Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 3, 2012

SaLuSa, February 3, 2012


Azt hihetnéd, hogy mindenkit érdekel a jövője, de sok olyan lélek van, akik elégedettek azzal, hogy csak sodródnak előre bármiféle ambíció nélkül, hogy tegyenek valami mást. Valójában némelyikük számára úgy tűnik, hogy az életnek egyáltalán nincs semmi célja. Mégis a maguk kis fülkéjén belül a Földön megfigyelnek más életeket, és egy bizonyos ponton nyugtalanná válnak, azért mert belülről tudják, hogy lehetne minden sokkal jobb is. Kedveseim, ez a kezdete az ébredésüknek. Rengeteg ilyen megy most végbe, és remélhetőleg haladnak tovább. Az Élet könyörög a kérdésekért, amelyek arra irányulnak, hogy miért olyan elégtelen minden ember számára legalapvetőbb jólét megteremtésében és megadásában. Tudat alatt mindannyian tudjátok, hogy Egyek vagytok, és mindegyikőtöknek részesedni kellene a Földanya bőkezűségéből. Sötét összeesküvők most messzebbre mentek, mint korábban, abban hogy megtagadják titeket megillető részt és elvegyék tőletek azt a keveset is, ami már megvan. Pimaszul azt hitték, hogy rabszolgává tudnak tenni, csekély ellenállást tanúsítva a tervükkel szemben. Azonban nem számoltak a gyors tudatosság növekedésével, részben a Fénymunkások kiváló munkájával. Ez, mint egy Fényrobbanás történt meg és árasztotta el az egész világot, és ez nem áll messze az igazságtól. AZ energia mennyisége, amely sugározza a Földet, exponenciálisan nő, és oszlik szét azokon a lelkeken keresztül, akik képesek, azt lecsatornázni. Ez a folyamat túljutott azon a ponton, ahol még meg lehet állítani, és lehetővé tette számotokra, rálépjetek a Felemelkedés ösvényére.

Mint már azt korábban kijelentettük, ti mindannyian a fejlődés különböző szakaszában vagytok, és emiatt várhatóan különbözően fogtok reagálni a világban folyó dolgokra. Ahogy lépkedsz felfele a létrán, úgy emelsz fel másokat, ekképpen ők is hasznukra válik a tudatosság emelkedő szintje. A kérdés az, hogy ezt mindenki meg tudja e tenni és felemelkedik, és hogy minden a szabad akaratod választásától függ-e. Néhány lélek tovább fog sodródik, és belenyugszik abba, hogy végignézze, ahogy a világ elmúlik. A növekedésük üteme nyilvánvalóan sokkal lassabb, mint másoké, de nem befolyásolja, hogy képesek megtapasztalni a felemelkedést végül. A tény az, hogy mindegyik lélek rendelkezik azzal a DNS génnel, ami megadja nekik a lökést, arra, hogy keressék az igazságot, és ez fogja szükségszerűen előidézni számukra, hogy folytassák a keresést. A késztetés általában az élet célja utáni kíváncsisággal jön, és ez viszi tovább a kaland hosszú útján.

Azok számára közületek, akik már megtalálták a hazafelé vezető utat, az élet hirtelen sokkal simábban gördül, és a problémák nem okoznak többé nagy küzdelmet, ahogy könnyen kezeled azokat a megértésed miatt. Tudni hogyan működik mindez segít túljutni bármilyen akadályon, amivel összetalálkozol, és az egód továbbra is hátradőlve marad az ülésen, anélkül, hogy megzavarna. Az egód utat enged a Felső Énedhez, ami igazán vagy. Így látjátok kedveseim, hogy felelősek vagytok azért, hogy felemeljétek magatokat, mivel azt más nem tudja megtenni számotokra. Tudnak segíteni, de a végső soron ez a te döntésed, hogy eldöntsd, hogyan haladsz tovább. Szükséged van egy erős szándékra, hogy egyesülj a Felső Éneddel, és ez azt jelenti, hogy követed az ösvényt, ami minden lélekkel Egyként bánik. A Földön ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de ez most valósul meg, így lehetséges, ha emlékeztetitek magatokat rá.

