Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 17, 2012

SaLuSa - 2012. augusztus 17.

-Mike Quinsey közvetítése -

Tudhatjátok, már régóta foglalkoztatnak minket a fejlődés megtorpanását okozó vitás kérdések. Talán még mi is alábecsültük, hogy bizonyos problémák mekkora gondot okoznak nektek, de már látjuk, hogy szövetségeseink egy hirtelen áttörés előtt állnak. Egyelőre még a háttérben maradunk és nem szeretnénk pontos információkkal szolgálni, de az eredmények önmagukban is jelentősek lesznek, ahhoz, hogy továbbra is titokban tartsák őket, és a médiák már nem tudják figyelmen hagyni, mint azt eddig tették. 

A pénzügyi szektor fejlesztése megmutatja majd, hogy nem térhettek vissza a régi gyakorlathoz, és bármivel is próbálkozzanak, el kell fogadni az átfogó változásokat. Egy olyan pontra jutottatok, hogy a nagy bakoknak, csak egy választásuk lehet a problémával kapcsolatban, méghozzá, hogy elfogadják, hogy az újjáépítést [a pénzszektor újjáépítését] meg kell kezdeni. A régi rendszer napjai meg vannak számlálva és nincs már lehetőség újra feltámasztani. Ez „szabad utat” ad a szövetségeseinknek, hogy céltudatosan haladjanak előre és bevezessék az új rendszert.

Vannak más dolgok is, ahol gyors változások várhatók: hogy kormányváltások létrejöhessenek, szükséges lenne a szövetségeseink segítségével minden embert, aki nem titeket szolgál, egyszer s mindenkorra pozíciójából eltávolítani. Mindez egyre gyorsuló tempóval történik és lehetséges, hogy más forrásokból hamarabb szereztek tudomást ezekről, mint tőlünk. De függetlenül attól, honnan jön az információ, ezek jó hírek lesznek, ami megmutatja számotokra, hogy sok minden történik, amiről még tudomásotok sem volt. Azt szeretnénk, ha láthatnánk, hogy mindezek a tevékenységek nyilvánosságra kerülnek, hogy a jövőben pontosan lássátok, hányadán is álltok. 

Túl sokáig kellett információkat visszatartanunk és még most óvatosnak kell maradnunk, hogy mit osztunk meg veletek. Hogy terveinket addig, amíg lehet titokban tartsuk, annak az az oka, hogy a sötétekhez még mindig lojálisak zavaró beavatkozásait elkerüljük.  Egyesek közülük félnek a következményektől, ha nem engedelmeskednek a sötéteknek, mivel megvesztegetéssel vagy zsarolással még mindig a markukban tartják őket.  De már meghívtuk őket, csatlakozzanak hozzánk, és hogy ne legyenek veszélyben, menedékjogot biztosítunk számukra. De ez nem azt jelenti, hogy „büntetlenül” megússzák; de ezekkel a dolgokkal nem mi foglalkozunk, hanem a felsőbb birodalmakra hagyjuk. Az igazságosságra pedig mindenkor ügyelnek, ezért nektek sem kell olyan dolgokra pazarolni a z energiátokat, hogy aggódtok ezen a dolgok kimenetele miatt.

Jogotokban áll tudni, ki és mi áll az emberiség ellen elkövetett aljas bűntettek mögött. Ez a felismerés számotokra is tanulságos, különben nehezetekre esne elfogadni, hogy kollektívan [együttesen] hagytátok, hogy megtörténjenek ezek a dolgok. Sok esetben olyan formában adtátok belegyezéseteket, hogy egyszerűen nem akadályoztátok meg. De a sötét erők nagyon manipulatívak [befolyásolók] és őszintétlenek; különben nem lettek volna képesek végrehajtani ezeket a bűntetteket és nem „moshatták volna kezeiket”. Sok titkos és messze kiható megegyezés történt azokkal, akik véghez is vitték a bűntetteket, kivitelezték a megbízásokat. A dualitás sok komoly témájú leckét, de sok szépet is megtanított számotokra, mivel soha nem egyoldalúak a tapasztalások ebben a világban. De ez a korszak lezárul és visszatérhettek valódi valóságotokba.

