Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, March 7, 2012

SaLuSa, March 7, 2012


Egyre többen közületek elkezdik hinni, hogy a változások jelentőssé válnak most, és a részletek ott vannak azok számára, akik felkészültek, hogy megkeressék azokat. Néhány csalódás után egy olyan szakaszhoz értünk, ahol az események már nem állnak meg, egy olyan ponthoz, ahol a sötét összeesküvők nem tudják megállítani, vagy visszafordítani ami történik. A napjaik meg vannak számlálva, és össze vannak zavarodva, amiatt, hogy elvesztik pozíciójukat és vagyonukat. Nem egyszer mindkettőt megvesztegetéssel és korrupcióval szerezték meg, és elmondhatatlan számukra, ami történik. Nem csak az, hogy rákényszerülnek, hogy feladják pozíciójukat, hanem hogy elvesztik ebül-szerzett vagyonaikat. Az igazságszolgáltatás bűneiknek megfelelő lesz, és egy értékes leckét fognak kapni. Nem kevesebb és nem különb bánásmódban részesülnek, mint más lelkek, és jóvá fogják tenni a károkat, amiket okoztak.

Nem egyetlen dolog hiányzik, mikor végigszemléltek minden egyes életet, és nem egyetlen dolog lehet elrejtve. Minden látszani fog, és pontosan érthetővé válnak az okok, hogy miért történtek, és ha szükséges, a világosság kedvéért újraélhettek minden aspektust még egyszer. Ez kiterjed mindenkire, akivel kapcsolatban voltál életedben, és természetesen, mikor az idő elérkezik, ők szintén megtapasztalnak egy hasonló visszaemlékezést. Ha vannak bűnös titkaid, akkor most a legtanácsosabb, azokat megbocsájtani magadnak, ahogy azt senki más nem teheti meg számodra. Ily módon elkerülheted az önbüntetés, ami szükségtelen, mivel minden tapasztalatot úgy kell tekinteni, mint ami leckéket hoz számodra. Haladj az életeddel, és győződj meg arról, hogy nem ismételsz meg hasonló hibát, mivel biztos lehetsz abban, hogy újra próbára leszel téve. A Karma törölhető ugyanabban az életben, amelyben megtörtént, bár a legtöbbet általában továbbviszik, és egy jövőbeli életben jön vissza.

Korábban említettük már, hogy létezik a Kegyelem törvénye, amit arra lehet használni, hogy megszabadítson a Karmától, és ez létre fog jönni többször, mivel közeleg az idők vége. Valójában, ellentétben az összes életetekkel, a mostani több azonnali karmát fog megtapasztalni, mivel nem fogod magaddal vinni azt a Felemelkedéshez. Szóval Kedveseim, szenteljetek figyelmet a tapasztalataitoknak, és ha azok a fejlődésetekre szolgálnak, akkor tanuljatok abból, amit mondani akarnak nektek. Némelyik Fénymunkás már túljutott azon a ponton, hogy az élete tartogatna még számára leckéket. Ők két lábbal már a Felemelkedés idővonalán vannak. Felemelték már a tudatossági szintjüket, és elvágtak minden szálat az alacsony vibrációktól. Ösztönösen fogjátok tudni melyek azok, és segítséget is kérhettek, ha bármi nehézségetek lenne a megtisztításukban. Gyakran érveltek magatoknak az ellen, hogy feladjatok valamit, amit élveztek, még ha az káros is a fizikai lényetek számára és spirituálisan is elfogadhatatlan. A szenvedély(betegség)eket nehéz kontrollálni, de ha van egy határozott szándékotok legyőzni azt, akkor sikerülni fog.

Nem csak egy rossz diéta, ami károsítja a testeteket, hanem a túlkapás is, ami rossz szokásokból ered, és a káromkodás vagy a disszonáns zene által teremtett negatív energiák is. A diszturbanciák (zavarok), azt okozzák, hogy nyitottá váltok a betegségekre, mind fizikailag, mind mentálisan, ha nem hagytok fel velük. A testeteknek rendkívüli gyógyító ereje van, ami saját kezébe veszi az ügyet, ha másik utat választotok az életben. A Felemelkedés egyre közelebb van, és bölcs dolog megállapítani, hogy pontosan mit akartok, és hogy fogjátok azt végrehajtani. Ez a ti választásotok, ezért döntsétek el mit kívántok tenni, és dolgozzatok azon.

