Home > Nederlands > Montague Keen, 31 januari 2016

Montague Keen, 31 januari 2016

Mijn lief, ik weet hoe overstuur je vanmorgen was, toen je las dat in Europa 10.000 vluchteling-kinderen “VERMIST WORDEN”. Je weet dat de satanische en pedofiele groepen in Europa floreren. Denken ze echt dit geheim te kunnen houden? Omdat de ENERGIE steeds verder toeneemt, aangezien er iedere dag steeds meer mensen wakker worden, is het moeilijk voor hen geworden om in het geheim door te gaan met deze operatie.

Ze hebben meer MENSELIJK VLEES EN BLOED nodig on hun nagebootste menselijke lichamen in stand te kunnen houden en door te kunnen gaan controle op jullie uit te oefenen. Ze beschikken over zoveel plannen om het menselijke ras uit te roeien waar jullie al mee te maken hebben: chemtrails, fluoride, Genetisch Gemodificeerde gewassen, vaccinaties. Nu laten ze de VIRUSSEN los die ze in hun laboratoria hebben gecreëerd. ZIKA is de meest recente. Het zal op dezelfde manier worden gebruikt als ze hun AIDSVIRUS in het verleden hebben ingezet. Geloof me, ze bezitten er nog veel meer, die klaar staan om losgelaten te worden op de naïeve bevolking. Hoe wanhopiger ze raken, des te venijniger ze worden. Jullie bevinden je in een “WIJ of ZIJ-situatie”. Jullie zijn de 99%, zij zijn de 1%. De kracht zit hem in het aantal, in het bijzonder omdat jullie met zovelen zijn, dus word nu wakker om je plicht te doen.

Jullie hoeven alleen maar naar de V.S. te kijken om te zien hoe ze te werk gaan. Jullie kunnen zien hoe de mensen in de V.S. in de rij gaan staan om naar hen te luisteren en ze te steunen. Hoe blind moet men zijn om niet te kunnen zien wat er zich voor hun ogen afspeelt. Hoe kunnen ze zichzelf, met de kennis die vandaag de dag voorhanden is, opnieuw voor de gek laten houden door precies dezelfde mensen, maar dan in andere kleding. Iedere list uit hun zwarte toverboek wordt ingezet om jullie voor de gek te houden. Herinneren jullie je nog de LEUGENS waar jullie zijn ingetrapt toen jullie Obama hebben gekozen? Hij is voor nog veel meer DODEN verantwoordelijk dan enige andere PRESIDENT. De feiten spreken voor zich. Jullie hebben de verantwoordelijkheid om de mensheid te beschermen tegen dergelijke mensen.

Op dit moment verliezen de Draco’s/Reptielen, of hoe je ze wilt noemen, terrein. Ze zijn van plan om jullie om vergiffenis te vragen en hen toe te staan om op de Aarde te mogen blijven. Ze zullen jullie wijsmaken dat “het hun aangeboren aard was” en dat ze aan jullie zijn overgeleverd. Jullie dienen dit in gedachten te houden en dit in overweging te nemen, omdat jullie hoogstwaarschijnlijk met dit probleem te maken zullen krijgen. Velen van hen zullen de Aarde verlaten. Ze zullen het goud, waarvoor ze naar de Aarde zijn gekomen, met zich meenemen. Ik heb altijd gezegd dat ze niet met stille trom zullen vertrekken. Ze zullen voordat ze vertrekken zoveel mogelijk vernietigen. Hun eigen wetenschappers creëren de virussen en gifstoffen die tegen jullie worden ingezet, maar toch verwachten ze van jullie dat jullie hen vergeven. Jullie kunnen hier eerder mee te maken krijgen dan je denkt. De zaken gaan steeds sneller. Er moeten belangrijke beslissingen genomen worden.

Het is tijd om het idee van PARTIJPOLITIEK op te geven. Hiermee werden jullie in de val gelokt. Kijk nu eens zorgvuldig naar de PERSOON die jullie vraagt hem/haar te vertrouwen. Ik kijk naar wat er in Ierland gebeurt. Ik zie een paar ECHTE mensen naar voren komen met een geweldig beoordelingsvermogen en een sterk verlangen om WAARHEID en RECHT te dienen. Met name RICHARD BOYD-BARRETT, CLARE DALY en PAUL MURPH hebben geen angst en zijn betrouwbaar. De toekomst, niet alleen van het Ierse volk, maar van de mensheid zou in hun handen veilig zijn. Jullie wereld heeft deze mensen, en anderen zoals zij, nodig om de mensheid in/naar de toekomst te leiden. Laat bondgenootschappen uit het verleden in het verleden. Jullie hebben een plicht om voor iedereen een betere toekomst te creëren. Verwijder alles wat corrupt en van het verleden is en ga vooruit.

Velen van jullie hebben vreemde, onverklaarbare ervaringen. Jawel, er wordt energie vrijgemaakt en het laat onverwachte dingen gebeuren.

Jullie leefden je hele leven in een gecontroleerd leefomgeving en zien nu pas dat die gemanipuleerd werd om jullie in angst en onder controle te houden. Veel bedrog was in het leven geroepen om jullie vrijheid te beperken, om jullie geld te kosten en om jullie je schuldig en verantwoordelijk te laten voelen. Mondiale opwarming is één van hun grootste misleidingen. Het heeft jullie enorm veel gekost. Ze veranderen alles om wat voor verhaal ook te laten passen bij wat ze er op een bepaalde dag doordrukken. Jullie dienen vragen te stellen bij alles waar ze mee komen, want je zult ontdekken dat alles gelogen is. Degenen aan de macht zijn daar NIET om JULLIE TE DIENEN. Ze zijn er om alles van jullie af te nemen en jullie eveneens te verwijderen. Voor hen zijn jullie, zoals Kissinger zei, “waardeloze opvreters”, niet noodzakelijk. Ze willen jullie niet in de wereld die ze voor zichzelf proberen te creëren. Dit gebeurt overal om jullie heen. Je ogen ervoor sluiten zal het niet laten verdwijnen. Het geeft ze alleen maar meer macht. Is dat wat jullie willen? In 2016 moeten er grote beslissingen worden genomen. Ben je bereid die te nemen?

Zoek zelf de waarheid, aangezien die te vinden is. Je zult die nooit in de mainstream-media vinden, die volledig in hun bezit is en door hen wordt gecontroleerd. Alles wat je daar zult vinden is propaganda en de regelrechte LEUGENS die ze gebruiken om hun agenda vooruit te helpen.

Jullie, mijn vrienden, zijn bezig een wereld te scheppen waarin vrede en liefde van het allerhoogste belang zijn. Dit zal worden gecreëerd zonder bommen of geweren. De mensheid zal op natuurlijke wijze bij elkaar komen om een toekomst te creëren waarin alle onderzoek en bronnen gedeeld worden. Of jullie dit alles willen delen met degenen die in het verleden onderdeel van het Draco Controlesysteem waren is een belangrijke vraag, waarover jullie ernstig na dienen te denken. De tijd is gekomen om beslissingen te nemen.

Mijn lief, hoe zwaarder het wordt, hoe dichter we bij succes zijn. We doen ons best, net als jij, mijn lief. Er is veel te overwinnen, en dat zullen we zeker.

Voor altijd, je aanbiddende Monty

Bericht van Veronica

Ik wil iedereen bedanken die me advies gaf over hoe met mijn longprobleem af te rekenen. Mijn toestand gaat vooruit.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!