Home > > Alpha Ship, March 6, 2011

Alpha Ship, March 6, 2011

Üzenet az Alfa űrhajóról!

Sohin vagyok, a Csillag Űrhajó "Alfa Centaurus" parancsnoka, a parancsnokságom alatt van 348 embernyi legénység, beleértve tisztviselőimet, azokat, akik látogatóba jöttek (átmeneti látogatók), és a legénység tagjait, akik szokásos küldetésükként utaznak rendszeres alapon bolygótok felszínére, azért, hogy véghezvigyenek feladatokat, melyek magában foglalják a mintavételt és a szennyeződéstől történő megtisztítását / sugárzásmentesítését [dekontaminálását] óceánotok vízének és más pontoknak a Földön, ott, ahol kormányaitok némelyike elásta - egy jottányi lelkiismeret nélkül - a roppant szennyező radioaktív anyagokat Gaia altalajába.

Gaia szerető Édesanyátok, és el kell fogadnia mindezen tudatlan és erkölcstelen magatartást fajotok néhány vezetőjétől, akik saját tudattalanságukban nem bírálták a szörnyű és égető hatásait Gaian e radioaktív anyagok elhelyezésének az altalajba, néhány országban azon megvesztegethető, korrupt befolyásos személyiségek által irányítva, akik eladják magukat - általában pénzügyi - előnyökért cserében.

Azonban mondjátok meg nekem, mi a célja e gazdasági nyereségnek, vagy politikai pártfogásnak ezen alattomos vezetők számára, akiket önző indítékok hajtanak, ha ez jelenti erdeitek elpusztítását a korlátlan fakitermelés miatt - melyek közül néhány ezeréves - az óceánjaitok és tengereitek szennyezését, vagy a nukleáris fegyverek felrobbanását, melyeket "tesztek" levezetésének kifogása alatt robbantanak fel azért, hogy megóvják a nemzeti biztonságot?

Gazdasági vagy politikai ellenszolgáltatások természeti környezetetek elpusztításának árán? Igazán megéri beszennyezni földeteket és óceánjaitokat némi adományozott előnyért cserébe néhány olyan ország részéről, melyeket lelkiismeretlen vezetők vezetnek?

Nem, azt hiszem, nem, és tudom, hogy közületek senki sem hiszi, hogy megéri szükségtelen kárt okozni a bolygónak, mely menedéket ad számotokra.

Amikor Első Érintkezésünk megtörténik, kiképzünk majd titeket az alternatív energiaforrások használatára, mely mentes bármilyen szennyező anyagtól, melyet gyáraitokban és erőműveitekben állítanak elő például, és ily módon nem kell helyeket felkutatnotok, hogy elássátok ezeket az erősen szennyező hulladék anyagokat az altalajban, vagy a víz alá.

Tisztázni akarom számotokra, hogy ezen vezetők tudattalansága sok munkát ad számunkra, azonban még ezután is, szívünkből végezzük ezt, azért, hogy enyhítsük Gaia szenvedéseit, látván, hogy az ember hogyan szennyezi fizikai testét (Gaianak).

Ezek a radioaktív anyagok ezer évig hátramaradnának a bolygó altalajában, ha nem távolítanánk el maradványaikat, és nem szállítanánk át ezeket Anya Űrhajónkra, ahol alkalmazzuk technológiánkat, hogy semlegesítsük és átalakítsuk nem szennyező elemekké, mivel megsemmisíteni őket teljesen lehetetlen, csupán átalakítani lehet, viszont elpusztítani nem, ahogyan azt a Föld tudósai jól tudják.

Nos, ez az egyik leglényegesebb elvégzendő dolga Csillag Űrhajónknak.

Az elkövetkező években közületek sokaktól fogjuk azt kívánni, hogy dolgozzon akár ennek az űrhajónak, vagy más űrhajóknak a fedélzetén olyan feladatokat ellátva, melyekre jól kiképzünk titeket, ezt tudom.

Ez okból kifolyólag, legénységünk, csakúgy, mint más Anya Űrhajó és egyéb kisebb űrhajó legénysége különböző bolygókról és csillagrendszerekről származó személyekből áll, akik viszont a Galaktikus Szövetség tagjai.

Az egy űrhajóhoz tartozó, fedélzeten lévő személyzet többségében, vagy nagyrészt egyazon bolygóról származik, viszont ez mindig együtt jár egy vegyes, a Galaxis más helyeiről érkező tagságú legénységgel.

Ily módon egy testvériség jön létre az eltérő fajok között, megerősítve közöttünk a köteléket.

Ezenkívül a tényből kifolyólag, hogy minden egyes civilizáció egy területre szakosodik (úgymint az orvostudomány / orvosság, biológiai mezőgazdaság, gondoskodás a környezetről, és a környezet helyreállítása, tudományos közreműködés, stb.) és a tény okán, hogy a képviselők minden meghatározott területről azon a téren dolgozik, melynek mestere, ez általában az űrhajó optimális működése szempontjából előnyös, szavatolva a jó eredményeket és az űrhajó által véghezvitt küldetés sikerét.

Ahogyan mondtam, néhányotoktól megkívánják, hogy velünk dolgozzatok az Alfa Űrhajó fedélzetén, így, nekünk kell majd választani közületek kínos aprólékossággal.

Néhányotok képességeit most elemzik, azért, hogy találkozásunk valóban felajánlhassa számotokra ezt a lehetőséget, abbéli bizalommal, hogy ezek az emberek beleegyeznek abba, hogy legénységünk tagjaivá váljanak.

Előre mondom ezt nektek, azért, hogy közületek mindenki tudja, hogy ez meg fog történni a közeljövőben, és azért, hogy javaslatunk ne lepje meg a kérdéses embereket, akiket kiválasztunk fedélzeti partnereinknek az Alfa Űrhajóra, és számos más űrhajó fedélzetére.

Civilizációtoknak nincs sok hátramaradt ideje, hogy a Galaktikus Szövetség tagjává váljon, és ez a gondolat nagy örömmel tölt el minket.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezen az úton segíthetünk nektek, bármilyen módon, ahogyan tudunk.

Ezt tesszük, és ez az oka eljövetelünknek.

Béke és Szeretet

Forrás: Sohin parancsnok

Csatorna: Kris Won

Magyar fordítás: Clarissa - TudatosságShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alpha Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.