A hangoknak fontos szerepe van az életetekben, és körbe vagytok véve különböző hangzavarral, némelyik túl van a hallóérzéketeken. Ezért, a választott zene hatással van arra, ahogy érzel. A tiszta hangok, ahogy talán elképzeled, nagyon hasznosak számodra, és gyógyító minőségeket hordoznak, amelyek azért vannak, mert terápiás célra lehet használni. A fő csakráid az energiaközpontoknak egy sorozata, a Gyökér csakrádtól fel egészen a Korona csakrádig, és azok állapotának függvényében fogsz betegségnek vagy egészségnek örvendeni. A hang egyensúlyba hozhatja, vagy eltorzíthatja azokat a mögöttük álló mirigyekkel együtt, így az egészségedre káros hatással vannak. A hang képes pusztítani vagy akár ölni is, ezért olyan hatásos, és néha fegyverként van használva a háborúban.

A magasabb dimenziókban disszonáns hangok nem léteznek, és olyan energiákkal vagytok körbe véve, amelyek ki vannak egyensúlyozva és gyönyörűek. Azok felemelik a finomtesedet és a lelkedet, és érzéki tapasztalásként lehet leírni őket. Kérdezz meg bárkit, aki már járt az asztrális birodalmakban, ismert nevén „Summerland” (Mindig nyár országa), milyen is az, és elkerülhetetlenül azt fogja mondani, hogy körbe vagy véve a béke és a szeret energiájával. De ez csak a 4. sűrűségi állapot, és mikor felemelkedsz, még magasabbra az 5. sűrűségi állapotba kerülsz. Van már sejtésed, hogy milyen is lehet ez, és nem csodálkozol ugye, hogy a lélek nem szívesen hagyja el az ilyen szinteket. Megbirkóztok a Föld alacsonyabb rezgéseivel, mert már használtátok azokat, de ezzel szemben a magasabb rezgéseket nehéz irányítani. Azonban Ti mesterré váltatok már ebben, és közületek mindenkiről rendkívül elismerően lett nyilatkozva.

Közülünk, a Galaktikus Föderációban, nem mindenki esett át eddig földi tapasztaláson. Ezért különösen érdekesek vagytok számunkra, és ahogy bántok magatokkal. A tény, hogy segítséget kaptok, nem veszi el tőletek azt a teljesítményt, hogy leküzdöttétek az alacsony energiák vonzását. Hatalmas Lények vagytok, és ezt bizonyítja, hogy milyen okosan győztétek le a sötét összeesküvőket. Egy napon majd a jövőben, még csak nem is fognak csodálkozni a bámulatos erőtökön, hogy győztetek, bármivel is dobtak meg titeket. A kollektív tapasztalatok el lesznek tárolva a Feljegyzések Csarnokában mindenki számára, hogy lássa és tanuljon belőlük.

A Felemelkedés nem csupán egy üdvözletes kitörés lesz a dualitás kihívásaiból, hanem az élet felcserélése egy olyanra, ami a legnagyobb jutalom és legörömtelibb. Ez olyan valami lesz, amit egészen természetes fogtok venni, hiszen ez volt az amit valaha elhagytatok. A felsőbb birodalmakat. Az illúzió, amit éltetek a Földön, tovaszállt, de nem anélkül, hogy a tudatossági szintetek tágult volna. Minden tapasztalat hozzá fog járulni az alsóbb vibrációk teljes megértéséhez. Ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben szükséges tudatában lennetek ezeknek, hanem csak amit a leckék tanítottak.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és meg tudom erősíteni azt, hogy amiről most értesülsz számos különböző forrásból, az a nagyszerű vállalkozás, az jó úton halad, hogy eltávolítsa azokat, akik a haladás útjában állnak. Tevékenységünk szintén lendületet vett, hogy támogassa szövetségeseinket, és a szeretetünk mindvégig elkísér.

Köszönjük SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordította: FerencDear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.


Share |