu nekih naših vrsta. Stoga je ova prilagodba neophodan korak u procesu, a koju možete prihvatiti kao znak da je Objava blizu. Vjerujemo kako će se u budućnosti ove slike i dalje „pojavljivati“ u vašim medijima bez objašnjenja o njihovom porijeklu, kako biste se sve više upoznavali s našim različitim pojavnim oblicima.

Vi ste davno genetski modificirani kako biste bili ksenofobični (strah od nepoznatog op.p.). To je dio vašeg biološkog uređenja i na to smo računali u procesu Objave. Ma da mi ohrabrujemo vašu spremnost da nas vidite onakvima kakvi uistinu jesmo, također smo svjesni da će se u vama javiti biološki impuls „užasavanja“ prema nekim našim vrstama. Nemojte zbog ove reakcije gledati s visoka jedni druge. Radije to vidite onakvo kakvo jeste. Znajte da kada dođemo, bit ćemo krajnje diplomatski prema vašim osjećajima i predrasudama.

Sve smo bliže i prema tome vrijeme je da se pripremimo. Vidite ove znakove oko vas kao ono što uistinu jesu. Nivo vašeg uzbuđenja je izravno povezan s istinom koju osjećate u vašim srcima. Koristite ovo kao osnovni filter koji će vas voditi po ovom pitanju. Budite radosni zbog onoga što dolazi.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge