Home > Nederlands > David Wilcock bij Coast to Coast AM

David Wilcock bij Coast to Coast AM, 6 oktober 2009

David Wilcock

David Wilcock

Dit is de transcriptie van dit interview dat presentator George Noory had met David Wilcock op Coast To Coast Radio op 6 oktober 2009. Het is nauw verbonden met dit stuk van David Wilcock op zijn eigen site, waarin hij een overzicht geeft van de huidige stand van zaken aangaande de wereldwijde onthulling ("disclosure") van het bestaan van buitenaardse beschavingen, en hun contacten met mensen en regeringen hier op Aarde. Een Nederlandse vertaling van dat stuk kun je hier op onze site vinden.

Vertaling: Puk

George Noory (GN): Ik noem hem “De Denker”: David Wilcock, professioneel schrijver, leraar, filmmaker, musicus, onderzoeker van oude beschavingen, bewustheidsonderzoek en nieuwe paradigma van materie en energie.

Hij is het onderwerp en de medeschrijver van de internationale bestseller, De Reïncarnatie van Edgar Cayce [The Reincarnation of Edgar Cayce]. Sommigen geloven dat hij de reïncarnatie van Edgar Cayce IS.

Hij is ook de uitvoerend producent van 2012 Enigma; Convergence: The movie; en de zanger van Wanderer Awakening, een metafysische musical.

Ik moet je overhalen om een keer te zingen op Coast to Coast David. [David lacht] We gaan dit doen. Ik ga dit doen. Hoe gaat het met je? [lacht]

David Wilcock (DW): Ik dacht dat je zei dat ik “De Denker” was.

GN: Jij bent “De Denker”.

DW: Je gaat me hier meerdere kanten van mij laten zien.

GN: Daar heb je gelijk in. De laatste keer dat ik je zag hadden we een geweldige conferentie. Ik heb enorm genoten. Het publiek hield van je, zoals ze altijd doen. Hoe is het met je gegaan?

DW: Het is een interessante reis geweest George. Het is een zeer dynamisch jaar. Ik denk dat iedereen door een hoop veranderingen is gegaan, en dit schijnt een bewustheidsveld gerelateerd effect te zijn.

BEWEGING NAAR EEN NIEUW NIVEAU VAN HOGERE ENERGIE IN DE MELKWEG – INTERPLANETAIRE KLIMAATVERANDERING

DW: Weet je, mijn visie is altijd geweest dat wij bewegen naar een nieuw niveau van energie in de Melkweg die een veel grotere energetische lading heeft.

Ik merkte zojuist in jouw openingswoorden dat je het had over de Spitzer Telescoop, of satelliet, dat er nu nieuwe ringen om Saturnus gezien zijn.

GN: Mm-hm. Ongelooflijk.

DW: Zij werden misschien niet eerder gezien. Wij zien veranderingen in klimaat door heel ons zonnestelsel. Allerlei nieuwe zaken worden zichtbaar. Je kunt iedere planeet afstrepen. Het is zelfs zo dat recentelijk werd aangekondigd dat er magnetische tornado’s verschijnen op Mercurius – en men heeft dat nooit eerder gezien.

Je streept gewoon elke planeet af. Venus wordt veel helderder. Mars ervaart een opwarming van de planeet – ze noemen het echt zo – je ziet wolkenformaties, smeltende ijskappen. Als je naar Jupiter gaat zie je grote veranderingen – er vormt zich een nieuwe rode vlek en andere dingen verschijnen en verdwijnen. Er verschijnen gigantische stormen. Het plasma rondom Jupiter wordt steeds meer elektrisch geladen. Rond Saturnus zien we nu nieuwe ringen. Ook was er een gigantische explosie van röntgenstralen vanuit de regio van de evenaar.

Dan ga je verder naar Uranus en Neptunus, beiden hebben een aanzienlijke verhoging in stormactiviteit; hun helderheid is aanzienlijk aan het vergroten. En, natuurlijk, Pluto ervaart zelfs een 300% verhoging in zijn atmosferische druk door wat ze opwarming van de planeet noemen, zelfs terwijl de planeet zich verder van de zon af beweegt.

Dus dat is in het kort wat er gebeurt op een fysisch niveau in het zonnestelsel.

DE GEEST IS DE BOUWER

DW: Daarnaast moet je je bedenken dat de energie die dit veroorzaakt, een pure bewustzijnsenergie is. Dat is het substraat van alle materie in het universum.

GN: Wil je dat uitleggen David? Wat bedoel je daarmee – dat bewustzijn dit zou creëren?

DW: Nu, ten eerste, moet je het idee uitsluiten dat er iets anders bestaat dan Geest.

GN: Oké.

DW: Het grootste mysterie in het universum is identiteit.

Het grootste mysterie is: Wat gebeurt er wanneer je in de spiegel kijkt, en wie zie je dan?

Dat is echt waar het om gaat: is er een verschil tussen jou en mij?

Ik bedoel, blijkbaar is er een illusie waarin wij leven. Het zegt dat jij in een studio zit en dat ik in mijn huis zit en met jou praat door de telefoon, en er zijn mensen daarbuiten die luisteren – en wij zijn allemaal verschillende identiteiten. Maar in werkelijkheid hebben wij nu zoveel informatie die aangeeft dat de bouwstenen van fysische materie zoals wij die kennen in basis bewust zijn. Zoals wij weten, in de kwantumomgeving gedraagt het zich zoals jij verwacht dat het zal doen.

Dus, als we daaruit extrapoleren [op grond van bepaalde onderstellingen en waarnemingen conclusies trekken of voorspellingen doen over een gebied, dat ligt buiten het terrein der waarnemingen - GC] en we verbinden daaraan een aantal profetieën uit oude bronnen, en ook een aantal moderne bronnen van zogenaamde buitenaardse intelligentie – waarvan ik er zelf enkele heb geproduceerd met sommige zeer verbazingwekkende resultaten over toekomstvoorspellingen – zien we een verenigd kosmologisch model waarin het gehele universum is opgebouwd door de energie van de Geest…. En dat is de basis van alle materie. Er is een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek waarmee ik dit kan aantonen.

GN: Oké. Laten we dat steunen. Wat ik je hierna ook wilde vragen, het vreemde gevoel dat veel mensen voelen, voel jij dat ook? Maar, ga door.

DW: Oké. Ik denk dat dit vreemde gevoel duidelijk een hyper-dimensionale verandering is.

BIOLOGISCHE EVOLUTIE VERSNELT – DOOR EEN UNIVERSEEL ENERGIEPROCES

DW: Er zijn verschillende tastbare tekens die we kunnen zien om te bewijzen dat de menselijke evolutie versneld. Ik heb recentelijk een Project Camelot conferentie gegeven, genoemd “Awake and Aware” en de video daarvan is gratis te bekijken op mijn website divinecosmos.com.

Mensen zijn zeer opgewonden over deze video, omdat ik hierin veel informatie vrijgeef die ik tot op heden alleen tijdens conferenties vrijgaf waar mensen moesten betalen om het te zien. Maar we zijn nu zo dichtbij het punt waarop deze dingen werkelijk gaan starten dat ik de documenten vrij ben gaan geven en de informatie naar buiten laat komen, omdat het te belangrijk is om niet over te praten.

Een van de dingen die mij werkelijk fascineert is de antropoloog van de Universiteit van Wisconsin, John Hawks, die menselijke evolutie heeft bestudeerd door te kijken naar de feitelijke genetische DNA informatie die beschikbaar is in verschillende fossielen en dergelijke.

Vanuit die archieven kon hij concluderen dat met mensheid in de laatste 40.000 jaar een, zoals hij dat noemt, “supergeladen evolutionaire verandering” heeft doorgemaakt. Specifiek in de laatste 5.000 jaar, zijn we in onze evolutie zo versneld dat een persoon van 3.000 jaar geleden meer gelijk staat aan een Neanderthaler dan aan ons.

Met andere woorden, onze evolutie is zo dramatisch versneld, dat er een substantieel verschil is tussen mensen nu en 5.000 jaar geleden – en dat is een genetische, meetbare DNA-verandering. Dus als je ook kijkt naar het Flynn Effect, waarover Richard Hoagland sprak, dan laat dit zien dat voor minimaal een eeuw, als het al niet langer is, het gemiddelde IQ van een mens ongeveer 3 punten per 10 jaar is gestegen.

GN: Dat is behoorlijk dramatisch niet?

DW: Het is behoorlijk dramatisch, speciaal als je kijkt naar het feit dat de IQ-scores die het meest stijgen, die IQ’s zijn in de categorieën symboliek, abstract denken, en niet in geletterdheid. Dus je kunt niet aanvoeren dat dit het resultaat is van het feit dat mensen meer kranten, tijdschriften en websites lezen.

Het heeft meer te maken met je mogelijkheid om je intuïtie te gebruiken, en dat is werkelijk wat symbolisch en abstract denken is. Het zijn de intuïtieve connecties die we spontaan maken tussen ongelijksoortige zaken.

[Hawks' evolutie ontdekking, en Flynn's bevindingen over menselijk IQ welk standvastig verhoogt, zijn direct gecorreleerd aan deze beweging naar een hoger niveau van energie in de Melkweg. Wij kunnen de energie meten; we weten dat het daar is. We kunnen de effecten ervan op het gehele zonnestelsel meten.

Zoals we in de laatste video’s vrijgaven, beschikbaar in de 'Videos' sectie van divinecosmos.com, vinden we ook bewijs in de documenten over fossielen dat meerdere golven zoals deze ons geraakt hebben. Elke keer verbeteren zij al het leven op aarde snel. Ze komen in intervallen van tijd – respectievelijk 26 en 62 miljoen jaar].

HET LEVEN WORDT SPONTAAN VOORTGEBRACHT VANUIT HET UNIVERSELE ‘KRACHTVELD’

GN: Weet je David, 5 jaar geleden zou ik waarschijnlijk gezegd hebben “Ah, ik weet hier allemaal niets van”. Maar nu denk ik dat je helemaal gelijk hebt, helemaal gelijk.

DW: Maar je moet je realiseren dat je aan de frontlinie staat. Dit publiek is onderdeel van wat later doodgewoon zal worden, maar nu staan we aan de voorkant hiervan voordat het gewone kennis zal worden.

Wij zijn belogen. Wij zijn afzijdig gehouden van de waarheid. De mensen die geprobeerd hebben de waarheid boven tafel te halen zijn in veel gevallen omgekocht, geïntimideerd of zelfs vermoord, en dit is inclusief het onderdrukken van wetenschap die ons in de juiste richting bracht.

Feitelijk kun je zelfs teruggaan naar de jaren 1800, naar de tijd van Louis Pasteur. Als je op een melkpak kijkt en je leest “Gepasteuriseerd”...

GN: Dat klopt. [lacht]

DW: ...dat is omdat Louis Pasteur de man was die zei, “Hé, hier zijn van die kleine beestjes en je moet ze vermoorden anders verzuren ze je melk.”

Dus er was een grote wetenschappelijke samenzwering, waarin Pasteur een van de grootste componenten, om enig bewijs van wat de “spontane generatie” werd genoemd te onderdrukken. Wat is “spontane generatie”? Dat betekent dat als je enige basisenzymen neemt die geen biologie in zich hebben, ze in een kleine fles stopt en die dichtmaakt, kleine beestjes beginnen te groeien – in een compleet hermetisch afgesloten, steriele omgeving!

GN: Laten we het hier meer over hebben als we terugkomen.

[Om deze gedachte af te sluiten, het leven is spontaan ontstaan vanuit het Krachtveld. Dat is bewezen gebaseerd om diverse harde wetenschappelijke informatiepunten die we hebben gedeeld in onze lezingen, tot op een bepaald punt in onze video’s en in ons aankomende boek 2012 Enigma: Blueprints for a Golden Age [2012 Enigma, blauwdrukken voor een Gouden Tijd].

Allereerst moet je solide, maar controversieel bewijs onderzoek van “spontane generatie”. Van daaruit kunnen we duidelijk aangeven hoe DNA zichzelf verheft vanuit een golf in het Krachtveld. Er bestaat zeer solide laboratoriumbewijs dat bestaande wezens kunnen worden getransformeerd in hun embryo-staat, van een soort in een andere met niet meer dan “golf-genetica” – door het schijnen met een laser in de embryo die de golf-informatie heeft van het DNA van andere soorten.

Daarom is onze visie dat dit is wat er nu met ons gebeurt. De interplanetaire klimaatverandering demonstreert de onbewerkte energie van de Melkweg die ons gehele zonnestelsel verder oplaadt, en ook onszelf. Deze nieuwe energie heeft golf-informatie die ons DNA reeds opnieuw aan het programmeren is, zodat onze intelligentie en genetische diversiteit, zeker in de laatste 5.000 jaar, vergroot is.]

[RECLAME]

GN: Welkom terug bij Coast to Coast. Ik ben George Noory. David Wilcock is bij ons vanavond.

David, kun je me ook meer vertellen over de voorspellende dromen die jij hebt?

DW: Dit is een van de dingen waarover ik heel enthousiast ben. Blijkbaar zijn we ons ervan bewust dat er profetieën bestaan over 2012.

DE TIJDLIJN VAN DE PYRAMIDE

DW: Als een vloeiende overgang naar de dromen wil ik eerst even zeggen dat de tijdlijn van Grote Piramide recentelijk onder mijn aandacht kwam. De meeste mensen weten niet eens dat er een is. Er is een tijdlijn in de Grote Piramide en het geeft zelfs 2012 aan als de meest belangrijke datum in de tijdlijn!

Dit is onder andere door de Vrijmetselaars bestudeerd, en het gaat terug over meer dan een eeuw. Het is in de basis een wiskundige code waarin elke inch – de Egyptische inch, welke iets verschilt van de gewone Engelse inch – overeen komt met een jaar tijd.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Het begin van de tijdlijn is vastgesteld door een uitlijnen van de Pleiaden en de Poolster zoals het neerschijnt op de aflopende passage van de piramide. De Pleiaden is er dan direct boven en de Poolster schijnt neer. Dat gebeurt maar eenmaal in de gehele cyclus [25.920 jaar] van de precessie.

GN: Mm-hm.

DW: De wiskundige code vertelt je boodschappen. Een hoop zaken zijn uitgekomen. Het labelt precies de geboorte en kruisiging van Jezus. Dat staat er zeer sterk in.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Het laat precies Wereldoorlog 1 en 2 en vele andere dingen gespecificeerd zien.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Het vertelt van verschillende tijden waarin we zijn, zoals een tijd van Universele Reïncarnatie, waarbij elke persoon die ooit op Aarde leefde, nu leeft om dit evenement mee te maken.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Als je bijna in de Koningskamer bent, ga je door een kleine passage waar je moet bukken om erdoor te kunnen.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Er is een grote stenen plaat waar je binnen komt door deze passage.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Een kleine inkerving op die steen is genoemd “De Baas” of “The Zegel” – het lijkt een beetje op een opkomende zon – en het is feitelijk het symbool van 2012. Het verschijnt exact op het moment dat 2012 de tijdlijn tegenkomt.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Als je deze boeken over piramidologie leest, [zoals "Great Pyramid Decoded" door Peter Lemesurier,] zullen ze je in essentie vertellen dat in 2012 de formatie plaats zal vinden die, zoals zij dat noemen, een “separate en unieke vorm van gemeenschap is die totaal loyaal is aan het spirituele”.

[Onze komende '2012 Event Horizon' gratis YouTube film zal alle de meest belangrijke details bevatten. Lemesurier veranderde het dateringsysteem van “een inch is gelijk aan een jaar” wanneer je de bijna de Koningskamer inkomt, maar hij liet een spoor achter over wat er gebeurt als je het laat zijn voor wat het is – en dat is waar 2012 plotseling tevoorschijn komt. De volgende grafiek is een uitreksel van het stuk van het boek waarin hij dit onthult - in 1977.]

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

DRIE VERSCHILLENDE PROFETIE SYSTEMEN VERENIGEN ZICH OVER 2012

DW: Dus is het zeer interessant te zien dat je twee verschillende culturen hebt aan verschillende kanten van de Atlantische Oceaan – De Maya cultuur en de Egyptische cultuur. Beiden hebben hun eigen zeer complex tijdprofetie systemen. Beiden focussen op precies dezelfde datum in kalendertijd – en deze datum is zeer dichtbij. [Daarnaast labelt de Westerse astrologie de overgang van het tijdperk van Vissen naar het tijdperk van de Waterman die ook in 2012 plaatsvindt – en zelfs orthodoxe astronomen zullen dit niet betwisten. Dus zijn er 3 verschillende profetie systemen die direct wijzen naar 2012. Wij weten ook dat in 2012 de volgende zonnecyclus piek zal plaatsvinden, volgens NASA, en daarmee onze krachtvelden bedreigen.]

Omdat dit allemaal samenhangt met mijn dromen, hebben we nog niet duidelijk wat de datum 2012 precies betekent.

Is het een soort van dimensie verandering waarin realiteit zoals wij die kennen in een totaal andere verandert?

Is het meer een symbolische verklaring van een periode in een tijd waarin snelle evolutie zich voordoet? Zoals ik in het eerste deel van de show zei, kunnen wij bewijzen dat snelle evolutie plaatsvindt. We kunnen genetisch bewijzen dat het plaatsvindt. We kunnen laten zien dat het zonnestelsel een zeer snelle verandering ondergaat die niet normaal is. Maar wat betekent het werkelijk in het licht van wanneer dingen zullen gebeuren … en wat zal er gebeuren?

EEN GIGANTISCHE VERSCHUIVING IS ONONTKOOMBAAR – ECONOMISCHE GEBEURTENIS HANGT SAMEN MET ONTHULLING

DW: Ik krijg deze steeds meer intense series dromen, al twee jaar nu, die wijzen naar het feit dat ergens in de komende twee of drie maanden, zeer waarschijnlijk, wij zeer, zeer grote verschuivingen zullen zien in de gemeenschap die direct de weg zullen plaveien voor de vervulling van deze profetieën.

GN: Dat is dramatisch. Die visioenen die je zag, wat triggerde die? Ik bedoel, hoe kwamen ze bij jou?

DW: Nou, dit zijn het soort dromen die je verwilderd achterlaten, vanwege de intensiteit en de belangrijkheid die erin verteld wordt. Ik geef je een voorbeeld dat recentelijk is gebeurd. Ik had een droom waarin ik, bij gebrek aan een beter woord, met de Illuminati omging. In eerste instantie leek het niet veel uit te maken. Er was een man die mijn portemonnee probeerde te stelen en ik zei: “Geef me dat terug man. Wat ben je aan het doen?” weet je wel [beiden lachen]. Toen plotseling dook er een vrouw op. Ik wil geen namen noemen, maar ze leek een beetje op actrice Judi Dench.

