Home > > Greg Giles - March 1, 2012

Greg Giles - March 1, 2012


A Fény Galaktikus Szövetsége biztosított minket arról, hogy amint az emberiség családjának megfelelő számú tagja megérti, hogy a bűnöző (nemzetközi) oligarcha (angolul: Cabal) számos tagjának a küszöbön álló letartóztatása azt jelenti, hogy az emberiség végre szabad lesz az elnyomóink zsarnoki uralma alól, valamint megszabadul az adósság és szegénység béklyójától akkor szemtanúi leszünk ezeknek az eseményeknek.

A Galaktikus Parancsnokságok megkértek minket, hogy vegyük ki a részünket ezen információ megosztásában mindenütt, valamint a következő bejelentés született, hogy támogasson minket ebben a feladatban.

(*Hasznos tanács* Ha egy fotót is mellékelsz ezen a bejelentés közzétételekor a Facebook-on akkor nem küldi el a "Facebook Notes/Facebook jegyzetek" oldalra amiatt, hogy túl sok szót tartalmaz. Ez javallott, mert így az üzeneted több megtekintést kap a Facebook főoldalon.)

Megszakítjuk megszokott időbeosztású életed egy létezést megváltoztató rövid hírrel!

Egész életed során jó hírekre vártál és ez a nap végre elérkezett.

Nagyon rövid időn belül tanúja leszel számos férfi és nő széleskörű tömeges letartóztatásának szerte a világon, akiket, mint világunk politikusai és pénzügyi vezetőiként ismersz.

Ezek a letartóztatások messze érnek egészen fel az amerikai kormányzatig és magukban foglalják a pénzügyi és banki világ számottevő tagjait.

Jónéhányat ezek közül a nevek közül azonnal felismersz majd, míg másokat nem, azonban mindannyiuk aktívan részt vett komoly bűntények elkövetésében az emberek ellen, nemzeteinket csődbe juttatva, amiért ők elrabolták a nehezen keresett pénzünket.

Ezek a letartóztatások úttörő jellegűek, és a Földet megváltoztatók.

Az emberiség végre szabad lesz a hatalom irányítóinak közismert nevén titkos szövetség (röviden: elit) (angolul: Cabal) zsarnoki kormányzása alól.

Ezek a letartóztatások sokunknak nem okoznak meglepetést, mert mindannyian belsőnk legmélyén érezzük, hogy valami nagy baj van ezzel a világgal és egy hely ahol oly sokan éhesen hajtják le fejüket éjszakára míg, kevesen mások nem milliókat vagy milliárdokat hanem trilliárdokat birtokolnak, melyet az emberek munkájából loptak össze.

Mindig volt elég gazdagság ezen a bolygón, hogy jusson mindenkinek, mégis ez a kevés férfi és nő felosztotta maguk között világunk jóformán teljes vagyonát, csak morzsákat hagyva Nekünk, többieknek, hogy versenyezzünk érte.

Ezekkel a letartoztatásokkal ez most meg fog változni.

Számos új tervezet kerül végrehajtásra a makulátlan tisztességű férfiakból és nőkből álló új vezetés alatt, akik elkötelezettek világunk édenkertté alakításában, ahogy egykor volt alkotmányos és igazi demokratikus folyamat által kormányozva.

Megannyi ennek a célnak elkötelezett férfi és nő van szerte az amerikai kormányzat, a Pentagon ügynökségei, a hadsereg, a pénzügyi szektor és magánvállalkozási szektor területein, akik oly sokat szenteltek az életükből ennek a célnak, mi több ők oly lelkesek, hogy átadhassák az emberiségnek az új jóléti rendszerünket, amelyen oly szorgalmasan dolgoztak évekig titokban.

Ezen eljárások részeként a hatalmas összegű vagyonok, melyeket az emberektől loptak el, programokon keresztül újraelosztásra kerülnek, mely nagymértékben javára szolgál minden férfinek, nőnek és gyereknek a bolygón.

Senki sem lesz figyelmen kívül hagyva, és senki sem lesz elfelejtve.

És van még több.

A bűnöző oligarcha (angolul: Cabal) számottevő tagjainak letartóztatásakor ezen művelet második szakasza fog megkezdődni.

