Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 25, 2012

SaLuSa – 2012. július 25

– Mike Quinsey közvetítése –

Már nagyon hosszú ideje kísérünk benneteket utatokon, és ahogyan ti, úgy mi is örülünk a dualitás végének. Óriási kihívásokkal kellett szembenéznetek, mégis reagáltatok a FÉNY és a SZERETET hívó szavára, ami sok különböző forrásból fakad. A felemelkedésetek tervét háttérből támogató magasabb birodalmak, bebizonyították igazukat, mert most itt álltok a felemelkedés küszöbén. Nincs két egyforma ember, aki élete folyamán ugyanazokat a tapasztalatokat gyűjtötte volna, mégis most oly sokan készek köztetek a felemelkedéshez vezető út utolsó bátor lépéseinek megtételére. Amikor az emberi faj a Sötét Korszakba zuhant, sakkban tartották a még ritkásan, de fellelhető FÉNYT, elnyomtak és halállal fenyegettek mindenkit, aki beszélt volna az igazságról.

Manapság, ha véleményt akartok nyilvánítani, nagyobb szabadsággal rendelkeztek, de mégis, aki túl sokat szólna az igazságról, annak még mindig féltenie kell az életét. Természetesen ezeket az embereket támogatjuk és megvédjük, addig a határig, amíg nem avatkozunk személyes élettervükbe. Szükség esetén, mi is és az Angyalok Királysága is képes teljes biztonságot garantálni. Egyes különösen fontos lelkek gyakrabban szorulnak védelemre, mint ti azt gondolnátok. Természetesen Mindenki fontos a saját maga módján és mindenkit körbevesznek angyalai, akik egész életen át hűséges kísérők.  Nincsenek véletlenek, még ha nagy horderejű történések is alakulnak ki körülöttetek, előfordulhat, hogy még tudatában sem vagytok jelentőségüknek.

Ha egy elcsendesedett és békés állapotban vagytok, felvehetitek a kapcsolatot a Felsőbb Énetekkel; a gond csupán az, hogy egyes emberek a Felsőbb Éntől kapott tanácsokat egyszerűen figyelmen kívül hagyják. Ha tehát esetleg letévednétek a kijelölt életutatokról, ne a szellemi vezetőtök hiányos segítségnyújtását okoljátok ezért. Végül is, ti vagytok a döntéshozók, de döntéseitekkel együtt, vállalnotok kell a következményekkel járó felelősséget is. Általánosságban véve, az egótokat programoztátok a meghatározó érdeklődési köreitek szerint, így szabályozva cselekedeteiteket. Ha a változás irányába indultok el, különösképp, ha saját rezgésszinteteket megemelitek, előfordulhat, hogy egótok meg akar győzni arról, hogy minden maradjon tovább a régi kényelmes kerékvágásban.

Nem hihetetlen, hogy már itt álltok a felemelkedés kapujában, miközben látszólag kívülről nem sok minden változott?! De semmi sem történik gondos előkészítés nélkül, bár ahogy a dolgok kibontakoznak és megváltozik az időzítés [megfelelő pillanat] a tervek kiigazítása válhat szükségessé. Sok dolog történik a kulisszák [színfalak] mögött és mindig csak akkor cselekedhetünk, ha a bizonyosság garantált. A ti részetekről ez nagy türelmet igényel, mert sok esetben gondoltuk azt, eljött az idő a cselekvésre, közben az utolsó pillanatban kiderült, hogy a terveinket (külső történések) keresztezték. De ezzel is megbirkózunk, mert minden eshetőségre felkészültünk és tudjuk, bárhogy alakul a helyzet, eléritek a felemelkedést és ez valóban megtörténik. Mint azt gyakran hangsúlyozzuk, kedves Testvéreink, ez az egy, ami számít és nem fontos melyik úton éritek el. Őrizzétek meg nyugalmatokat és legyetek higgadtak, ne foglalkozzatok félelemkeltő üzenetekkel, mert vannak olyan források, akik éppenséggel szívesen vennék a ciklus katasztrófába torkolló végkifejletét. Az ilyen típusú jóslatokkal ellentétben, meg fogtok győződni róla, hogy az utolsó hónapok sokkal nyugodtabban zajlanak le, mint azt sokan el akarták hitetni veletek. Földanya természetesen végre fogja hajtani a változtatásokat és a vulkánkitörések fizikai mozgásokat [földmozgásokat] eredményeznek, ami sérüléseket és emberéleteket is követelhet.  Sok korábbi jövendölés szólt földrészek tenger mélyére való süllyedéséről, de ez a lehetőség már régen nem aktuális. Legyetek tudatában a ti közvetlen, helyi veszélyforrásaitoknak. Ha tengerparton éltek, mérjétek fel, mennyire vagytok veszélyzónában. Ezzel a módszerrel saját magatok is megítélhetitek, milyen teendők válhatnak szükségessé biztonságotok érdekében.