GN: Oké.

DW: Dat betekent niet dat zij bij de Illuminati zit of zo. Ik zeg alleen maar op wie ze leek in de droom.

Ze liep naar me toe en haar ogen werden rood, zoals een gloeiende en stralende rode gloed. Ze zei: “Jij denkt dat je ons verslagen hebt, maar je hebt nog niets gezien. Wij zullen nu de echte zware wapens trekken. Dit is het. Je bent te ver gegaan. Wij hadden het en wij gaan jou uitschakelen.”

GN: En jij kon een afgevaardigde zijn van de Verenigde Staten.

DW: Oh, ja – of van de wereld.

GN: Of van de wereld.

DW: Weet je, de mensheid in zijn algemeen. [In bepaalde voorspellende dromen kunnen de eigen ervaringen van het individu op het geheel geprojecteerd worden. Echter, velen interpreteren apocalyptische dromen als voorspellingen van de werkelijke aardeveranderingen, wanneer ze eigenlijk meestal omwentelingen in hun eigen leven beschrijven.]

GN: Precies.

DW: Het is heel moeilijk om dit te zeggen op een manier dat het begrijpelijk is, maar de aanwezigheid van het kwaad dat tevoorschijn kwam toen de vrouw zich naar mij toedraaide, toen haar ogen rood werden – het was absoluut iets dat ……..

Ik bedoel, ik was absoluut verlamd door angst, kon geen adem halen. Het was alsof de tijd vertraagde tot oneindige hoeveelheden tijd in één moment. Dit was een van de meest angstige dingen die mij ooit overkwamen in een droom.

Dus de intensiteit hiervan was gigantisch.

Toen, meteen daarna, verschoof mijn perspectief naar de ruimte. Ik zag deze gigantische astroïde welke ze in wezen op zijn plaats gemanoeuvreerd hadden. Het lag op ramkoers met de Aarde en het zou het leven op Aarde zoals wij het kennen uitroeien.

Nu betekent dit niet dat ik voorspel dat er een asteroïde aankomt. Het is een symbool. Het is geen letterlijke voorspelling dat asteroïden onze kant op komen.

GN: Het is een symbool voor wat komt.

DW: Het is een symbool voor een poging om, zullen we zeggen, de last te verlichten voor de Aarde door de bevolking voor een groot deel te verwijderen.

GN: Goed punt.

DW: Dus wat er gebeurde, het is dus ….. Ik bedoel, het is zo ongelooflijk dat het me tot tranen bracht. En wederom, het klinkt Christelijk, maar dit is gewoon een manier om te beschrijven wat het is. Dit is wat er gebeurde:

Plotseling was er een verschijning van Moeder Maria. Het was zo groot dat haar middel bij de wolkenlijn was. Het was veel, veel groter dan een wolkenkrabber. Het was zo groot dat je honderden kilometers weg had kunnen zijn en dan had je het nog steeds gezien.

KERN VAN WAARHEID DOOR ALLE RELIGIES

GN: En, laten we dit even inleiden David. Ik heb nooit geweten dat je openlijk religieus was. Misschien vergis ik me, want misschien ben je dat wel.

DW: Nee. Ik zou zeggen dat ik spiritueel was.

GN: Juist.

DW: En ik zou willen zeggen dat ik de onderliggende waarheid die religies hebben omarm, die is voor andere zorgen en de belangrijkheid van de Schepper.

GN: Oké.

DW: Maar goed, wat religie betreft, ik denk dat wanneer je start met kijken naar al deze documenten die vertaald en hervertaald zijn, en het feit dat je verschillende groepen buitenaardsen hebt die hun filosofieën aan verschillende mensen geven, en als je dan ziet hoe deze filosofieën geïnterpreteerd worden ….

Er zijn sommigen die de waarheid vertellen, sommigen zijn verder weg van de waarheid, maar zij hebben allemaal een korreltje waarheid bij zich wanneer je begint te begrijpen wat de Schepper werkelijk is – omdat het iets is dat je waardeert in het nu.

GEWELDIG WONDER – WERELDWIJDE RAMP AFGEWEND DOOR ‘MANAGEMENT’

DW: Maar goed, Moeder Maria is er. Ze steekt haar hand uit – ik focus op haar hand – en ze stopt de asteroïde er gewoon mee. Ze vertraagde het eerst halverwege en liet het toen nog even gaan. Daarna sloot ze haar hand eromheen en de asteroïde leek nog maar een paar stukjes gravel in haar hand.

Toen viel het gewoon op de grond en het was helemaal bewegingloos. Het raakte de aarde niet, vernielde niets – het plofte gewoon neer. En het was of iedereen op Aarde dit geweldige gevoel had dat er zojuist een fantastisch wonder gebeurd was.

GIGANTISCHE TSUNAMI VERSCHIJNT DREIGEND – MAAR DAN WORDT ALLES VERANDERD

DW: Ik had nog meer dromen [zoals deze]. In een voorbeeld, was ik op de oceaan. Ik zit op een vlot, weg van een cruiseschip. We dreven daar zomaar wat rond. Toen zag ik een tsunami verschijnen. Het is zo’n 60 tot 90 meter hoog …. of meer.

En nogmaals, ik zeg niet dat dit een letterlijke voorspelling is. Begrijp dit alsjeblieft niet verkeerd, omdat ik weet dat mensen het verkeerd begrijpen als ik dit niet zeg. Dit is een symbool.

In een droom is elk deel van die droom een aspect van je geest en sommige aspecten van de geest van de WERELD. Dat is waarom zoveel mensen denken dat er van die verschrikkelijke veranderingen op Aarde komen. Misschien gebeuren die wel, maar het kan ook zijn dat zij hun eigen intuïtie verkeerd begrijpen.

Maar goed, dit voorspelde wat leek te zijn, en wat waarschijnlijk was, een zeer, zeer dreigende gebeurtenis die op de weg van onze planeet kwam. En ik zei eigenlijk alleen maar: “o jee, ik ga dood”, omdat ik daar op dat kleine vlot zat en die golf eraan kwam. Toen klapte ik neer op het dek. Mijn gezicht tegen het vlot. Ik probeerde mijn adem in te houden in de hoop dat ik misschien naar boven kon zwemmen door het water als het over me heen spoelde zonder me te verpletteren. Toen wachtte ik, en wachtte, en uiteindelijk kon ik mijn adem niet langer inhouden. Ik moest een nieuwe teug ademhalen, terwijl ik daar doodsbang voor was.

Ik haalde nogmaals adem en wachtte weer. Toen haalde ik weer adem en realiseerde me snel “oké, wacht eens even. Het is onmogelijk dat ik niet al door deze golf ben overspoeld. Wat is er verdorie gebeurd?”

Ik open mijn ogen en het water is weg. [Ik sta op droog land. Overal waar de oceaan was is nu een grijs, soort van woestijnlandschap. Maar ik was zeker niet dood – het was een zeer krachtige energie']. De hele wereld zag er totaal anders uit.

En dit zijn maar twee dromen, van vele.

Voor 11 september kreeg ik zulke overvloedige dromen – ik kreeg dromen over vliegrampen, economische ineenstorting, en die twee zaken samen, elke keer weer. Maar ik moet zeggen dat ik 500 procent meer dromen heb over de gebeurtenis die komt in de nabije toekomst dan dit ik ooit gehad heb over 11 september.

GROTE ECONOMISCHE VERANDERINGEN KOMEN – WERELDWIJDE RESERVEMUNT

GN: Juist, laten we het even hebben over de betekenis van de portemonnee in je droom.

DW: Goed.

GN: Hoe zou jij dit verbinden aan de huidige economische crisis waarin wij zitten? Een ook de gesprekken die nu gaande zijn; de Arabische Staten denken erover om de dollar te vervangen als munteenheid voor de olieprijs. En nu willen ook de Verenigde Naties van de dollar af als munteenheid.

DW: Oh ja!

GN: Hoe staat dit gelijk aan jouw droom?

DW: Er is een verbluffende gelijktijdigheid tussen het feit dat wij deze show vorige week al geboekt hadden – en toen was het vandaag dat de aankondiging werd gedaan dat de internationale gemeenschap de dollar wil vervangen voor andere munteenheden als de wereldwijde reserve munteenheid.

In de nadagen van de Tweede Wereldoorlog was er een financiële overeenkomst die ‘Bretton Woods’ genoemd werd, waarvan de meeste lezers denk ik wel gehoord hebben. Het was hier dat de Amerikaanse economie, gezien hoe stevig die toen was en er was er niet een zoals die economie, werd gezien als de economie achter wie iedereen zich wilde scharen en die iedereen wilde gebruiken als reservemunt.

Zoals Catherine Austin Fitts zei in jouw voorwoord, was dit iets dat vele landen al wilden doen voor lange tijd. Maar we moeten de klok ook een beetje verder terugzetten en erkennen dat het de oprichting van het Federaal Reserve Systeem in 1913 was die geleid heeft tot wat wij nu hebben als ‘fiat valuta’, wat betekent dat wij geld printen waartegenover geen valuta of goud staat, bestaat dus eigenlijk uit ‘lucht’.

GN: Oké – daar staat dus helemaal niets tegenover, geen goud, niets.

DW: Juist, we zijn ermee gestopt het aan een werkelijke valuta te koppelen. Dit is een groot probleem, omdat het de mogelijkheid creëert voor gigantische inflatie of deflatie – plotselinge spasmes in wereldhandel die tot groot economisch leed kunnen lijden – en dat is dus wat er afgelopen oktober gebeurde.

DE WERELD-ELITE IS VERSCHRIKKELIJK BANG

DW: Een van de dingen die ik zo verbazingwekkend vind is dat van alle zaken die nu gebeuren, en alle dingen die op het punt staan te gebeuren, zijn uitgedacht.

Met andere woorden, ik heb nu echt geen dromen en intuïtie nodig om deze beweringen te voorspellen. Alles wat ik nodig heb is een beetje trendanalyse en dat te vermengen met de verklaringen die ik krijg van de vele insiders waarmee ik in contact sta.

Sommigen van hen werken voor de Illuminati en sommigen voor Majestic. Sommigen van hen werken voor andere zwarte operatie ['black ops'] diensten.

Ik spreek met deze mensen. Ik ben het niet eens met alles wat zij denken, en ik vertel hen dat wel degelijk, maar er is veel informatie aan mij toevertrouwd. Helaas is het zo dat hoe meer men je vertelt, hoe minder je erover kunt praten. Maar ik kan zeggen dat wij … [zoekt naar woorden] Hoe kan ik dit zeggen? De insiders zijn absoluut verschrikkelijk bang op dit moment. Er is absolute paniek.

GN: Is dat waarom ze zo snel gaan nu?

DW: Ja. Ja.

PRIK OF NIET?

DW: Dit gedoe met de varkensgriep ….. En ik zal er dit over zeggen. Ik breng mezelf in gevaar door dit te doen – ik zou absoluut, absoluut, absoluut twee keer nadenken voordat ik enige medicatie of vaccin neem voor de varkensgriep. Als je leven je lief is, denk er over na voordat je het doet, alsjeblieft.

GN: Dat zijn behoorlijk heftige woorden David.

DW: Als er 3,5 biljoen dosissen zijn van iets dat voor een bepaalde doel gemaakt is, dan wil je misschien niet een van die 3,5 biljoen zijn.

GN: De WHO zei trouwens vandaag, dat er “een aantal complicaties” zijn, maar niet ernstig.

DW: O, kom op! We hebben de getuigenis van Jane Burgermeister van Baxter Pharmaceuticals al gehad die het werkelijke vogelgriepvirus in het vaccin hadden gedaan en toen zeiden, “Oeps, hoe is dat nu gebeurd?”

GN: Ja. Ik wil hier graag meer over met je praten als we terugkomen. Geef ons een overzicht in een paar minuten die we hebben voor de pauze als je wilt.

EINDSPEL VAN DE ILLUMINATI

GN: Deze complete impressie van de voorspellende droom die je had, wat vertelt je die?

DW: Er is een reeks gebeurtenissen die onthuld zal worden op deze planeet die in eerste instantie de meest griezelige economische braakneiging zal zijn die we ooit gezien hebben. Het is een reeks gebeurtenissen die zo beangstigend is dat de betrokkenen geloven dat Amerika ineen zal storten naar anarchie, kannibalisme en geweld.

Dat is echt wat zij geloven. Ik geloof dit niet, maar ik vertel je wat ik hoor.

Ze hebben absoluut gigantische paniek. Het is rood alarm, groot brandalarm, opperste alertheid – en er wordt in de media totaal niet over gesproken.

Maar wat er werkelijk aan de hand is, is dat hun grip op controle binnenkort verbroken wordt. De Federale Reserve staat op het punt ontmanteld te worden. Dat is waarom we de dollar uit het wereldwijde reservesysteem moeten krijgen. Dat is onderdeel van het breken van de ruggengraat van de Federale Reserve

GN: Denk je – ik moet het hier even inbrengen, en ik denk dat jij dat ook doet – dat de achterstelling van Chicago voor de Olympische Spelen van 2016 waarvoor President Obama opkwam, denk je dat dit een boodschap is die ze wilden zenden aan hem waarin ze eigenlijk zeiden: “Wij zijn aan de macht”?

DW: Ja. Het zegt eigenlijk: “Houd je b… dicht”. Stop waar je mee bezig bent. Probeer niet met ons te knoeien. Wij zullen zo ver gaan als mogelijk.”

Het is hetzelfde als de vrouw in de droom: “Oh, denk je dat jij de controle hebt? Wacht even. Laat mij jou even zien wat ik kan doen. Ik kan 3,5 biljoen mensen op deze planeet uitroeien. Ik kan dit. Ik kan het.”

OVERBEVOLKING KAN OPGELOST WORDEN DOOR ONTWIKKELING

DW: Ten eerste denk ik dat dat niet gaat werken. Ik denk niet dat wij een gigantisch afsterven van de wereldbevolking zullen zien.

Maar deze jongens zijn er vast van overtuigd – en dit is mij verteld door insiders die dit mij probeerde uit te leggen en mij ervan te overtuigen – dat zij de wereld willen redden door veel mensen te verwijderen. Zij denken dat als dit niet gebeurt, als zij de technologie van vrije energie laten vrijkomen en ons vertellen over de UFO’s en buitenaardsen, wat zij van plan zijn te doen, het op een ramp zal uitlopen – omdat dan de voortplanting ernstig zal toenemen.

Echter, wat wij zeker weten, is dat als een gemeenschap de kans krijgt zich te ontwikkelen, je zelfs een vermindering krijgt in geboortegetallen. Het is zelfs zo dat als je onder een gemiddelde komt van 2,2, je geen duurzame bevolkingsgroei hebt.

GN: Dat klopt.

DW: Dan krijg je een negatieve bevolkingsgroei. En dat is wat er nu gebeurt in landen als de VS en Japan.

GN: Ja, dat gebeurt vooral in die landen waar ze een meer geschoolde bevolking hebben, toch?

DW: Dat is absoluut correct. De reden dat mensen zoveel kinderen hebben is vanwege slepende armoede, wetteloosheid en wanhoop. Het is een veiligheidsplan, zodat wanneer je ouder wordt, er in ieder geval een kind zal overleven en voor je zal kunnen zorgen.

Als je in een gemeenschap leeft waarin voor je basisbehoeften gezorgd wordt en je je niet druk hoeft te maken of je hoofd eraf wordt geblazen als je buiten naar het toilet moet, dan hoef je niet zo nodig 15 kinderen. Dat is een simpel wetenschappelijk feit.

DE TOPJONGENS HEBBEN VEEL SPEELTJES

DW: Ik wil ook op iets anders wijzen. Wanneer je met de mensen spreekt die op de allerhoogste niveaus zitten, waar geen compartimentering is … en deze mensen praten met mensen als Dr. Greer voor zover ik weet. Die willen niet naar voren komen. Ze komen ook niet bij mij naar voren.

Er is een niveau waarop je kunt vinden dat wij honderden en honderden inter-ruimtelijke ruimtevaartuigen hebben. We hebben verschillende bases op verschillende satellieten [dat zijn planeten en manen]. Er is meer dan genoeg ruimte om iedereen ergens anders heen te brengen als de Aarde overbevolkt raakt.

Dan wordt het een geval van ... racisme.

GN: Wie gaat er?

DW: Ja. Wie gaat er? De waarheid is dat er genoeg ruimte is voor iedereen, maar ze vinden sommigen van deze rassen smerig en ze vinden deze mensen niet leuk. Ze vinden zichzelf goden, en die andere mensen niet. Het is belachelijk.

MANAGEMENT ZAL HET HEN NIET TOESTAAN

DW: Nogmaals, er bestaat een “Management”, zoals ik het noem. Dit is een hogere intelligentie; veel, veel hoger dan zelfs de meeste buitenaardsen die ons bezoeken. Management, laat ons deze spellen in de zandbak spelen, maar ze zullen deze jongens niet toestaan om grotere dingen uit te voeren.

Dat is waar Moeder Maria voor stond in mijn droom. Er zijn krachten die veel krachtiger zijn en die deze plannen voor genocide zullen stoppen. Zij zullen ervoor zorgen dat wij als planeet een soepele overgang krijgen.

Waar ik zo opgewonden over ben is hoe snel sommige van deze veranderingen gaan gebeuren. Ik dacht dat we het grote werk niet voor 2012 zouden zien, maar nu ben ik ervan overtuigd dat dat niet het geval is.

GN: David, als we terugkomen zullen we praten over de varkensgriep en ook over hoe jij de UFO Onthulling ziet. Dat zo meteen met David Wilcock op Coast to Coast AM.

ONTHULLING IS ONONTKOOMBAAR

GN: Welkom terug. We hebben David Wilcock en, natuurlijk, hebben we u ook. David zal telefonische vragen van bellers beantwoorden het komende uur.

David, laten we het eens hebben over de Onthulling. Jij gelooft zonder twijfel, zoals Steve Basset, dat het zal gebeuren?

DW: Ik denk dat het onontkoombaar is. Je kunt de waarheid niet voor altijd verborgen houden.

