Home > Nederlands > Montague Keen, 14 februari, 2016

Montague Keen, 14 februari, 2016

"NIET VRIJ te zijn – onder GEEN fysieke vrijheidsbeperking te leven maar toch psychologisch gevangen te zitten, gedwongen te DENKEN, VOELEN en HANDELEN zoals de vertegenwoordiging van het Vaderland, of een andere vorm van persoonlijk belang binnen de staat wil dat hij DENKT, VOELT en HANDELT. Het karakter van psychologische druk is van dien aard, dat degene die wordt ingeperkt onder de indruk blijft dat hij vanuit zijn eigen initiatief handelt. De muren van ZIJN GEVANGENISCEL zijn voor hem ONZICHTBAAR en hij HEEFT HET GEVOEL dat hij VRIJ is. Dat HIJ NIET VRIJ IS, is alleen voor andere mensen duidelijk. ZIJN dienstbaarheid is puur objectief."
Aldous Huxley


Dit, mijn vrienden, was deel van het plan om de mensheid af te stompen zodat de verwijdering van de mensheid van de Aarde zonder problemen zou verlopen. Alles wat het Vaticaan/de Zionisten of de Zionisten/het Vaticaan hebben gedaan is met dit doel.

De Atonisten/het Pontificaat/de Zionisten – het is allemaal EEN EN HETZELFDE. Dit heeft in het verleden VERWARRING gezaaid. Ken je VIJAND, weet wie het leven voor de mens op Aarde vernietigt. Het Vaticaan heeft in vele landen het onderwijs overgenomen om ervoor te zorgen dat ze het LAAGSTE IQ hebben. Dit was, en is, een criminele daad. Veronica weet dit uit eerste hand; opgroeiend in Ierland was ze zich volledig bewust van de onderdrukking van het volk, evenals de mindcontrol door zowel de Kerk als de Staat. Alle grote patriotten die de rol van het Vaticaan doorzagen, verwierpen dit en werden VERMOORD. Alleen de levens van degenen die het Vaticaan dienden werden gespaard. Het is nu pas dat het Ierse volk voor de WAARHEID omtrent de manipulatie en controle van het Ierse volk door het Vaticaan ontwaakt. Het RODE PONTIFICAAT is de WARE VIJAND VAN IERLAND.

Duitsland heeft eveneens enorm geleden door de daden van het Vaticaan. Twee Wereldoorlogen hebben niet het beoogde succes gehad in het onderdrukken van het Duitse volk. Hitler sloot alle vrijmetselaarsloges in Duitsland, dus ZE waren furieus. De vernietiging van Duitsland was GEPLAND. Vele jaren geleden hebben ze drie Wereldoorlogen gepland. Jullie hebben er nu twee gehad, de derde hebben ze gepland tussen Rusland en China. Dit is nu zichtbaar. Ze plannen alles van tevoren. Dit alles ontvouwt zich op het moment voor jullie ogen. De propaganda wordt via televisie en kranten tot jullie gebracht. Jullie ‘politieke leiders’ zijn niet meer dan dat: het zijn ALLEMAAL LEUGENS, bedacht om jullie om hun vinger te winden. Ze willen en BEHOEVEN een enorm BLOEDOFFER, dus zullen ze jullie zonen en dochters aanmoedigen om een uniform aan te doen, wat betekent dat ze bereid zijn om als bloedoffer voor de Cabal te dienen. Hoeveel méér zullen er nog worden opgeofferd vóórdat jullie wakker worden en zeggen: IK ZAL NIET GEHOORZAMEN. Het gebruiken van mensen om de mensheid te vernietigen is voor hen enkel een grap. Ik maak dit nogmaals aan jullie duidelijk en vraag jullie dit aan te nemen: NIETS IS WAT HET LIJKT.

