Home > > Segélykérés A Galaktikus Űrtestvéreinkhez

Segélykérés A Galaktikus Űrtestvéreinkhez


SaLuSa Március 14,

“...Nem tudunk beleavatkozni a karmikus tényezőkbe, de tudunk válaszolni segélykérő üzeneteitekre amiket szeretettel és fénnyel átitatva küldtök felénk...”

“... Továbbra is küldjétek hozzánk imáitokat és gondolataitokat kérve a nyílt kapcsolatteremtést, mert így téve segítetek a magatok módján felgyorsítani az eseményeket...”

A PAO csapata (Fordítói megjegyzés: Planetary Activisation Organization = Planetáris Aktiváló Szervezetet, Sheldan Nidle alapította 1997-ben. Sheldan heti galaktikus üzenetei Sheldan weboldalán: www.paoweb.com –on vagy magyar fordításban a www.foldimennyorszag.hu –n oldalán olvashatóak) felhasználva a mostani természeti katasztrófát és a nukleáris balesetet arra kéri a PAO weboldal látogatóit, hogy vegyenek részt egy rendszeres meditációban az elkövetkező napokban, hogy egy erőteljes gyógyulást eredményezzünk Japánban és az egész Földön. Eljött a tettek ideje!

Segélykérés A Galaktikus Űrtestvéreinkhez
Rátok bízzuk, hogy naponta többször ismételjétek el az alábbi szándéknyilatkozatokat.

Annak érdekében hogy növeljük a közös meditáció hatását, mi, a PAO csapata Magyar idő szerint este 10.00 és 10.30 között kérünk mindenkit, hogy erősítsék meg az alábbi szándéknyilatkozatokat: Járuljunk aktívan hozzá egy pozitív lökéshez, ami meghozza a nyílt kapcsolatteremtést űrtestvéreinkkel!

Az alábbi szándéknyilatkozatok csupán javaslatok, amiket mindenhol, bármikor a nap bármilyen szakaszában használni lehet.

- Szándéknyilatkozatommal megerősítem, hogy a Galaktikus Federáció támogatását választom, hogy hozzon gyógyulást Japán természetes katasztrófájára – Most!

- Szándéknyilatkozatommal megerősítem, hogy a nukleáris kasztrófának a megakadályozását választom – Most!

- A béke, a remény és a bátorság hullámait küldöm Japán népének, hogy a Teremtő aktív közbeavatkozásával gyógyulásban és támogatásban részesüljenek – Most!

- Szándéknyilatkozatommal megerősítem, hogy a Fény Galaktikus Federációja vegye fel nyíltan a kapcsolatot Földünkkel – Most!

Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Martin Gadow - PAO Deutschland
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek
Share |