Als er een kritieke massa mensen zich gewaar wordt van wat er werkelijk gebeurt dan is het een gedane zaak. Dit betekent dat het zichzelf bekrachtigd om te gebeuren, alleen door de stroom van gebeurtenissen die zich natuurlijk ontvouwt.

Het lijkt erop dat de Negatieve Krachten [Powers That Be] op het hoogste niveau van plan zijn het ons te vertellen. Ze zijn van plan om alles te onthullen. Maar, zoals ik zei, geloven zij dat als ze dit doen vóórdat er een gigantische bevolkingsafname is, dit catastrofaal is voor de Aarde.

GN: Onbeheersbaar.

DE PLANNING IS AL ZEER SPECIFIEK

DW: Welnu, ik zal je zeggen dat de Onthulling niet gehuld is in nevelen.

Wij hebben een bron in het bijzonder, die nu gehoord heeft [over de Onthulling] van drie verschillende hooggeplaatste bronnen in de veiligheidsagentschappen waarmee hij in contact staat. Dit zijn mensen die elkaar niet kennen en niet met elkaar spreken, maar zij praten met hem. Zij hebben hem allemaal onafhankelijk van elkaar verteld dat een formele Onthulling door de regering wordt gepland – [waarschijnlijk] voor het einde van het jaar. Zij hadden allemaal dezelfde datum waarop dit zou gebeuren, die ik niet kan noemen. Zij hadden allemaal dezelfde basisvolgorde van gebeurtenissen die zouden komen. Zij zeggen allemaal dat de televisie-tijd internationaal al gereserveerd is voor een 2 uur durende special.

GN: En …. Je zegt ‘ik kan de datum niet zeggen’? Of wil je het niet zeggen?

DW: Als ik de datum zou zeggen, zouden ze me misschien iets aandoen, [lacht] dus ik ga niet zeggen wat de datum is.

GN: Oké, maar je weet de datum.

DW: Ik weet de datum.

GN: Goed.

DW: Het is voor Kerstmis, maar na nu. Het is definitief… Zoals ik al zei, de televisie-tijd is al gereserveerd.

Als het gebeurt, dan zal het niet zomaar iets zijn waarover wij verteld worden dat het waar is. Het zal zijn: ‘Hé, dit is waar – en laat me u introduceren aan een aantal verschillende leden van deze andere mensen die er zijn, en die, tussen haakjes, zeer op ons lijken – met slechts kleine verschillen.”

GN: En...“Hier zijn ze”? [lacht]

DW: Ja. En hier zijn ze. Ze kunnen telepathisch praten, maar ze kunnen ook de op de primitieve manier door de mond praten.

PUBLICITEIT BETEKENT NIET DAT ZIJ GEMANIPULEERD WORDEN

GN: Laat me dit even inleiden. Ik ga zeggen dat het hoogst onwaarschijnlijk is, maar [David lacht] wat is de kans dat jij werktuig bent van de Illuminati? Je weet teveel, David.

DW: Het is mogelijk, het is altijd mogelijk. Ik zal niet zo arrogant zijn om te verwachten dat mensen als ik niet gemanipuleerd zou kunnen zijn.

Wat ik wel wil zeggen is, dat als je op mijn website kijkt, en je naar de positieve boodschappen die ik consequent heb weergegeven, en je kijkt naar de manier waarop ik mijn dromen al 17 jaar opneem ….

GN: Dat is waarom ik zei dat het hoogst onwaarschijnlijk is, maar het is een mogelijkheid.

DW: Weet je, ik denk dat het hierom gaat: ik heb eindelijk een hoop aandacht naar me toegetrokken.

Zoals wij weten [George,] zul jij in de Syfy special zitten. Richard Hoagland zal erin zitten, ik zal erin zitten. Het heet 2012: Verrassende Nieuwe Geheimen [Startling New Secrets].

We hebben nu zelfs een uitzenddatum. Het is zondag 8 november om 21.00 uur – een 2 uur durende special op Syfy. Wij zullen er allemaal bij betrokken zijn – en het zal zeer veel van dit soort informatie geven over 2012 die ik gedeeld heb in jouw show.

Ik ben blijkbaar een van de meest aanwezige personen in de documentaire, in tijdsduur. Dus ik zal aandacht trekken.

2012 ENIGMA BOEK KOMT UIT BIJ [UITGEVER] PENGUIN

DW: Ik heb ook een groot boekcontract bij Penguin, een van de grootste uitgevers ...

GN: Ze zijn heel groot.

DW: Ja, om het boek 2012 Enigma te schrijven. De directeur van Dutton Books, die ook de editeur en uitgever is van Eckhart Tolle, was degene die contact met mij opnam. Zijn naam is Brian Tart.

Hij denkt zelfs dat mijn werk gelijk staat met dat van Eckhart, en dat het verdient om net zo populair te zijn als dat van Eckhart.

GN: Dat is behoorlijk extreem, David.

DW: Dus ja, de activa van dat bedrijf zullen dit gaan promoten.

DE HOOFDSCHRIJVER VAN 'CONTACT' DOET NU DE FILM 'CONVERGENCE' MET ONS

DW: Ik kan ook aankondigen dat de persoon die samen met mij de film Convergence doet, dezelfde man is die de film Contact schreef. Zijn naam is Jim Hart.

Jim is een A-plus Hollywood scenarioschrijver. Ik zeg je, als we deze film gemaakt kunnen krijgen – en ik denk dat we dat kunnen – dat het de meest verbazingwekkende film over Onthulling is, op gelijke hoogte met Close Encounters of Matrix of iets dergelijks, die je ooit gezien hebt. Het wordt totaal ongelooflijk.

GN: Je bent dit al lange, lange tijd aan het dichtspijkeren.

DW: Absoluut. Ik kwam inderdaad op vanuit de loopgraven. Ik heb jaren en jaren in extreme armoede geleefd. Ik heb nu eindelijk een beetje financiële stabiliteit en ik dank iedereen die naar de conferenties gaat en die producten koopt. Dit houdt ons gaande.

ZEER SPONTANE VERANDERINGEN KUNNEN – EN ZIJN AAN HET - GEBEUREN

DW: En ik wil alleen maar zeggen dat we zeer spontane veranderingen kunnen laten gebeuren. 11 September IS GEBEURD, oké? Het is gebeurd.

Je zit daar op een dag en het is 10 september. Dan, opeens, staat de hele wereld op zijn kop. Dus, echt grote, zeer ongewoonlijke en zeer schokkende dingen kunnen gebeuren – het hoeft niet altijd negatief te zijn.

Het lijkt onmogelijk om te geloven dat de Onthulling echt kan gebeuren. Dat de president van de Verenigde Staten op televisie komt voor 2 uur, je daarvoor neerzet en je in essentie vertelt: “Oké, Kijk, mensen zijn niet alleen op Aarde geëvalueerd. Wij weten niet of wij hier eerst waren, of dat zij hier eerst waren, maar hier zijn verschillende van mijn dierbaarste vrienden van andere planeten die zichzelf aan jullie zullen voorstellen.”

GN: [lacht] En daar komen ze. Het is waarschijnlijk Cheney in kostuum.

DW: [lacht] Hij heeft geen kostuum nodig.

GN: Jij denkt echt dat dat gaat gebeuren? Zomaar?

DW: Nou, ik ga er niet mijn hele reputatie om verwedden, maar kijk, alle signalen wijzen erop.

WANNEER DE NEGATIEVEN DICHTBIJ VERSLAGENHEID ZIJN, NEMEN ZE PLOTSELINGE, ONONTWIKKELDE BESLUITEN

DW: Als de negatieve kant bijna verslagen is, dan worden ze echt dom. Denk aan Napoleons Waterloo – of denk aan Hitler's [wintermars naar] Stalingrad.

Het eindigt met door hun te maken domme zetten. Ze toen dingen te snel zonder goede planning. Dit is wat ze doen met de varkensgriep. Weet je, het lijkt op “We hebben geen tijd meer – als deze Onthulling gaat gebeuren”.

GROOTSTE GEBEURTENIS IN DE MENSELIJKE GESCHIEDENIS

DW: Ik bedoel, ik wil alleen maar ‘grokken’ [notitie: een fictief woord dat “begrijpen” betekent en dat komt uit Robert A. Heinlein’s Stranger in a Strange Land] dat, als de waarheid boven komt, het groter is dan de stichting van de Islam; het is groter dan de stichting van het Christendom. In die tijd bereikten deze gebeurtenissen maar een aantal honderdduizenden mensen.

Dit zou de grootste gebeurtenis zijn in de menselijke geschiedenis; de meest spontane verschuiving die de mensheid ooit gezien heeft. Alles waarover nu wordt gesproken in het avondnieuws zou verbleken in onbelangrijkheid. Bij jongens zoals ik zal de telefoon van de haak rinkelen. Ze zullen ons in elke show willen. Dat is niet het kernpunt. Het [belangrijkere] punt is dat alles zal veranderen op een extreme manier.

Iedereen die hiernaar luistert heeft dit waarschijnlijk ervaren toen zij voor het eerst het punt bereikten waarop ze zich realiseerden: “hé, misschien is dit wel allemaal waar”. Nou, stel je voor wat er zal gebeuren als het aan de wereld wordt verteld. Stel je voor hoe slecht dat zou zijn voor de mensen die de controle hebben; want wat zij alleen maar zien, is hun verlies om te worden gezien – met name door zichzelf – als goden van de Aarde.

GN: Goed, nou, laten we het eens over een scenario hebben, David.

DW: Oké.

GN: Dat de hele massa nog steeds hier is.

WAT GEBEURT ER MET ONS, GEOGRAFISCH- EN SOCIAALPOLITIEK?

GN: Ik wil graag dat je ons vertelt, in je eigen woorden natuurlijk, of de Onthulling gebeurt als we allemaal nog steeds op deze planeet zijn – er is niets gebeurd met de massa – en wat er dan met ons gebeurt? Hoe zullen we reageren?

Leg uit wat er gebeurt met economieën, de wereldregeringen, religies. Ga er gewoon doorheen vanaf het moment van aankondiging.

DW: Het is zo groots en er zijn zoveel mogelijke wendingen, dat het moeilijk is om dit echt te voorspellen.

Ik zou willen zeggen dat het de fundamenten van de wereld zal doen schudden.

Ik zou zeggen dat we een aantal zeer dramatische veranderingen in economie zouden krijgen, wat misschien niet negatief is.

Er zal waarschijnlijk een behoorlijk aantal mensen zijn die zo verbluft zijn dat ze een tijdje niet naar hun werk willen, maar ik denk niet dat dat een langdurig probleem is. Ik denk dat dat iets is waar de elite van deze planeet het meest ongerust over is – dat de mensen gewoon stoppen met werken.

Maar ik denk dat het zo’n extreme verandering zal zijn dat elke film die voor deze gebeurtenis gemaakt is, elke televisieshow die geschreven is voor dit gebeurde, elk tijdschrift, elke website die geschreven was voor dit gebeuren – op sommige niveaus niet meer relevant zal zijn.

GN: Allemaal verouderd.

DW: Omdat alles wat ze zeggen, wat we denken, compleet hierop gebaseerd zal zijn.

Als we weten dat er andere mensen bestaan en dat we niet de enigen zijn, en we ons plotseling realiseren dat buitenaardsen niet de beangstigende, verschrikkelijke, op-insecten-lijkende wezens zijn, maar [enigszins] mensen zoals wij, dan betekent dat dat onze familie veel groter is dan wij denken. Ik denk dat het op vele manieren geloof en wereldreligies zal beamen. Nu realiseer je je dat elke oude religie gesproken heeft over mensen die op ons lijken, die verbazingwekkende dingen kunnen doen, en die ons in wezen leren hoe we meer deugdzame levens kunnen leiden.

WE ZULLEN PLOTSELING BEWIJS VERKENNEN DAT ER LEVEN IS DOOR HET GEHELE UNIVERSUM

GN: Wat als ze op ons lijken David? Wat als wij op hen lijken?

DW: Nou, dat betekent dat wij niet zo uniek zijn als wij dachten. Wanneer je je verdiept in de wetenschap waarover ik ga spreken in de televisieshow op Syfy en in de film en het boek 2012 Enigma, dan zul je zien dat de Melkweg zelf verantwoordelijk is voor het schrijven van de DNA-code – en het ontwerp van de mens is een universeel intelligent ontwerp.

GN: Ik denk dat je helemaal gelijk hebt. In feite was dat wat ik tegen Seth Shostak van SETI maanden geleden zei, en jaren geleden toen ik hem sprak, dat de oersoep in het universum overal gelijk is.

DW: Absoluut. Er is zoveel bewijs om dit te ondersteunen. Dat is het allesbeheersende ding waar iedereen naar gaat kijken.

GN: Er zijn honden, wasberen, mensen en gelijksoortige wezens op andere planetaire systemen.

DW: Ik bedoel, denk er eens over na. Iedereen heeft broeken nodig; iedereen heeft sokken nodig en ondergoed; iedereen heeft shirts nodig, waarschijnlijk knopenshirts. Er zullen een hele hoop dingen hetzelfde zijn.

Zij zullen muziekinstrumenten hebben – koper, blaasinstrumenten, drums, gitaren. Deze dingen worden duidelijk.

Dingen zoals muziekinstrumenten en bijvoorbeeld kleding, zijn misschien zelfs een deel van het intellect van de Melkweg. Het lijkt alsof we natuurlijk zaken aanboren, zoals dieren instinctief weten wat de jagers zijn. Ook als ze ze nooit eerder hebben gezien, kruipen ze automatisch in elkaar wanneer de jager vogel over hen heen vliegt. Ze weten het gewoon.

NIEUWE ENERGIESYSTEMEN

GN: Een van de vragen die ik wilde stellen wanneer ze gaan onthullen – als ze me daar zouden uitnodigen - is: Hoe kwamen jullie hier? Welke voor van aandrijvingsysteem gebruiken jullie?

Want als zij een ongelooflijk aandrijvingsysteem ontwikkeld hebben – en we weten dat zij dat hebben, of ze buigen tijd en ruimte – dan is het punt dat zij nu gratis energie hebben gecreëerd. Het is hen gelukt dat af te tappen.

En mijn vervolgvraag zou zijn: Wanneer kunnen wij dat gaan gebruiken? Wanneer krijgen wij gratis elektriciteit, gratis brandstof voor verwarming? Wanneer krijgen wij dat? Wat zullen ze dan zeggen?

DW: Dat staat al op het punt van uitbreken. Er is een technologie, uitgevonden door Paul Pantone die GEET heet, [spelt] G-E-E-T.

GN: Ja. We hadden Paul in de show.

DW: Oh, ja? Oké, dat wist ik niet.

GN: Toen hij uit de gevangenis kwam, ja.

DW: Ja. Ik bedoel, je kunt een motor laten lopen op 80% en 20% gas, door een zeer, zeer kleine aanpassing [Dr. Pete Peterson informeerde ons dat Pantone in de gevangenis zat omdat hij gefraudeerd had met vele honderdduizenden dollars van duizenden mensen, en nooit een echt werkend apparaat had gebouwd. Peterson denkt dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat de laatste technologie van Pantone zal werken, en vroeg ons dit te vermelden.]

Het is zo dat de technologieën voor gratis energie al lange tijd bestaan. Er zijn zelfs twee andere jongens die een motoren hebben ontwikkeld van 100% water/zuurstof die geen gas nodig hebben.

Wij hebben vele technologieën. Ik ben me persoonlijk bewust van uitvinders van gratis energie die systemen hebben bedacht die zelfs geen bewegende onderdelen hebben – die zijn daar gewoon en werken.

'OPPORTUNISME’ KAN EN ZAL VOORKOMEN

DW: Feit is dat de enige reden dat dit spul niet naar buiten is gekomen is door partij aan Amerikaanse zijde, de zogenaamde Nieuwe Wereldorde partij van Rockefeller, die actief iedereen vermoorden die dit naar buiten wil brengen – en/of ze om te kopen en/of ze bedreigen en ze de mond te snoeren.

GN: Heb je gehoord dat het hoofd van een financiële afdeling van de Rockefeller groep een aantal weken geleden zelfmoord heeft gepleegd?

DW: Ja. Dit is zoiets. Ja, dat is een zeer goed punt George. Bedankt dat je dit noemde.

GN: Het is een bizar verhaal en het wordt nergens vervolgd David.

DW: Nou, nogmaals, dit gebeurt allemaal omdat zij op het punt staan om een grote nederlaag te lijden. Ik ben me bewust van drie compleet verschillende scenario’s, vanaf een zeer hoog niveau aan mij verteld, waarop de Onthulling zou kunnen plaatsvinden.

Zelfs in jouw inleiding sprak je over de Rendlesham Forest waarneming, en hoe het Verenigd Koninkrijk dit op de voorpagina’s van hun tijdschriften zet en zo: “Hé, in Rendlesham kon wel eens de plaats zijn waar een toerist van een buitenaardse beschaving gestopt is om ons te bezoeken.”

Zij doen dus zo veel ze kunnen om mensen voor te bereiden, zodat, wanneer de waarheid onthuld wordt, de gemeenschap samengehouden wordt.

HET IS EEN GROTE PAARDENRACE

DW: Welnu, ik denk dat als zijn aankondiging op de nationale tv maakt, en dit de wereld overgaat en hij deze andere mensen introduceert …

GN: Waarom denk je dat alleen hij het doet? Waarom niet een aankondiging op het niveau van alle leiders in de Verenigde Naties?

DW: Dat kan ook zijn. Tja, het is als een paardenrace. Het zal iemand zijn. Op dit moment denk ik dat het echt een kwestie is wie er wint: wie zal het nieuws het eerste brengen.

Ik heb gehoord van drie compleet onafhankelijke manieren waarop de Onthulling zou kunnen plaatsvinden. Over één van deze manieren kan ik het niet hebben omdat ik dan in grote problemen zou komen. Maar laten we zeggen dat ….

IN DE PROBLEMEN KOMEN

GN: David... David, je hebt al grote problemen. [David lacht] Je hebt al teveel gezegd.

DW: Dat is grappig, want een van deze zeer hooggeplaatste getuigen logeerde bij mij thuis de afgelopen twee weken. Wij hadden het hierover in huis. Toen was mijn huishoudster er.

[Zoals ik eerder zei, vanwege de belachelijke aanslagen huur ik een huis, en haar service zit in de huur. De eigenaren willen zeker weten dat hun belegging niet in waarde daalt, dus ze laten het schoonhouden, zeker omdat de meubels en andere persoonlijke eigendommen van hun ouders nog steeds in het huis staan. Ze werkt hier om de week sinds het gebouwd is in de 80-er jaren.]

