Home > > Ontmoet... Inelia Benz

Ontmoet... Inelia Benz

Bill Ryan and Inelia Benz

Ik was net klaar met kijken naar een interview van Bill Ryan (Project Camelot / Project Avalon) met Inelia Benz. Het luisteren naar haar was puur plezier. De manier waarop zij het goddelijke plan bevestigt dat nu op Aarde plaatsvindt, hoe goed de miljoenen lichtwerkers hun werk doen, haar ongewoon levensverhaal… Nou ik kan haar niet beter introduceren dan onze vriend Steve Beckow eerder vandaag deed. Geniet ervan!

Steve Beckow
door Steve Beckow

Oké, ik regel het voor jullie. Als je absoluut geen tijd hebt om deze video van 1 uur 43:27 minuten te bekijken, begin dan bij 34:00 minuten. Dan mis je wel wat fascinerende inzichten over hoe je in een menselijk lichaam werkt, als je nooit eerder in een hebt gezeten, maar dan ga je direct naar waarom Inelia Benz hier is en wat ze haar hele leven heeft gedaan.

Maar als je alle tijd hebt en belooft dat je het niet afzet omdat het de eerste paar minuten je kijk op de wereld niet helemaal op z’n kop zet, kijk dan naar het totale filmpje.

Hoe moet je een heel verhaal vangen dat zo ongewoon en bewustzijn- verruimend is als dat van Inelia?

Allereerst wed ik met je dat je niet wist dat er wezens zoals Inelia op deze planeet wonen.

Inelia Benz
Inelia werd “geboren” in Chili. Ze wist altijd wat haar missie was alhoewel ze geen woorden had om dit te beschrijven. Op driejarige leeftijd, toen ze zich realiseerde in welke tijdslijn ze zat waarvoor zij de opdracht had gekregen, kreeg ze een zenuwinstorting en ze huilde drie dagenlang. Dit is een heftige plek om in te zijn. Waarom voeren mensen hier oorlog met elkaar!

Inelia is een van de miljoenen wezens (zegt ze zelf) die hier op Planeet Aarde zijn om te helpen bij de naderende Verschuiving. Van die Verschuiving, de Verandering zijn we verzekerd.

Maar of deze gebeurt met een minieme verwoesting of met heel veel verwoesting, dat hangt af van het collectief. En van wezens zoals Inelia. Inelia heeft nooit eerder een leven gehad als menselijk wezen. Ze zal misschien ook nooit een volgend leven hebben. Zij is hier, in haar woorden, voor maar een doelstelling:

“Ik heb maar een taak en dat is om de trillingsgraad van de planeet omhoog te brengen, inclusief die van het menselijk collectief, en dat is deel van de planeet, naar een kritiek punt wat de overgang toestaat naar het nieuwe paradigma, het nieuwe niveau van bewustzijn voor alles op de planeet en alles er op, iedere rots, ieder insect, ieder mens.” 

“En dat is mijn enige taak en ik zal alles doen om dat te bewerkstelligen. Als dat betekent iemand helpen die reeds ontwaakt, bewust en verlicht is om een nog hoger niveau van vibratie te verkrijgen, dan zal ik dat doen.” 

“En als het betekent om iemand te wekken die daarvoor nog sliep en alles dat hun niveau van vibratie zal doen rijzen, dan zal ik dat doen.”

“En als het betekent dat ik naar een geografisch gebied moet gaan om dat te zuiveren, zodat de vibratie juist kan doorkomen, dan zal ik dat doen.”

“Ik heb geen enkele hechting of … Het enige waarvoor ik hier ben om te doen is om het totale niveau van vibratie omhoog te brengen en dat is het.”

Het meest fascinerende deel van deze fascinerende video voor mij was haar samenkomst met een slechte/evil man en dat ze nog nooit had gepeinsd over de dingen die hij gedaan had – kinderofferingen, satanische rituelen, oorlogen die miljoenen mensen had gedood, en maar meer. Door met dit individu gewoon alleen samen te zijn, temidden van de dikste, tastbare atmosfeer van kwaad die ze ooit had ontmoet, vroeg hij om genade en werd bevrijd van hun … ik denk dat ze zei… duizenden jarige onderdompeling in puur kwaad. Deze mens was duidelijk een van de voornaamste kwade wezens op de planeet.

Inelia Benz
Ga naar elk heilig figuur waarvan je ooit hebt gehoord of die je je kunt voorstellen. Inelia is een beeld van wie hier op de planeet zijn om te zien dat we succesvol de Gouden Periode binnen gaan. Met wezens zoals Inelia bij ons, wie kan ons dan nog weerstaan?

