Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 15 , 2011

SaLuSa, June 15 , 2011
"...Mihelyt segítségetekre lehetünk ezek nem fognak többé problémák jelenteni, de addig is a szenvedés folytatódik és figyelemre szorulnak. Segítsetek ha tudtok ezáltal emelve a tömegek tudatosságának szintjét, amíg végül a probléma megszűnik létezni..."
 

Ha az egész képet nézzük, egy nagyon sokat igérő fejleményt látunk kibontakozni ami arra utal, hogy nagy esemény van készülőben. Ennél többet nem mondhatunk, mert kényszerítve vagyunk, hogy a tervet tartsuk meg magunknak, megakadályozva bármi beavatkozást azok részéről, akik késleltetni szeretnék az eseményeket. Jelenlétük inkább kellemetlen minthogy igazi veszélyt jelentene, hisz tudjuk hogyan működnek és mire készülnek. Amikor itt az idő, figyelmen kívül hagyva az ellenzéket megkezdjük tervünket tudva, hogy azt sikerre visszük. Hagynunk kellett teret az Emberi karmának, de ezekben az utolsó időkben egyre kevesebb példa van erre. Megtapasztalva a sötétség mélyét, rohamosan jöttök felfelé, megtisztítva az alacsonyabb energiákat amik visszatartottak. A Fény mára erősen megvetette lábát a Földön és sebes rohamban növekszik. Ez a ti mentsváratok ami nagyon erős és aminek következményeitől a sötét összeesküvők tartanak. Már nem tartoztok uralmuk alá mivel rájöttetek titkos tervükre, hogy teljes irányításuk alá akartak vonni titeket. Sokan közületek félelem nélkül hordozzátok a Fényt szabadságotok zászlójaként. Nagy számban álltok szemben a sötét összeesküvőkkel és tudják, hogy számukra a játszma véget ért, elérkezett megadásuk ideje. Ezen dolgozunk most és így vagy úgy de fel kell adniuk hatalmukat, hogy a Fénylények vegyék át helyüket.
 
Már több magasan fejlett lélek csatlakozott hozzátok és céltudatosan erre a mostani következő időszakra inkarnálódott, hogy előrelépjenek és elvezessenek a Mennybemenetelhez. Néhányukat jól ismertek mozgalmuk során és arra várnak, hogy elfoglalják helyüket a hatóságokban, amik nagyon hamar meg fognak üresedni. Szövetségeseink mögöttük állnak a magasabb spirituális tanáccsal együtt, akik felügyelik a Fény minden munkásságát. Ezért a változásokra sor fog kerülni, mivel fel kell állítanunk egy munkarendet ami képes lesz gyorsan az Isteni tervet bevezetni, hogy az átvegye az irányítást. Ezért állt életetek irányítás alatt, hogy ne tudjatok az eljövő Mennybemenetelről. Felébredésetek nagyban sérti a sötét összeesküvők önérzetét, ambíciójukat és szándékukat, hogy legyőzzék a Fényt. Ezen kísérletük csúfosan elbukott és mint sebzett vadállat próbálnak kitörni ahogy életenergiájuk elhagyja őket. Bár még mindig nem tudjátok értékelni azt a teljesítményt amit elértetek, de ahogy tervünk kibontakozik úgy fog nyilvánvalóvá válni.
 
Egyénenként csak egy kis részét láthatjátok az egésznek de az Internet csodálatos eszköztára az információcserének. Sokkal jobban vagytok tájékoztatva mint azt megelőzően bármikor. Legyetek résen ám, hogy vannak próbálkozások amik kimondottan arra irányulnak, hogy elferdítsék az igazságot és ha valamit nem érzetek helyesnek, azt hagyjátok ott. Ez a probléma megoldódik mihelyt nyíltan veletek fogunk tudni dolgozni, mert gondosan előkészítjük, hogy mindenről tájékoztatva legyetek, hogy mi is történik valójában. Nem lesz titok hogyan dolgozunk és néhányatok csatlakozni fog hozzánk és csoportokat fogunk együtt alkotni. Szabadon fogjuk bocsátani azon munkásokat akiket a sötét összeesküvők csapdába csaltak és valóságosan bebörtönözték őket, elrejtve őket titkos helyeken ahol a társadalomtól teljesen el vannak zárva. Sok mindent fognak tudni felajánlani és örömmel fognak a Fénynek dolgozni, mindenki javát tartva szem elől.
 