Zij trok het toilet door in de logeerkamer boven, welke al een tijdje niet gebruikt was. Het water begon dwars door het keukenplafond te lopen – het stroomde eruit. Het bleek dat het gehele …… het is een ijzeren pijp van ongeveer 8 cm doorsnee die vanuit het toilet komt.

GN: Het was gebroken. Het scheurde.

DW: Het scheurde open als een banaan. Maar ijzer doet dat niet. [De pijp werkte prima twee weken eerder, en het was onwaarschijnlijk dat zo’n grote breuk in de pijp had kunnen ontstaan in zo’n extreem korte tijd. Er waren geen grote temperatuur- of vochtveranderingen die debet zouden kunnen zijn aan zo’n plotselinge verandering.]

GN: Welkom bij de club van huiseigenaren David.

DW: Maar... alsof het een boodschap was, iemand die zei “Stop het lekken”, “Lek de troep niet uit”, zo te zeggen.

GN: Nou ja, het kan ‘toevallig’ zijn. Maar natuurlijk geloven jij en ik niet in ‘toevallig’.

DW: Ja,... het was een grappig toeval. Weet je, het Universum heeft gevoel voor humor.

ENERGIE-GERICHTE 'WAARSCHUWINGSSCHOTEN’

[Hier een foto van de muur die eruit geslagen is om de hele lengte pijp te kunnen repareren. Het gebied in kwestie is ongeveer 1 meter 50 breed. Deze foto is, zoals je kunt zien, genomen nadat de nieuwe ijzeren pijp is geïnstalleerd. Ik was niet thuis toen de oude eruit gehaald werd.]

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009


[Hier een tweede foto van het gebied meteen links erboven, waar het meeste water uitstroomde – er moest nog een gat gemaakt worden in het plafond om het probleem te vinden. Via dit eerste gat konden de monteurs zien hoe groot de breuk echt was.]

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

[Tijdens de eerste reparatie aan de pijp, was ik weg met dezelfde getuige naar een zeer belangrijke bijeenkomst. Terwijl we met een lekker zelfgemaakt gerecht aan tafel een gesprek hadden over zeer intrigerende en gevoelige zaken, hoorde ik een snelle, hoogklinkende krakend geluid dichtbij. Ik vroeg de anderen of zij dit ook gehoord hadden en sommigen hadden dat inderdaad.

Een paar minuten later toen ik zat te eten, drukte ik zachtjes in de linkerbovenhoek van mijn bord met mijn vork en beide zijden van mijn bord vielen open door een grote breuk, compleet zonder geluid! Ik nam er meteen een foto van twee verschillende kanten. Het bord was helemaal heel toen het werd opgediend, natuurlijk:]

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

[Hieronder hetzelfde bord van bovenaf gezien. Raar genoeg was er geen enkele splinter of stukje van het bord dat afbrak – het was een hele nette breuk:]

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

[De tweede demonstratie hier was natuurlijk bedoeld om te onderstrepen dat iemand deze dingen expres liet gebeuren - zeer waarschijnlijk met een soort draaiveld technologie die simpele breuken kan veroorzaken.

Ik was nooit geïnteresseerd in onthullingen die de nationale veiligheid kunnen schaden – en er zijn niet zulke verwoestende incidenten meer geweest toen het duidelijk wed dat ik niet zou onthullen wat ik hoorde, omdat het in de kern toch niet te maken heeft met onze spirituele groei of.

Natuurlijk denken sceptici dat ik dit verzonnen heb. Alstublieft. Als huurder zou ik met grote juridische problemen [betalingen] te maken krijgen als ik besloten had mijn plafond kapot te slaan om cool te lijken op het internet. Bedenk dat ik er geen punt van maakte en deze foto’s niet geplaatst heb tot nu toe, na twee maanden na het incident.

Nog even voor de goede orde, laat me even officieel verklaren dat ik geen zelfmoordneigingen heb en nooit zal krijgen. Als er ooit iets met mij gebeurt, dan is er een geweldige rijkdom aan informatie op deze site die verder ontwikkeld en gepromoot kan worden om de planeet te helpen. Ik ben er zeker van dat veel mensen onmiddellijk zullen claimen dat zij channelen voor mij, en mijn kosmische inbox zal nog voller raken met berichten…..]

INDUSTRIEEL GEDREVEN ONTHULLING – IN HET BELANG VAN ENORME WINSTEN

DW: Maar nee. Ik wil maar zeggen, zonder in heet water te belanden, dat één van de manieren waarop dit [onthulling] zou kunnen plaatsvinden, via de industrie zou komen – een zeer grote industrie die zich zou realiseren dat als zij deze dingen zouden kunnen bouwen, zij een zeer, zeer, zeer grote winstexplosie zouden kunnen hebben. Zij zullen de Onthulling willen omwille van het financiële voordeel voor hen.

Je moet ook in overweging nemen het feit dat Benjamin Fulford, de voormalige Oost-West uitgever van Forbes Magazine, in contact kwam met een Japanse groep die zegt van een oppositie macht te zijn. Ik heb contact gehad met Fulford en ik heb nu zelfs met op zijn minst één andere persoon van de mensen die verantwoordelijk is voor de aan hem vertelde zaken.

GN: Wat bedoel je met “oppositie macht”? Tegen de Illuminatie?

DW: Oppositie tegen de agenda van de Illuminatie/Nieuwe Wereldorde.

GN: Nou, dat is behoorlijk riskant voor ze, denk je niet?

DW: Ja en nee. Ik bedoel, zij hebben een grote hoeveelheid middelen van zichzelf. Ze hebben een zeer grote militie, zullen we zeggen, en de mogelijkheid om grote economische en politieke veranderingen te bewerkstelligen.

MAAKT GELD JE AUTOMATISCH SLECHT?

GN: Maar ik heb altijd gedacht David, welke mensen dan ook die toegang hebben tot onuitputtelijke bronnen – die eindigen allemaal hetzelfde, het wordt een spel van macht, van het manipuleren van de mensheid. Dus ik wil vragen wat hun motieven zijn, omdat ik denk dat zij in lijn zouden kunnen liggen met de Illuminatie.

DW: Dat is hetzelfde als zeggen dat als een kind deur aan deur gaat met Halloween, dat voor elke persoon die hem snoep geeft, er naalden met LSD of PCP in de snoep zouden zitten.

GN: Nee, nee, nee-nee-nee-nee-nee. Ik zeg dat er een evolutie is in rijkdom – en wanneer mensen op het punt komen dat zij zo ontzettend veel geld verdienen, zij niet, hoe zal ik het zeggen, menslievender worden. Ik denk dat zij kwaadaardig worden.

DW: Ik ben het met je eens dat dat in veel gevallen zo is, maar ik wil ook zeggen dat er uitzonderingen zijn in alles. Al dit soort breed-vertakte algemeenheden zitten vol met logische fouten. Ik denk dat er altijd uitzonderingen zijn.

DE ANDERE LANDEN VAN DE WERELD ZIJN HET ZAT

DW: Het grootste gedeelte van de rest van de wereld wil niet dat dit belachelijke initiatief tot genocide plaatsvindt. Heel veel andere landen. Deze Illuminatie/Nieuwe Wereldorde landen, het oude blanke Europese monopoly, is gestopt met het maken van dingen van waarde. Het is allemaal alleen maar gebaseerd op: “Hé, laten we de geldpers aanzetten”.

Dus wat er nu gebeurd, is dat landen als China, [Rusland], India en [verschillende landen] in Zuid-Amerika, zelfs hun eigen waarde maken – zij creëren hun eigen grondstoffen. Daarmee hebben ze een gigantische economische voorsprong gekregen. Zij hebben niet dezelfde ambities tot genocide die de mensen op de hoogste niveaus van Europese landen hebben. Het is gewoon een andere mentaliteit.

Ik denk dat als je in het bijzonder kijkt naar de geestesgesteldheid van de Aziaten kijkt, dat er een verschil is in de focus op het meer collectieve. Zij kijken meer naar de voordelen van het collectief dan alleen van het individu.

GN: Nu begrijpt u dat wij David Wilcock “De Denker” noemen. Wij komen terug met meer op Coast to Coast AM, waaronder zijn gedachten waarom hij geloofd dat DNA hetzelfde is door het gehele universum. Ik ben George Noory. Wij zijn zo terug op Coast to Coast AM.

DNA IS EEN GELEIDER VOOR NIET-FYSISCHE ENERGIE

GN: David, als eerste, geef ons jouw insteek over DNA, voordat we het mee de ruimte in nemen.

DW: Nou, van DNA is bewezen dat het een geleider is voor niet-fysische energie. Dit is een heel belangrijk punt.

Als je kijkt naar Einstein’s model van tijd en ruimte, dan realiseren we ons dat als we door de ruimte reizen, we ook door tijd reizen. Ruimte is niet alleen dit lege ding.

Als je heel snel gaat tot aan de lichtsnelheid, dan ga je ook door de tijd op een manier die je perceptie veranderd, dan denk je bijvoorbeeld denkt dat er één week voorbij is, maar op Aarde is er duizend jaar voorbij.

Dat laat op een fundamenteel niveau zien dat ruimte niet alleen een leeg ding is; er zit iets in.

Het gaat nog verder dan dat, omdat, zoals ik eerder zei, de Russen en dan speciaal Dr. Peter Gariaev, een experiment heeft gedaan waarbij hij stukjes DNA nam, het in een testbuisje stopte waarin het licht kan absorberen …

Je kunt het licht meten dat geabsorbeerd wordt. Het is zelfs zo, dat DNA al de verdwaalde fotonen in het gebied opneemt en door de moleculen draait. Het is als een lichtabsorbeerder. Het heeft zelfs een soort draaiend effect dat al het omringende licht naar zichzelf aantrekt.

Vervolgens kun je het DNA uit de testbuis halen en het licht zal doorgaan met draaien alsof het DNA nog steeds daar is, voor bijna 30 dagen. Zelfs als je het laat ontploffen met vloeibare stikstof, dan komt het terug na zes tot acht minuten en begint weer.

Dus, wat is dit voor een kracht dat het licht vasthoud op zijn plaats wanneer het DNA er niet meer is?

EEN PROJECTIE VAN DE ZIEL

DW: Als je nu naar de show zit te luisteren, en je tijdens de pauze naar het toilet ging en terugkwam, dan wil dat zeggen dat een deel van jouw DNA nog steeds in de stoel zit – en het zal op een zeer subtiel niveau het licht in de kamer veranderen.

Het is een zeer aanzienlijke ontdekking. Wat het ons uiteindelijk laat zien, is dat ons fysieke lichaam een energetisch paar heeft dat veel op elkaar lijkt. Het heeft dezelfde structuren. Dat [energetisch paar] is zelfs meer zoals we werkelijk zijn dan ons fysieke lichaam.

Het fysieke lichaam is als een projectie van de geest. De geest is feitelijk een holografisch duplicaat van het fysieke lichaam, en het is zelfs waar de meeste van onze gedachteprocessen plaatsvinden. Alles waarbij werkelijk denken of het hogere intellect betrokken is, gebeurt in het energielichaam.

Dat is waarom de energie in het zonnestelsel meer wordt, zoals we je lieten zien, het tegelijkertijd menselijke intelligentie vergroot. Menselijke intelligentie is gebaseerd op een energiepatroon. Wanneer de frequentie, de vibratie van die energie verhoogd, dan zullen je gedachten versnellen. Dus zal het lijken of je intelligenter wordt.

DNA, wederom, is een geleider voor deze energie van de ziel, en er is een energetisch paar daarin wat ons “astraal lichaam” is zoals sommigen het noemen.

LEVEN DUIKT OP DOOR HET GEHELE UNIVERSUM

GN: Dus, jij gelooft dat dit DNA door het gehele universum reist – het is overal – wat betekent dat gelijkenis overvloedig kan zijn.

DW: Oh ja. Een van de kerels die de DNA molecule ontdekte, Dr. Francis Crick, keek naar alle stof in het universum. Hij ontdekte dat 99,9% van alle stof die hij kon vinden, de lichte signatuur had van bacteriën in de ruimte. Dat betekent dat het grootste deel van het spul dat in de ruimte is, werkelijk levend spul is.

Het betekent ook dat we nu een verklaring hebben waarom bacteriën werden gevonden die groeiden in nucleaire reactoren, vulkanen, kilometers diep in de oceaan, [enz.]. Overal waar je kijkt vindt je bacteriën – en dat is omdat leven zich vormt waar en hoe het kan. Het is een intelligent patroon. Materie is gemaakt om leven te creëren.

De wetenschappers die dit ontdekken noemen dit “Het Goudlokje Principe”. Zij verklaren dat overal in het universum de condities precies goed genoeg zijn dat leven kan voorkomen – zoals op Aarde als ergens anders.

DE ENERGETISCHE EVOLUTIE VAN DE MENSHEID

GN: Laten we het eens hebben over wat jij gelooft dat er gebeurt in andere sterrenstelsels en ook in ons zonnestelsel. Geloof jij dat er een soort van galactische golf of energieveld binnenkomt? Gaat het ons opblazen? Gaat het alle communicatie vernietigen David? Wat gaat er gebeuren?

DW: Nou, dat zou kunnen gebeuren. Maar om het punt duidelijker te maken, wil ik voorstellen dat dit iets is dat al een lange tijd aan de gang is. Het is niet dat we op iets wachten dat niet al aan het gebeuren is.

Je kijkt naar de gigantische, exponentiële voortgang van de mensheid over een periode van de laatste paar honderd jaar. [Kijk] hoe Benjamin Franklin in wezen de man was die de gesloten oven uitgevonden heeft – alleen maar zodat wij branders kregen en niet boven open vuur hoefden te koken.

Dus we praten over een paar honderd jaar geleden toen we in wezen nog boven open vuur kookten. We hadden geen elektriciteit en we hadden geen machines die alle basistaken die wij deden gemakkelijker maakten, zoals het wassen van kleding, koelen van ons voedsel, het kunnen lezen ’s avonds bij elektrisch licht en communiceren over het internet en de telefoon. Dit is allemaal heel erg nieuw, relatief gezien.

Het gevaar is of we als soort geëvolueerd zijn naar een niveau dat we met dit speelgoed kunnen omgaan zonder de planeet te verwoesten.

De galactische golf in het bijzonder, lijkt een deel te zijn van een intelligent ontwerp dat ons energetisch naar het volgende niveau duwt – en het is werkelijk alleen de vraag voor iedereen of je in harmonie bent met de verandering of niet.

CONCENTRISCHE, GELAAGDE GOLVEN VAN MICROGOLF FREQUENTIES IN ELK STERRENSTELSEL

DW: Nu kan ik ingaan op de wetenschap en natuurkunde en je heel specifiek vertellen hoe we deze golven kunnen meten, waar ze zijn en wat ze zijn, dus ik zal dat een beetje doen omdat dat de essentie van je vraag was.

GN: Natuurlijk.

DW: Als je naar andere sterrenstelsels kijkt … Er was een wetenschapper, Dr. William Tifft, die een zogenoemde ‘roodverschuiving’ heet. Een roodverschuiving is eigenlijk niets meer dan een microgolf frequentie.

Wat hij ontdekte, was dat, ondanks dat roodverschuiving bedoeld is om de afstanden in conventionele astrofysica te berekenen, er vele lagen van roodverschuiving waren in afzonderlijke sterrenstelsels.

De waarden van de microgolf frequentie worden veel intenser in het centrum van het sterrenstelsel. [Daar] in gelijke intervallen, in lagen concentrische cirkels, worden ze steeds minder intens – met wiskundige precisie [en gelijkwaardige] waarden – als je naar de buitenkant gaat.

Hij liet zien dat deze galactische velden in de ruimte zijn; hij bewees dat ze bestonden. En wij hebben honderden en honderden sterrenstelsels bestudeerd – de meesten door studenten die aan hun doctorsbul werkten, omdat de meerderheid dit als vulling ziet – maar het bewijst dat [alle] sterrenstelsels deze gestreepte lagen van vibraties in zich hebben.

DE ‘LAGEN’ DIE TIFFT'S ONTDEKTE [TIFFT'S LAYERS] ZIJN IN WEZEN ‘DICHTHEDEN’ VAN ETHERISCHE ENERGIE

DW: Dan wend ik met nu tot het werk van Dr. Harold Aspden, zie in wezen de wetenschap en natuurkunde herschreven heeft door gebruik te maken van de originele Maxwell elektrische vergelijkingen die iedereen voor de waarheid aanneemt; niemand betwijfeld ze. In de Maxwell vergelijkingen, werkte hij met een soort ether – het idee van een niet gezien energieveld dat onder het elektromagnetisme valt maar dat geen elektromagnetisme is.

Wat Aspden deed was de Maxwell vergelijkingen opnieuw opbouwen, en ze door elkaar schudden op manieren die geloofwaardig waren. Hij vertelt je precies hoe hij het doet. Hij ontdekte dat deze ether verschillende frequentieniveaus heeft en dat [iedere frequentie] een zekere microgolf structuur heeft die wij kunnen meten.

Hij was absoluut verbaasd toen hij naar de gegevens van Tiff keek, omdat hij erachter kwam dat deze [concentrische lagen binnenin] sterrenstelsels precies dezelfde hoeveelheid microgolf frequenties afgeven die hij wiskundig ontdekt had bij het rommelen met de Maxwell vergelijkingen!

Dit is een ongelooflijke ontdekking; deze twee dingen samenvoegen. Het is iets dat ik ontdekte in 2000.

Het is moeilijk uit te leggen, maar het is het onbetwistbare bewijs dat er galactische energievelden zijn waar zij naar refereren als, bij gebrek aan een betere naam, “staten van bewustzijn”, omdat de verschillende frequenties van deze ether in wezen verschillende niveaus van realiteit vertegenwoordigen.

HET ZONNESTELSEL VERANDERT – EN DE INSIDERS HEBBEN EEN STOEL OP DE EERSTE RANG

DW: Dus, als deze energie ons zonnestelsel binnenkomt, wat doet het dan?

We kunnen zien wat het doet. Het maakt planeten heter, helderder en meer magnetisch. Er komt een hoop stof het zonnestelsel binnen. Het magnetisch veld van de zon verschrompelde met 25% door alle druk van buitenaf [die binnenkomt door deze galactische golf, of ‘wolk’ waarin wij nu binnengaan.]

Een van deze insiders vertelde mij dat zij op dit moment met sommige van hun ruimteschepen daar zijn – dit zijn onze jongens in dit geval, geen buitenaardsen. Zij gingen daarheen en keken hoe deze golf binnen kwam.

