Home > > Blossom Goodchild - September 25, 2012

September 25, 2012

Fény Galaktikus Föderációja / 2012. szeptember 25.

Blossom Goodchild közvetítése


Jó reggelt! Úgy érzem, remek lenne, ha tudnátok néhány tanácsot adni arra vonatkozóan, hogyan kezeljünk minden ’ellentmondást’ arra vonatkozóan, hogy mi fog történni a következő néhány hónapban. Egyesek nagyon is börtönben ÉRZIK magukat és egészen össze vannak zavarodva azzal kapcsolatban, hogy mi fog vagy mi nem fog történni. Mások úgy ÉRZIK, hogy ’felfelé fogunk lebegni’ december 21-én, vagy korábban… Néhányan úgy ÉRZIK, hogy árvizek és földrengések lesznek és minden kommunikációs rendszer meghal és visszatérünk a közösségi szellemhez… Vannak, akik úgy ÉRZIK, hogy hajók fognak érkezni és rövid időre pánik fog kitörni… Néhányan úgy ÉRZIK, hogy Krisztusi Fény fog leszállni… Egyeseknek a legcsekélyebb fogalmuk sincs semmiről ezek közül. Tehát azoknak közülünk, akiknek ’van választásuk’ azzal kapcsolatban, hogy mit ’gondoljunk vagy ÉREZZÜNK’…mit mondanátok nekünk…hogyan jussunk túl mindezen, amíg várjuk, hogy a fentiek közül valamelyik dolog megtörténjen?


Jó reggelt neked is! Elfogadjuk, hogy ezek az úgynevezett ’ellentmondások’ egyesek gondolatait valóságos forgószélbe vihetik. De azt tanácsoljuk, hogy a belső BÉKE hatalma segítségével minden aggodalmat azonnal engedjetek eltűnni. Amikor a Béke a lélekben lakozik…mivel ez nem más, mint a LÉLEK VALÓSÁGOS ÉNJE…nem lesznek többé ilyen gondolatok, hogy ’mi lesz, ha ez lesz … mi lesz, ha az lesz’, mert az elme békéje egyszerűen a most minden egyes pillanatában él…BÉKÉBEN.


Akkor tudnátok esetleg jó tanácsot adni nekünk arról, hogy hogyan találjuk meg azt a BÉKÉT? Mivel minél közelebb kerülünk az év végéhez, annál jobban tűnünk úgy, hogy a teljes ’nem tudás’ –ban vagyunk. Nem azt kérem tőletek, hogy mondjátok el, mi fog történni…amiről azt mondjátok, hogy NAGY ESEMÉNY…és tiszteletben tartom azt, hogy ha úgy döntötök, hogy ne firtassuk. Tehát…a belső béke megtalálásához…azt mondjátok, hogy ’meditáljatok többet’, stb? … Olyan dolgokat, amiket már tudunk?


Ha már tudtátok volna ezeket a dolgokat, akkor azt kellene mondanunk…miért nem VALÓSÍTJÁTOK meg?

Mert a mindennapi élet elsuhan mellettünk és bár a meditáció az nálam megszokott…nem ÉRZEM sehol, hogy közel lennék ahhoz, hogy a lábaim a füleim körül lebegjenek.

És mi értelme lenne ezt tenned neked vagy bárki másnak!? Legdrágább lelkeim…arra ösztönzünk mindenkit, hogy ’kapcsoljatok ki, és látogassatok haza’ olyan gyakran, amilyen gyakran csak tudtok. Ennek az előnyeit sok alkalommal elmondtuk…megértjük azt is, hogy ezen kívül sok dolgot kell megtennetek egy nap. Ezért javasolhatnánk valami nagyon egyszerű dolgot nektek?


Naná!

TUDÁS!

TUDJÁTOK, TUDJÁTOK ÉS TUDJÁTOK, HOGY MINDEN JÓ!

TUDJÁTOK, TUDJÁTOK ÉS TUDJÁTOK, hogy bármi történjék is…az az ISTENI TERV része.

Amikor VALÓBAN TUDJÁTOK EZT…amikor ez a testetek minden egyes sejtjében megjelenik…amikor minden egyes gondolatotokban benne van ez a tudás…akkor nem lehet semmilyen elbizonytalanodás. És ahogyan ennek a TUDÁSNAK a megerősítését végzitek…akkor MEGJELENIK a belső BÉKE, amit kerestek.

Az összekavaró gondolatok idején…ELLENŐRIZZETEK…FELÜGYELJÉTEK… hogy hogyan választjátok meg a gondolkodásotokat. Amikor találkoztok a ’Mi lesz, ha’ –szindrómával…egyenesen változtassátok meg ezt a gondolatot egy belső FEHÉR FÉNNYÉ és árasszátok kifelé. Vegyetek néhány mély lélegzetet és TUDJÁTOK…hogy MINDEN ÚGY VAN, AHOGYAN LENNIE KELL.