Természetesen semmi rossz sincs abban, hogyha valaki magának dolgozik, mert nem szabad, hogy figyelmen kívül hagyjátok saját szükségeteket, de mindenki tud hozzáadni az egészhez. Tehetitek ezt úgy, hogy szenvedélyesen segítetek azoknak akiknek kevesebb van mint az alapkövetelmények, amik a napi megélhetéshez szükségesek. Egy bőséges világban éltek és mégis sok lélek szenved élelem, víz és orvosság hiánya miatt. Szerencsére van pár segélyszervezet ami segítségükre van és kicsi hozzájárulás is segít. A Földi körülmények folyamatos kihívást jelentenek azok számára, akik csekély élelmiszeradagon egészségügy nélkül küzdenek a túlélésért.
Egy olyan társadalomban ami törődne az emberekkel, mindenkiről gondoskodva lenne, bőr vagy hitvallás nélkül. Mihelyt segítségetekre lehetünk ezek nem fognak többé problémák jelenteni, de addig is a szenvedés folytatódik és figyelemre szorulnak. Segítsetek ha tudtok ezáltal emelve a tömegek tudatosságának szintjét, amíg végül a probléma megszűnik létezni. Mindig tanultok a leckékből és ha szeretnétek gyorsan fejlődeni, a Földre kell, hogy jöjjetek.
 
Bár a ciklus a végéhéz közeledik, de számtalan lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa mennyit tanultatok számos életetkből. Az élet azért nyugtalan és stresszes mert hibáztatok és a sötét összeesküvők nagyban felelősek ezért, de ez gyorsan változik. Ahogy minél több Fényt nyel el testetek, a természetes szerető énetek kezd bennetek megmutatkozni. Ez növeli tudatossági szintetek és egyre jobban visszatértek Isteni önvalótokhoz. Az alacsonyabb rezgésszámok amik jelen vannak életetekben már nem elégítenek ki titeket többé, ez is változik. Sokan közületek tudják, hogy mire gondolok, ahogy ízlésetek sok tekintetben megváltozott. A zene egy kiváló példa erre, ahogy egyre többen reagáltok a tisztább hangokra és találtok megelégedést a klasszikus zenében. Tény, hogy ezekben az időkben egyre több ember fordul a klasszikus zene felé, ami jobban rezonál energiájukkal és megnyugtatónak találják azt. Bizonyos esetekben gyógyító hatása van a zenének mert ahogy azt néhányan tudjátok, a hang színekből áll és mindkettő ismert gyógyító erejéről. Ahogy rezgésszámotok emelkedik természetes, hogy életetek más oldalaiban is próbáltok felemelő hatást találni.
 
Mindannyian ebben a csodálatos változási időszakban vagyunk együtt és minél jobban segítünk egymásnak, annál hamarabb lehetünk Egyek. A sötét összeesküvők fenntartották a szétválasztás ideológiáját, de ez már többé nem érvényes ahogy a Fény közelebb hozza egymáshoz az embereket. Az emberek elkezdik látni a Fényt a többi emberben, inkább mintsem fizikai valójukra koncentrálnának. Kezditek megérteni, hogy mindannyian ugyanabból a Forrásból jövünk és hogy fizikai formánk csupán álca ami által megtapasztjuk különböző fajok létét. Bár a hitek különbözhetnek, de a felszín alatt mindenkiben benne van az Isteni szikra, ami által sziporkázik a bennetek levő fény, arra várva, hogy felébredjetek az igazságra. A fátyol emelkedik és nekünk is szerep jutott, abban, hogy felvilágosítsunk titeket. Most üzeneteinken keresztül kommunikálunk veletek, de nagyon hamar közvetlenül fogunk hozzátok szólni és teljesen biztosan tudni fogjátok, hogy kik is vagytok valójában.
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és hamarosan a Galaktikus Federáció munkájának egy új fázisa fogja kezdetét venni. Hozzátok hasonlóan mi is arra várunk, hogy újra egymásra találjunk mindannyiótokkal. Együtt fogunk veletek ünnepelni, mert ez igazán egy nagyszerű esemény lesz.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.