Zij zien in essentie een tijdraam van 2012 tot 2017, en zij geloven dat daarin een aantal zeer dramatische veranderingen op Aarde gaan plaatsvinden. Zij denken dat [deze] in wezen onvermijdelijk zijn en, bij gebrek aan een beter woord, catastrofaal.

DE MUUR ROND ONS HART WORDT AFGEBROKEN

DW: En wederom, dit is niet wat aan mij getoond is. Dit is niet wat ik denk dat er zal gebeuren. Ik denk dat deze veranderingen meer bedoeld zijn om de muur af te breken die wij om ons hart gebouwd hebben.

Het idee van Armageddon en Apocalyps is iets dat ons laat schrikken om onze aandacht te vragen, zodat wij weer op de rit komen met de gedachte waar het mens zijn werkelijk om gaat. Wij zijn een evenbeeld van de Schepper, wij zijn spirituele wezens die een fysieke ervaring hebben, en is uiteindelijk maar één van ons hier.

Dus, als je echt naar de basis gaat van wat de hoogste-niveau buitenaardsen zeggen, dan zijn degenen die net voor het niveau staan om in wezen te starten zich te herenigen met het universum en niet langer met iets anders dan de Ene Oneindige Geest te maken hebben, behoorlijk verenigd zijn in hun perspectief.

DE SERIE OVER “DE WET VAN EENHEID” [THE LAW OF ONE]

DW: De bron waarop ik consequent een beroep op doe is, natuurlijk, The Law of One. Ik heb hier eerder over gesproken; ik het uitgebreide gegevens hierover op mijn website divinecosmos.com.

Wat ik kan zeggen is dat deze gegevens mij echt uit mijn sokken heeft geblazen. Ik vond het in 1996. Het was naar men zegt gechanneld. Normaal stel ik geen vertrouwen in channeling. Ik denk dat het meeste dat gechanneld is voor een groot deel het bewustzijn van de mensen is, met misschien een beetje echt materiaal om het wat pittiger te maken.

Maar deze bron is anders. Deze bron lekte in werkelijkheid een hele hoop informatie die we niet wisten in 1981, maar die we nu, naar gelang de tijd vorderde, wetenschappelijk als correct konden bewijzen. Dus bijna alles waarover ik praat met betrekking tot galactische energievelden, de verandering van de Aarde, 2012 en al die dingen, stond in deze boeken in 1981.

LAW OF ONE VALIDATIE: EEN AANTAL BESCHAVINGEN BEZOEKEN DE AARDE

DW: Al deze klokkenluiders komen tevoorschijn. Bijvoorbeeld sergeant Clifford Stone die vertelde dat buitenaardsen ons bezoeken en neerstorten in hun schepen, wij vonden 57 verschillende rassen, en zij lijken in wezen allemaal menselijk.

Dus, dat was ook in The Law of One in 1981. Zij zeiden dat er 53 fundamentele beschavingen ons bezoeken. Er zijn er daarnaast nog 6 meer die negatief zijn, [bekend als "The Unholy Six" in George Hunt Williamson's "Road in the Sky," welk boek doorgelicht was door Ra en grotendeels accuraat werd bevonden,] die ons blijken te bezoeken; en dat is samen bijna precies hetzelfde aantal.

Wanneer je al deze dingen combineert, kan ik alleen maar concluderen dat we echt de juiste informatie hebben gekregen. The Law of One is een voorbeeld waarbij buitenaardsen werkelijk een mooi helder station kregen en de mogelijkheid kregen om een paar jaar te spreken en ons te vertellen wat zij werkelijk denken en wat er werkelijk gebeurd.

DE QUARANTAINE: EEN ANDER BEWIJS

DW: Wat zij zeggen is dat onze planeet “beheerd” wordt. Zij zeiden dat er een quarantaine om onze planeet heen was. We weten van de klokkenluiders dat dat ook klopt.

Het is zelfs een moeilijk probleem omdat de Van Allen Gordel in wezen een ondoordringbaar schild is dat voorkomt dat er dingen door binnenkomen, en voorkomt dat er dingen uit gaan. Je hebt geavanceerde exotische technologie nodig om door deze quarantaine te kunnen komen.

Blijkbaar is die quarantaine opgezet door hoog-niveau buitenaardsen om in wezen de slechte jongens buiten te houden. The Law of One serie zegt eigenlijk dat, op sommige momenten, er incidenteel ramen zijn waar zij tijdelijk door kunnen gaan.

Deze incidentele ramen worden alleen toegestaan te verschijnen [door zevende-dichtheid ‘Bewakers’, zesde-dichtheid wezens weten dit niet op voorhand] omdat wij als ras, als mensen, een zekere mate van negativiteit in onze eigen geest hebben. Dat nodigt een zekere graad van negativiteit uit binnen te komen.

CATACLYSMISCHE ACTIVITEIT ALS BIJPRODUKT VAN MENSELIJK LIJDEN

DW: Ook leggen zij uit dat de Aardveranderingen een projectie zijn van ons eigen collectieve psyche: dat als wij in onszelf ziek zijn, de planeet onze ziekte moet spiegelen door ons vulkanische uitbarstingen, aardbevingen, vloedgolven, enz. te laten zien.

GN: Weet je David, ik dacht altijd dat dit de manier was van de planeet om zichzelf te helen.

DW: Ja, als er teveel mensen op de planeet zijn, denk ik dat de planeet daarmee zelf zal afrekenen. We hebben beslist geen mensen als de Illuminatie of de Nieuwe Wereldorde nodig om dit voor de planeet te doen.

GN: Dat is waar.

DW: Maar aan de andere kant, zoals ik eerder zei, denk ik dat als er een catastrofale gebeurtenis zal komen, het goed kan zijn dat [de meesten van ons] niet dezelfde frequentie ervaren [of dichtheid] als waar die catastrofe plaatsvindt. Ik denk sommige mensen [d.i. de negatieve elite] misschien wel [hier zullen zijn om dit in fysieke vorm mee te maken, daarmee de toekomstige tijdlijnen verklarend die zij zien].

ONDERGRONDSE BASES OM DE STORM UIT TE ZITTEN

DW: Houd in gedachten dat er zeer, zeer grote ondergrondse faciliteiten bestaan. Sinds de regering van de V.S., en andere regeringen, hiervan hoorde rond de Tweede Wereldoorlog, is er een gigantisch, gigantisch onderaards bouwproject gekomen.

[Er is] een veelvoud aan bases met alle soorten van wat zij noemen sub-shuttle systemen die ze aan elkaar verbinden. Er zijn ook bases buiten de planeet, op de Maan, op Mars en elders. En zij zijn zich aan het voorbereiden op deze grote gebeurtenis.

GN: Volgens Richard Sauder zijn ze duizenden meters diep ook.

DW: Oh ja. Zij zijn zo diep dat, als je in een lift op topsnelheid gaat, je kunt springen en je zweeft echt door de lucht omdat je zo snel naar beneden gaat. Ze zijn kilometers en kilometers diep in sommige gevallen en ze zijn echt enorm.

VELE BESCHAVINGEN MET VEEL TECHNOLOGIE ACHTERGELATEN

DW: Feitelijk hebben zij in vele gevallen oude bases gevonden die buitenaardsen daar lang geleden gebouwd hadden. Zij waren in de mogelijkheid er in te breken en ze in wezen te renoveren. Dat gebeurde blijkbaar ook met Mars, de Maan en andere plaatsen – er is overal materiaal.

Als je aan het idee begint te wennen dat mensen behoorlijk gewoon zijn in de Melkweg … Er zijn volgens The Law of One serie zelfs 67 miljoen planeten in de Melkweg met mensen zoals wij erop, in verschillende tijden – nu, in onze huidige tijd. Dat is een verbazingwekkend aantal.

Natuurlijk zijn de nodige van deze planeten nogal primitief. Er zijn verschillende stadia van evolutie, maar er zijn er nog steeds een relatief groot aantal die voorbij het kritieke punt gaan waar wij nu in zijn, en door de ruimte te kunnen reizen.

En voorbij ruimtereizen kunnen zij door wormholes reizen – wat betekent dat zij door begaanbare wormholes kunnen reizen en in feite door de ruimte kunnen reizen zonder daarvoor een afstand af te leggen; ze gaan gewoon van de ene plaats naar de andere.

GN: Zoals in de film Contact.

DW: Precies.

ER IS ZO VEEL TE LEREN …. ZO VEEL VERSCHILLENDE MENSEN DAAR

DW: Dus, wat we nu zien is een bundeling van al deze verschillende informatiedraden waarnaar ik al zo lang op zoek was. Uiteindelijk praten sommigen van die insiders met mij, soms persoonlijk, soms door middel van andere methoden, en ik heb zo veel geleerd. [lacht] Er is zo veel meer dan ik nu weet maar waarover ik niet mag praten.

Maar alles wat je je kunt voorstellen bestaat. Ieder type mens die je kunt bedenken bestaat: goed, slecht en onverschillig. Er zijn overal artefacten. Het is gewoon wonderbaarlijk hoe dom wij zijn in vergelijking tot wat er werkelijk is.

Onze jongens hebben zoveel stukjes technologie gevonden die ze of gewoon verbrand hebben, of begraven of in de oceaan gedumpt of in opslagloodsen opgesloten hebben – en elk daarvan zou de “Rosetta Steen” kunnen zijn die de wereld compleet zouden kunnen veranderen als ze onderzocht zouden worden. Maar er is zoveel overbodigheid dat ze gewoon de tijd niet kunnen nemen om dit te onderzoeken.

Er zijn zoveel verschillende compartimenten in de verdoezeling – en elk van deze compartimenten is aan hun eigen technologieën aan het werken, vaak zonder toegang tot andere programma’s die aan hetzelfde spul werken. Het is eigenlijk lachwekkend, maar er is een niveau waarop iedereen [kennis heeft van al deze compartimenten]… en dat zijn nu de mensen op onze planeet.

GN: Juist.

HET AANTAL MENSEN ‘DIE WETEN’ IS EXTREEM KLEIN

DW: Houd in gedachten, het wordt minder en minder. Wij spreken echt over maar zo’n 90 personen die bijna alles weten wat er aan de hand is [en die in controleposities zijn en invloed hebben hier op Aarde]. Daarnaast is er een ‘supertop’ van ongeveer 15 tot 25 mensen, en dat zijn degenen die echt alles weten wat er aan de hand is.

Maar zijn alleen de managers op Aarde, die werken met vele mensen die al lang van de planeet vertrokken zijn – en zijn betrokken bij schepen in de ruimte, bases op andere planeten en bases ondergronds.

Er zijn honderden en honderden mensen die werken in deze andere programma’s – vele tienduizenden die niet meer in enige soort van conventionele gemeenschap leven zoals wij die kennen. En zij werken met andere mensen.

TIJDREIZEN BETEKENT DAT JE IN DE TOEKOMST ZOU KUNNEN WERKEN – OF IN HET VERLEDEN

GN: Wanneer ‘lange-afstandskijker’ Ingo Swann zei dat hij structuren zag op de Maan, wat denk je dat hij dan zag David? Denk je dat hij buitenaardse structuren zag of die van ons?

DW: Nou, ze zouden van ons kunnen zijn – van mensen uit onze toekomst die door de tijd kunnen reizen en terugkeerden in tijd om dingen te bouwen.

Het grappige is dat als je je in de technologie verdiept waarover ik het heb, sommige bases waarop onze jongens werken zijn eigenlijk in de toekomst. Zij reizen in wezen naar de toekomst om hun werk te kunnen doen, en ze komen daarna terug naar wat wij denken dat het heden is.

Als voorbeeld, Henry Deacon ging kijken waar hij werkte op Mars – op een map van Mars. Hij ontdekte dat de basis niet was waar hij dacht dat hij zou zijn. Hij wist hoe het eruit zag, maar het was er niet.

Andere insiders waar ik mee sprak hebben nu toegegeven dat alles wat Henry Deacon zei waar is. Er is zelfs nog meer waarheid dan wat hij zei.

Natuurlijk is er over de getuigenis van Henry Deacon al uitgebreid door mij geschreven. Ik had meer contact met hem dan wie dan ook. Ik het nu zelfs 80 uur met hem gesproken. Hij vertelde me een hoop dingen die ik niet heb gezegd, maar een hoop gegevens van zijn getuigenis zijn bekend gemaakt.

En nogmaals, er zijn honderden verschillende mensen daar buiten waar onze jongens mee omgaan. Het zijn er maar 57 die op aarde neergestort zijn op Aarde en die genoeg interesse in ons hebben om werkelijk op en neer te zappen.

ER IS EEN OORLOG BEZIG -- ANUNNAKI EN ANDEREN

GN: Wat denk je van de theorieën van Ed Grimsley?

DW: Wat bedoel je?

GN: Ed gelooft dat er een oorlog gaande is en hij beweert dat hij ze gezien heeft met nachtkijkers.

DW: Dat is absoluut waar. Infrarood en ultraviolet laten je de dingen zien die buiten onze fysieke mogelijkheden zijn – en er is absoluut een oorlog gaande.

Een van de groepen zijn de zogenaamde Anunnaki, mensen welke lijken op reptielen. E nogmaals, dit zal waarschijnlijk een hoop mensen aan het lachen krijgen, maar sommige rassen die evolueren op andere planeten lijken te evolueren via een reptielen afkomst. Het lijkt erop dat de meeste van deze rassen meer geneigd zijn tot domineren en controle dan medewerkend en op service aan anderen gericht.

GN: Zoals David Icke altijd gezegd heeft, sommigen van hen zijn misschien hier. Sommige van onze families, onze zeer elite familie, hebben een afstemming van de reptielen.

DW: Tja ... [zucht] Man, ik weet niet hoeveel ik hier kan zeggen. Ik geloofde in helemaal niets van dit. Ik houd er al helemaal niet van om hierover te praten, omdat ik niet wilde geloven dat de reptielachtigen bestonden.

Nu, Henry zei altijd dat hij de Anunnaki ontmoet had en dat zij zeer groot waren – zij zijn zo’n 4,20 meter tot 4,50 meter groot, maar zij dragen maskers.

GN: Wacht even... Waarom dragen ze maskers? Omdat het reptielachtigen zijn! Laten we daarover praten en daarna wat telefoontjes aannemen.

[Wij hebben geen bewijs, en ondersteunen het idee dat de wereld elite gedaante-veranderende reptielachtige wezens zijn. Zij zijn mensen zoals wij. Zij stammen af van buitenaardsen en zijn daar trots op, maar dat maakt ze niet anders dan de rest van ons psychologisch.]

[RECLAME]

VERGROTING VAN JE INTUÏTIEVE GAVEN

GN: Oké, laats ons jouw gedachten eens horen David, over wat jij denkt dat mensen kunnen doen om hun eigen intuïtieve gaven te verhogen.

DW: Ik denk dat dit een zeer belangrijke vraag is. Als we door deze veranderingen als planeet gaan, zien we ook dat er behoefte is om voorbereid te zijn voor potentiële storingen voor onze continuïteit van het leven. Ik zeg niet dat er catastrofes komen. Dat is een van de gebieden waarin ik waarschijnlijk met een hoop mensen die dit onderzoeken verschil.

Maar ik denk wel dat er een hoop problemen gelokaliseerd zijn. Ik bedoel, als je bijvoorbeeld in de orkaan Katrina zat, dan had je echt een locaal probleem. Dus ik denk dat het goed is om voedsel op voorraad te hebben en wat van je geld in solide aandelen zoals goud of zilver.

Ik denk wel dat het belangrijk is, om bewust contact te hebben met je intuïtieve gaven omdat dat de reden is dat ik gekomen ben waar ik nu ben; ik gebruik die leiding constant.

MEDITATIE LAAT JE GEEST SAMENVOEGEN MET HET UNIVERSUM

DW: Dus, als het ware, het meest belangrijke ding om te onthouden is dat je geest de universele geest is. Je hebt toegang tot dit universele bewustzijn binnen je bewuste geest. Je bewuste geest is niet afgescheiden van de universele geest.

Maar om het de universele geest mogelijk te maken om de allesbeheersende kracht te zijn die het denken is, moet je de geest stil krijgen die door je lichaam gecreëerd is en dat kun je het beste doen om het stille punt in jezelf te zoeken door meditatie. Dus meditatie is en zal altijd de centrale effectieve manier om dit intuïtieve vermogen te bereiken.

DIVINATIE [Divinatie is kunst van het analyseren van jezelf en situaties om je heen aan de hand van symbolen]: TAROT KAARTEN EN BIBLIOMANCY [Bibliomancy is inzicht verkrijgen door een willekeurige passage gekozen in een boek]

DW: Nu zijn er een hoop methoden die je kunt gebruiken als je hiermee start, diverse vormen van divinatie zoals bijvoorbeeld kaarten die je kunt gebruiken, bijvoorbeeld Tarot kaarten. Je kunt de kaarten in essentie lezen door ze te op te laden met energie. Je kunt elke kaart vasthouden, ernaar kijken en studeren op de betekenis ervan. Dan zal deze kaart jouw energiehandtekening vasthouden zodat je later, wanneer je je onderbewustzijn een antwoord vraagt, je de kaart kiest die juist voelt voor jou. Het zal dan die kaart zijn die je kiest omdat je hem opgeladen hebt.

Een ander handigheidje dat je kunt gebruiken is bibliomancy, speciaal als je een boek hebt dat geladen is met inspirerend materiaal. Je kunt het boek tussen je handen houden en je vraag stellen, met je ogen gesloten sla je een pagina open en je prikt met je vinger een passage aan, dan kijk je wat er staat als je het leest. Je zou zeer verrassende dingen mee kunnen maken als je dit doet.

DROMEN ZIJN EEN SCHATKIST VAN JE ZESDE-DICHTHEID HOGERE ZELF

DW: Mijn persoonlijke favoriet van alle verschillende vormen van divinatie zijn dromen. Ik denk dat we, als algemene regel, een gigantische hoeveelheid bruikbare informatie verspillen.

Ik stel me zelfs voor dat elke droom die je hebt als een schatkist is die gevuld is met verbazing van je hogere zelf. Als je in je dromen kunt gaan en je je dromen herinnerd, dan is de sleutel om ze op te schrijven, ze te documenteren en ze te bestuderen met het begrip dat jij zelf elk symbool, elk karakter, elke situatie en elke omgeving bent.

