Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 19, 2012

SaLuSa – 2012. November 19.
 
Mike Quinsey közvetítése- 


Ha arra gondoltok, hogy miután már több éve készültök a felemelkedésre, most elérkezett az idő, amiről eddig csak ’álmodtatok’, hirtelen elég közel áll előttetek, hogy megérezzétek, milyen megtapasztalni a magasabb szintű energiákat. Amint ezzel megismerkedtek, már nem tudjátok elfelejteni, mert ez egy eksztatikus örömérzet és boldogság, a béke és az elégedettség érzése. Képzeljétek el, milyen lesz majd, ha egyik napról a másikra egy ilyen örömteli állapotban találjátok magatokat, megszabadulva az alacsonyrendű érzelmektől. Ez a ti valódi életmódotok és ez az oka, amiért egyesek köztetek készen állnak a dualitás elhagyására. Sokan közületek már rég úgy érezték, hogy valami hiányzik az életükből és most rájöttetek, mi az.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez az átváltozás egyes embereknél, akiknek fogalmuk sincs mivel állnak szemben, hirtelen jön. De mégis képesek lesznek felébredni, ha az energiák felrázzák őket és tudatuk átformálódik. A kérdés ekkor az, hogy képesek-e a fejlődésüket akadályozó alacsonyszintű energiákat lerázni magukról. Egyesektől ez az átmenet sokat kíván, mert az eddigi mindennapjaik során a régi energiára hagyatkoztak. Nem könnyű elmagyarázni, hogy az előrelépéseket csak akkor tudjátok megtenni, ha tovább fejlődtök [felfelé], de erre mindig emlékeztetni fogunk benneteket. A szó gyakran nem megfelelő eszköz, hogy leírjunk vele egy életet, ami a harmónián és az egyensúlyon alapszik, olyan dolgok ezek, melyet a magasabb energiák hoznak el nektek. Mindez az általatok SZERETET-nek nevezett energiával áll kapcsolatban, mely áthatja az egész világegyetemet és Minden Létező Esszenciáját képezi.

Fokozatosan világossá tettük számotokra, ha a magasabb dimenziókban foglaljátok el a helyeteket, ez teljességében másfajta életminőség, ami sokkal megfelelőbb az eddig tapasztaltaknál. Olyan mértékű a különbség, hogy csodálkoztok, hogyan sikerült az ilyenfajta alacsony rezgésszintet egyáltalán kibírnotok. Ez mind az elpusztíthatatlanságotoknak és az eltökéltségeteknek köszönhető, hogy sikeresen vettétek az elétek gördült akadályokat. A gond az volt, hogy elhitették veletek: amit tapasztaltok, az teljességében ’normális’ élet, illetve ellehetetlenítették életetek könnyebbé tételét. A sötét erők folyamatosan a rászorultság állapotában tartottak benneteket és következésképp képessé váltak egyfajta szolgasorban tartani, hiszen minden dologban ezektől a személyektől függtetek. De a folyamatosan emelkedő tudatszinteteknek köszönhetően ráébredtetek, hogy kihasználnak benneteket és elkezdtetek a szabadságotokért harcolni.

Relatív rövid időn belül, összehasonlítva azzal a hosszú idővel, amit a dualitásban töltöttetek ráleltetek a saját hangotokra, az eltökéltségetekre, a szuverenitásotok visszakövetelésére. Természetesen a ’fátyol túlsó oldaláról’ is hatalmas segítséget kaptatok, de ezt ti vonzottátok magatokhoz, az előttetek álló feladatokhoz való pozitív hozzáállásotokkal. Ehhez hozzájárul a tény, hogy már létezett a felemelkedésetek terve. Más időszakokban is a segítségetekre volt a Galaktikus Föderáció, különösen az elmúlt 100 évben. De annak ellenére, hogy elrendeltetett a jövőbeli sikeretek, olyan volt ennek átélése számotokra, mintha nem lettetek volna tudatában ennek [sikereteknek]. És valóban olyan remek sikereket értetek el, hogy enyhítettétek az esetleges traumatikus kimenetelű évet. Így több jóslat dugába dőlt, mert saját rezgésszinteteket egy olyan pontig emeltétek fel, ahol az ilyenfajta jóslatok érvényüket vesztették. Egy olyan évben, ahol lényegében több szeizmikus mozgást is lehetett volna tapasztalni, a földrengések nem voltak semmilyen módon kirívóak.

