Home > > Blossom Goodchild - 2013. január 20.

Blossom Goodchild - 2013. január 20.

Blossom: Itt vagyunk újra! Üdv Barátaim. Hogy mindjárt a lényegre térjek… valaki írt nekem és feltett egy kérdést a ’CSODÁK KURZUSA’ témában, ami a ’tanárok tanítóiról’ szól és szeretné tudni az illető, hogy ezek ti vagytok-e, miután azt állítottátok, hogy az őrök őrzői vagytok. Ez így van?

Fény Föderációja: Legyetek mindannyian üdvözölve. Szeretnénk tisztázni, hogy ezek nem mi vagyunk.

Blossom: Na jó … ennyi. Köszönöm és viszlát. Mondanátok kicsivel többet... mert nem teljesen világos kik is vagytok? Ti egyszerűen azt mondtátok, az őrök őrzői vagytok… van részletesebb információ, amit velünk megoszthatnátok?

Fény Föderációja: Őszintén azt szeretnénk, hogy emelkedjen a rezgésszintetek. Mélységesen TISZTÁBAN vagyunk vele, hogy ezt a tudás birtokában érhetitek el, melyet mindegyikőtök magában hordoz. Mi átlátunk MINDENEN, ami ezzel összefüggésben van… nem csak a ti világotokon… hanem sok világon keresztül.

Blossom: Ez azt jelenti, olyasmik vagytok, mint egy Felsőbb Tanács, és amit mondotok, az történik?

Fény Föderációja: Azokon a területeken ahol mi tartózkodunk nem a földön uralkodó feltételeknek megfelelő, ugyanolyan forgatókönyv érvényes. Ennek megfelelően általános megegyezésen alapuló döntéseket hozunk… amik az emberiség általános javát szolgálja… mint ebben az esetben.

Blossom: Egy kis nehézséget észlelek a kifejezésmódotokat illetően.

Fény Föderációja: Helyes észlelés, kedves Barátnőnk. A megértés rezgésenergiájánál egy hatalmas különbséget érzékelünk, aközött a szint között ahol mi ’állunk’ és ahol ti ’álltok’… Ebből kifolyólag gyakran nehéz szemléltetnünk számotokra, mi hogyan érzékeljük a benneteket érintő dolgokat. Már gyakran kifejezésre juttattuk, hogy a szavak nem elegendőek, hogy kifejezzék, azt amit mi közvetíteni szeretnénk… és ez nagyrészt a különböző rezgések miatt van így… ami a megértést illeti.

Blossom: Épp képeket fogadok [az elmémbe], ’valahol’ vagyok, ’FÉNYLÉNYEK’ társaságában, jobb kifejezés híján, és feltételezem, hogy ti vagytok azok. Látom magam ott és nem beszél senki… csak a TUDÁS ÉRZÉSE van jelen… a szavak nem szükségesek.

Fény Föderációja: És pontosan ez az oka, amiért oly sok minden félreérthetővé válik. A mondandókból sok minden elfogadásra kerül és ezért nagyon hálásak vagyunk. De sok [információ] ’magként csírázik’ a rezonancia tükrében, amilyen szinten a lélek tart.

Blossom: Ez egy kicsit fura. Mert a mai napon olyan erősen ÉRZEM a jelenléteteket és ez zavaróan hat a szavakra, az említett ’ÉRZÉSEK’ miatt.

Fény Föderációja: De ez az, amit mi is szeretnénk, legkedvesebb lélek. Arra kérünk, hogy MOST… a LÉNYED belsejében, ÉREZD a jelenlétünket. Arra kértünk benneteket, hogy engedjétek el a reményt és helyettesítsétek TUDÁSSAL. Így kérünk most is, hogy ÉREZZ minket… MAGAD MELLETT… mert OTT VAGYUNK. És ezen az ÉRZÉSEN keresztül, ’MEGKAPOD A TUDÁST’.

Blossom: Rendben. De sokan azt írják nekem, hogy szeretnének olyan kapcsolatba kerülni veletek, mint én. Beszélnek hozzátok gondolatikban és azt szeretnék, ha meghallanátok őket és válaszoljatok nekik. Tehát el tudnám képzelni, hogy a most minket olvasó emberek azt mondják, …’de megpróbáltuk és ti nem hallgattok meg minket!’

