Home > > Blossom Goodchild - 2013. március 26.

Blossom Goodchild - 2013. március 26.

Fény Galaktikus Föderációja / 2013.  március 26.

Blossom Goodchild közvetítése

Blossom: Remek! Már olyan távolinak tűnik, amikor utoljára beszéltünk, mintha ebben az elmúlt 5 hétben egy leírhatatlan utazáson vettem volna részt, szellemileg és érzelmileg egyaránt. Nem követtem a világi eseményeket ezért izgatottan várom, miről szeretnétek velünk beszélni. Mindenesetre egy erős és felemelő energiát ÉRZEK magam körül… mely nagy vigaszt nyújt és bátorító. Nos… akkor itt vagytok?

 Fény Föderációja: Valóban örülünk, hogy újra beszélhetünk veled. Most egy MAGASABB tartózkodási helyet foglaltunk el.

Blossom: Hát ezt nem tudom annyiban hagyni… mit jelent ez?

Fény Föderációja: Ez azt jelenti … ó te kíváncsi… hogy most, miközben az energiák leülepednek… köztünk azok, akik magasabb szintű energiákkal rendelkeznek, megengedhetik maguknak, hogy ők is emelkedjenek. Amikor bolygótok is átéli ezt az újdonságot… mi is megengedjük magunknak, hogy ott lehessünk, ahová tartozunk. Nagy nyugalommal tölt el minket, hogy olyan speciális talaj van alattunk és érezzük, hogy otthon vagyunk.

Blossom: Tehát, akkor mi hol vagyunk, abból a szemszögből, ami történik és ti hol jöttök be a képbe?

Fény Föderációja: Az, hogy nálatok mi történik, az nagyban függ attól, hogy ki mit választ, hogy hogyan szeretne LÉTEZNI. Ez valóban ilyen egyszerű. Felfedezitek a LÉNYETEK csodáit és ezeket gyorsan vonzzátok magatokhoz… ha úgy döntötök, szeretnétek őket. Ez úgy van, ahogy van. Ha úgy döntötök örömteliek lesztek és magatokhoz engeditek az örömöt…akkor örömteliek lesztek. De ha teli vagytok elégedetlenséggel  és panasszal, akkor mint mindig, ezt fogjátok megkapni. Rajtatok áll. A különbség MOST, hogy szinte azonnal teljesül… az Énetek rezégsszintjétől és teljességétől függően. Szánjatok rá időt és mindig lélegezzetek mélyeket, amikor erről elgondolkodtok, és legyetek tudatában, hogy minden lélegzetvétellel felveszitek a kapcsolatot azzal, akik vagytok.

NEM LEHETTEK ELVÁLASZTVA … még akkor sem, ha néha így ÉRZITEK.

Blossom: igen … így éreztem magam, amikor Angliában voltam. A lelkem azt érezte messze eltávolodott az otthonától, mindkettő, a földi és a szellemi lényem is. Bizonyos tekintetben úgy éreztem…mintha félre álltam volna néhány lépésnyire és nem voltam biztos, ki is vagyok én! Hogy őszinte legyek, még mindig nem tértem vissza teljesen a régi kerékvágásba… de menni fog.

Fény Föderációja: Ez mind a mozgásban lévő dolgok részét képezik. Az ember átgondolja, hogy ki volt, hogy azzá válhasson, aki valójában. Ha ezt nem kutatjuk gyakran ismételve, akkor honnan láthatnánk, hogy milyen messzire jutottunk. Mindenkinek ajánljuk, … hogy tartson ki a TUDÁS mellett, hogy a dolgok jelentősen mértékben haladnak előre. Nem ÉRZED ezt Blossom?

Blossom: Minden bizonnyal érzek különbséget, belül…most, hogy itthon vagyok és látszólag az univerzumból minden lehetőség előlövell, melyek magasabbra emelnek.