Dat is waarom ik mensen vertel als ze dromen hebben over vloedgolven, vulkanen of aardbevingen, ik niet geloof dat deze dingen op Aarde zullen gebeuren. Het betekent dat jij zelf een grote verstoring krijgt.

OVERSTIJGING VAN HET EGO

DW: Nu dan, alle oude-mysterie-school leringen en alle oude-wijsheid leringen en religies zijn het allemaal eens dat, om een groter punt van intuïtieve toegang te krijgen, je in wezen je ego of je eigen aard. Dit betekent dat een deel van jezelf zich erg identificeert met het lichaam; het zoekt het comfort van het lichaam, de veiligheid van het lichaam, en als resultaat daarvan is het overwegend materialistisch in zijn focus – en dat is prima. We hebben daar allemaal een handje van.

Maar als je je perspectief kunt verbreden en een meer universele visie kunt omvatten wat het werkelijk betekent om te leven, den zul je zien dat uiteindelijk alle dingen die ik je vertel waar zijn, dat er vele, vele, vele intelligente rassen in het universum zijn omdat het universum gebouwd is van Geest, en bewustzijn is het onderliggende substraat waarom alles bestaat.

Dus dat is het grote mysterie, en als je kunt resoneren met dat mysterie door bij dat stille punt in jezelf te komen, gebruikmakend van kaarten of je eigen dromen, of een variant van deze verschillende zaken ….

SYNCHRONICITEIT IS OOK HEEL BRUIKBAAR

DW: Synchroniciteit is een andere manier waar je aandacht aan kunt besteden. Mens beginnen steeds meer te zien, zoals zij bijvoorbeeld 3:33 op de klok, of 11:11 en dat gebeurt precies op het moment dat ze over iets belangrijks nadenken.

GN: Absoluut.

DW: Mensen vragen me altijd: “Wat betekent dit? Het antwoord is altijd hetzelfde.

In wezen is wat je moet doen als je er een ziet is aan jezelf vragen: “Waar dacht is aan net voordat dit gebeurde?” en dat zal het antwoord zijn. Het zal kleuren waaraan je dacht en je vertellen dat het een belangrijke gedachte was – en dat je op de juiste weg bent.

Dit zijn maar een paar van de dingen die ik doe tijdens mijn weekend workshops... een hele droom-delende cirkel die we nu op zondag doen. Wat ik doe is mensen uit het publiek vragen om me hun dromen met me te delen en ze vervolgens uitpuzzel.

Het is zelfs zo dat ik zo een show graag hier een keer wil doen George, waar we alleen mensen hebben die hun dromen doorbellen en dat ik ze uitpuzzel en analyseer.

GN: Dat zou interessant zijn.

DW: Ja. Dat is heel bruikbaar.

BELLER: WAAROM IS ER EEN QUARANTAINE?

GN: Oké, laten we naar de telefoontjes gaan nu David. We gaan naar het westen van de Rockies, Kingman, Arizona. Sage is bij ons. Hé Sage, je kunt je vraag stellen aan David Wilcock.

SAGE: Hallo George, hallo David, hoe is het met jullie vanochtend?

DW: Heel goed, dank je.

SAGE: Mijn vraag is: ik heb een boek gelezen van Barbara Hand Clow, en tegen het eind van het boek sprak ze over wat jij eerder zei vandaag, dat wij onder quarantaine staan, dat onze hele planeet onder quarantaine staat?

DW: Mm-hm.

SAGE: En ze had het over het effect dat komt nu 2012 eraan komt, en dat afhankelijk van wat er gebeurt op de planeet, dat de quarantaine misschien opgeheven zou worden.

DW: Ja. Je moet begrijpen dat er absoluut een verschuiving komt, en dan zal er meer galactische diplomatie zijn dan er nu is.

En ik denk dat het daarom ook belangrijk is om aan te geven dat, als de Aarde zich beweegt in de, wat de Law of One en andere bronnen aan refereren als de Vierde Dichtheid, er een langdurige periode aanbreekt waar de planeet een positieve natuur zal hebben,exclusief, en niet zal toestaan dat er een negatieve oriëntatie zal zijn.

[Het is zelfs zo dat wanneer een planeet verschuift naar de vierde dichtheid, het nooit meer negatief gepolariseerde entiteiten voor incarnatie op zich zal dulden.]

Nu begrijp ik dat de reden waarom zij erbuiten gehouden worden, is omdat er mensen zullen zijn die in wezen aan de frontlinie vechten om zeker te stellen dat ze er niet in komen.

Of dat betekent dat de quarantaine in stand gehouden zal worden of niet dat weet ik niet. Ik denk dat het anders is dan quarantaine is trouwens, omdat de quarantaine in wezen iedereen buiten houdt. Dus ik denk dat dit meer een gevecht zal zijn dat plaatsvindt om deze jongens buiten te houden.

[De Law of One serie legt uit dat alleen een klein aantal van de sterkste leden van onze gemeenschap aan deze gevechten zal deelnemen, en dat zij periodiek roteren omdat het werk uitputtend is, zelfs dodelijk. Zij helpen iedereen te beschermen om hen een goed leven te bieden. Ik ben getraind voor deze taak in vele dromen, waarvan er sommige in onze archieven gevonden kunnen worden. Het is een gevecht waarin vooral het licht gebruikt wordt als wapen, en telekinese, etc. – het lijkt op een futuristisch samoerai gevecht.]

KUNNEN WIJ VIRUSSEN VERSLAAN MET ONS BEWUSTZIJN?

SAGE: Oké. En ik had ook een andere vraag over een dame die recentelijk in de show was en die gaat over intentie.

DW: Oké.

SAGE: Ik heb een hoop boeken gelezen van Sylvia Browne waarin staat dat we dingen kunnen creëren met onze geest en onze gedachten.

DW: Ja. Sylvia Browne wordt trouwens door dezelfde man als ikzelf gepubliceerd, Brian Tart van Dutton Books. Dus je zegt: “creëren met onze intentie”. Nu, is er een speciale vraag daarover? Of wil je dat ik wat meer over het onderwerp spreek?

SAGE: Nou, in zoverre als onszelf beschermen tegen virussen en gewoon negatieve… negatieve…. Eh… sorry, ik ben een beetje nerveus [lacht]

GN: Dat is niet erg. Ga je gang David.

DW: Dat is helemaal geen probleem. Ja, dat is werkelijk een zeer interessant punt, omdat wij fundamenteel leren dat virussen frequentiegebaseerd zijn. De meeste virussen hebben een geometrische structuur en die geometrie kan zich vertalen in een golf-functie.

Er is een Russische wetenschapper, Vlail Kaznacheyev – zeg dat eens drie keer snel – en hij vond in wezen dat hij hermetisch afgesloten cellen kon nemen die gezond waren en ze vervolgens met energie bestoken, gewoon op een lichtgolf, van cellen die ziek waren, en de gezonde cellen in de hermetisch afgesloten container kregen de ziekte.

Nu is er iets dat ervoor zorgt dat dat niet met ons gebeurd, omdat wij anders elk virus zouden krijgen dat er was. Het schild is in wezen het energetische lichaam, en wat dat schild perfect laat werken en het intact houdt is als onze geest in harmonie is met de universele geest, wat betekent dat je in een staat bent van verhoogde dank voor je leven en andermans leven en dat je in een staat bent van vrede en rust.

Het is wanneer we onszelf toestaan om ons te verstrikken in stress en boosheid dat we ons beschermende schild verliezen en wij blootstaan aan ziekte en aandoeningen.

Dus, intentie is heel belangrijk. Intentie is de onderliggende essentie van gezondheid en hoe we inderdaad de werkelijkheid ervaren. Hoe meer wij focussen op een zekere uitkomst, hoe meer dat de uitkomst zal zijn die wij in ons leven zullen tegenkomen.

IEDEREEN HEEFT ANUNNAKI DNA KARAKTERISTIEKEN

GN: David, voor de pauze hadden we het over de reptielen…..

DW: Ja, ik wilde daar op terugkomen. Dank je voor de herinnering.

Het is heel belangrijk te vermelden dat ik niet geloof dat deze wereldelite gedaanteveranderende reptielachtige wezens zijn. Ik kon dat niet meer zeggen voor het einde van de laatste pauze.

Echter, wat ik wil zeggen is dat het mij ook uitgelegd is door sommige van de insiders, dat wij allen op Aarde, iedereen, een beetje genetisch reptielen-DNA in ons hebben. Omdat in wezen de Anunnaki op de bestaande mensen op deze planeet omgekeerde technologie gebruikten om ze te upgraden met wat van hun eigen DNA, en er sommige problemen zijn (waarover ik niet in detail kan praten) met het fysieke menselijk lichaam die inderdaad direct kunnen worden toegewezen aan de reptielen-genen die wij hebben.

Wat is er daarnaast nog wel over kan zeggen is dat deze reptielen schijnen te denken dat, omdat zij met ons DNA gespeeld hebben en er toen andere buitenaardsen kwamen en ons ook diverse delen van hun DNA gaven, zij ons een beetje ontworpen hebben en dat zij daarom onze goden zijn. Wat zij zich niet realiseren is dat het DNA ontworpen is door de sterren; de sterren ontwikkelen ons nog steeds.

DE ANUNNAKI ZIJN DOODSBANG VOOR WAT WIJ AAN HET WORDEN ZIJN

DW: Een van de meest interessante dingen die ik van de insiders hoorde over de Annunaki, is dat de Anunnaki eigenlijk verschrikkelijk bang zijn van ons omdat wij het potentieel bezitten om veel krachtiger dan zij te worden als paranormaal begaafden en dat dit iets is dat op het punt staat te gebeuren.

Zij lijken de geheime groepering te zijn die in wezen de Illuminatie op Aarde manipuleren. Je moet in gedachten houden, het maakt niet uit hoe hoog iemand op de Aardse ladder staat, zij onder de duim zitten van anderen die buitenaards zijn. En die buitenaardsen, op hun beurt, zitten onder de duim van negatieve buitenaardsen op een zelfs hoger niveau.

MANAGEMENT HOUDT DE AARDE OP KOERS NAAR DE POSITIEVE VIERDE DICHTHEID

DW: Maar natuurlijk zijn net kleine kinderen in de zandbak die totaal gestopt kunnen worden door wat ik het “Management” noem; de hogere positieve krachten daar buiten zijn veel groter in hun potentie. Zij zijn de soort jongens die zo te zeggen een gehele zonnestelsel kunnen verplaatsen zoals wij een knikker op tafel zouden laten rollen.

GN: [lacht]

DW: [lacht] Dus je moet begrijpen dat de beschermende krachten – of het “Management” – niet zullen toestaan dat de planeet vernietigd wordt. Zij zullen de planeet niet in negativiteit laten vervallen. Zij beschermen ons wanneer we door dit proces van evolutie gaan.

BAAN VAN HET MANAGEMENT IS DE BALANS TE BEWAREN – GELIJKE MOGELIJKHEDEN OM ZOWEL HET POSITIEVE ALS HET NEGATIEVE TE ZOEKEN

DW: Het spel gaat als volgt: Zij zijn hier om ervoor te zorgen dat de planeet een evenwicht heeft tussen de feiten of je het negatieve of het positieve zoekt, om, op elk moment, als jij kiest waar jij je focus op richt dat is wat je zult zien.

Om deze balans te bewaren moeten ze ervoor zorgen dat dingen nooit te erg worden op de planeet. Dat is waarom zij een nucleaire oorlog zouden stoppen. Zij zullen elke poging tot massale genocide stoppen. Zij zouden een wereldwijde economische neergang stoppen.

Geen van deze grandioze kommer en kwel prognoses zullen gebeuren omdat wij hier zijn om een spirituele ervaring te hebben – en deze hoger-niveau buitenaardsen zullen ervoor zorgen dat die ervaring ongestoord door kan gaan.

DROOM OVER EEN 60 METER HOGE DUIVEL IN DE AANVAL

GN: Oké, laten we naar Aaron in Chesterfield, Indiana gaan. Aaron, ga je gang.

AARON: Namasté, iedereen. Hoe gaat het met jullie?

DW: Zeer goed, Aaron, dank je.

AARON: Fijn. Oké. Dit is een droom die ik ongeveer acht maanden geleden had. Het is wellicht de meest productieve droom die ik ooit heb gehad, dus ….

DW: Als je ons de korte versie wilt geven, want we hebben geen tijd voor een lange droom, maar ik zal je met plezier helpen hem te begrijpen.

AARON: Oké. Het komt erop neer dat ik uit mijn raam kijk en een 60 meter hoge duivel zie. En weet je, het is net zoiets als een treinravage; je kunt je ogen er niet vanaf houden.

Dus ik kijk naar hem terwijl hij over de snelweg loopt en hoor ‘plof’, ‘plof’. Er loopt een grotere duivel mijn kant op – en hij zegt de naam “Jezus Christus” in de meest godslasterlijke manier die ik ooit iets of iemand heb horen zeggen. Het ziet mij en dan zegt ‘ie nog een keer “Jezus Christus” en gooit zijn armen door het raam.

Ik ren naar de achterkant van mijn kamer en open de kast. Daar zitten twee van mijn beste vrienden met wie ik het meeste gepraat heb over al deze theorieën over samenzwering.

Maar het vreemde is dat ik een maand geleden verhuisd ben naar mijn huidige huis. Ik kijk naar buiten [in mijn nieuwe huis] en ik zie dat ik op exact dezelfde afstand van de snelweg ben als waarop duivel in mijn droom liep.

DW: [lacht]

GN: Wat denk je, David?

DE DUIVEL IS EEN PROJECTIE VAN JOUW INTERNE ANGSTEN DOOR HET LEZEN VAN SAMENZWERINGSARTIKELEN

DW: Oké. Een 60 meter hoge duivel in de droom. Je zegt dat het geassocieerd werd met een treinravage en dat het over Jezus Christus op een godslasterlijke manier sprak. Je zei dat hij jou zag, het nog een keer zei en zijn armen door je raam gooide. Daarna ben jij achterin je kamer, je opent de kast en daar zijn twee vrienden met wie je hebt gesproken over de samenzweringstheorieën.

Nou, ik wil voorstellen dat deze vrienden mensen zijn met wie je over de samenzweringstheorieën praat…. Onthoud dat het uitgangspunt in elke droom een onderdeel van jezelf is. Dus, deze vrienden van jou symboliseren het deel van jezelf dat in negativiteit is blijven hangen door de focussen op de samenzweringen.

Dus daarom is de 60 meter hoge duivel in werkelijkheid de gedachtevorm die in jouw geest gecreëerd is over alle doem en alle angst waarop jij gefocust was.

Deze dingen creëren gedachtevormen die je dan onder ogen moet zien in je dromen.

Dus eigenlijk is het idee dat als je deze beangstigende gewaarwording in je droom tegenkomt, je er niet van moet wegrennen.

Zoals je zei ben je nu verhuisd. Jouw droom voorspelde duidelijk de toekomst omdat je nu ziet dat je net zo ver van de snelweg bent als waar deze duivel was.

JE KUNT KIEZEN HOE JE WILT DENKEN, VOELEN EN LEVEN

DW: Dat zegt dus dat je nu een mogelijkheid hebt om deze angst onder ogen te komen, de angst die in jezelf is gecreëerd, gesymboliseerd door de duivel, om op een fundamenteel niveau voor jezelf te bepalen: Geloof je in het universum als een plaats van chaos, rampen, pijn en angst? Of kies je ervoor te geloven dat het universum een plaats is van liefde en overvloed en positieve groei?

Als de voorspellingen uit mijn dromen uitkomen, en ik geloof dat ze dat zullen doen, dan gaan we een omverwerping van al deze negatieve krachten meemaken die al te lang de controle hebben.

We gaan een neergang zien van de Federale Reserve, de neergang van sommige van de meest corrupte elementen in onze gemeenschap. Deze dingen zijn onontkomelijk. Het is alleen een kwestie van tijd.

Ik zal daarom een lange, gratis mp3 download op mijn website, divinecosmos.com, beschikbaar stellen, waarin ik in detail over deze dromen ga praten omdat ik me realiseer dat ik niet alles in deze show kan behandelen. Dus dat zal beschikbaar komen; je kunt het downloaden.

[We zijn nog steeds bezig om deze informatie te verzamelen, omdat wij het compleet willen maken – maar deze informatie zal snel beschikbaar moeten komen.]

Maar nogmaals, het punt is om te focussen op het positieve, want het Management zorgt ervoor dat wij beide opties kunnen krijgen als we kiezen daarop te focussen.

EEN DIRECTE ERVARING MET DE REPTIEL-ACHTIGEN

GN: Goed. Laten we naar Detroit, Michigan gaan. Leshan ... sorry van de Tijgers vanavond hè?

LESHAN: Oh, ja, ja. Dat was verschrikkelijk. [lacht]

GN: Ik weet het. Ik ben teleurgesteld, maar felicitaties voor Minnesota.

LESHAN: Ja, ja. En, George, hoe is het met je?

GN: Goed, Leshan. Ga je gang, we hebben een paar minuten.

LESHAN: Oké. Ik wilde het hebben over de reptielen. Ik sprak een paar maanden geleden met je toen Melinda in de show was.

GN: Ja.

LESHAN: Maar ik wilde het hebben over de reptielen. Nu, David, zei je dat jij …. ? Wat zijn jouw gedachten hierover? Ben je er niet zeker van dat ze bestaan?

DW: Nee. Ik heb informatie gekregen die bevestigd dat de Anunnaki reptiel-achtige mensen zijn.

LESHAN: Ja, ja, omdat ik een ervaring met een van hen had een paar jaar geleden. Ik had een ervaring.

JE HOGERE KRACHTEN AANROEPEN OM EEN AANVAL DEN DE REPTIELEN AF TE SLAAN – MET SUCCES

LESHAN: Wij waren naar een bijeenkomst in Atlanta, Georgia, gegaan om een vent te zien die de Anunnaki kende en er ervaringen mee had. Toen hij de fysieke beschrijving gaf, hoe zij er fysiek uitzien, zei ik tegen mijn vriend: “Luister. Hoor je dit?”. En hij zei: “Ja”.

Maar ik had een ervaring. Ik sliep en voelde een vreemde aanwezigheid. Ik werd plotseling wakker. Deze man ….. hij was zeer groot. Sterk als staal.

DW: Oh, ja.

LESHAN: Ik bedoel als staal, David.

DW: Oh, ik weet het. Ze wegen veel meer dan wij. Zeer stevig.