Fény Föderációja: És mi azt válaszolnánk, hogy Lényünk teljességében… ’ mi mindig meghallgatunk benneteket’. A tényt, hogy nem halljátok meg válaszainkat nem könnyű elmagyarázni. Egyesek befogadóbbak erre. Mondjuk úgy a ’vonaluk’ ebben a fázisban finomabban hangolt a feladatra?

Blossom: És egyesek úgy válaszolnának, ’ez nem fair!’

Fény Föderációja: És egyesek elfogadnák a különböző lelkek különböző álláspontját és jelenlegi szerepüket. Hogy fairek legyünk… azt mondhatjuk nektek, hogy a jövőbeni napokban mindenki kommunikálhat majd a Magasabb rezgéstartományokkal, ha úgy dönt. De azt is meg kell érteni, hogy az egyén kitartásától függ, hogy nem tér le a küldetése útjáról és teljesíti azt, hogy önmagát és mindenki mást felemeljen… hogy képes legyen ezt megvalósítani.

Kérlek vegyétek tudomásul, hogy mi nem kényszerítünk senkit, hogy ezt megtegye. Nem a mi dolgunk, hogy másnak diktáljuk, mit tegyen. Csupán utalásokat teszünk, a legegyszerűbb hazavezető útra. Egyesek egy nehézkesebb ösvényt választanak és távol áll tőlünk, hogy ebbe beleavatkozzunk. De legkedvesebb lelkek,... azt akarjuk, hogy TUDOMÁST SZEREZZETEK a jutalmatokról, ami vár rátok, ha a haza útra indultok. TI mindannyian, akik szabad akaratból vagytok itt, hogy ezt véghez vigyétek… az erősek legerősebbikjei KELLETT hogy legyetek…és milyen gyakran érzitek gyengének magatokat. 

NEM VAGYTOK AZOK!

Egy olyan helyzetbe kerültetek, ami néha majdnem a teljes életenergiátok elszívja. De bátran határozottan kitartotok egy olyan rezgéssel szemben, ami folyamatosan megpróbál lehúzni benneteket, és néha az az érzésetek, hogy elvesztettétek az akaraterőtöket, hogy kihúzzátok magatokat a mocsárból, hogy újra biztos talajt érjen lábatok. Az amit választottatok… AZ EMBERISÉG SZERETETÉBŐL KIOLYÓLAG,  nem marad jutalom nélkül. És ezzel nem akarjuk azt mondani, hogy a jutalom kedvéért csináljátok… nem ebben az értelemben.  Arra gondolunk, hogy ezerszeresen visszatér hozzátok A BENNETEK ÉLŐ LEGNAGYOBB SZERETET ÉRZÉSE, MINDEN ERŐFESZÍTÉSETEKÉRT, amit tettetek a különösen bonyolult …de ISTENI TERVBEN.

Ha beteljesedik és az IGAZSÁG TUDATÁBAN lesztek, hogy miért jelentkeztetek erre szabad akaratból… a puszta tény, hogy részesei voltatok és minden tőletek telhetőt megtettetek… ez már önmagában jutalom lesz.

Legkedvesebb Barátok, most lélegezzetek mélyen néhányszor… iktassatok be egy kis szünetet az olvasmány közepette és lélegezzetek nagyokat, mélyen. És ezekben a pillanatokban TUDJÁTOK, hogy  ’magatok felfelé irányuló gyötrelmes vonszolása’… egyáltalán nem így zajlik. Sokkal inkább, egy hosszú idővel korábban meghozott döntés eredménye, hogy a TI bolygótokat visszajuttassátok az őt megillető helyére.

Blossom: De … még ha azt is mondjátok ’A Változások’ megtörténtek… mindig olyan ÉRZÉST kelt, … számomra gyakrabban mint az ellenkezője, … egy szakadatlan harcot vívunk, hogy az ember jókedvű maradjon. Miközben már nem kellene harcolni… hanem mindennek könnyedebben kellene lennie… vagy tévednék?

Fény Föderációja: Te arról beszélsz, te hogyan éled ezt meg. De nem kell-e harcolni az alacsony energiákkal Blossom, amit más lelkek az önzésükben mutatnak feléd, mint egy hím páva [kiterjesztett legyező tollai]?