Ti…a legerősebbek legerősebbjei…a feladataitokat fejezitek be minden egyes lélegzetvétellel. Ti TELJESÍTITEK a céljaitokat. Itt vagytok…és azt teszitek, amit idejöttetek megtenni…és amikor a NAGY ESEMÉNY megtörtént…tovább folytatjátok majd és azt fogjátok tenni, amiért ide jöttetek…bár lesz különbség…jelentős különbség lesz…mivel ti másnak fogjátok ÉREZNI. A terv sokkal nagyobb részének lesztek tudatában. Nagyon sok dolog a helyére fog kerülni, ahogyan a mozaikjáték sok része megjelenik és a helyére lesz illesztve, hogy a képet kiegészítse.

Ez az, amiért továbbra is azt mondjuk nektek…SZERESSETEK…CSAK SZERESSETEK.


Ezt értem…a mi szemszögünkből…igen…sokan vagyunk, akik a SZERETETBEN LÉTEZÜNK annyira, amennyire csak ÉREZZÜK, hogy képesek vagyunk létezni ebben az időben. De legyünk őszinték…ha a mi helyzetünkben lennétek…nem tudnátok azt mondani nekem egy beavatottnak ne ’fecsegnétek ki’ azt, amiről VALÓBAN TUDJÁTOK, hogy várható?

Legdrágább lelkeim…TI VAGYTOK A BEAVATOTTAK! MÁR TUDJÁTOK és amikor a dolgok valóban elkezdenek megváltozni, és megmutatkoznak kívül ÉS belül is…a visszaemlékeztető gombotok aktiválódik.Korábban már említettük…olyan lesz, mintha egy kapcsolót bekapcsolnának és ’mehettek’. Az időzítésnek jónak kell lenni annak érdekében, hogy minden simán menjen. Nem lenne jogos, ha korán ’rácsapnánk a kapcsolóra’…senkinek sem…mert sok minden kudarcba fulladna, ha ez történne.

Tehát…ez olyan lesz (metaforikusan), mint egy főkapcsoló?...Vagy egy olyan kapcsolás minden egyes személynek, mely úgy és akkor történik, amikor készen vannak?

Nem…nem lesz különböző időpontokban mindenkinek. Úgy lesz, ahogyan mondod…mint a Megvilágosodás. Egy felvilágosodás. És ahogyan korábban már mondtuk… a lelkekre ez különböző hatással lesz attól függően, hogy milyen szinten vannak…belül.

AKKOR a dolgok értelmet nyernek majd.

AKKOR sok új dolog értelme a bensőtökben megjelenik.

AKKOR a ’Mi lesz, ha’ minden félreértését megértitek.

IGAZÁN azt mondjuk nektek, legdrágább lelkeink, hogy… BÍZZATOK!

BÍZZATOK abban, hogy ez a NAGY ÁTALAKULÁS MINDANNYIUNK JAVÁRA történik.

TALÁN ISMÉT KIJELENTHETJÜK…NINCS MITŐL FÉLNI…BÁRMI TÖRTÉNJÉK IS.


Oké…hallak benneteket…amikor azt mondjátok ’bármi történjék is’… ha nem lett volna bepillantásunk tőletek azzal kapcsolatban, hogy ’nincs mitől félni’…akkor bármi fog történni…normál körülmények között félénkké tenne bennünket? Ez azt jelenti, hogy történhetnek bizonyos dolgok és nekünk a legjobb magatartásunkat kell tanúsítanunk és emlékeznünk kell arra, hogy azt mondtátok, hogy ’nincs mitől félni’ még akkor is, ha olyan dolgok történnének körülöttünk, amelyektől reszketnénk a bőrünkben? Ekkor válunk a legerősebbek legerősebbjeivé? Vagy nem is fog semmi ilyesmi megtörténni? Tudom, hogy egész ’Világosan’ mondtátok már, hogy valamennyi zűrzavar és zavargás elkerülhetetlen.


Lesznek jelek, melyek vezetnek az úton. Igen, lesz felfordulás…bár ez rövid életű lesz. És igen…olvassuk a gondolataitokat mostanság, Blossom…és nem,…nem fogjuk elárulni, miféle lesz.

Ez akkor lesz, amikor az erőtök ’rúg’ …és szeretnénk azt mondani nektek…hogy nem úgy lesz, ahogyan elképzelitek. Csak nagyon kis mértékben.


Ez egy érdekes kijelentés…mert azt mondjátok nekünk, hogy az Új Világunkat a gondolataink által hozzuk létre.