Mai világunkat számtalan lelkileg megvilágosodott lény látogatja, akik szeretnének nyíltan újraegyesülni ősi családjukkal.

Ezek a lelkileg fejlett férfiak és nők segítséget nyújtanak az oligarcha (angolul: Cabal) lefegyverzésében, mely irányítása alatt tartotta a világ hadseregének nagy részét és magasan fejlett fegyverrendszerek voltak a birtokában.

Az emberi faj ezen fejlett elődei éppen úgy néznek ki, mint mi, habár vannak más lények, melyekkel szintén találkozni fogunk, akik nem úgy néznek ki mint mi. Ők mindannyian felemelkedett [lelkiségű] spirituális lények, akik csak azért vannak itt, hogy segítséget nyújtsanak nekünk a változások elvégzésében melyet belsőnk legmélyén érezzük, hogy szükséges megtennünk.

Ezek a lények az eredeti tervezői ennek a világnak és ugyanazoknak a fejlett civilizációknak a tagjai, akik több nagy régészeti rejtélyt építettek, mint például a piramisokat Egyiptomban.

Egyáltalán nem idegenek számunkra, mivel mi vagyunk az elődeik mindannyian.

Egy nagyon fontos társadalmi kísérletet végeztek itt sok éven keresztül, és mindannyian részei voltunk ennek.

Itt hagytak minket látszólag teljesen egyedül, hogy saját erőnkből boldoguljunk.

Ennek a kísérletnek van most vége, mely óriási siker volt.

Mi hamarosan újraegyesülünk a fivéreinkkel és nővéreinkkel a csillagokból, és üdvözölve leszünk egy nagyobb Galaktikus Közösségben.

Mivel Ők különböző világok lakói, amelyeknek megannyi különböző nevük van ezúttal egyszerűbb rájuk hivatkozni a békés szövetségük nevén: A Fény Galaktikus Szövetsége és az Ashtar Parancsnokság.

Ezek a letartóztatások, valamint a Csillagok Családunkkal való újraegyesülés alkalmával világunk minden problémája gyorsan és simán összhangba kerül majd az új arany kor társadalmával, tiszta szívű és tiszta szándékú lelkek vezérletével.

Világméretű közösségi erőfeszítés által minden háború, éhezés, szegénység, betegség és szennyezés hamarosan a múlté lesz, ahogyan a mindennapos szolga életünké is.

Fejlett technológiák fogják felváltani a szükségét annak, hogy egész életünket munkával töltsük el, emellett mindenki szabadon fog áldozni minden alkotó álmának mellyel valaha bírt.

Ez mind el fog kezdődni a bűnöző oligarchia számos tagjának küszöbön álló letartóztatásával és ezek a letartóztatások meg fognak történni, amint bolygónk lakói elegendő számban tudatában lesznek annak, amit ezek az eljárások jelentenek majd társadalmunknak.

Ez az, amiért olvasod e szavakat ma, mivel sokan az emberi családod tagjai közül megtesznek mindent, amit tudnak, hogy megosszák veled ezt a hírt és kivegyék a részüket abban, hogy elkezdődjön civilizációnk minden férfi, nő és gyermek számára szerte a világon békét, szabadságot, jólétet adó új arany kora.

Ünnepségek világszerte feltétlenül helyénvalóak, mi több a Fény Galaktikus Szövetsége részéről bátorítandóak, mivel fontos, hogy az emberiség jó hírnek tekintse ezeket a letartóztatásokat, és nem még több rossznak melyhez már annyira hozzászoktunk.

Kérünk, vegyél részt ebben a magasztos ügyben azáltal, hogy megosztod ezt az üzenetet a Facebook-on vagy más Internetes ismeretségi hálón.

Itt az esély, hogy jelentős hatást gyakorolj és legyél vezetője embertársadnak.

Hogyha mindannyian kivesszük a részünket ezeknek a híreknek a terjesztésében, mi mindannyian kezdünk majd szemtanúi lenni ezeknek a nagy horderejű letartóztatásoknak szerte a világon, emellett ez lesz a jel arra, hogy minden amit most olvastál igaz.

Website: http://ascensionearth2012.blogspot.com
Translated by: Kristˇf


Share |