Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 20, 2011

SaLuSa, April 20, 2011

Kedveseim, Michael a csatornázó azon töpreng, hogy vajon megemlítem-e a Máté üzenetek és az ellenem irányuló támadásokat. Megemlítem, mert ha nem tenném, az furcsán venné ki magát. Az ilyen dolgokat egyrészt nem kell végképp válaszra méltatni, hisz bármelyik Fénymunkás ki lehet téve a sötét összeesküvők támadásának. Az emberektől függ, hogy vajon ők miként ítélik meg, hisz legtöbbetek akik követik a Fény üzeneteit, már belső hangotokra hallgatva különböztetitek meg az igazat a hamistól. Ezért nem igazán kell, hogy bebizonyítsam, hogy ezen üzenetek teljesen hamisak, hisz azt a célt szolgálták, hogy félelmet és kételyt ültessenek el agyatokban. Azon csatornázók akik átveszik ezen üzeneteket úgy érezhetik, hogy a Fény üzeneteit közvetítik, de másokhoz hasonlóan ők is hajlamosak bevonzani alacsonyabb forrásokat, amely források saját céljaikra szeretnék felhasználni a közvetítőt. Csatornázók és tisztánhallók mindig meg kell, hogy kérdőjelezzék az átvett információt és nem szabad, hogy egyszerűen mindent igaznak vegyenek.

Ahogy a végidők közelednek, a sötét összeesküvők elszántan próbálkoznak, hogy ellenállásukat néhány végső show-al tetőzzék be. Mindannyiótok legyen éber ha olyan üzenetre akadtok, ami teljesen eltér azon üzenetek megszokott szinkronitásától, amit fővonalként követtek. Rendelkeztek azzal a képességgel, hogy magatokba forduljatok és beszéljetek a Fennsőbb Énetekkel és tanácsot fogtok kapni vagy erős megérzést, hogy melyik irányt válasszátok. Nem vall ránk, hogy üzeneteinkkel sokkoljunk vagy elkápráztassunk titeket és általában véve az átadási mód egy állandó ütemet követ. Hozzátesszük, hogy sokan a megértési szint különböző szakaszaiban vagytok, így különböző módon értelmezhetitek az üzeneteket. Tehát néha ellentétes véleményt képviseltek és ha ez így van, semmi ok sincs arra, hogy emiatt összetűzésbe keveredjetek egymással. Hisz mindent egybevéve, csak az Egy Igazság létezik, amit különböző módon lehet lefordítani és minden fordítás tökéletesen megfelelő. Igazából arra kell, hogy ügyeljetek, nehogy túl precízek akarjatok lenni az üzenetek megértésében, hanem fogadjátok el, hogy nem szükségszerűen rendelkeztek az összes válasszal.

Tényleg azt várjátok tőlünk, mink akik ezen a magas szinten mozgunk, hogy mást mondjunk mint az igazságot? Kétlem, hisz nagyon is képesek vagytok felismerni az igazat amit átadunk nektek. Mentoraitok mi vagyunk, egy olyan dimenzióból, amiben hamarosan ti is csatlakoztok hozzánk, ahol csak az igazság létezik. Olyannyira, hogy mindenhol természetes módon csak az igazság van hangoztatva és mégha képesek lennénk is mást mondani mint az igazságot, az azonnal kiderülne. Ez lesz az egyik feladat számotokra, amin elkezdhettek dolgozni most, mert emberekként hajlamosak vagytok körbebeszélni az igazságot, vagy olyan módon előadni azt, hogy azt alig lehet felismerni. Gyakoroljátok az igazmondást egészen addig, amíg gondolkodás nélkül az igazat nem mondjátok, hisz egyáltalán nem könnyű hirtelen megváltoztatni kialakított szokásotokat. Emlékezzetek arra, hogy a felsőbb dimenziókban lehetetlenség, hogy a hazugság ne derüljön ki, hisz, hogy gondolataitok olvashatókká válnak. Sokkal egyszerűbb az igazat mondani, ha már egyszer ott vagytok és látni, hogy senki nem bírálja a másikat, hisz a Feltétel Nélküli Szeretet nem óhajt ítélkezni, vagy hibákat találni másokban.