Ha napvilágot lát az igazság, akkor ez az embereket összehozza és megértik mi ISTEN és mi az, ami nem. Akkor már nem lesz lehetséges, hogy az igazság egy oldalon álljon a hazugsággal; akkor megállapíthatjátok, hogy sok tanítómesteretek szavát kiforgatták, hogy az elnyomó sötét uralkodó osztály malmára hajtsák a vizet. Valójában olyan dolgokat is hozzáköltöttek, ami saját interpretációjukat [értelmezésüket] támogatja. Egyik [ford. megj. vallási] tanítás sem jobb a másiknál, még akkor sem, ha egy pontosan kidolgozott Isten fogalommal áll is elő. Ő nem azonos egy ’öreg Úr’ vagy ’személy’ képével, ahogyan ti gondolhatjátok.  ISTEN az ősi esszencia, az energia, ami magában hordoz minden létezést. ISTEN a SZERETET és mindenható, - Atyja/Anyja minden életnek. Mi elismerjük a FORRÁST és őt megillető hálát érzünk minden iránt, amink csak van – közte a legdrágább kincsünk: maga az élet.

Ha ’eltévednétek’, ne aggódjatok a következmények miatt, ahogy ti mondanátok. A dualitás a szellemi-spirituális tapasztalatszerzésen keresztüli növekedést szolgálja és ha elveszítettétek az ISTENNEL való kapcsolatot, akkor csupán saját utatokat jártátok és a lelkiismeretetekre hagyatkoztatok, ami irányított benneteket. Sajnos az ember gyakran a csordaösztönt [csoportszellemet] vagy egy aktuális vezetőt követett, amik viszont eltérítettek benneteket a FÉNY és az igazság útjáról. De most újra felegyenesedtetek és leráztátok a sötét erők bilincseit magatokról és visszatértek a FÉNYHEZ. Ez felkeltette a benneteket eddig irányítók figyelmét, mert most már reagáltok a FÉNY jelenlétére, hallgattok tanácsaira és figyelembe veszitek útmutatásait. Ha ennek még eddig nem lettek volna tudatában, üljetek le és csendesedjetek el; ekkor nagy valószínűséggel megkezdhetitek a párbeszédet a szellemi vezetőitekkel és a felettes énetekkel.  

Közületek azok, akik továbbra is készülnek a felemelkedésre, azt tanácsoljuk, tartástok magatoknál energiáitokat és ne pazaroljátok olyan helyzetekre, amiket érzelmileg a sötét erők töltöttek fel akcióik során. Nagyon is könnyű haragra gerjedni akcióik miatt, de minél jobban képesek vagytok uralkodni magatokon [önkontroll], annál kiegyensúlyozottabbak lesztek. Őrizzétek meg nyugalmatokat és gondoljatok arra, a jövő milyen sok boldog és örvendetes dolgot kínál számotokra.  Térjetek le a régi útról, azzal hogy elképzelitek a felemelkedés utáni mindennapjaitokat. A valaha megélt idők legszebb időszaka lesz ez és korábbi periódusok csupán rossz álomnak tűnnek majd.  Készüljetek fel az életetekbe lépő hirtelen változásokra, mert ezek megerősítenek benneteket a dualitástól – továbbá a sötétek összeesküvésétől - való felszabadulásotokban.

Nagyon gyakran kérdeztétek, miért nem veszsük a kezünkbe a dolgokat, erre azt szeretnénk válaszolni, hogy ez addig nem lehetséges, amíg nincs erre Isteni engedélyünk. Gyakran említettük, hogy nagy gonddal ügyelünk, hogy ne avatkozzunk olyan dolgokba, amik zavart kelthetnének, mert a dualitás egy kísérlet.  A dualitás kísérlet célja az volt, hogy kiderítsük, mit tennétek, ha Istentől elválasztanának, és mindenki közületek önként jelentkezett a részvételre.  A fáradozásotok fizetsége olyan tapasztalatok gyűjtése volt, ami személyes evolúciótokat fényévekre röpítette előre. Ez azt is jelentette, hogy felelősséggel tartoztatok tetteitekért, és ha beleavatkoztunk volna, akkor a felelősséget elvettük volna tőletek. De azt is tudatnunk kell veletek, hogy hatáskörünk bővülni fog, és engedélyünk lesz néhány helyzetben a saját kezünkbe venni az irányítást

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és SZERETETTEL zárom soraimat, amit mindannyian érzünk irántatok.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey.

Csatornázta: Mike Quinsey © Copyright

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.comDear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.