Blossom: Óh, tényleg. Jó hasonlat. Nem tudok visszaemlékezni olyan időkre, ahol ilyen sok ember ment az idegeimre… és azt gondoltam, hogy feltehetően egy megértőbb LÉNY vált belőlem a ’Változás’ óta… de úgy érzem nagyon sok ember feszültté tesz, olyan szinten, hogy elcsodálkozom, hogy hová tűnt a ’megértő és türelmes’ Blossom… és hogy tulajdonképp mikor tér vissza!

Fény Föderációja: Mi másként magyaráznánk ezt. Így nem egyértelműbben felismerhetőek-e azok, akik nincsenek veled egy hullámhosszon?

Blossom: De ez az amit én is mondok… és ahelyett, hogy egyszerűen Arany Sugarakat küldenék feléjük, amik segítenek nekik, egy magasabb rezgésszintre jutniuk… amit különben meg szoktam tenni…azt tapasztalom… hogy amint egymagam vagyok, világosan kimondom, amit őszintén szólva nem gondolom, hogy az illető arcába mondanék. Ez annyira nem jellemző rám…mégis gyakran megesik velem. Nem okoz túl nagy örömet a viselkedésem… hol maradt az együttérzésem?

Fény Föderációja: Az ok, amiért nem csak te, de sokan mások is gyorsan felhúzzák magukat, mert a lelkek rezgésszintje sokkal nyilvánvalóbb, így diszharmóniát okoz. …Ez a’lelkek elkülönüléséhez’ vezet.

Blossom: Már régóta nevettünk a legjobb barátommal, hogy milyen szűkös örömöket választottunk a [baráti] körünknek, pontosan ebből az okból kifolyólag… tehát ez nem megy igazán újdonságszámba, nem igaz?

Fény Föderációja: Újnak számít a ’kivételes lefolyása’ miatt. Mert most sokkal egyértelműbbé vált [a különbség].

Blossom: De hisz tudjátok… az ember könnyen ’fennhordhatja az orrát’, ha elnézitek nekem ezt a kifejezést, mert néha egy kicsit ’arrogánsnak’ ÉRZEM magam… talán ez sem a helyes szó… de úgy tűnik helyénvalónak, hogy bizonyos emberek társaságát kerülöm, mert nem vagyunk egy hullámhosszon. Nem kéne toleránsabbnak lennem? Már ez önmagában úgy hangzik, mintha én több volnék a többiekhez képest….és ez a hamisság ÉREZETÉT kelti.

Fény Föderációja: Amit inkább meg kéne érteni, hogy ’A Változás’ érezteti hatását… egész csendben és halkan a színfalak mögött. Az általa a lélekben létrejövő zavarok valóban elgondolkodtatóak! Ezért kell ennek a folyamatnak lassan és kényszermentesen lezajlania. Látod, rád milyen hatással van? Képzeld el, hogy egy HATALMAS EGYSZERI VÁLTOZÁS következett volna be… az sokatokat olyan zavarodottságba taszította volna, mintha ’eszeteket vesztettétek volna’ , ahogyan ti mondanátok.

A ’különbözőség’ érzése… ez lényegében kiegyenlítődik majd. Nem beszélt barátod Fehér Felhő egy átrétegződésről, ami úgy zajlik, mintha egy homokkal teli üveget felráznának.** Kell egy kis idő, míg minden le nem ülepszik… minden egyes homokszem egy új helyre kerül, egy új látásmóddal…csak éppen egy másik homokszem táraságában, más mellé, akit még nem kezel ismerősként?


Blossom: Igen… jól emlékszem erre. Jó magyarázat, segít.

Fény Föderációja: Emlékeztetünk rá, mert mi ennek TUDATÁBAN vagyunk! A homok leülepszik…a víz még homályos…de letisztul.

Blossom: És mint mindig… ha leülepedett… nem tart soká, míg egy újabb örvény nem jön!!

Fény Föderációja: FÉNYHARCOSOK …

FÉNYLELKEK …

LEGBELÜL TUDJÁTOK KIK VAGYTOK …

TUDJÁTOK, MIÉRT VAGYTOK ITT …

EZÉRT FOLYTATJÁTOK AZ UTAT.

