Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - June 29, 2011

June 29, 2011

Pozdravi od Federacije:

Mnogo se sada događa u Vašem svijetu usprkos činjenici da mnogi sumnjaju u napredovanje ovog procesa. Mi Vas uvjeravamo da on stvarno napreduje i sve se odvija kako smo planirali.

Mnogi traže odgovore na ono što se sada zbiva i mnoge je ovaj proces nadjačao. Nećemo Vam govoriti o ovome. Samo tražimo da budete i dalje fokusirani na trenutni zadatak. Želimo da usmjerite svoju ljubav, u njenom najčišćem i najintenzivnijem mogućem obliku, prema svojim vođama budući da oni sada dogovaraju posljednje korake prema Objavi. Ovo će uvelike utjecati na pomak jer snaga Vaše namjere može kreirati Vašu realnost.

U vremenu koje vodi prema Objavi, tražimo od Vas da podijelite ono što znate s drugima, diplomatski i razumljivo, jer Vi znate kako, da bi što veći broj ljudi imao predodžbu o tome što će se dogoditi. U danima koji će uslijediti nakon Objave, tražimo da utrostručite ove napore te će sam čin Objave biti Vaš poziv i Vi ćete biti „osvijetljeni“ u svim Vašim akcijama koje vode prema ovom trenutku.

To je ovdje i na Vama. Znati ćete ovo zasigurno kada se dogodi. Neće biti zabune oko ovoga. Naši predstavnici su već među Vama i zauzimaju položaje za objavljivanje. „Pukotine u brani“ dolaze sa svih strana te njihov broj raste kao i kvaliteta informacija.

Mi znamo kako su teški bili usponi i padovi ovog procesa objave tokom godina. No sada je vrijeme isteklo i mi smo vrlo uvjereni kako će bilo koja pojava neprijateljstva vezanog uz objavljivanje, a sigurni smo da se ona neće dogoditi, biti zaustavljena od strane nas. Pravi „test“ biti će Vaša sposobnost kao Svjetlosnih radnika da smirite strahove onih koji ne znaju da je ovaj proces već dugo u tijeku. Informacije i znanje su ključni u otklanjanju straha. Plamen istine je taj koji eliminira strah iz umova ljudskih bića. Kada se Objava dogodi, Vi ne trebate stajati na govornicama i propovijedati o nama. Oni će već znati. Vi jednostavno trebate ukazati onima koji su nesigurni ili se boje na iste izvore koje ste Vi pratili tokom ovih dugih godina kako bi oni mogli piti iz  istog izvora znanja i informacija koji su Vama omogućili da budete sigurni u našu dobronamjernost.

Nakon toga ćemo mi testirati, opet diplomatski, vode Objave tako što ćemo se pokazati na više nego očite načine. U tjednima i mjesecima koji će uslijediti, započet ćemo proces međusobnog razumijevanja, međusobnog poštovanja, međusobne dobrote i ljubavi. Ova djela će donijeti svjetlo istine onima koji nisu sigurni. Do tada Vi imate odgovornost za znanje koje posjedujete. Da biste postigli rezultate, započnite s Ljubavlju i Susretljivošću prema svima.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.