Home > > Egek Vándora, December 4, 2011

Egek Vándora, December 4, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

A tanácsban újabban az emberi létetekről tárgyalunk. Tudjátok, mi nem vagyunk tökéletesek, ahogy ti sem vagytok. Nem vagyunk Istenek. Időről időre bajban vagyunk, hogy megértsük az emberi gondolkodást és érzelmeket. Ennek ellenére érezzük őket. Ismerjük a frusztrációtokat, mert azok a mieink is. Beszéltünk arról, hogy mi lenne a legjobb megközelítése annak, hogy elforduljatok a dühtől és a csalódottságtól amely ehhez a szakadékhoz vezetett titeket. Nem könnyű megoldással jöttünk. Ezért megállapodtunk, hogy a legjobb megoldás amely egyszerűen lehetővé teszi számotokra, hogy dolgozzátok ki magatoknak hol akartok lenni most és a jövőben. Gondolkodásmódotok a sajátotok és semmi sincs amit tenni tudunk vagy fogunk, hogy megváltozhasson. A dötésnek a tieteknek kell lennie.

Mi eljövünk függetlenül attól, hogy milyen gondolataitok, érzelmeitek vagy érzéseitek vannak irántunk. Ez része a szerződésnek, nem a veletek valónak, hanem az Isteninek. Van egy megállapodásunk, mely alól nem sétálhatunk ki. Ellentétben veletek, mi nem tudjuk gyakorolni a szabad akaratot,a választás az, ha hívnak minket. Ez az amit feladtunk cserébe a kapcsolatért az Isteni forráshoz. Ez része a magasabb rendű létnek. Ettől függetlenül mi eljövünk. Ez így van.

Sokan közületek úgy döntöttek, hogy kigúnyolnak és elfordulnak mindentől, amiről oly régóta tárgyalunk. Néhányan közületek tették ezt azért, hogy “fedezeti tét” legyen az ellen,ha úgy éreznék, hogy “szégyen”lenne amiben hisznek, mint azok, akik a “való világban” élik a mindennapjaikat – kifizetik a számláikat,pénzt keresnek, hogy éljenek, esznek, isznak, és szocializálódnak. Ezzel szemben mi “hátrányos helyzetben” vagyunk és minden amit képviselünk belehelyez titeket az őrült lény kategóriába. Felismertük ezt a stigmát és csodáltuk azt a szándékotokat nagyon régóta, hogy felvállaljátok ezt a terhet ami számotokra csupán meggyőződés (hit). Nagytöbbségeteknek nem volt kapcsolata velünk, nem látták a hajóinkat, nem tudhatták, vajon igaz-e mégis hitték.Csak nemrégiben ébredtetek rá a képességetekre, hogy a felismerés a szívetekből jön, a fejetek helyett.

Mi most szintén elérkeztünk a saját útkereszteződésünkhöz. Isteni küldetésünk a valóság szakadékánál áll. És miközben mi nem vagyunk az időszámításotokban, ismerjük azt.Megértjük a kifejezéseiteket, frusztráltak lettetek amiatt, hogy oly régóta tart.Elmondtuk nektek, hogy szokjatok hozzá a rezgésszintetek emeléséhez, mert így sokkal könnyebb kommunikálni számunkra személyesen veletek. A sűrűségeteket egyébként túl nehéz számunkra elfogadni. Nem annyira, hogy nem tudunk “átjutni” hozzátok,de fájdalmas számunkra a jelenlét a dekoncentrált és negatív gondolatok szintjén mégha kis mértékben is. Ilyen a magasabb dimenziós létezés. Megpróbáltuk elmagyarázni nektek, de ti azt választottátok, hogy a három dimenziós kifejezések szerint értelmezitek , de az nem tud valós (igaz) képet adni számotokra e nehézség szintjét illetően.

A feladat adott számotokra, hatalmas a várakozás a tudatosság változásában a valóságotok és az életetek minden szempontjából; mintha “lecsapnánk” és varázsütésre hullámozna (rezegne). A változások fokozatosan zajlanak és néha nehéz meglátni, de ott zajlik körülöttetek minden alkalommal, még akkor is amikor olvassátok ezeket a szavakat. Nézzétek őket kisebb adagokban és lehet, hogy nem lesztek annyira csalódottak.

A mi időnk veletek együtt közeledik, biztosíthatunk titeket. Ne mozduljatok az elveitekben és a meggyőződésetekben(hitetekben). És legyetek tudatában, hogy mi veletek vagyunk szeretetben és hálában a közös szövetségünkért.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38






Share |



First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.