De geschiedenis die jullie werd geleerd is compleet ONWAAR. Het is geschreven door degenen die van plan waren jullie wereld over te nemen. Alle religies zijn door het Vaticaan gecreëerd. Doe hier je eigen onderzoek naar. Jullie zijn MISLEID door de grootste bedriegers in de geschiedenis. Het is hen gelukt om jullie 2000 jaar lang in het duister te houden. Ze hebben jullie geesten, jullie gehele levens en jullie landen gecontroleerd, en jullie zagen dit niet. Nu, met een beetje hulp van ons in het hiernamaals, gaan jullie de corruptie en de controle zien, waar jullie in leven.

Denk zelf na en stop je als schapen te gedragen. Richt je tot degenen die weten en begrijpen wat de mensheid wordt aangedaan. Weiger de LEUGENS van jullie onderdrukkers te accepteren. Draag hen op de WAARHEID te onthullen. De marionetten gaan graag gezamenlijk op de foto, om hun spierballen, solidariteit en hopelijk macht, te laten zien; in werkelijkheid bezitten ze helemaal geen macht. Dit wordt voor jullie iedere dag meer duidelijk. Ze gehoorzamen enkel de orders van hun meesters. Kijk eens naar ze en kijk naar het gezelschap waarin ze zich bevinden. Belangrijker nog, KIJK NAAR WIE DE TOUWTJES VAN HUN PORTEFEUILLES IN HANDEN HEBBEN. Dit alleen al zal jullie alles vertellen wat je moet weten.

2016 is een uiterst belangrijk jaar. Jullie kunnen het je niet veroorloven om fouten te maken of tijd te verliezen. Jullie kunnen niet toestaan dat jullie wereld vernietigd wordt. Vergeet alles wat jullie werd geleerd. Ontdek wie je bent en wat je rol is in deze wereld en in deze tijd. Jullie moeten samen pal staan voor waarheid en gerechtigheid voor iedereen. Dit wordt in Ierland gedaan waar het volk de Regering, het Vaticaan, de Banken etc. uitdaagt. Zij hebben hun stem gevonden. Zij zullen voorgaan op de weg.

De V.S. wordt bedonderd om opnieuw een Zionistische marionet te kiezen. Zullen ze het ooit leren? De hele wereld betaalt duidelijk voor de fouten die het Amerikaanse volk maakt bij het kiezen van een President. Negeer wat de kandidaten zeggen; kijk naar wat ze DOEN. VRAAG JE AF WIE ZE STEUNT, want dit zal jullie alles vertellen wat je moet weten.

Mijn vrienden, samen proberen we een betere wereld voor iedereen te creëren. Om dit te kunnen doen dienen jullie te leren van de fouten uit het verleden. Samen kunnen we het voor elkaar krijgen. Het kan bereikt worden. Alles is de laatste 2000 jaar tegen jullie opgezet. Het Vaticaan, aangevoerd door de cabal, heeft vele verschillende vermommingen gebruikt die ervoor gezorgd hebben dat jullie verward raakten. Nu zien jullie de zaken ZOALS ZE ZIJN.

Jullie dienen jezelf verre te houden van alle banden met deze corrupte instituten. Maak je geest vrij van alle beperkingen en bevelen. Leef als geest in een menselijk lichaam, want dat is wat jullie zijn. Jullie geest is onsterfelijk. Je lichaam is er alleen voor dit leven, vergeet dat nooit. Jullie zijn nu op de Aarde OM EEN VERSCHIL TE MAKEN, om ALLES DAT DUISTER EN CORRUPT IS TE VERWIJDEREN, en ERVOOR TE ZORGEN DAT DE MENSHEID OVERLEEFT EN DE AARDE BLIJFT BESTAAN.

Mijn vrienden, ik wil dit nog even kwijt: vandaag is Valentijsdag, waarop liefde aan de orde van de dag zou moeten zijn. Ik heb, toen Veronica in mijn leven kwam, ervaren wat het is om lief te hebben en van gehouden te worden. Om iedere dag liefde in je leven te hebben is een voorrecht dat voor een ieder beschikbaar is. Open jullie harten. Wees niet bang om lief te hebben.

Mijn liefde is altijd bij je, mijn lief.

Je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!