Fény Föderációja: Úgy legyen. És így is marad. Nagyon sokan közületek készen állnak. Oly sokáig vártatok és sokan csalódottak voltak, hogy egy hatalmas háború nem a remélt formában jött létre. De MOST ÉSZREVESZITEK, annak ellenére, hogy a VÁLTOZÁS nem olyan volt, mint azt reméltétek és valóban ÓRIÁSI VÁLTOZÁS történt.  

Egyesek köztetek könnyebben és ’éleslátóbban’ fognak alkalmazkodni hozzá. De nem játszik szerepet milyen tempóban kötöttétek össze magatokat az új énetekkel. Ez teljesen rajtatok múlik…azonban fontos, hogy TUDJÁTOK ez történik és ÉREZZÉTEK a benneteket körülvevő energiákat…és azt is ahogyan részetekké válik.

Érezhettek egy kis nyugtalanságot is! Telességében felismeritek a különbséget, mi az, ami szolgál benneteket és mi az ami nem. Legyen könnyed szívetek ebben a folyamatban… mert nincs értéke ez miatt gondolatok között őrlődni…és ez nem is segít rajtatok.

Blossom: És úgy milyen az életetek? Mit csináltatok?

Fény Föderációja: A támogatás új útjait építettük ki.

Blossom: Mik lennének ezek?

Fény Föderációja: Az előbbre tartó projektek kísérletei, melyek az átmenetet súrlódás mentesebbé teszi, ha az ember ilyen messzire eljutott.

Blossom: Rendben … de, minden tisztelettel … szeretném megjegyezni, hogy sok ember megkérdez engem, miért nem mondjátok meg egyszerűen, ez hogyan működik? Úgy értem… az utolsó mondatotok… egyrészt megválaszolja a kérdésemet és igazából mégsem. Miért nem vagytok képesek egy egyszerű és őszinte választ adni? Feltehetően sokak kedélye megnyugodna, ha ezt megtennétek. Amit mondotok, annak ezer jelentése lehet.

Fény Föderációja: Az, amit mondunk, az pontosan az, amit tettünk. Minden lehetséges dolgot megtettünk, hogy elmagyarázzuk nektek, hogy mi különböző dimenziókban létezünk. A ’viselkedésmódunk’, ahogyan megnyilvánulunk, az messze eltér a gondolkodásmódotoktól. Mert mi másak vagyunk. A ti és a bolygó előrehaladása része a küldetésünknek.

SZERETÜNK BENNETEKET. De az ’eljárási módunk’ minden tekintetben sokkal fejlettebb, ezért nem áldásos még csak próbaképpen sem alapvető tényeket megfogalmazni, hogy mit is teszünk igazából. Egyszerűen nem lehetséges.

Blossom: Tehát … van fizikai elfoglaltságotok? Vagy egész nap ültök és mantrázzátok az ’OM’-ot? Szeretnék egy átfogóbb képet kapni erről, kik vagytok és hogyan telik a napotok. Már olyan régóta ismerjük egymást… meg tudjuk ezt oldani ugye?

Fény Föderációja: Nekünk nincsenek napjaink, amiket eltöltünk. Mint az tudjátok, az idő számunkra nem létezik. Ezért nincs napirendünk, amit követnünk kéne, mint nektek, az éjszakákat és a nappalokat, a megbeszélt időpontokat és határidőket.

VAGYUNK … AKIK VAGYUNK.

Blossom: És … kik vagytok?

Fény Föderációja: Élet!

Blossom: Szuper! Szép válasz. Kérlek, folytassátok tovább ebben a szellemben.

Fény Föderációja: Mi vagyunk az élet… az élet minden formájában. ’Beleugorhatunk’ egy tapasztalatba és az élet bármelyik formáját magunkra ölthetjük… ha egy adott okról információra van szükségünk.

