Home > > Sheldan Nidle - 19 september 2017

Sheldan Nidle - 19 september 2017

4 Caban, 15 Zip, 1 Ik

Selamat Balik! Vorderingen richting welvaart worden nog steeds gemaakt. Alle procedures verlopen zoals gepland. Wat we op dit moment met jullie willen bespreken is de toename van hoger bewustzijn binnen eenieder van jullie. Toen de Hemel begon een nieuwe aardse realiteit te creëren, was de belangrijkste strategie eenvoudigweg ervoor te zorgen dat jullie algeheel spiritueel bewustzijn verder bleef groeien totdat het een overeengekomen drempel zou bereiken. Wanneer die zou worden bereikt, zou dit een absoluut signaal zijn dat een algemene mondiale disclosure dichterbij zou komen. Niettemin zou dit een voorteken van enorme veranderingen zijn.

In deze context beseften we dat de oude bestaande machten werkelijk aan het eind van ‘hun Latijn’ komen. Hiermee gepaard ontwikkelen jullie een grotere bereidheid om je van de vele overtuigingen te ontdoen die jullie door familie en vrienden zijn aangeleerd. Onze bedoeling is een nieuw collectief te laten ontstaan waarin jullie kunnen beginnen je op je gemak te voelen met spirituele waarheden. Deze nieuwe groeiende werkelijkheden zullen ruimte geven aan vrede, persoonlijke soevereiniteit en een grotere sociale verantwoordelijkheid, zodat deze kunnen groeien en zich uiteindelijk op mondiaal niveau kunnen vestigen. Het is wat de Hemel kent als het begin van de ‘nieuwe jij’.

Het doel van deze update is simpelweg een aantal sleutelpunten op te helderen. Hoger bewustzijn is, zoals jullie je goed kunnen voorstellen, een uiterst complex onderwerp. Wat er nu bezig is te ontstaan is een reeks van realiteitsverschuivingen die de Hemel bijzonder graag aan jullie bekend wil maken. De serie veranderingen die we in voorgaande berichten hebben beschreven maken het jullie mogelijk om als collectief richting vrede te werken en nieuw bestuur te ontwikkelen. In dit nieuwe Licht loopt de Hemel voorop. Deze aanpassingen maken het tegelijkertijd mogelijk dat dit groeiende bewustzijn op de juiste manier wordt toegepast. De manier waarop deze worden gecreëerd is wat zich momenteel over de hele aardbol verspreidt.

Jullie collectieve daden dwingen een nieuwe realiteit zich te vormen die uiteindelijk veel zal verschillen van dat wat de oude realiteit heeft kunnen bieden. Het is deze nieuwe realiteit die zowel de Hemel als ons zeer bezighoudt. De hedendaagse serie impasses is louter illusoir. Wij houden ons meer bezig met zorgen dat alles volgens goddelijk plan zal gebeuren. Aldus hopen we simpelweg dat jullie visualisaties de resterende obstakels zullen oplossen. Het doel is zoals gezegd een gestage verhoging van jullie collectief bewustzijn. Dit zal al hetgeen jullie momenteel frustreert oplossen.

Gezegend! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters! Vandaag komen we vervuld met hoop en intentie. De voortdurende reeks van pijnen in jullie lichamen wordt nu minder. Deze afname is opnieuw een signaal dat de oude werking van jullie lichaam een nieuwe vorm aanneemt. Het is niet eenvoudig om te blijven functioneren terwijl je voortdurend lastig wordt gevallen door een overdaad aan pijnen en ongemakken. Vertrouw er hierin op dat jullie opnieuw een innerlijke test achter de rug hebben. We spreken op een genadevolle manier onze dank uit voor jullie innerlijke vastberadenheid en veerkracht.

Weet ook dat jullie schitterende Geest zich, met de vele transformaties die jullie nu ervaren, ten voordele ontwikkelt. We hebben vol vertrouwen toegekeken en gezien hoe geweldig het is hoe jullie je groeiend bewustzijn hebben toegestaan jezelf vorm te geven. Deze resultaten en ook talloze andere laten des te meer zien hoezeer jullie veranderen. Het enige dat we vragen is dat jullie met het goede werk doorgaan. Wij Meesters erkennen wat een waarlijk moeilijk stuk werk jullie tezamen afleveren. Deze gezamenlijke visie die jullie dragen geeft ons inspiratie vanwege alles wat jullie bereiken.

Wonderbaarlijke gebeurtenissen verschijnen inderdaad aan jullie horizon. Wat we simpelweg van jullie vragen is om kalm te blijven en je gezamenlijke visie in stand te houden. De Hemel is bezig jullie voor je vele steeds maar toenemende kwaliteiten te belonen. Terwijl deze huidige realiteit verandert, kunnen jullie ontelbare positieve karakteristieken voor dit goddelijke doel bijzonder nuttig zijn. Dus put moed uit je inzet en gebruik deze intentie om de gehele mensheid te helpen deze uitdaging van de Geest te voltooien en hier als overwinnaars uit te komen! We applaudisseren voor jullie, want dit is het wat we werkelijk voor jullie allen wensen! Hosanna! Hosanna!

Vandaag hebben we jullie op de hoogte gebracht door de bijzondere ervaringen die we vaak met jullie hebben besproken aan jullie over te brengen. Vergeet in dit opzicht nooit dat de nooit eindigende en niet te tellen overvloed van de Hemel werkelijk voor jullie is! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!) Zo zij het! Het is de tijd waarin alles tot vervulling komt!


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!