Lényegetekben Galaktikus Lények vagytok és nemsokára úgy élitek életeteket, mint mi, a teremtés minden kényelmével, amit ti is igénybe vesztek majd. Jelenleg sok időt vagytok úton és csoda, hogy a szükséges elintézendő [földi] dolgokra marad időtök. Ez egy fontos terület, melynek gördülékennyé tételéhez fel vagyunk vértezve. A változások nem egy éjszaka alatt mennek végbe; de elsődleges szempont benneteket még mobilisabbá tenni, hogy könnyebben teljenek a mindennapok. Léteznek fejlett szállítási technológiák, melyekkel különböző szükségleteitek lefedése megoldható – a napi személyes kirándulásoktól a Földet elhagyó űrjárművekkel történő más bolygókra való utazásig. A földfelszíni utazásokhoz egy számítógépes rendszer lesz segítségetekre, mely teljesen automatizáltan működik és nem [élő] személy irányítja. Fölösleges mondanunk, hogy teljesen ’kipufogógáz’ és égési termék mentesek, mivel szabad energiával működnek.

Már sok fejlesztés létezik a Földön, mely a szabad energiahasználaton alapszik; de további fejlesztésüket megakadályozták, hogy megvédjék és fenntartsák azokat a vállalatokat, melyek ’hátrányt’ szenvedtek volna miattuk. De nem lehet a fejlődést végtelenül visszatartani, hiszen nagy gyorsasággal haladtok az Új Kor felé. És akkor megtapasztaljátok majd, hogy fokozatosan egyre több szabadidőtök lesz, lesz időtök magatokra és más érdeklődési körökre is. A munka, mint azt eddig ismertétek, nem állít olyan követelmények elé, mint korábban és a magasan fejlett technológia által alig lesz valami, amit emberi erő működtetne. A ’szórakozás’ területe is megváltozik és nem összpontosul olyan játékokra vagy filmekre, melyek a háborút vagy más negatív cselekményeket istenítenek. A magasabb dimenziókban nincs helye az alacsonyabb rezgéseknek.

Számos izgalmas és tudásszomjat csillapító kirándulásban lesz részetek a naprendszereteket és Földeteket kutatva. És a tény, hogy az időben előre és hátra is mozoghattok, sokak érdeklődését felkelti, különösen azokét, akik kedvelik a történelmet és a régészetet. Minden univerzumban tett utazás nagy kaland lesz és nem lesz hiány a lehetőségekben, hogy tudásotokat bővítsétek. Spirituális növekedésetek nem szenved hátrányt, de lényegében lassabb mederben folyik, mint jelenleg, a dualitásban tartózkodva. A mi meglátásunk szerint, a ’FÉNY harcosai’ vagytok, akik az egykori Lemúria és Atlantisz sajnálatos elsüllyedése után nagy sikert aratnak a sötét erők felett. A megfelelő leckéket jól sajátítottátok el a kihívásokkal teli, nehezen elviselhető helyzetekben. Ez minden majdnem teljesen a múlté. Földanya pedig készülődik, hogy veletek együtt felemelkedjen, hogy megtapasztalhassátok az ÚJ Földet, amivé lesz.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és egy vagyok a sok közül, aki fejlődéseteket az évek során beható figyelemmel kísértem. Most, hogy ilyen közel álltok a felemelkedéshez, mi is lassacskán izgatottá válunk. A késedelmek ellenére a türelmetek csodálatos és a hosszú várakozásnak lassan vége szakad. Szeretünk benneteket azért, amik vagytok: Isteni lények, akik önvalójukat a SZERTET-en és a FÉNY-en keresztül sugározzák a világba.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com
Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.