Ez egy nagyon érdekes téma ami előjött és megkérdőjelezi szelektáló képességeteket ugyanakkor fejleszti azt, hogy képesek legyetek korrektül felmérni a szituációt. Dimenziótokban nehéz nem meglátni a gonoszt, hisz mindenhol látjátok magatok körül, de ez tipikus a 3. dimenzióra és a kettősségre. Azonban ne aggódjatok, mert ahogy tudatossági szintetek egyre növekszik, el fogjátok érni azt a szintet, ahol csak tiszta gondolataitok lesznek. Milyen szép is lesz, ha minden lélek a Fényből lesz és a Fény szerint él minden percben. Amolyan igaz harmónia és egyensúly alakul ki, amit jelen körülményeitek között nem vagytok képesek elérni. Vár rátok a tökéletesség és ez mindvégig veletek marad, amíg Galaktikus Lényekké nem váltok. Mindez elég gyorsan fog lejátszódani és ritkán vagy soha nem fogtok visszatekinteni ezekre az időkre. Mindez csupán a megtapasztalási folyamat része, amit a Forráshoz visszafelé vezető úton tapasztaltok, bár nagyon is fontos tapasztalatról van szó amíg benne vagytok.

Térjünk azonban vissza mostani ügyünkhöz ami arról szól, hogy titeket visszavezessünk a Mennybemenetel útjára. Néhányatok már az úton van és ti vagytok az Útmutatók, akik épp ezzel a céllal jöttetek le a Földre. Gyakran nem is kell sokat beszélnetek, hisz tetteitek ékesebben szólnak minden szónál. Az emberekre gyakran jellemző a csoportos mentalitás és sokszor követik a kiválasztott vezetőt. Ez még rendben is van, ha a vezér jó példával jár elöl, hisz tény az, hogy hasonló hasonlót vonz. Ez leggyakrabban tudatalatti döntés, amit szinte automatikusan, gondolkodás nélkül hoztok meg. Amikor a Fényben közlekedtek, az megérinti azokat akik a közeletekben tartózkodnak. Ez felemelő érzést válthat ki az emberekből és emiatt elkezdhetitek bevonzani az emberek. A fiatal gyermekek kimondottan érzékenyek az energiákra és sokszor képesek látni az aurákat. Általában az évek során elvesztik eme képességüket, bár vannak páran akik tovább fejlesztik és erős médiumokká válnak. Ezen különleges gyerekek közé tartoznak az Indigó gyerekek is, akik mégtöbb képességre fognak szert tenni. A fiatalok sokszor nagyon tehetségesek és bölcsességük messze meghaladja korukat és a jövőben eme tehetségüket kamatoztatni fogják tudni.

Mostanra már meg kellett, hogy hozzátok döntéseteket, hogy vajon szeretnétek-e felemelkedni. Fennsőbb Énetek riasztani fog titeket ha ez része életterveteknek, hisz ez a lehetőség nagyon hosszú ideig nem fog megismétlődni. Ha felemelkedésetek még leszületésetek előtt el volt döntve, akkor bizonyos mértékig Fennsőbb Énetek segítségére vagytok ráutalva. Ez az a belső hang, ami gyakran tart vissza tévedésektől amik hátráltathatják fejlődésetek. Azt tanácsoljuk, hogy legyetek óvatosak, mert néha az egótok átírja a belső suggallatot, alkalmazkodva mostani gondolkodásmódotokhoz. Ezek fontos dolgok amin el kell, hogy gondolkodjatok, most, hogy megpróbáljátok hátrahagyni földi énetek és ahogy próbáltok egyre teljesebben a Fénybe menni.

A legfontosabb az az, hogy a szót tett kövessen, “necsak a szátok járjon” ahogy a szólás tartsa, mert ez a legfontosabb ha szeretnétek Fénylényekké átváltozni. Mostanra már tudnotok kéne, hogy hova tartotok és hogyan érhetitek azt el. Tehát legyetek nagyon pozitívak és meg fogtok kapni minden segítséget amire szükségetek van. Senki sem akarja látni, hogy akár egy lélek is elpasszolja a Mennybemenetelt és minden meg lesz téve, hogy minden lélek tudomást szerezzen annak lehetőségéről. Könnyű dolgunk lesz mihelyt milliókhoz fogunk tudni szólni, és már nagyon várjuk ezt az alkalmat. Minden a végéhez közeledik és egy eseményekkel dús periódust látunk kibontakozni magunk előtt.

SaLusa vagyok a Szíriuszról és hihetetlenül boldog vagyok és izgatott ahogy a függöny felemelkedik és a Fény elárassza a Földet. Csodálatos látványt nyújt Űrhajónkból és iránymutató is egyben, hogy milyen sikeresen voltatok képesek felülkerekedni a sötét összeesküvőkön.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.