Bizonyos tekintetben a mai helyzet kicsit más, mint a korábbi megtapasztalt életciklusokban, mert akkor minden az élettervetek kívánalmainak megfelelően alakult, amit mostanra nagyjából teljesítettetek. Mivel a halál folyamata is részese ennek a tervnek, így előre eldöntöttétek - ha hiszitek, ha ne - hogy milyen módon és mikor léptek ki ebből az életciklusból. Ez alapján terveztétek a mostani életeteket is és ha nem rövidítenétek le életeteket, tehát nem vettek véget önmagatok neki, ami egyáltalán nem tanácsos, akkor három lehetőség közül választhattatok: Vagy még a felemelkedés előtt távoztok az élők sorából vagy a felemelkedéssel együtt haladtok vagy egy másik bolygón folytatjátok a 3. dimenziós tapasztalatgyűjtést. Bárhogy is terveztétek, a ti érdeketeket szolgálja és ha jövőtök engedi, akkor a szellemi birodalmakból is felemelkedhettek. Így értsétek meg és fogadjátok el, hogy tapasztalataitokat a szükségességük alapján választjátok és élitek meg, ehhez a kulcsot a fejlődésetekben való haladás adja.

Ezzel nem akarunk az idegeitekre menni, ahogyan ti mondani szoktátok, mert nem erről szól az élet és ezt senki nem kívánja így. Isten megajándékozott benneteket a szabad akarattal, így mindenki maga járja a saját kijelölt útját. Tehát tőletek függ, mennyire könnyű vagy nehéz az az út; de az emberek hajlamosak inkább a nehezebbik utat választani. De ez azt is jelenti, hogy sok leckét megtanultatok, ami hosszútávon nagy segítséget jelent számotokra. Ha ebben a szellemben gondolkodunk, akkor tévedni sem bűn, mert a dualitás alapgondolata, hogy a kihívások fejlesszenek minket. Maga a „bűn”, mint olyan, nem létezik és nem is születettek „eredendő bűnösnek”. Helyesebb volna azt mondani, hogy a karmával egy új életciklusba léphettek és lehetőséget kaptok általa hibáitok feloldásához. Ezért nem lép Isten sem közbe, mert nem avatkozik bele a rátok ruházott szabad akaratba. Ha felemelkedtek, akkor egy kitágult tudatszinttel rendelkeztek majd és mint FÉNYLÉNYEK látni fogjátok, hogyan álltatok ellen az alacsonyabb rezgésű kísértéseknek. Ekkor ezek a dolgok már tényleg hidegen hagynak benneteket, mert irányadó célotok innentől kezdve, egy jelentősen magasabb szintű elégedettség és teljesítmény lesz.  Érzékeitek élesednek, fejlődnek és a magasabb dimenziók öröme minden elképzelhető veszteséget kárpótol majd. Gondolataitok is egy magasabb szinten mozognak majd; dualitásbeli tapasztalataitok lassacskán a háttérbe szorulnak. Ezért ne próbáljatok a mostani dimenziótokba kapaszkodni, hacsak nem érzitek még készen magatokat a felemelkedéshez. A ti saját döntésetek, hol és hogyan élitek a következő életciklusotokat.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a Fény Galaktikus Föderációjától, megfigyeltük, hogy jelenleg sok nyugati ország jogi lépéseket kíván megtenni a pénzügyi szektor korrupcióival szemben. Azt is megállapítjuk, hogy közülük egyre többen alapos nyomozásokba kezdenek, hogy tisztázhassák, mennyire terjedtek ki, fajultak el a dolgok. Ezek a lépések csak jót eredményezhetnek és közelebb hozzák az időpontot, amikor további embereket, hivatalokat, a politikában érintetteket is, felelősségre vonnak cselekedeteikért. Maradjatok erősek FÉNYETEKBEN és legyetek tudatában, hogy számos forrásból érkezik hozzátok a SZERETET FÉNYE!

Köszönet, SaLuSa!

Csatornázó: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

http://www.treeofthegoldenlight.com

ET First Contact / Channeled Messages

by Mike Quinsey

http://paoweb.org

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.