Blossom: Valóban. Ez óriási. Bizonyára nagyon ’tudatosak’ és fejlettek vagytok, hogy ezt megtehetitek. Tehát… a ’Szövetségetek’…. a FÉNY FÖDERÁCIÓJA… akivel én kommunikálok… nem vagytok ti is hasonlóak a ’galaktikus barátaimhoz’… akik például egészen emberiek, macskaszerűek… vagy éppen ami a Galaktikus Föderáción belül lehetséges. Ti milyenek vagytok?

Fény Föderációja: Élet!

Blossom: Az imént próbáltam választ kicsikarni tőletek, mi a ti valódi formátok… Ti azt mondtátok, tetszés szerint bármely formát fel tudtok venni… de ezt soha nem tekintettem így rátok, ahogyan ezt az imént leírtátok. Tehát… TI… ha nem egy másik formában nyilvánultok meg… ha valami kényelmes ’viseletbe’ ugrotok be… mit öltötök magatokra? Vagy ez nem köthető formához, hanem csupán a valódi formátok, amik vagytok?

Fény Föderációja: Mi úgy fejeznénk ezt ki, ha a valódi formánkat öltjük magunkra, akkor ez a forma a Fény lenne. Ez a ’legkényelmesebb’ megnyilvánulási formánk.

Blossom: És tulajdonképpen egy óriási űrhajón éltek?

Fény Föderációja: Ez egy nagyon összetett dolog… de megpróbáljuk a lehető legjobban elmagyarázni... ahogyan ti mondanátok.

Nem KELL egy űrhajón laknunk. Tulajdonképpen sehol nem kell laknunk.

Fényként mindenhol ott lehetünk… és sehol sem. De… mivel fényenergia vagyunk… az a kívánságunk, hogy szolgáljunk. Ezért képesek vagyunk magunkat azzá változtatni, ami az adott szituációban a legmegfelelőbb.

Hadd beszéljünk az űrhajóinkról. Ezek a járművek, melyeket egyesek az égboltotokon észlelnek, azok ha látjátok őket, valódi képviselői annak amik. De… gyertek a fedélzetre… ’oda lennétek’ ezeknek a hajóknak az anyagától és még sok minden mástól…és a működésüktől.

Értsétek meg azt is, hogy a ti szállítóeszközeiteknél is különböző modellek léteznek, mint az autóknál, kerékpároknál és a repülőgépeknél stb…. és nincs a bizonyos „típus” belőlük [csak egy standard]. Ezért úgy tekintsetek ezekre a hajókra, hogy egyik pillanatról a másikra képesek formájukat megváltoztatni. Mert amivel dolgozunk az energia…ezzel élünk. 

MI MAGUNK VAGYUNK AZ ENERGIA és TUDJUK, hogyan olvadjunk össze vele és fordítsuk a javunkra.

Blossom: Van szükségetek étkezésre és alvásra?... és a Szövetségetek örömteli?

Fény Föderációja: Erre nincsen szükségünk. Nem rendelkezünk testtel, melynek élelemre vagy pihenésre lenne szüksége..

Blossom: És… valamilyen hobbik?

Fény Föderációja: Fényt sugározni.

Blossom: Szép!

Fény Föderációja: Szabadna hozzáfűznünk, hogy nagy örömmel tölt el bennünket, hogy láthatjuk a világotokban bekövetkező előrelépéseket.

VILÁGOTOK VALÓBAN VÁLTOZÓBAN VAN.
TI… MINDANNYIAN VÁLTOZTOK.

Egy ÚJ IDŐBEN VAGYTOK. De ez még csak a kezdet. Egy jó pillanatban gondoljátok át, hogyan ÉRZITEK magatokat, ha arra gondoltok, hogy kikké váltok és hogy miről szól a szolgálatotok… és azt se feledjétek, hogy az első lépéseket próbáljátok megtenni a járás elsajátítása során. Képzeljétek el, legkedvesebb barátaink…és megtisztelve érezzük magunkat, hogy így nevezhetünk benneteket…képzeljétek el mi áll előttetek, ha megtanultok ugrálni, ugrani és futni, tehát mindent!

AZ ÖRÖM! AZ ÖRÖM! AZ ÖRÖM!