Ezalatt közületek néhány még mindig nehezen hiszi el, hogy mennyire közel van a beteljesedéshez, sőt gyorsabban közeledik, mint valaha. Ez nem támaszkodik a külső eseményekre, úgy mint preferált feltételek, melyek elvezetnek egy nagy ugráshoz az életszínvonalatok tekintetében. Most már tudod, hogy komolyan vissza lettél tartva, és a lyukak betömésével egy simább és elviselhetőbb átalakulás lesz. Végül hasznotokra válik a magasabb dimenzióba való költözés, ahol az új technológiákból származó előnyök némiképp ismerősek lesznek. Mindent összevéve látható lesz, mint egy kvantumugrás előre, és a régi világotok életmódjából egy kevés hátra fog marad. Vele mennek az intenzív munkarendszerek, amik rabszolgaságban tartottak titeket kis időre a saját kreatív vágyaitokért. Ez fogja elhozni a jelentős változást az életetekben, hogy képesek legyetek teljes mértékben részt venni azon törekvésekben, amelyek megadják az örömöt nektek.

Jelenleg az életetek tényleg korlátozott és ellenőrzött, és ez vonatkozik az Ország Törvényeire is, ami óvatosan meg lesznek vizsgálva és módosítva lesznek, hogy kivegyük azokat amelyek igazságtalanok és jogellenesek. Lesz egy visszatérés egy ország Alkotmányához hozzáadott előnyökkel, melyek az eljövendő Felemelkedésetekből ered. A dolgok minden módja a ti felemelésetekre készít fel, és a szövetségeseink egyre közelebb kerülnek néhány nagy tettre. Semmi sem egyszerű ezekkel kapcsolatban, ahogy a világméretű problémákkal foglalkozunk, különösen akkor, ha a pénzügyi szektort tekintjük. Azonban kell, hogy legyenek távolba nyúló változások, különben a monetáris politika nem lesz stabil, és biztosítani fogjuk, hogy ne legyen visszatérés a központosított rendszerekhez, amelyek okozták saját vesztüket. A bankok kisebbek és felelősek lesznek a tetteikért.

A Galaktikus Föderáció kész arra, hogy készenlétbe állítsa a szövetségeseit, hogy lépéseket tegyenek, annak érdekében, hogy néhány ügyet döntésre vigyenek. Itt az idő, hogy meg legyen írva az utolsó fejezet az Emberi Faj és a dualitáson keresztül vezető utazásáról. Ez lesz az egyik győzelem, ami a tiszta törekvésen és a Fény melletti elkötelezettségen keresztül lett kivívva. Még meg lesztek lepődve egyszer, ha megtudjátok, hogy a dolgok mennyire fel voltak halmozva ellenetek. Mégis kitartottatok, és a hitetek előrevitt titeket. Gyakran elszigeteltségben munkálkodtatok, de mégis beteljesítettétek a küldetéseteket. Ez egy csodálatos győzelem, és amit most látsz, az csak az utolsó kísérlete a Sötéteknek, hogy folytassák a bajkeveréseiket. Mindez az ellenőrzésünk alatt áll, és hamarosan fel lesznek szólítva, hogy adjanak számot az ezredéves cselekedeteikről.

Továbbra is legyetek, olyan erősek, mint eddig, és ne hagyjatok fel azzal, hogy fókuszotokat szilárdan tartjátok a Felemelkedésre. Mindenki, aki így cselekszik és így segít bebiztosítani, hogy bekövetkezzen a felemelkedés a kívánt módon, és nem lesz egyedül, ahogy mi mindannyian végigkísérünk titeket ezeken az utolsó hónapokon, mégha nem is vagytok tudatában. Olyan helyzetben vagyunk, hogy képesek vagyunk figyelemmel követni bármi is történik a Föld bolygón. Halljuk s beszélgetéseket, és látjuk egészen tisztán mintha ott lennénk. Valójában képesek vagyunk behatolni a földbe, és belátni a bázisokba, amit a Sötét összeesküvők hoztak létre. Semmi sem kerüli el a figyelmünket, vagy marad rejtve előttünk. Ezért biztonságban vagytok, és minden katonai bázis időben be lesz zárva örökre.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örülök, hogy biztosíthatjuk biztonságos utazásotokat a Felemelkedéshez. Ez lesz a legfontosabb előrelépés, amit valaha megtapasztaltál. Szeretetünket és áldásainkat küldjük számotokra. Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordította: FerencDear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.


Share |