Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 22, 2012

SaLuSa – 2012. augusztus 22.

 Mike Quinsey közvetítése–

Biztosak lehettek benne, hogy a sötét hatalmak miatt nincs ok az aggodalomra, mert károkozó próbálkozásaikat időben rövidre zártuk. Már egy ideje gátat szabtunk aktivitásuknak és ezt továbbra is folytatjuk.

A felejtés mélységeivel néznek most szembe (ahová kerülnek) és onnan nincs menekvésük. Birodalmuk darabrajaira hullik szét és nincs számukra visszaút. Mégis megfigyelünk közöttük néhány olyan egyént, akik „saját szakállukra” még mindig tudnak hatni csatlósaikra. De szövetségeseink minden téren jól haladnak előre és sok vitás kérdés tisztázása lezárulhat talán már e hónap végén.

 

Eközben ti is egyre gyorsabb tempóban ébredtek fel és felismerésetek tovább fokozza az erősödő FÉNY erejét. Örülünk, hogy megértettétek, hogy mi zajlik a színfalak mögött és kevésbé aggódtok létezésünk nyilvános felfedésének késedelme miatt. Most már tudjátok, hogy előre meghatározott utatok a felemelkedésetek és ehhez mérten a továbbiak kevésbé jelentősek. Időben értesültök a sötét erők forgatókönyvéről és örömötökre, további információval szolgálunk a rátok váró csodás életetekről. Már sokan jól informáltak közületek, de mindehhez még sok mindent hozzá tudunk fűzni, hogy teljességében álljon össze a kép. De itt most zárjuk is le ezt a negatív témát és  meghagyjuk majd a civilizációtok történelemkönyveinek, amik az Akasha-krónikákban közelebbi tanulmányozásra olvashatóak lesznek. Minden valaha megtörtént eseményt, eredeti formában ott tárolják és lehetőség van bárkinek újbóli átélésre, ha az illető ezt szeretné.

 

Tudjuk, hogy fárasztó nap, mint nap a jelentős események bekövetkezésére várni; de meg fogjátok élni az örömteli események beteljesedését. Végül saját magatok tapasztalhatjátok meg az átváltozás bizonyítékait és még többet, ami eddig még nem volt nyilvánvaló. A korrupt tisztviselők letartóztatása folyamatban van, sokan menekülnek és megpróbálják elkerülni a következményeket. De nem számít, mert nincs menekvés, mindig fény derül az igazságra. Ne pazaroljátok az energiát az illető személyek iránt érzett dühre. A jövőtök sokkal fontosabb, mint az övéké és erre kell összpontosítani! Nem mintha képtelenek lennétek pillanatok alatt az áthangolódásra, de minden tapasztalásotok így izgalmasabb és érthetőbbé válik.

 

Ha az utolsó hetekhez értek, több részletet is megosztunk majd veletek, hogyan tudtok felkészülni a felemelkedés miatti változásokra. De nincs semmi, ami nehézséget vagy kellemetlenséget okozhatna. Olyan lesz majd, mintha a sötét korból kilépve, egy álomországba találnátok magatokat, ahol minden az örömötöket és a boldogságotokat szolgálná. Még nem lesz minden teljesen tökéletes és néhány változtatást továbbra is végre kell hajtani, de eddigi életetek elnyomásának minden formáját a hátatok mögött hagyjátok, így valóban örömtelivé váltok.

