Home > > Egek Vándora, October 25, 2011

Egek Vándora, October 25, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

Visszatértünk sok hírrel ezekben a napokban, mely egyre fogyatkozik a Közzétételig. Már nagy mozgás van a Földön a Felemelkedés folyamata szempontjából. Egyre több egyén ébred fel. Néhányan kissé még álmosak( kábák) és csak az igazság elejét látják. Mások, akik most rázzák le magukról az alvás utolsó maradékát, tisztábban látnak pontosan mi ment az életükön keresztül, azok az erők, melyek igen gyorsan megadták magukat a Fénynek. A Felemelkedés hihetetlen magasságokba visz titeket és végül nagyszerű és erős spirituális lényekké váltok, amik mindig is lenni akartatok.

Figyeljétek meg, hogy gondolataitok a kétségetekl a puszta létünkről megváltoztak a koncentrálásra, sok szempontból ezek a mozgalmak már folyamatban vannak amiről tájékoztattak titeket ezekben a hosszú években. Alig maradt időnk értékelni a jelentőségét annak, ami világszerte ismertté vált most. Ti elköteleztétek magatokat e nagy feladat mellett és mi büszkék vagyunk az erőfeszítéseitekre látva azt a következményeken keresztül.

Röviden, a munkátok és ezek az üzenetek egy sokkal nagyobb közönséget érnek el, mint amire valaha is gondoltatok,hogy lehetséges a játéknak ebben a szakaszában több okra vezethető vissza, jelenleg megvalósítás alatt áll a media és a kormány csatornáin belül.Ez lehetővé teszi a nagyobb “forgalmat” a helyszíneken amelyek elősegítik ezeknek az üzeneteknek és a Felemelkedés útjának a megértését.Ez magában foglalja a benfentesek kötelező “képzését” ezekről a site-okról az interneten elérhető anyagok használatával.Legyetek megfelelően felkészülve!

Bár nem hagytunk jóvá semmilyen időpontot sem a Közzétételre sem a Felemelkedésre, bármely időpontot válsztjátok, az csak annyira jó, mint a gondolataitok szándékai a valóság megteremtésében. Készen állunk arra, hogy a dolgok a Közzététel irányába mozduljanak az általunk régóta kifejlesztett tervek szerint.

A következő hetekben ismét le lesztek nyűgözve az égen megmutatkozó hajóink puszta mennyiségétől. A hajók összetettsége, a nagyságuk és teljesítményük csak egyre job lett az idő előrehaladtával. Ez is egyértelmű jele annak, hogy amit mondtunk, azt átadjuk. “ Felfuttatjuk” a Közzétételi folyamatot, mert ezt meg kell tennünk. Ez rendkívül fontos most és nincs alternativa. Mi azonban nagyon elégedettek vagyunk a haladásotokkal a tiltakozásokat és tüntetéseket illetően, amelyek új gondolatmintákhoz vezettek és valódi változásokhoz közöttetek. Azt láttuk, hogy ennek kifejlesztése megy a saját útján, megkaptuk az engedélyt , hogy folytassuk saját terveink szerint ezen a téren.

A következő hetekben nagy várakozások lesznek, de nem fogtok csalódni. Amikor kopogtat, fogadd tart karokkal az őröket a létezésetek valóban új paradigmájában. Hamarosan további kinyilatkoztatások következnek a Belső Föld egyéneitől akik sok olyan bizonyítékkal jönnek, amelyek szükségesek annak bizonyítására, hogy létezik az elvesztett kapcsolatotok. Ez számtalan formátumban érkezik, így alaposan nézzétek ezeket a fejleményeket. Tartsátok nyitva a lehetőséget, hogy ez létezett előttetek és úgy fogjátok találni, hogy az elkövetkezendő napok valóban izgalmasak fáradságot megérőek lesznek.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.