Home > Nederlands > Montague Keen, 26 juni, 2016

Montague Keen, 26 juni, 2016

Proficiat, Engeland. BREXIT, de eerste stap is gezet. Hoeveel van jullie hadden verwacht dat de eerste kaart die uit dat Kaartenhuis, dat jullie de EU noemen, getrokken zou worden door het volk van Engeland zou worden getrokken? Jullie wereld werd erdoor verrast. De Cabal werd er door verrast.

Begrijp dat dit nog maar de eerste stap is. Jullie zullen sterk moeten zijn om jullie OVERWINNING vast te houden. Jullie onderdrukkers zijn nu druk bezig om deze opmerkelijke overwinning om te draaien. Ik zeg: trap niet in hun leugens. STEM NIET IN MET EEN NIEUW REFERENDUM. Denk terug aan hoe ze de STEMMING VAN IERLAND OM ZICH UIT DE EU TERUG TE TREKKEN hebben omgekeerd. Ierland werd misleid bij haar wens om zich terug te trekken. Denk eens aan waarom jullie altijd gevraagd wordt te stemmen door het gebruik van een stempotlood dat gemakkelijk uitgegomd kan worden. Zorg ervoor dat jullie in de toekomst een onuitwisbare stift gebruiken.

Jullie onderdrukkers zullen geen steen op de andere laten in hun poging om jullie wereld over te nemen. Ze geloofden dat hun bolwerken in heel Engeland uiteindelijk zouden overwinnen, maar het waren de gewone Engelse mensen die dit bijzondere resultaat bereikten. De gehele wereld is hen dank verschuldigd, omdat ze grote moed hebben getoond. Dit is het eerste verlies dat de Illuminati hebben geleden. Ik zeg vol lof het eerste, aangezien er nog vele verliezen zullen volgen. Hun ondergang staat vast. Dit was nog maar de eerste stap. Het Grote Plan van de Illuminati om de wereld samen te brengen en er één eenheid van te maken die alleen zij zouden controleren, is in elkaar geklapt. Een klap die ik niet heb aan zien komen. Vanaf deze kant van het leven was het enerverend om de schokgolven en de afschuw te zien. Ze maken niet graag fouten. MAAR DIT IS EEN HELE GROTE. Het licht komt naar buiten en opent de ogen van de mensen als nooit tevoren.

Al degenen die gepoogd hebben om jullie in de EU te houden zijn verdacht, en dienen te worden gewantrouwd. Jullie dienen immer op je hoede te zijn. De wereld-regerende elite is ontmaskerd als zijnde inhalige psychopaten die nog steeds proberen jullie ervan te overtuigen dat zij het recht bezitten om over jullie te heersen. Nu hebben jullie de kans om diegenen te kiezen die werkelijk het beste met jullie voor hebben. Stop om nog langer slachtoffer te zijn, omdat jullie nu de kans hebben om diegene te kiezen die je in de regering terug wilt zien. Vergeet partijpolitiek omdat dit is wat jullie in de eerste plaats in de problemen heeft gebracht. Jullie hebben het licht gezien en jullie hebben de controle terug in eigen hand genomen. Nu is het tijd om je uitvoerig op jullie toekomst te bezinnen.

De Lichtkrachten zijn met jullie en zullen de overwinning voor jullie behalen. Het tij is gekeerd, nu kunnen jullie je toekomst zelf kiezen. Dit is jullie transitie. Het begon in Engeland. Jullie moeten er nu voor zorgen dat goede mensen naar voren treden om de weg vooruit te helpen leiden. Jullie kunnen niet verwachten voorwaarts te gaan met dezelfde mensen die jullie in gevangenschap hielden. Zij dienen te gaan aangezien zij niet kunnen worden vertrouwd. Eis verkiezingen die nieuw bloed in zullen brengen en die jullie een nieuwe richting kunnen geven. De wereld kijkt naar jullie, Engeland. Wees trots op jezelf. Jullie tonen aan de mensheid de manier om de controle weer terug te nemen.

Andere landen in de EU zullen nu moed vatten en hun bevrijding eisen van de tirannie van de EU. Hebben jullie ooit geprofiteerd van het feit erin te zitten? Hogere schulden, ongelimiteerde immigratie, eindeloze regels, politieke correctheid, etc. Het ontmenselijkte de mensen. Jullie dienen nu elke vezel ervan te ontmantelen. Claim opnieuw je soevereine macht, aangezien dat je goddelijk recht is.

Doe nauwkeurig onderzoek naar iedereen die zichzelf naar voren schuift om verkozen te worden. Beoordeel niemand alleen op zijn of haar naam, aangezien zoveel van deze ongewenste mensen hun naam hebben gewijzigd in Ierse namen. Onthoud dat wanneer een paard per ongeluk in een varkensstal wordt geboren, hem dat nog geen varken maakt. Controleer de achtergrond van iedereen. Waar ligt hun werkelijke loyaliteit? Laat je niet misleiden tot hetzelfde oude controlesysteem, welke nieuwe naam ze er ook aan geven. De lei dient volledig schoon te worden geveegd. Begin met nieuw denken en een nieuw begrip van hoe het leven geleefd zou moeten worden, buiten het corrupte controlesysteem dat elk moment van jullie leven heeft beheerst.

Ik vraag jullie dit korte video interview te bekijken: CrossTalk BREXIT: GOAL !

Veronica was onder de indruk van de informatie hierin.

Mijn lieve vrouw was ziek. Haar longen zijn opnieuw reden tot zorg. Ze was niet in staat om zich vorige week te concentreren, hoewel ze nu niet veel beter is. Maar ze worstelt verder.

BREXIT heeft haar veel vreugde en hoop gebracht. Ga voort, vrienden. Jullie hebben de eerste stap gezet.

Mijn lief, zorg goed voor jezelf. Je hebt werk te doen.

Voor altijd aan je zijde, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!