Már annyira kevés idő van hátra, az is egyre gyorsul; próbáljátok meg figyelmeteket a rátok váró nagyszerű jövőre fordítani. Mindent felülmúl majd, amit csak elképzeltetek és a személyes változásaitok is jól fogadjátok majd. A fizikai testből való előrehaladás – egy olyan testbe, ami a magasabb rezgésszintekhez tartozik, csodás érzés lesz majd. Minden fájdalomtól megszabadulni, ami eddig fizikai testetek sajátja volt, felemelő lesz számotokra. Az a szint, amire léptek, olyan magas rezgésszinttel rendelkezik, hogy testetek képtelen lesz olyan dolgokat magával cipelni, ami kevesebb a tökéletes, eredetijének tervrajzánál. Érzékeitek kitágulnak és kiélesednek. A test nem fog úgy elfáradni, mint eddig tapasztaltátok, ezért nem is lesz szükségetek hosszú alvóperiódusokra sem. Beiktathattok pihenő fázisokat, ha szükséges, de a benneteket körülvevő környezet is energetizálni fog. A mostani alacsonyszintű saját rezgésetek és a környezetetek alacsony rezgése nagyon nehezek, ezért van szükségetek alvásra, hogy közben testetek regenerálódhasson.

De miközben testetek sejtjei kristályos sejtekké alakulnak át, testetek egyre jobban hozzászokik az új létmintához. A végeredmény az alvó periódusok rövidülése lesz, tehát rövidebb idő is elegendő lesz a feltöltődésre, egyesek ezt már most érzékelik magukon. Az alvási periódusok sem lesznek annyira rendszeresek; és képesek lesztek rövidebb idejű alvással is kijönni. 

 

Hasonló változás lesz tapasztalható az evési szokásaitok terén is. Kevesebb élelem is elegendő lesz számotokra és olyan ételek vonzanak majd, amik frissek, hamisítatlanok és nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat. A testetek egy szent templom, ha jól bántok vele, jól szolgál majd benneteket és alig - ha egyáltalán- betegszik meg. De ha „Junk Food”-dal”, tehát tápanyagban szegény ételekkel tápláljátok testeteket, akkor testek is „szegény”-es marad, ez így végződik, még ha több idő is kell a látható jeleihez. A kezdetekben még fiatalnak és egészségesnek néztek ki, de a folyamatos testetekkel szembeni táplálkozási visszaéléseknek meg lesz az eredménye. A kor előrehaladtával pedig a létfontosságú szervek felmondhatják a szolgálatot, ezek nehezen lesznek képesek az újbóli regenerálódásra. A jó hír az, hogy minél magasabb lesz a saját rezgésszintetek, annál kevésbé vonzanak benneteket a nehéz ételek, mint például a vörös húsok. Kövessétek testetek reakcióit, milyen tápanyagot kíván és előnyötökre válhat, ha több érzéssel bántok vele.

 

Gondolkodjatok el azon, mit is kívántok az élettől, és legyetek tudatában, hogy több elégedettségre és boldogságra leltek, ha konkrét módon ügyeltek magatokra. Ez még kihathat arra is, hogy mivel foglaljátok le a

szellemeteket, mert a káros hatású gondolatmenetek, hamar lecsökkentik a saját rezgésszinteteket is. Ez pedig további olyan rezgéshullámokat vonz be, amik nagy valószínűséggel még mélyebbre süllyesztenek és így tönkre tehetnek minden lehetőséget, hogy időben felkészüljetek a felemelkedésre. Tudjuk, hogy egyes lelkeket egyáltalán nem izgatja, hogy mi történik velük, ezért egyértelműen segítségre szorulnak. Amire már gyakran emlékeztettünk benneteket, hogy függetlenül a benneteket érintő  körülményektől, mindig van segítség a közelben. Tehát, kérjetek bátran segítséget és valamilyen formában meg fog érkezni hozzátok; de ne várjátok azon nyomban.

 

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tudom mindannyian már több életciklust végigcsináltatok a Földön és ezért vegyétek hasznát tapasztalataitoknak. Csendesedjetek el, figyeljetek a Felettes Énetek hangjára: - jó tanácsot kaptok majd; de azt fejlődésetek érdekében követnetek is kell. Másrészt a fennmaradó idő rövid, de még elégséges, hogy meghozzátok a végső döntéseteket, hogy megváltozzatok, hogy valós önmagatokká váljatok: ez pedig nem más, mint egy csodálatos lélek, teli határtalan SZERETETTEL. Minden jót kívánunk Nektek!

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.