Home > Nederlands > Montague Keen, April 24, 2011

April 24, 2011

Mijn liefste, voel je alsjeblieft niet schuldig over het feit dat je tijd vrijmaakt om bij je familie te zijn. Ons werk is belangrijk, maar het onderhouden van familiebetrekkingen is ook belangrijk. Als jullie later vandaag samenkomen, om jouw verjaardag te vieren, ontspan dan, geniet van de energie die gecreëerd wordt door gelach, en geniet van het voedsel dat speciaal met liefde is bereid.

De Duistere Cabal creëerde de recessie. Zij creëren nu een voedseltekort, wereldwijd. Totdat de Mens bereid is zijn bezwaren te laten horen, zal hij lijden. Het vraagt moed om, vrij categorisch, te verklaren, “Genoeg is genoeg! Wij zien wat jullie van plan zijn. Jullie hebben het recht niet om ons dit aan te doen.” Voedsel is een basisbehoefte voor de mensheid. Toen de Aarde geschapen werd, was er voedsel om te eten en waren er kruiden voor medicatie. De informatie werd gedeeld door iedereen.

De Cabal werkt al generaties lang. Hun overname van de planeet vond lang geleden plaats. Ze creëerden mythen en ze vertelde de mensen dat die waar waren. Dwaas genoeg, aanvaarde de Mens de mythen als WAARHEID, en zo begon religie. De Cabal heeft het nodig om scheidingen te creëren. Dit is waar het oude gezegde vandaan komt, "Verdeel en heers". De waarheid is er; zij is verborgen, maar een beetje onderzoek zal haar onthullen. De Nieuwe Wereld Orde is de laatste stap naar de volledige controle. Kijk naar degenen die pleiten voor de Nieuwe Wereld Orde en je zult degenen zien die niet jullie belangen zullen behartigen. Hun plan om de “bevolking te ruimen” is in volle gang. Door niets te doen, helpen jullie hen om Planeet Aarde en de mensheid te vernietigen.

Word wakker! Vind je stem! Zeg, “NEE, ik zal mijn ogen niet sluiten voor wat jullie doen; want wat jullie anderen vandaag aandoen, zullen jullie mij morgen aandoen”. Zij hebben geen geweten.

Ik vraag jullie constant om allen samen te komen. Weiger hen bij hun plannen te helpen. Zij hebben alleen de macht die jullie hen geven. Jullie ervaren nu het Eindspel dat gespeeld wordt. Spreek ze aan op hun bluf; weiger om andere landen binnen te vallen; stop het moorden. Zij gebruiken jullie om voor hen te moorden. Jullie zullen hun of hun families nooit in een oorlogssituatie zien. Kijk door de mythen heen. God schiep iedereen als gelijke. Iedere ziel komt jullie wereld binnen en verlaat haar weer op dezelfde manier. Jullie zijn allemaal gelijk in de ogen van God, de Superieure Schepper. Het is tijd om degenen die jullie iets anders vertellen aan de tand te voelen. Leer om voor jezelf te denken. Stel de juiste vragen. De waarheid is er, maar zij hebben barrières tussen jullie en de waarheid gezet.

Aarde zal weer samenkomen met de andere planeten. Het universum zal weer heel zijn. Zij bezoeken Aarde en laten hun visitekaartjes achter – de graancirkels – om jullie te laten zien dat zij met gemak bij jullie op bezoek komen. Elke echte graancirkel bevat informatie. Zij zeggen, “Wij zijn hier voor jullie”. Binnenkort zullen jullie weer bij jullie grote familie zijn. De Cabal vreest dat jullie ontdekken hoe zij de contacten verwijderd hebben en jullie zo lang in het duister gehouden hebben. Binnenkort zullen jullie gevangenisdeuren opengaan en jullie zullen een totaal nieuwe manier van leven ontdekken. Eindelijk VRIJHEID. Niet meer in de valse illusie van vrijheid leven, terwijl jullie in feite de meest gecontroleerde generatie in de geschiedenis van de Mens waren. Elke dag ontdekken jullie meer beperkingen, meer wetten om de laatste overblijfselen van vrije gedachten te verwijderen, om angst te creëren voor de vijand die niet bestaat. Zij die deze wetten maken en afdwingen zijn allemaal onderdeel van de Cabal. Zij presenteren zich in vele gedaanten. Ben ervan verzekerd dat zij allemaal dezelfde meester hebben.

Deel jullie waarheid met anderen. Heb het over liefde, niet over haat. Over Vrede, niet over oorlog. Jullie gaan nooit een oorlog in om vrede te creëren. Hoe kunnen mensen dat geloven? Oorlog is nooit te rechtvaardigen. Er bestaat geen eer bij moorden, of het nu voor vorst of vaderland is. Waar ze jullie willen laten intrappen te geloven is totaal onwaar. De Cabal zijn de enige mensen die voordeel halen uit oorlogen. Zij leveren de bewapening voor beide zijden, dus verdienen zij geld terwijl ze gelijkertijd de bevolking ruimen, en jullie helpen hierbij. Het is maar een spel voor hen. Zij winnen, maakt niet uit wie de oorlog verliest.

John Lennon zong, "All you need is love [Alles wat je nodig hebt is liefde]." Kijk naar anderen met liefde in jullie harten. De Cabal begrijpt liefde niet, er is geen geld mee te verdienen. Zij missen de vaardigheid lief te hebben. Als je naar anderen kijkt met liefde, kun je hen niet vermoorden. Dit is waarom zij liefde en medeleven ontmoedigen; voor hen is het nodig dat jullie vrezen en jullie medemensen verachten. Denk eraan, de Cabal zijn geen mensen zoals jullie. Zij lijken aan de oppervlakte op jullie; maar daaronder zijn zij compleet anders. Zij willen wat jullie hebben, maar zij willen jullie niet. Jullie zijn overbodig. Zij zullen alleen diegenen behouden die zij nodig hebben als slaven om hen te dienen. Dat zijn hun plannen.

Onze plannen zijn totaal anders. Wij willen mensen herstellen tot volledig bewustzijn en volledig DNA, om een atmosfeer van liefde en harmonie te creëren, waar alle naties zullen samenleven en hun kennis zullen delen. Er zal veel feest gevierd worden als alle planeten weer samenkomen als één universum. De verborgen kennis zal onthuld en gedeeld worden. Jullie zullen de triomf van liefde over het kwade ervaren. Wij zullen slagen. Het staat zo geschreven. De God van Liefde zou jullie nooit in de steek laten. Bid voor de kracht om op te staan tegen de Kwaadaardige Cabal, want zonder jullie zijn zij niets.

Mijn liefste, het is tijd om weer naar je familie te gaan. Jij hebt ook tijd voor jezelf nodig. Wij in de Geest zullen je leiden en ondersteunen in deze moeilijke tijden. Ben moedig mijn liefste. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.