DE A LEGJOBBAN A SZERETETNEK LEGYETEK TUDATÁBAN, AMIK VAGYTOK.

HOGY TE VAGY MAGA A SZERETET.

És képzeljétek el a BOLDOGSÁGOT, ha minden pillanatban érzitek a SZERETET magasabb szintjét. TI magatok váltok az IGAZSÁGGÁ és jelenleg apró bepillantást nyerhettek, ami lehetséges ezzel kapcsolatban. Sokkal nagyobb, amit a legvadabb fantáziátokban elképzelhetnétek.

Sokkal több TAPASZTALAT vár rátok, amit valaha megálmodtatok. Mert ha felemelitek magtokat… képesek lesztek ÉREZNI, ami azon túl van. Minden szinttel, ahová emelkedtek… érezni fogjátok a következő pár szintet, mely rátok vár.

EGYSZERŰEN JOBB LESZ ÉS JOBB LESZ.

EZT MEGÍGÉRJÜK NEKTEK.

LEGYTEK EBBEN BIZTOSAK!

Aminek az eléréséért jöttetek… az, amit önként tenni akartok…a célotok… a szenvedélyetek…elkezdődött. Kövessétek szíveteket és álmaitokat. mert ha álmaitokat a valóságotokban élitek és ANNAK MINDEN PERCÉT BENNE TÖLTITEK… szívetek és elmétek ÉREZNI fogja a TUDÁST, hogy az TELEJSÍTITEK be, amiért erre a bolygóra jöttetek, hogy utat engedjetek a terveknek… hogy LÉTEZZETEK.  

CSODÁSAN EGYÜTTMŰKÖDVE, TÖKÉLETESEN, EGYSZERŰEN!

Minden egyszerűbb lesz, legkedvesebbek. Az életet nem arra tervezték, hogy egy harc legyen, és mégis ezt a formáját mutatta meg… a sötét energiák egyensúlytalansága következtében, mely nem értette meg, mit kapott ajándékba!

AZ ÉLET … nem olyan, mint azt mutatták nektek [elhitették veletek].

TUDJÁTOK MI AZ ÉLET. MERT TI VAGYTOK AZ ÉLET.

ISMERITEK magatokban az IGAZSÉG ÉRZÉSÉT és ez a FÉNY-SZERETET, ez ti vagytok. ÉS amint visszatértek önmagatokhoz… emlékezni fogtok…engedjétek el a régit, melynek az a létjogosultsága volt, hogy elengedjétek és üdvözöljétek AZ ÚJAT.

ITT VAN.

AZ ÚJ VILÁG ITT VAN.

Ti engeditek be vagy utasítjátok el. De sokatok beengedi és olyan a természete… hogy az ’alvókra’ [spirituális tekintetben] is hatással tud lenni, mint egy tündér-lehelet, mely átáramlik az elméken és kinyitja a szemeket, hogy LÁSSÁTOK a dolgok valódi TERMÉSZETÉT, az IGAZSÁGOT.

EMELJÉTEK SZELLEMETEKET OLYAN MAGASRA, AMENNYIRE MÉG KÉNYELMES SZÁMOTOKRA.

OLVADJATOK ÖSSZE EZEKKEL A MAGAS SZINTŰ ENERGIÁKKAL ÉS HORGONYOZÓDJATOK LE BENNÜK.

LAZÍTSATOK ÉS ÉLVEZZÉTEK AZT, AMIT JOGOSAN A MAGATOKÉNAK MONDHATTOK:

AZ ÉLETET!

Blossom: Úgy lesz. Az üzenet átjött és megértettem. Nagyon örülök, hogy újra a ti társaságotokban lehetek, barátaim. Szeretettel és hálával.

Fény Föderációja: Mi is köszönjük.

Blossom: Óh, mi szerintem hálásabbak lehetünk!

Csatornázta: Blossom Goodchild

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: Blossom Goodchild

< previous message | next message >


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.Share |