Valóban így van…ez nem az, amikor valójában ’megérkeztek’ ahhoz, hogy a gondolataitok által teremtett dolgok valósággá válnak…másként ÉREZTEK attól, ahogyan gondolkodtok és másként ÉREZNÉTEK, amikor benne lennétek. Mert a most pillanatában benne éltek, ha ahhoz hasonlítjuk, hogy megéljétek azt az álombeli állapotában.


Mmmmm…és itt van 55 fejezet!


Van egy belső TUDÁS mindannyiótokban azzal kapcsolatban, hogy valamilyen okból vagytok itt. Ha ez a TUDÁS nem a JELENBELI LÉNYETEK szeme előtt van…akkor ott lesz.


ÉRZEM, amit megpróbáltok leírni és a szavak ismét kevesek ahhoz, hogy átjussunk a TUDÁS azon ÉRZETÉN, amelyet éppen most birtokolok ezzel a TUDÁSSAL kapcsolatban.


Mindannyiótok találkozni fog ezzel és TUDNI fogja pontosan mit kell tennie, amikor összehangolódik az ISTENI TERV azon szakaszával.

JOBBAN HANGSÚLYOZZUK MOST, MINT VALAHA, HOGY…KÖVESSÉTEK A SZÍVETEKET!

KAPCSOLÓDJATOK ÖSSZE AZ EGYSÉGGEL, AMI MINDEN.

EZ NEM VALAMI VÉLETLEN FELTEVÉS (BECSLÉS).

AMI TÖRTÉNNI FOG, AZT AZ ÉG MEGÁLDOTTA.

NINCS MITŐL FÉLNI!

Lesz egy behangolási időszak…ez az egyik izgalmas dolog lesz…Úgy tűnik, elfelejtetted Blossom, hogy lesz egy ’Új Éned’ ez alatt az átmeneti időszak alatt. Tehát ahogyan ’most’ gondolkodsz a dolgokról az az a mód, ahogyan a ’régi énedben’ gondolkodsz. Ahogyan az ’új énedként’ fogod a dolgokat gondolni, úgy sokkal könnyebb lesz SZERETETBEN LENNI. MIVEL SOKKAL INKÁBB BENNE LESZEL. SOKKAL INKÁBB OLYAN LESZEL. SOKKAL INKÁBB AZ LESZEL.

Tehát ismét mondjuk…BÍZZATOK!

Bízzatok magatokban és BÍZZATOK abban, ami történni fog.


Megteszek minden tőlem telhetőt. Ez minden, amit bárki tenni tud. A nap végén…ami lesz, az lesz…és miért ne ÉLJÜK MOSOLYGÓSAN SZERETVE az utunkat közben, példát mutatva másoknak…és ezt az energiát sugározva mindenhová!?


Valóban, miért ne!?

Ó…SZERETTEINK!...EGY PILLANATRA…MOST…ÁLLJATOK MEG ÉS ENGEDJÉTEK MEG MAGATOKNAK EGY PILLANATRA, HOGY ÉREZZÉTEK A SZERETETET, FÉNYT ÉS BÁTORÍTÁST, MELYET NEKTEK KÜLDÜNK! ÉREZZÉTEK MAGATOKBAN…ÉS ENGEDJÉTEK MEG, HOGY NÖVEKEDJEN! ENGEDJÉTEK MEG NEKI, HOGY A TELJESSÉGETEKBEN ÉPÜLJÖN FEL, AMINT FIGYELTEK A LÉLEGZETVÉTELETEKRE. AHOGYAN KAPCSOLATBA LÉPTEK VELÜNK EZEN A MÓDON, LÁSSÁTOK ÉS ÉREZZÉTEK A FÉNYT, AMIT MAGATOK KÖRÜL TERJESZTETEK…ÉREZZÉTEK, AHOGY A SZÍVVERÉSETEKKEL EGYÜTT LÜKTET. KÉPZELJETEK EL MINDEN SZÍVET EBBEN A RITMUSBAN…ÚGY, HOGY EGYKÉNT LÜKTET. AZTÁN, SZERETETT LELKEINK…ESZETEKBE JUT AZ OTTHONOTOK.

SZERETÜNK BENNETEKET ÚGY, AHOGYAN TI IS SZERETTEK MINKET. KÖSZÖNETET MONDUNK NEKTEK A BÁTOR SZEREPETEKÉRT EBBEN AZ ISTENI VÁLTOZÁSBAN.

OLYAN KÖZEL, OLYAN NAGYON KÖZEL VAGYUNK MINDANNYIÓTOKHOZ!


Ez az! … Letelt az idő és csak azt tudom mondani…köszönöm nektek, mint mindig és kérem, hogy MOST…TI engedjétek meg egy pillanatra magatoknak, hogy ÉREZZÉTEK A SZERETETÜNKET, mely azonnal visszatér! Szeretet, köszönet és … BÉKE!

Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: Blossom Goodchild


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Share |