Zoals zo velen van jullie moest Inelia een heel groot deel van haar leven oogkleppen dragen, alhoewel zij, anders dan wij, wist waarom ze hier was om te doen wat ze moest doen.

“Ik werkte altijd op de achtergrond. Mij werd al heel vroeg verteld dat ik een masker moest dragen en dat ik, vele jarenlang, niet moest laten zien wie of wat ik was. En dat masker werd me gevraagd om af te doen in 2002 of 2003.”

“Zij bezoekt wie dan ook naar wie ze gestuurd wordt en brengt hun vibraties omhoog. Dat kan eenvoudig lijken als ze een half uur naast een jong meisje zit of het kan betekenen jarenlang met een mens te werken” .

Een mens die zij genas van een ernstige ziekte, en volgens de man deed ze dat door gewoon tegen haar te spreken en in een taal waarvan zij ontkende dat ze die sprak, maar wat hij bevestigde dat ze dat wel deed. Zij is Spaans sprekend; hij was een Portugees spreker en hij zei dat ze meer dan anderhalf uur in het Portugees sprak.

Om haar werk te doen moest zij incarneren als een mens – en ze legt uit waarom.

“De reden waarom het nodig is om [als mens te incarneren] is omdat als je dingen op de planeet moet beïnvloeden, en specifiek wat betreft menselijke affaires, moet je mens zijn. Anders ben je aan het bemoeien. Maar als menselijk wezen kun je eigenlijk dingen doen om te beïnvloeden en om tussenbeide te komen in de mensheid en bij het collectief. Dus is dit een kleine lus in de wet van interventie, zoals een clausule is die men kan gebruiken om dingen wel te laten gebeuren. ”

Ze is een lens waardoor heen spirituele energie wordt gefocust om iemands vibraties te verhogen, om een blokkade of een knoop te verwijderen, om negatieve invloeden weg te halen die de vrije keus tegen houden.

“Aan de andere kant van die lens zit het andere wezen en het wezen moet een vrije wil verbinding hebben met mij. Ik kan mezelf niet dwingen naar iemand toe die negatief of positief is, of hoe je dat ook wilt noemen, de kleur van hun werk hier.” 

“Ik kan die verbinding met iemand niet dwingen. Er moet een vrijwilligheid zijn bij de andere partij om zich met mij te verbinden op een bepaald niveau…” 

“Normaal zit de overeenkomst op een hoger niveau. Dus zou ze (de hulpvraagster) hebben toegestemd in een soort hulp op dat moment. En ze (de hulpvraagster) kan ook zelf gevraagd hebben om hulp, gebeden hebben om hulp, en dat die hulp kwam… ”

“Op stoffelijk niveau, specifiek als ik heb te maken met een lichtwerker die volledig bewust is, kan ik alleen bekend maken dat ik er ben. En dan moeten ze me uitnodigen. Ze moeten me vragen of instemmen met een interactie.”

Bill Ryan and Inelia Benz
Inelia doet niet langer persoonlijk of individueel werk met mensen maar zal nu de publieke fase beginnen van haar carrière.

Ze bevestigt alles dat je wilt weten over de weg naar Ascentie, over tijdslijnen, vrije wil, Aarde veranderingen en Ascentie zelf. Ik ken geen andere video die zo onthullend is, zo bevestigend, en zo suggestief over alles dat momenteel op Planeet Aarde gebeurt, dan deze.

Dus alsjeblieft, zet hem niet af. Als je vragen hebt of God van je houdt of dat Zij gezorgd heeft voor jouw hulp, kijk dan naar deze video. Als je jezelf afvraagt of de dingen over 2012 echt waar zijn? Kijk dan naar deze video. Of als jij jezelf afvraagt wat moet ik doen? Kijk dan naar deze video.

Als je jezelf niks afvraagt, maar wilt zien hoe mysterieus en zorgvuldig de Bron deze tijd heeft gepland en hoe een ware boodschapper van God eruit ziet en klinkt, zich nestelt in het vlees en klaar staat om ieder menselijk wezen te helpen, kijk dan naar deze video.
 


Dank aan Roth dat hij me dit heeft gezonden en dank aan Genie die me over de rebelsheid heen hielp om 1 uur 43 minuten en 27 seconden tijd te besteden om dit te zien.De Nederlandse transcriptie van dit interview kun je hier vinden.
De Engelse video, zonder Nederlandse ondertiteling, staat hier.


Website Bill en Inelia: Bill and Inelia
Website Inelia Benz: Inelia.com / Personal And Global Ascension 2012 - 2017 are you ready?
Website Bill Ryan: Project Camelot / Project AvalonShare |