LESHAN: Oh, mijn god! Hij was dun en groot en had dit lange, blonde, prachtige haar dat tot op zijn billen viel. Zijn handen had hij rond mijn keel, oké? Dus ik greep hem.

DW: Wauw.

LESHAN: Ik greep hem en ik probeerde fysiek met hem te vechten en hem van mij af te trekken, maar ik werd zo moe. Toen liet ik los en ik zei ….

Weet je, we hebben allemaal een hogere aanwezigheid, een Hoger Zelf. Ik ben het eens met alles dat je zei over intentie en spiritualiteit. Weet je, als je die aanwezigheid aanroept krijg je assistentie, omdat ik niet wist wat ik anders kon doen.

GN: Ja, dat is de manier. Je moet die assistentie hebben. Zo terug met de laatste telefoontjes.

[RECLAME]

DRIE TIJDSDIMENSIES

GN: Welkom terug met David Wilcock. Wij zullen jouw telefoontjes ook nemen.

David, wanneer jij en Richard over hyper-dimensionale natuurkunde spraken … hyper-dimensies. Leg dat eens uit. Geef me een definitie.

DW: Nou, zoals ik de hyper-dimensie interpreteer, is het dat tijd is niet een één-dimensionale lijn zoals in het conventionele model van Einstein. Tijd, om werkelijk de mogelijkheid te hebben goed te werken in natuurkunde, heeft drie dimensies van zichzelf nodig om te verplaatsen.

Dus de basis van het idee kan teruggevoerd worden naar verschillende vormen van natuurkunde waarin, bijvoorbeeld, de Kaluza-Klein theorie laat zien dat, om zwaartekracht te en elektromagnetisme als een samengesteld veld te laten zien, je op zijn minst vijf dimensies nodig hebt om dat te doen. Dus het is een conventioneel geaccepteerd feit in wetenschap dat er inderdaad hogere dimensies zijn behalve de lengte, breedte en hoogte die wij zien.

Nu is het probleem met dit model dat, natuurlijk, het niet uitmaakt waar je heen gaat, het niet uitmaakt welke afslag je neemt, je nog steeds in lengte, breedte en hoogte gaat. Dus wat betekent dit werkelijk? Er zijn blijkbaar geen extra dimensies …. Het is een wiskundige constructie.

DRIE-DIMENSIONAAL “TIJD-RUIMTE” MAAKT TIJDREIZEN MOGELIJK

DW: Wat we echter wel zeker hebben is een parallel universum dat tegelijk bestaat met ons eigen dat door de hele ruimte bestaat, door het gehele universum. Als je in dit parallelle universum duikt, wordt tijd zoals wij die zien drie-dimensionaal. Dus dit is hoe tijdreizen mogelijk wordt gemaakt.

Als je een omgeving binnengaat waar beweging door ruimte gelijk is aan beweging door tijd voor ons, dan betekent dat dat je daar over een afstand reist en je hier in feite door de tijd gereisd bent. Dus dat is waar het een beetje vreemd wordt.

Maar in wezen is het zo dat daar energie is die wij doorlopend uitwisselen met dat parallelle universum en dat het de basis is van alle kwantummechanica. Het is een op vloeistof lijkende energie.

[Zoals we altijd zeggen, kun je hierover alles lezen in het werk van Dr. Dewey Larson op reciprocalsystem.com. Zijn werk werd bekrachtigd door Ra in de Law of One serie als zijnde het meest accuraat.]

PYRAMIDES BEHEREN VLOEISTOF-LIJKENDE ENERGIE VAN “TIJD-RUIMTE”

DW: De Piramiden zijn in werkelijkheid gebouwd om als trechters te dienen om de vloeistof-lijkende energie te beheren die in alle fysieke materie gaat. Zij concentreren het en ze vormen het om in een strakke straal.

Dat is de reden dat de Russen ontdekt hebben dat, wanneer je mensen in deze piramides zet, zij werkelijk ongelooflijke genezingen krijgen - kanker, diabetes, al deze ziekten gaan weg. Het zorgt ervoor dat water niet bevriest als het onder de 0 graden Celsius komt – het ijs kan zich niet vormen. Er gebeuren allerlei vreemde dingen wanneer je je gaat concentreren op hyper-dimensionale energie.

En natuurlijk hebben de planeten deze verschillende geometrische opwellingen, zoals de Grote Rode Vlek op Jupiter, Richards beruchte 19,5 – en dat is heel echt. De planeten hebben deze geometrische hyper-dimensionale toevloed van energie welke echt verschijnt als bergen en grote vulkanen op vaste planeten en als draaikolken op gasplaneten.

NEEMT DE DUIVEL HET OVER? WAT ZEI DE BIJBEL HIEROVER?

GN: Oké. Terug naar de telefoontjes. Alexandria, Louisiana; hier is Cornelius weer, een naam die ik niet vergeet.

CORNELIUS: [lacht] George, jij bent me d’r een. Ik moet je zeggen, de mensen die je telefoontjes screenen zijn geweldig, Gina en Tommy. Nu, Mr. Wilcock, Ik heb iets voor u, Ik wil alleen …. En u heeft een Bijbelse naam: David.

DW: Dat betekent “beminde.” Ja.

CORNELIUS: Ja. En ik weet dat niet, u wel. Ik weet dat u gelooft in één God, ik weet dat u dat gelooft. Ik ben een beetje anders, zoals ik zei, en George kent me van …. U weet wel. Ik geloof echter dat de duivel de zaken gaat overnemen en dat slechte dingen gewoon gaan gebeuren, en er is niets ….

Wij kunnen er sommige dingen tegen doen, maar er zijn zeker dingen die gaan gebeuren. Ik weet niet of de Verwijdering [Rapture] plaats gaat vinden.

DW: Ben jij aan het lezen …. Ik bedoel, lees je de Bijbel?

CORNELIUS: Ja, dat doe ik.

DW: Oké. Heb je Onthullingen gelezen?

CORNELIUS: Ja meneer.

DW: Dus u begrijpt waarover het gaat als er gesproken wordt over het idee van een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde, en dat al de negativiteit van het begin verandert in een Nieuw Jeruzalem tegen het einde.

CORNELIUS: Oké, ja, dat is wat ik bedoel. Maar zullen wij door beproevende tijden gaan en zo?

GN: Oh, ja.

DW: U stelt het nu als een toekomstige gebeurtenis – alsof we er nu al niet doorheen gaan. [lacht]

WE GAAN AL DOOR HET SLECHTSTE VAN DE PROFETIEËN OP DIT MOMENT

GN: Nu, denk je dat we nu in een Apocalyps zitten, David?

DW: Absoluut. Ik denk dat wat er op dit moment gebeurd de vervulling van de Bijbelse profetie is. Zelfs, als je je werkelijk verdiept in the Law of One, wat die zegt is dat het gevecht van Armageddon het gevecht is tussen positieve en negatieve buitenaardsen dat op dit moment werkelijk wordt uitgevochten al sinds de periode voordat het Christendom in beeld kwam.

Ze zeggen zelfs dat het gevecht van Armageddon al 2.300 jaar duurt.

Kijkend naar een tijdscyclus van 75.000-year, kwam Jezus pas op het laatste moment kijken. [Zijn missie was] om te proberen iedereen weer in lijn te krijgen en te focussen op een monotheïstische visie in plaats van pantheïsme en polytheïsme, waar je de engelen ziet als God in plaats van als alleen maar aspecten van de onbeperkte Schepper.

BUITENAARDSE TOERISTEN MET EEN INTERESSE IN VLIEGTUIGEN

GN: Oké. Laten we naar Washington State gaan. We gaan naar Tom. Hé Tom, ga je gang.

TOM: Hallo George, Dave. Ik ben een luchtvaart enthousiast en ik had gemiddeld 40 minutenlange visitaties van wat ik beschouw als buitenaardse vliegbemanning die vragen stellen zoals toeristen dat zouden doen. Dus ik kan jouw verklaringen over buitenaards toerisme bevestigen.

DW: Zeg je dat dit was toen je in een vliegtuig zat?

TOM: Nee. Dit was toen ik in mijn werkplaats thuis zat.

DW: Wauw. Oké.

TOM: Zij zijn geïnteresseerd in wat ik doe in het thuis bouwen van vliegtuigen in de tuin en grote modellen in de werkplaats.

DW: Dus dit is een volledig wakkere manifestatie van een wezen voor jou.

TOM: Ja. Ik er had er ongeveer 40 van zulke. Zij komen in groepen van 4 en ze stellen steeds weer dezelfde domme toeristenvragen, en ik weet dat het verschillende kerels zijn ook al kan ik ze niet uit elkaar houden.

DW: Jeetje! Ben je bang als dit gebeurd, of blijf je gewoon ontspannen?

TOM: Ik was in eerste instantie bang, maar ik nam het standpunt in dat ik dit kon gebruiken om zoveel mogelijk informatie te vergaren als ik kon, die misschien waardevol kan zijn voor de mens.

DW: Wat denk je dat zij willen?

TOM: Nieuwsgierigheid …. ze zijn gek op vliegtuigen. Het zijn ruimtecadetten, letterlijk.

DW: Kijk aan. [Het is mogelijk dat deze buitenaardsen een andere dichtheid planeet helpen om vliegtuig-stijl vluchten te ontwikkelen, en ze moeten zo veel mogelijk informatie vergaren als mogelijk om deze mensen correct te helpen. Hoogst waarschijnlijk kunnen deze vliegtuigbouwers deze informatie alleen in dromen verkrijgen en zouden geen idee hebben dat zij ooit geassisteerd worden].

TOM: Ten tweede ben ik vijf keer ontvoerd en ben ik op de Maan geweest in een “Captain’s Mast”-type affaire [dit is een Amerikaanse vorm van Militaire discipline]; maar ik zal hier niet verder op ingaan omdat er geen tijd is. Maar ik heb hen gevraagd wat ze over God weten en God lijkt rassen te evolueren tot pure energie, wat samenvalt met wat jij hebt gezegd over de buitenaardse rassen. Dus ik kan dat bevestigen.

DW: Absoluut.

BUITENAARDS GENETISCH PROGRAMMA: EEN BACK-UP MAKEN VAN DE HARD DRIVE

TOM: En mijn laatste vraag aan jou is dit: Ik had een prachtige vrouwelijke hybride die een seksueel monster van mij nam en ik ben 69 jaar oud: en ze vroegen mij om een ambassadeur te worden. En ik vroeg me af waarom ze dat zouden doen?

DW: Welnu, een hoop mensen hebben contact meegemaakt waarin seksuele ontmoetingen zaten. Het is zelfs zo dat als je je verdiept in rapporten van demonologie, je veelvuldige referenties aantreft naar incubus en succubus ervaringen die mensen hebben, die historische legendes zijn van hetzelfde ding.

Nu lijkt het erop dat er sommige buitenaardsen hun hard drive aan het back-uppen zijn, zoals je wilt. [Dit wordt gedaan] zodat in de zeer, zeer, zeer, onwaarschijnlijke kans dat er een groot probleem met de planeet zou zijn die ze niet konden afwenden, zodat zij ieders unieke DNA-signatuur opgeslagen hebben. [Op deze manier] kunnen zij zelfs de andere planeten herbevolken met mensen.

Maar nogmaals, het lijkt op het nemen van de absolute voorzorgen genomen terwijl dat niet nodig is, omdat ze deze planeet zeer zorgvuldig in de gaten houden. Zij zullen een nucleaire aanval stoppen, zij zullen een wereldwijde economische instorting stoppen, en zij zullen dingen stoppen die menselijk leven werkelijk zouden schaden.

Er wordt contact met mensen opgenomen. De meeste mensen die genetische monsters af lijken te geven – alhoewel het in het begin beangstigd kan zijn en sommigen ervan overstuur zijn – lijkt het erop dat in de meeste zaken, en ik zeg “meeste zaken”, zij hiermee ingestemd hebben op een zeker niveau, voordat zij geboren waren.

LIEFDEVOL BEWUSTZIJN VORMT EEN SCHILD

DW: Dus, als dit iemand daarbuiten gebeurd, erken dan dat waarvoor de Anunnaki en andere types zoals zij, het meest bang zijn jouw eigen potentieel is. Zij vinden het fijn als je boos op ze wordt. Zij vinden het fijn als je bang voor ze bent.

Wat ze niet leuk vinden is als je de kracht hebt om voor ze te staan en zegt: “Nee. Je mag dit niet doen”, maar je haat ze ook weer niet. Je kunt het schild ophouden van liefdevol bewustzijn dat je voor negativiteit beschermd.

SITCHIN HEEFT GROTENDEELS GELIJK

GN: Wat denk je over de theorieën van Zecharia Sitchin?

DW: Zecharia Sitchin is op het juiste spoor. Het schijnt zelfs dat hij een hoop informatie verkregen heeft naast alleen zijn onderzoek, en er is daarvan een hoop waarover ik niet kan praten. Maar het volstaat te zeggen dat hij een soort van abstracte blik heeft op wat er werkelijk gebeurd.

De Anunnaki zijn niet allemaal van hetzelfde ras, zij zijn niet altijd van dezelfde locatie. Je kunt al de verschillende buitenaardsen variaties die hier komen niet verklaren [als zijnde] de Annunaki, maar er zijn absoluut elementen van waarheid in wat hij zegt. Er is een groot deel van deze informatie die gevonden kan worden in de Sumerische scripties.

VERDERE UPDATE OVER DE NEDERLAAG VAN DE ILLUMINATI

GN: Oké. Nu gaan we naar Table Rock, Nebraska. Hallo Stu. Je kunt je vraag stellen aan David Wilcock.

STU: Hé George, goedemorgen. Ik wilde jullie terugbrengen naar het onderwerp eerder in het programma over de Illuminatie en hun oppositie. Jullie zouden hierop terugkomen en dat heb je nog niet gedaan.

DW: Is er een specifieke vraag die je hierover wilt stellen?

STU: Ik zou graag een update willen. Ik hoorde er een beetje over van een reporter die waarschuwingen gaf en dat was het laatste dat ik erover hoorde. Ik wil graag weten of er iets nieuw is; wat kun je erover zeggen.

DW: Bedankt voor deze vraag, want dat is eigenlijk wat ik het meest belangrijke ding vindt voor ons om over te praten op dit moment.

Omdat, nogmaals, wat ik in diverse dromen te zien krijg – en ik heb het over 20, 30 of meer dromen die ik samen aan het voegen ben en die ik op mijn website gratis op mp3 zal zetten zodat je ze kunt downloaden en ernaar kunt luisteren over een paar dagen. [Mijn excuses, natuurlijk …. Is dit nog niet gebeurd omdat het veel meer werk blijkt te zijn dan ik dacht nu ik me erin verdiept heb.]

Het punt is: het lijkt erop dat deze mannen op het punt staan van een aanzienlijke nederlaag.

GEEN FIAT MEER VOOR 'RAAR GELD’

DW: Ik zou willen zeggen, nogmaals, vanwege het fiat voor deze belachelijke papiergeld konkelarij die plaatsvindt ….

GN: Al jaren!

DW: ...al jaren en jaren.

De rijkdom die door de mensheid gecreëerd is, heeft gezorgd voor vele geweldige dingen. Er zijn honderden en honderden ruimteschepen die wij gebouwd hebben die niet van NASA zijn. [Zij zijn] veel geavanceerder dan dat spul.

Er zijn bases, waarvan er sommigen gebouwd zijn in samenspraak met andere mensen, die hier niet vandaan komen. Er bestaat heel veel materiaal.

Deze mannen hebben in wezen zo veel rijkdom voor zichzelf gecreëerd dat het in de orde van duizenden triljoenen dollars ligt waarvan zij claimen dat het hun verdienste is. En nogmaals, dit is allemaal ‘bubbel-geld’.

Het is belachelijk, maar dat is waar wij over praten. We praten over DUIZENDEN triljoenen dollars.

EEN WERELD AAN MOGELIJKHEDEN OPENT ZICH ALS DE HEBBERIGHEID STOPT

DW: Wanneer je hierover begint na te denken, en je dan realiseert wat er zal gebeuren als er een grote reductie plaatsvindt of nederlaag, bijvoorbeeld, in de markt van derivaten waar een hoop van deze papierspelletjes worden gemaakt, dan zou dat letterlijk kunnen betekenen dat de winsten van de gemiddelde persoon een gigantische hoop meer waard worden dan ze nu zijn.

Als we deze technologieën naar buiten krijgen, dan zal er dat leiden toe dat de gemiddelde persoon kan leven als een miljonair.

Nogmaals, wanneer je begint om alle goederen en services te nemen en ze door robots en vrije energie te laten maken … De hele economie is gebaseerd op krimp en gebrek aan energie, dus als we ongelimiteerde energie hebben kunnen we de woestijnen groen maken. We kunnen meer voedsel produceren. We hebben de mogelijkheid om een hoop mensen op aarde comfortabeler te laten leven. We kunnen meer water uit de oceaan ontzilten. Er zijn een hoop dingen die wij kunnen doen.

DE GOUDEN EEUW UIT DE PROFETIE KOMT HEEL SNEL IN ZICHT

DW: Dus ik denk echt dat wij in het donkerste moment zitten, en ik dacht dat het keerpunt zou zijn in 2012. Nu wordt mij verteld dat het keerpunt voor 2012 zal plaatsvinden.

Er zullen tot die tijd hele inspirerende dingen gaan plaatsvinden. We kunnen uitkijken naar een werkelijk spannende toekomst, omdat dit is waar de galactische energie ons naartoe voert.

Het is een proces dat gemanaged wordt.

De reden waarom we profetieën kregen als het boek Onthullingen in de Bijbel, dat zegt dat die allemaal toe een goed einde zal komen – dat is wat het Nieuwe Jeruzalem betekent, de nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde. Het laat ons zien: “Oké, we zullen zien wat er gebeurt. Het is geen profetie die we jullie gaven om je gewoon te vertellen dat alles vernietigd zal worden. Dat zou belachelijk zijn. Het is een profetie die je vertelt dat het positief zal zijn.”

De meeste andere profetieën buiten de Bijbel focussen zich op het Gouden Aspect hiervan. Zij laten ons zien dat het wereld zal zijn zoveel groter dan die we nu hebben, zodat wij tot tranen geroerd zouden zijn als we ons alleen al proberen voor te stellen hoe dit zou zijn.

HUN PLANNEN ZULLEN GESTOPT WORDEN

DW: De tekenen zijn er. Iedereen wordt wakker naar de intriges van de Illuminatie / Nieuwe Wereld Orde. Dat is waarom zij bang zijn. Zij maken eindspel manoeuvres; ze worden echt stom.