Engedjétek, hogy a TUDÁS hordozzon benneteket. Tudatában vagyunk, hogy az ENERGIABEÁRAMLÁS szemszögéből nézve, nektek milyen megerőltető lehet olykor.

DE LEGYETEK ANNAK IS TUDATÁBAN,

HOGY ELJÖN A NAP, AMIKOR EGYNEK ÉRZITEK MAGATOKAT EZZEL A TUDÁSSAL.

Mert amit ma TUDTOK… még akkor is, ha azt gondoljátok, hogy nem tudjátok… egy bizonyos szinten ISMERTÉ válik, mely nyilvánvaló és áttetsző. Képzeljétek el ezt az ÉRZÉST… ÉREZZÉTEK folyamatosan, amikor szerte a glóbuszotokon a szívverések a Földanyáéval együtt dobbannak, egyetlen szívként.

Ez egy egyidejű, természetes történés, mely a szeretet hullámaként áramlik és ÉREZHETŐVÉ válik és mérhetően megváltozik a rezgésszint és minden egy új szintre emelkedik!

TUDJÁTOK, HOGY MINDEN KÍVÁNSÁGOTOK ELÉRHETŐ KÖZELSÉGBEN VAN.

TUDATÁBAN VAGYTOK ENNEK.

MINDEN, AMIT KÍVÁNTOK, CSAK EGY LÉLEGZETNYIRE VAN TŐLETEK.

Blossom: Igen és folytatjuk tovább a folytatást. Ez tűnik a legjobbnak, amit tehetünk! Számomra megnyugtató, hogy olyan sokan vannak, akik úgy ÉREZNEK, mint én. Egyesek szintén így cselekednek, mások nem. Nincs nagy jelentősége. De azt kell mondjam, hogy már maga a TUDAT: nem vagyok egyedül mindebben és TUDOM, hasonlóan hozzám mások is harcokat vívnak…ez bátorságot ad nekem a folytatáshoz, mert ha nekik sikerül, akkor nekem is menni fog. MI VALÓBAN A FÉNY HARCOSAI VAGYUNK. ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK, HOGY RÉSZESE LEHETEK ENNEK A SZERETET-TESTVÉRISÉGNEK. Legyünk őszinték emberek… nem csináljuk rosszul, ha arra gondolunk, micsoda feladatot vállaltunk magunkra.

Fény Föderációja: TUDJÁTOK, hogy szeretetünk/fényünk ereje hozzátok áramlik. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy emeljünk benneteket, még ha ez jelenleg nem észlelhető… de így kell lennie… egyelőre.

Maradjatok fényetekben, legkedvesebb barátok… engedjétek, hogy izzon bennetek… és borítson be a Felemelkedés és az ISTENI SZERETET ÉRZÉSÉVEL.

SZERETÜNK BENNETKET.

Blossom: És mi is szeretünk benneteket. Szeretettel és hálával. xxx

** Kivonat Fehér Felhő [White Cloud] beszél a Felemelkedésről.  ‘Walking in the Light and the Love’

„Ha változás történik, akkor minden dologban szükséges a felbolydulás és az izgatottság, hogy ez a változás létrejöhessen. Ha elképzelitek, hogy homok van egy üvegedény alján és ez az örvénylés nem jön létre, akkor a homok olyan maradna amilyen. Mindegyik homokszem úgy helyezkedne el egymás mellett, mint ahogyan korábban. Azonban a felkavarással, a homok a magasba szökik. Ha belenéztek az edénybe, akkor belül zavaros és felhők képződtek és nem kellemes a szemnek. Ha az örvénylés csillapodik, mert elérte a csúcspontját, akkor az apró homokszemek teljesen eltérően fognak leülepedni. Egy másik homokszem mellett telepednek meg. Barátaim, nem látjátok, hogy mindez a homok, mindig ugyanannak a csoportnak a tagja volt, ugyanabban az edényben? Most a szükséges változások után, miután minden leülepedett, még mindig minden homokszem része ugyanannak a csoportnak, kivéve, hogy valaki más/új telepedett meg melletted, akivel beszélni tudsz, így az élet nem lesz unalmas, miközben ugyannak az üvegnek a falán néztek ki!”

Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: Blossom Goodchild


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.Share |