Het lijkt erop dat zij drie grote plannen hebben om de bevolking te verkleinen.

Nummer een: Economische ineenstorting die leidt tot anarchie en geweld.

Nummer twee: Varkensgriep en vaccins die werkelijk dodelijk kunnen zijn.

Nummer drie: Een soort van vuurzee of oorlog. Misschien dat dat een oorlog tussen Israël en Iran kan zijn die zou kunnen leiden tot grote aantallen doden.

Nogmaals, ik denk dat al deze plannen gestopt worden. Ik denk dat als je zo wanhopig bent, en probeert om al dit soort dingen te laten gebeuren, merken mensen wat je doet. Zij ontdekken wat je verkeerd doet.

Het is zeer wel mogelijk dat de Onthulling eerder komt. Als dat gebeurt, dan plopt de hele bubbel en het spel is over. Wij zouden in een zeer, zeer andere wereld kunnen zijn dan waar we nu in zijn.

WAAROM AFGHANISTAN?

GN: Fascinerende observaties, David. Orange, California. We gaan naar het westen van de Rockies. Max, je bent in de lucht met David Wilcock.

MAX: Hé jongens. Hé, dat is werkelijk prachtig, jouw laatste gesprekje daar, David.

DW: Dat waardeer ik. Dank je.

MAX: Nee, ik bedoel ECHT. Je bracht me bijna tot tranen, maar ik ben te oud en doodmoe.

DW: Oh, ik zou je krijgen als ik meer tijd had, geloof me. [George lacht]

MAX: Nee, je hebt me, man. Ik kijk op je website zolang mijn browser niet blijft crashen. [Divine Cosmos zal niet betrouwbaar werken als je niet de laatste versie van je browser geïnstalleerd hebt.]

Gewoon een fundamentele vraag voor je: ik bedoel, ik snap het niet – waarom Afghanistan? Rusland was daar voor altijd, de Verenigde Staten. Waarom daar in Irak, anders dan olie en opium. Ik begrijp het gewoon niet.

DW: Nou, waarom zou het iets anders moeten zijn dan olie en opium?

MAX: [lacht]

DW: Is dat niet genoeg? Ik bedoel, dat is waar het geld is ….

MAX: He is inderdaad veel. Ja. [lacht]

ZIJ WILLEN ZIJN WAAR DE ACTIE IS

DW: Nee, het punt is dat het Midden Oosten niet alleen een theater voor de operaties was vanwege petroleum, maar omdat het ook de Bijbelse Armageddon locatie is.

Deze jongens in de Illuminatie hebben een zeer vreemde “lachspiegel” omkering van het Christendom in de zogenoemde Lucifer traditie. Zij nemen de Bijbels zelfs zeer letterlijk op sommige niveaus. Maar dan zien ze zichzelf als de eigenlijke oppositie daartoe, en voelen dat het een hoop negativiteit creëerde. Zij denken dat het Christendom de wetenschap onderdrukt heeft, de vrijheid van gedachten en spraak onderdrukten. Daarom zien zij zichzelf als oppositie van die beperking.

Nu ben ik het er niet mee eens dat religie een beperkende kracht is. Ik denk dat iedereen het recht heeft om te geloven wat zij willen, en kunnen kiezen wat zij willen.

Nadat dat allemaal gezegd is, het Midden Oosten is de plaats waarvan zij denken dat het gevecht van Armageddon gevochten moet worden om een soort Gouden Eeuw te starten.

Dus, in deze zin, willen ze zijn waar de actie is – en ze willen de troepen daar hebben en er controle over houden als dit gebeurd.

WAAROM WORDEN UITWASSEN TOEGESTAAN OP AARDE?

GN: We hebben tijd voor nog twee telefoontjes, David. Laten we naar Radiah in New York gaan. Hallo, Radiah.

RADIAH: Hoi. Het is [uitgesproken als] 'Radeeyah.'

GN: Bijna goed …....

RADIAH: Bijna, bijna …. je moet niet mijn naam verbasteren.

David, je had het erover dat het Management de Negatieve Krachten [The Powers That Be] niet zou toestaan om de wereld te vernietigen en genocide te plegen, omdat zij willen dat alle mensen op de planeet een spirituele ervaring willen laten ondergaan. Klopt dat?

DW: Nou, ik kan zien waar je heen wilt. Het punt is dat zij een hele hoop dingen laten gebeuren, maar er is een grens die zij niet willen laten overschrijden.

RADIAH: Precies. Juist, omdat er genocide plaatsvindt over de halve wereld.

DW: Daarvan ben ik me bewust, ja.

RADIAH: Darfur en al die ander plaatsen. Mensen sterven aan AIDS. Weet je wat ik bedoel? Dus het is alsof … is deze spirituele verheldering en geluk voor de hele wereld of voor bepaalde groepen mensen?

Omdat ik denk dat iedereen hetzelfde verdiend, weet je, hetzelfde plan. Dus hoe komt het dat zij sommige dingen niet toestaan, maar andere dingen wel toestaan op de planeet? Ik snap het gewoon niet.

VELE ZIELEN KIEZEN TEGENSPOED VANWEGE HUN GROTE KRACHT, EN HOE HET HEN TOT VOORDEEL ZAL ZIJN

DW: Ja. Jij deelt de grote schop in het kruis uit die veel mensen niet aankunnen wanneer zij over spiritualiteit praten, en proberen deze positie te verdedigen op een manier zodat het voor hun acceptabel wordt. Het is de belangrijke vraag die iedereen zichzelf stelt. Mensen vragen altijd: “Waarom gebeuren er slechte dingen met goede mensen?”

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit het Einde van de Tijd is. De profetieën zeiden dat het zeer moeilik zou zijn. Als je overlijd in deze tijd van de historie van de planeet, dan is het waarschijnlijk de laatste keer dat je hier zult zijn. Je zult waarschijnlijk niet reïncarneren. Je zult waarschijnlijk niet op fysiek niveau terugkeren.

Dus is zijn een hoop stormachtige dingen aan de gang. Er zijn plaatsen waar je geboren kunt worden en waar je een aantal hele moeilijke ervaringen hebt.

Ik zou willen wijzen op de werken van Michael Newton, die Bestemming van Zielen [Destiny of Souls] en Reis van de Zielen [Journey of Souls]. Hij gebruikte hypnotische regressie op mensen tot het punt waar zij tussen twee levens waren. Wat we daar steeds weer vinden is dat je weet [en specifiek plant] voordat je in een nieuw leven komt, wat de grote ervaringen zullen zijn waar je doorheen zult gaan.

Er zijn veel mensen die zeer sterk zijn, en zeer betrokken en liefdevol, die extreem moeilijke situaties voor zichzelf kiezen wanneer zij naar deze planeet komen. Inclusief situaties waar zij een verschrikkelijke dood sterven van marteling en verhongering.

De reden dat sommige mensen die kiezen is omdat zij spiritueel al heel sterk zijn. Deze ervaringen kunnen, in veel gevallen, je kracht opbouwen. Als je in een situatie bent waar mensen sterven …

EEN MOMENT VAN ONZELFZUCHTIGE COMPASSIE KAN EEN HEEL LEVEN VAN KARMISCHE SCHULD HELEN

DW: Bijvoorbeeld, als je kijkt naar de historie van Edgar Cayce en zijn vorige levens, dan was er een leven waar hij in essentie zeer narcistisch was, gokte, vrouwenversierder en alcoholist was. Aan het einde van dit leven was er ontzettende honger – het was een grote ramp – en hij gaf voedsel dat hijzelf gegeten zou hebben aan een verhongerend kind.

In die ene onzelfzuchtige daad kon hij zijn hele leven van negatief karma dat hij voor zichzelf had gecreëerd ongedaan maken.

GN: David, nogmaals, goed werk. David’s website: divinecosmos.com. Kijk naar zijn werk door de gehele site.

DANK U VOOR UW BIJDRAGE!

Nu kan ik eindelijk aan het werk gaan met mijn volgende stuk, waar ik de vele verschillende stukjes informatie kan verbinden waarmee ik kan suggereren dat onthulling onontkoombaar is. Ik weet niet wanneer dit klaar is. Als ik voorspellingen doe, dan kunnen er dingen gebeuren waardoor ze niet af komen. Niettemin, als je het ziet zul je onder de indruk zijn!

Vanaf maandag de 30e november heb ik al de extra bewerkingen klaar die ik gepland had om dit stuk te schrijven. De hele radioshow heeft nu kopjes die het makkelijke maken om het te lezen en te volgen. Poeh! Dit was een hoop werk.

Ondertussen hoop ik meer van jullie te zien in San Francisco in januari bij mijn weekend evenement. Het is echt een ongelofelijke groepservaring. Ik ben er pas sinds kort achter hoe belangrijk mijn geleide groepsmeditaties zijn op deze conferenties. Als je iemand hebt die weet hoe je in deze diepste plaatsen kunt komen, gaan de meditaties veel verder in de trance-staat van werkelijk eenheidsbewustzijn.

Dat is waarom mensen zulke geweldige ervaringen hebben tijdens deze meditaties. Ik realiseerde me niet tot kort geleden hoe belangrijk die bijzondere vaardigheid is – maar de meeste meditaties gaan lang niet zo diep als waarin ik mensen kan brengen. Kom en vindt het zelf uit!

We zijn nu ook in de laatste fase van het voorbereiden van het evenement 2012 Event Horizon voor gratis YouTube distributie. We zouden het kunnen opsplitsen in twee ruwweg even grote delen, omdat er 3 uur opnamen zijn en het te moeilijk blijkt om het in 3 delen te splitsen. Er komt nog meer aan ….. blijf erbij!

JAARLIJKSE UPDATE, 30 NOVEMBER

Toen ik klaar was, ging ik terug naar de site, herlas het stuk en besloot om een aantal meer grafieken van de piramide Tijdlijn sectie toe te voegen, zodat je werkelijk een gevoel krijgt waarover ik het heb.

Ik ging verder en heb het allemaal afgerond. Toen ik de website update met die informatie, had ik een geweldige synchroniciteit. Op het zelfde moment, hadden wij precies 20.000 unieke hits op het artikel – niet meer en niet minder. Dit aantal staat nu nog op mijn scherm terwijl ik dit schrijf en zal niet verdwijnen tot ik dit stuk plaats.

Hier is een kopie van het scherm zoals het zojuist tevoorschijn kwam:

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Er is een ander belangrijk ding dat ik vergat te melden. Ik ben erop getraind hier niet over te praten omdat de haat-mail van een kleine groep mensen zo kwaadaardig is. Niettemin, zonder jullie ondersteuning zouden er geen artikelen zoals deze zijn om te lezen. Er is geen geheime financiële bron …. dit is absoluut een krachtsinspanning van activisme aan de basis.

Wij hebben twee showcase producten op deze site die te downloaden zijn, waarop mijn stem spirituele leringen geeft met een constante muzikale achtergrond. Zij zijn beiden hun prijs zeer wel waard.

DE WETENSCHAP VAN VREDE

De eerste is Science of Peace [Wetenschap van Vrede]. Het is het gelijk aan drie CD’s in termen van lengte, maar het is alleen beschikbaar als download .ZIP file dat je dubbelklikt en onttrekt tot MP3-formaat.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

In Science of Peace, ga ik in groot detail in op het veld van bewustzijn, waaruit een scala van informatie komt die ik nergens anders op deze site samengevat heb. Het gaat dieper in op DNA-veranderingen, galactische golven en de kracht van meditatie om de wereld te veranderen. Het heeft ook een krachtige diepe meditatie sectie in het derde en laatste deel – de laatste 20 minuten of zo – die iedereen een zeer krachtig hulpmiddel vindt voor persoonlijke genezing.

DE ZWERVER ONTWAAKT

Het tweede showcase product is Wanderer Awakening [De Zwerver Ontwaakt]. Dit twee-en-een-half-uur durend mega album is een compleet verhaal, van start tot finish, en moet op deze manier beluisterd wordt omdat anders de individuele liedjes niet te begrijpen zijn in de context. Het is half gesproken en half gezongen muziek. De inleiding van het album duurt bijna tien minuten, en dat alleen is al een geweldige stuk psychedelische kunst – waarin de creatie van het universum wordt besproken.

Wanderer Awakening is iets wat nog nooit in de muziek is gedaan. We kunnen dat eerlijk zeggen – en iedereen die het gehoord heeft is het ermee eens! Ik heb de gehele grote filosofie van Ra genomen uit de Law of One series en bond het in tot een 'metafysische musical' met 25 liedjes en 25 vertellingen met muziek op de achtergrond.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

De prachtige kunst die je hierboven ziet is van Andrew Jones – en alleen nog meer hulp zal dit ongelofelijke project duidelijk maken door ons te helpen een zeer indrukwekkende visualisering van het gezicht van een zesde-zintuig wezen te laten zien.

Larry Seyer, mij medeauteur, heeft de eindbewerking gedaan voor meer dan 500 topalbums van 'gesigneerde’ artiesten, waaronder sommige die multi platina zijn geworden.

Larry heeft ook negen Grammy Awards gewonnen – acht voor bewerking en productie van deze albums, en een voor een gitaarsolo – en zijn werk is echt zeer, zeer goed. Als ik mij niet bij de top-schare van studio zangers bewezen had, onder zijn voogdij, dan zou hij nooit met mij gewerkt hebben aan dit project en zijn naam en reputatie riskeren.

Wij hadden een zeer breed scala van stijlen op dit album - alles van gitaar ballades tot vreemd-ritmische progressieve rock, zachte en fluwelige pop texturen en een hele middensectie met verschillende smaken van classic rock die echt opvallen. Sommige van de songs zijn onmiddellijk herkenbaar als instant klassiekers – en de reacties als wij deze liedjes live spelen zijn extreem positief.

De weelderige productie, gevuld met achtergrondzang, is totaal anders dan wat je vandaag de dag in de industrie tegenkomt en wat voor muziek doorgaat. Het is meer gelijk aan de gouden periode van moderne muziek in de jaren ‘70 en begin ’80-er jaren, maar met moderne productiewaarden en gevoeligheden.

Ik kreeg er genoeg van om nieuwe muziek van deze tijdsperiode uit te zoeken – met herinneringen aan wat ik gehoord had op de radio als kind, om te proberen uit te vinden wie de band was, uiteindelijk hun spul vinden, het te downloaden van Itunes en ervan te kunnen genieten. Echter, ik was steeds gefrustreerd over het totale gebrek van ook maar iets uit de muziekindustrie dat kon tippen aan het niveau van producties in de laatste 25 jaar.

Dit was een van de leukste dingen in mijn leven – om de immense muzikale vuurkracht te kunnen channelen van iemand die echt capabel was in het maken van de muziek die zo goed klonk als ik het wilde. De mogelijkheid om Larry’s muzikale talenten en de richting te brengen die ik beste vond, was een plezier dat ik misschien nooit meer mag meemaken bij wat ik dan ook doe in het leven. En dat alles om de ultieme spirituele boodschap over te brengen!

Waar gaat dit verhaal over? Goede vraag.

SOMMIGE ZESDE-DICHTHEID WEZENS ZIJN HIER PAS AANGEKOMEN – EN ZIJN VERGETEN WIE ZE ZIJN

Iedereen heeft een Hoger Zelf, maar voor sommigen van ons komt dat pas miljoenen jaren in de toekomst.

Een 'Zwerver, aan de andere kant, is een zesde-dichtheid wezen dat recentelijk vrijwillig mens is geworden – als direct resultaat van het feit dat het resultaat op Aarde niet zo goed verliep als wij hoopten. De Law of One onthulde dat er zo’n 65 miljoen Zwervers op Aarde zijn sinds 1981, en ik werd recent, toen ik een heel duidelijk kanaal had, geïnformeerd dat dat aantal nu is opgelopen tot ongeveer 245 miljoen.

Een aanzienlijk aantal van jullie die dit lezen zijn Zwervers. Je kunt onnodig lijden in romantische relaties omdat je nog maar pas op Aarde bent en je naïef bent en de basisbeginselen van bedrog, bedriegerij en oneerlijkheid niet kent.

Je kunt ook je eigen ergste vijand worden door afhankelijk en aanhankelijk gedrag te vertonen. Als effect daarvan wil je je partner wanhopig zien als een projectie van je Hogere Zelf – iemand die je kunt vertrouwen, volgen en blind wilt gehoorzamen. Iemand waar je altijd voor ondersteuning terecht kunt, tot elke mate die je nodig hebt.

Niets in mijn hele leven heeft mij ooit zo doen lijden als dit gedragspatroon, en de resultaten die het op mij had. Zelfs met alle wijsheid waar ik over beschikte, heb ik daardoor vele jaren doorgebracht in de meest verzengende onplezierige situaties.

Toen ik dit eenmaal had uitgevonden, en echt wist hoe ik mezelf moest liefhebben, wist ik pas echt dat ik zoiets als de Ontwakende Zwerver kon schrijven.

De muziek is geweldig, zoals veel van jullie brieven beamen – en het verhaal beschrijft het volledige pad van je identiteit als de Ene Oneindige Schepper, tot en met de zesde-dichtheid, de menselijke geboorte als Zwerver, door alle verwarring en afhankelijkheid en pijn, tot en met de manifestatie en echte doorbraak naar verlichting en inzicht.

David Wilcock op Coast To Coast Radio, 6 oktober 2009

Veel van de mensen die het album kochten zeggen nu dat het een van hun favoriete muziekstukken is. Als je het verhaal een paar keer gehoord hebt, bevelen wij je aan om een afspeellijst te maken van je favoriete nummers en / of ze te mixen tussen andere liedjes.

Wij hebben alleen stukje weggekrast van al het goede dat dit album zou kunnen doen. Er is mij verteld dat het een veel grotere impact zal hebben in de toekomst. Het bevalt mijn beste wijsheid om relaties te genezen en om de liefde te krijgen waar je echt naar hebt gezocht, door je te helpen het in jezelf te vinden zodat je het werkelijk met iemand anders kunt delen.

Sommige channelings, zoals de Law of One serie, bezitten de creatie van verbale boodschappen die dan omgezet worden op schrift. Dit was een complex zesde-dichtheid-geleid muzikaal project. Veel van de nummers en de intermezzo’s vloeiden spontaan uit ons, en daarna hebben we veel werk verzet om ze te polijsten tot echte meesterwerken.

Ik hoop dat je het wilt proberen – je zult zeer verheugd zijn als je het doet!